Beauty

Verras je moeder met 1 van de 5 Nivea Happy Time pakketten!

7 mei 2012

Komende zondag is het alweer moederdag, tijd om je moeder in het zonnetje te zetten! Mocht je nu geen inspiratie hebben voor een lekker verwencadeautje voor je moeder, dan komt deze winactie vast als geroepen. Ik mag maar liefst 5 heerlijke Nivea Happy Time pakketten verloten die je nog mooi op tijd voor moederdag toegestuurd zal krijgen.

Het Happy Time pakket bestaat uit een uitvergroot Nivea crème blik met daarin natuurlijk de bekende Nivea crème, Happy Time douchegel + bodylotion en een heerlijk verwennend honingmasker.

Hoe maak je kans op 1 van de 5 pakketten? Laat in een reactie achter waarom jouw moeder zo’n pakket zou moeten winnen èn stuur je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl zodat de pakketten op tijd verstuurd kunnen worden. Meedoen kan t/m woensdag 9 mei 23.59u, de winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Heel veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sabiene
  Reply sabiene 12 mei 2012 at 16:27

  haha dit is toevallig dit heb ik gekocht voor mijn lieve moeder ! ♥

  hopen dat ze het lekker vind, vast wel ;)

  liefssss

 • Avatar van Marij
  Reply Marij 10 mei 2012 at 19:46

  Omdat ik op dit moment dakloos ben geworden en ik gewoon altijd onvoorwaardelijk bij mijn moeder terecht kan!! Ik heb momenteel niet vaak de kans om te zeggen mam bedankt omdat er nog al wat stress is misschien kan ik het hiermee een heel klein beetje goed maken!

  Mijn mam rules echt! ;)

  Groetjes Marij

 • Avatar van Annelies de Vries
  Reply Annelies de Vries 10 mei 2012 at 13:49

  Graag zou ik dit pakket willen winnen voor mijn moeder. Dit omdat ze altijd voor me klaarstaat. In de periode (ben bevallen met 27 weken) dat ik haar het hardst nodig had was ze er voor mij. Ze heeft me overdag bij haar thuis opgevangen en flink vertroeteld. Nu mijn dochter 21 maanden is komt ze ook regelmatig door weer en wind op de fiets, ze heeft geen rijbewijs, bij ons thuis oppassen. Bovendien helpt ze me ontzettend goed in mijn huishouden d.m.v de was opvouwen en strijken. Nu ik dit zo opschrijf bedenk ik me dat ik me echt geen betere en lievere moeder had kunnen wensen. Zoals mijn moeder, zo is er maar 1! Nu zou ik op mijn beurt haar graag eens willen vetroetelen met dit heerlijke pakket.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 10 mei 2012 at 00:04

  Hier geniet toch iedere moeder van !

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 9 mei 2012 at 23:57

  Mijn moedertje weet door haar dementie weinig meer, maar houdt zo ontzettend veel van lekkere geurtjes en dan zie je die oogjes helemaal schitteren als ze onder de douche is geweest !!!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 9 mei 2012 at 22:53

  Sorry ik wist niet meer dat ik geen reaktie had achtergelaten.
  Nou iedere moeder verdient wel zo’n pakket, wat is er nou leuker dan cadeaus te krijgen.

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 9 mei 2012 at 22:15

  Omdat mijn moeder het wel verdient zichzelf eens goed te kunnen verwennen! Ze heeft zo lang gespaard en gewacht op haar nieuwe badkamer en nu komt’ie er eindelijk aan! En bij een badkamer horen beautyspulletjes, nietwaar :)

 • Avatar van bianca
  Reply bianca 9 mei 2012 at 21:59

  mijn moeder want ze staat altijd voor iedereen klaar en werkt heel hard om het beste voor ons te hebben en ze is er altijd voor ons 24/7 en laat nooit iemand in de steek en koopt alles voor iedereen maar niks voor zichzelf

 • Avatar van Maissa
  Reply Maissa 9 mei 2012 at 21:56

  Mama heeft heel lang op mij gewacht voor ze mij kreeg. Daarom vind ik dat ze de happy time moederdag pakket van Nivea verdient

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 9 mei 2012 at 21:42

  Omdat mijn moeder mij er weer bovenop heeft geholpen na mijn ziek zijn.

