Beauty

The Body Shop nieuwtjes (met sneak preview!)

19 mei 2012


Afgelopen maandagavond was Strand Zuid in Amsterdam de locatie van het The Body Shop Beauty with heart event en ik was hierbij aanwezig. Ik heb enkele nieuwe en vernieuwde producten kunnen ervaren waar ik jullie wat over wil vertellen en we kunnen de komende maanden nog veel meer moois verwachten. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een sneak preview.

Het event stond in het teken van de lancering van Beauty with heart, een nieuwe benadering om consumenten van de komende generaties te inspireren tot een nieuwe beleving van beauty. Beauty with heart gaat over schoonheid die veel verder gaat dan alleen een mooie buitenkant. Het gaat niet alleen om er goed uit zien, maar ook om je goed voelen en om goed te doen. Met hun producten en unieke filosofie wil The Body Shop iedereen stimuleren zich van hun mooiste kant te laten zien èn te doen waar hun hart naar uitgaat.

Look Good, dankzij de producten op basis van kracht van de natuur; boordevol ingrediënten van topkwaliteit die innovatief en doeltreffend zijn. Feel Good, dankzij de heerlijk rijke textuur van de producten die weldadig zijn voor de huid en doordat deze producten afkomstig zijn van een merk dat met liefde en aandacht omgaat met mensen, het milieu en dierenwelzijn. Do Good, door geïnspireerd te worden anderen te helpen via het Community Fair Trade-programma, door campagnes, inzet op het gebied van dierenwelzijn en inspanningen om het milieu te beschermen.

Samen met deze lancering wordt ook het nieuwe winkelconcept ‘Pulse’ in het leven geroepen, waar beauty, activisme en community spirit allemaal samen komen.

Laat ik qua nieuwtjes beginnen met de vernieuwde verpakkingen van de bodybutters die je sinds een paar dagen in de winkels kan vinden. De bodybutters zijn er in 13 verschillende geuren, waarvan 7 alvast een nieuw jasje krijgen. Dit is trouwens één van de topproducten van The Body Shop; elke 2 seconden wordt er wereldwijd een body butter verkocht! De vernieuwde verpakking is mat in plaats van glanzend, bevat bovenop een prachtige, frisse foto waarbij je duidelijk kan zien om welke variant het gaat, er staat minder tekst op het label (zònder dat je belangrijke informatie mist) en de pot is 100% recyclebaar.

Daarnaast is er ook een heerlijk nieuw product aan het assortiment toegevoegd, welke ook sinds enkele dagen in de winkel te vinden is, wat je kan gebruiken voor je lichaam, gezicht èn haar. Deze Beautifying Oil is verkrijgbaar in de varianten coconut, shea, cocoa butter, chocolate, moringa, olive, strawberry, mango, sweet lemon, satsuma en pink grapefruit. De olie bevat een combinatie van 3 lichte notenoliën (kukuï, zoete amandel en maroela) en werkt intensief vochtregulerend, verzorgend, trekt snel in, bevat 99,6% natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een prachtige glans op huid en haar. De olie komt in een flacon van 100ml en kost €9,00.

Ik ben helemaal verliefd geworden op dit product, ook al heb ik het pas kort in huis. Het product is zuinig in gebruik en mijn droge huid ‘drinkt’ het op, krijgt er een zijdezacht gevoel van, voelt comfortabel aan èn ruikt ook nog eens heerlijk en dat zonder een vettig gevoel omdat de olie lekker vlot intrekt. Love it!


Lily Cole is de nieuwe ambassadrice van The Body Shop en ter ere hiervan zal er een make-up collectie in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn. In de lijn zullen o.a. mini hi-shine lip treatments, een pearl radiance primer, liquid eyeliner, mini kwastenset, puff on radiance, shimmer cubes en een lip & cheek dome te vinden zijn en is verkrijgbaar vanaf 11 juni 2012.

Ik ben zelf heel nieuwsgierig naar de pearl radiance primer, de puff on radiance en de lip & cheek dome, kan niet wachten deze te gaan proberen!


Hierbij nog een kleine sneak preview van enkele producten die de komende maanden aan het assortiment van The Body Shop toegevoegd zullen worden: nieuwe Body Mists, een limited edition geurlijn Vineyard Peach, een tea tree pore minimiser, ’the body shop foundation’ lip butter, nieuwe geuren van over de hele wereld èn een all in one BB cream waar ik natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar ben.

Als laatste wil ik jullie graag vragen om ook de petitie te tekenen om een einde te maken aan dierproeven voor cosmetica. Ik heb deze petitie direct ondertekend op het event zelf en jullie kunnen dit doen via deze link. Alvast bedankt!

Naar welke nieuwe producten ben jij het meest benieuwd?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 21 mei 2012 at 12:25

  Die olie lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 21 mei 2012 at 11:31

  Ik ben dit weekend in Londen geweest, en wel even de Body Shop in geschoten, maar het was zo druk dat ik ondanks de goedkopere prijzen toch maar besloten had om op mijn gemak in Nederland te gaan kijken. Ik ben erg benieuwd naar de olie, meestal ben ik niet zo gek op olien, maar deze wil ik eigenlijk toch wel uitproberen. Ik ben ook benieuwd naar de bodmists, en de Lily Cole make up lijn.

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 20 mei 2012 at 19:45

  Had het persbericht ook gelezen ben echt benieuwd naar de prachtige nieuwe verpakking :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 20 mei 2012 at 00:30

  Ik had ze al zien staan toen me vriend zijn moederdag cadeau kocht, maar volgens mij zijn het wel veel oude dingen van hun in een nieuw jasje.

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 19 mei 2012 at 21:24

  Super! Ik ben benieuwd naar alles wat nieuw is :D x

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 19 mei 2012 at 16:39

  omg ben echt benieuwt naar de nieuwe collectie

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 mei 2012 at 15:46

  Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe collectie.
  <3
  Liefs, xxx

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 19 mei 2012 at 15:31

  Ik ben heel benieuwd naar de BB Cream, maar aangezien ik in de tekst al zie staan ‘past zich aan jou aan’ heb ik er al weer een hard hoofd in… Die zal vast wel weer te donker zijn, aangezien die producten zich nooit zo goed kunnen aanpassen dat ze ook voor een hele lichte huid te gebruiken zijn.
  Maar ben wel ook heel benieuwd naar de lip & cheek dome, de nieuwe geurtjes en de nieuwe bodymists!:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:33

   Ik ben ook bang dat dit weer meer een getinte moisturizer gaat zijn dan een BB Cream, maar ga hem wel uitproberen omdat ik te nieuwsgierig ben en echt hoop dat het een goede BB zal zijn :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 19 mei 2012 at 12:50

  wat een leuke producten gaan er aan komen!
  ben ook erg benieuwd naar de olieen, ga vanmiddag maar eens kijken in de winkel :)

  Eignelijk vind ik de nieuwe verpakkingen van de bodybutters helemaal niet zo mooi.. het matte vind ik wel leuk, maar de printjes zijn helemaal niet mijn smaak.. Vond de “oude” jusit zo mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:34

   *nieuwsgierig modus* Heb je de oliën kunnen proberen? :)

   • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 21 mei 2012 at 14:56

    Ja! Heb de sweet lemon ervan gekocht, Voor mijn lichaam vind ik hem iig heel fijn, haren heb ik nog niet geprobeert.
    Vind overegens wel dat ze voor het gezicht echt te veel parfum bevatten dus dat ga ik niet eens uitproberen..

    (zit er over te denken om van de week de mango versie ook nog te halen :) )

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 21 mei 2012 at 15:01

     De Sweet Lemon lijkt me voor de zomer ook erg lekker. Ik zou ze zelf niet snel voor het gezicht gebruiken ook, maar voor lichaam en haar is het heerlijk :)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 19 mei 2012 at 12:07

  Ik ben ontzettend nieuwsgierig, het klinkt allemaal erg goed!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 19 mei 2012 at 11:04

  Ik ben erg benieuwd naar de Lily Cole make up lijn !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:34

   Daar ben ik ook echt heeeeel nieuwsgierig naar!

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 19 mei 2012 at 10:53

  ooh ziet er leuk uit! ik ben benieuwd! xx

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 19 mei 2012 at 10:48

  Die olie lijkt me heel erg fijn! De nieuwe verpakkingen zijn echt mooi geworden!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 19 mei 2012 at 09:42

  Ik heb de beautifying oil met chocoladegeur. Niet normaal hoe lekker die ruikt ! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:34

   Oehhh je maakt me nieuwsgierig! ^^

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 19 mei 2012 at 09:32

  Ik ben echt zéér benieuwd naar de beautifying oils, ik had er een berichtje over gehad, en het spul lijkt me echt keilekker voor mijn droge huidje…Binnenkort maar eens een dagje stad inplannen dus ;-)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 19 mei 2012 at 01:51

  Ik ben heel benieuwd naar die beautifying oil en dan vooral in de moringa en sweet lemon geurtjes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:35

   Ik vind Moringa echt een heerlijke geur, gelukkig blijft deze met de beautifying oil nog redelijk lang hangen ook <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.