 • Avatar van Disteney
  Reply Disteney 9 mei 2012 at 21:21

  Mijn schoonmama koopt altijd nivea, en ja tis best duur. Is is ze nu echt toe om verwend te worden, en daar komt het nooit aan toe. Ze denkt wel veel aan andere en nooit aan zich zelf. Ook heeft ze pas te horen gekregen dat haar moeder alzeimer heeft en binnen 2 weken moest haar moeder(oma) naar het verpleeghuis. ze heeft er zo veel verdriet van en ze gaat 4x per naar haar moeder, en dan moet ze ook nog naar haar vader. zij is gewoon voor mij de allerliefste en de beste moeder van de hele wereld en vooral wat ze voor mij heeft gedaan!Groetjes Disteney

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 9 mei 2012 at 20:50

  Wat een leuke actie zeg! Ik vind uiteraard ook dat mijn moeder dit pakket verdient, en wel om het volgende:

  Mijn moeder heeft, ondanks haar zware allergie, 4 weken geleden een verwaarloosde en vermagerde zwerfkat in huis genomen en verzorgd. Van de week kregen ons hondje en die kat ruzie en vielen elkaar aan, zij sprong ertussen. Ze werd per ongeluk gekrabbeld door de kat en nu zit zij aan de zware medicijnen omdat ze helemaal opgeblazen en rood is en uitslag heeft van de kattenkrabbels (door haar allergie). Ook was ze allergisch voor de eerste antibiotica die zij kreeg en dit verergerde de situatie heel erg. Ze ligt nu dus al bijna een week ziek in bed vanwege de kattenkrabbels. En wat denk je? Kat en hond zijn gelukkig de beste vrienden geworden. Mijn moeder vind dat de kat nu bij het gezin hoort en dat ze hem verder zal verzorgen. Alleen dat kan iemand met een echt hart van goud!

  Groetjes Rianne

 • Avatar van Henny69
  Reply Henny69 9 mei 2012 at 20:47

  Gisteren al gereageerd, maar met een ander e-mailadres:
  Omdat ze gewoon de liefste moeder op de wereld is en daarom niet genoeg verwent kan worden!

 • Avatar van martje
  Reply martje 9 mei 2012 at 20:21

  omdat m.n moeder altijd positief is

 • Avatar van matteke
  Reply matteke 9 mei 2012 at 20:17

  heel goede actie ,complimenten,

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 9 mei 2012 at 19:50

  Mijn moeder verdient ZEKER een ‘happy time’! Een heerlijke badkamer heeft ze wel, nu nog haar favoriete Nivea producten om haar lekker te laten ontspannen.

  Ze staat altijd voor ons klaar, ook voor haar drie kleinkindertjes….een jaar geleden heeft ze haar beide ouders verloren…tijd voor zichzelf heeft ze verdiend!!

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 9 mei 2012 at 19:37

  Moederdag en Nivea een combinatie die al jaren staat als een huis,voor elke generatie.
  Ook mijn moeder voelt zich met een Niveakadootje het onderwerp van adoratie.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 9 mei 2012 at 19:29

  Mijn moeder leeft niet meer, maar ik zou dit graag winnen voor mijn schoonmoeder. Proberen een beetje in een goed/beter blaadje te komen :-)

 • Avatar van Ullie
  Reply Ullie 9 mei 2012 at 19:01

  Mijn moeder moet dit pakket winnen, en waarom , altijd als ik haar iets geven wil ,voor moederdag of verjaardag zegt ze altijd ik hoef niks, je hoeft me niks te halen ect. Maar als ik dit happy time pakket win en haar geef dan zal ze er heel blij mee zijn. En waarom komt wel van mij , maar ik heb het gewonnen. Daar zal ze geen bezwaar mee hebben. En ze kan het echt gebruiken, ik wil haar op deze manier eens iets leuks geven. Dus ik hoop dat ik een keer win en haar heel blij kan maken.

 • Avatar van ditty dirks
  Reply ditty dirks 9 mei 2012 at 18:37

  wat een heerlijk idee om zo verwend te worden!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 9 mei 2012 at 18:34

  Hallo,

  Mijn mama verdient dit cadeau zeker en vast, ze heeft jaren geleden aan een ziekte die de schildklier aantast. Ze heeft jaren moeten vechten om te genezen. Bij deze ziekte heeft ze nog meerdere kwalen bij gekregen. o.a. de ziekte van Graves Basendow, deze zorgde ervoor dat haar ogen begonnen te uitpuilen. Dit was verschrikkelijk voor haar, ze is hier in december aan geopereerd. Nu zijn haar twee ogen ongeveer gelijk en kan ze terug slapen zonder haar ogen te moeten dicht maken met zalf. Haar lichaam heeft verschrikkelijk veel pijn achter de rug. De ziekte die ze had aan haar schildklier is ondertussen ook onder controle. Mijn mama is er tijdens haar eigen problemen toch altijd voor mij geweest, ik ben haar zo dankbaar! Ze steunt mij in alles wat ik doe en ik probeer haar zo veel mogelijk te helpen. Ik hoop dat mijn mama eens een cadeautje wint dat ze echt verdient! het zou geweldig zijn, mijn mama verdient dit echt en ik zie haar ongelooflijk graag!
  groetjes Kelly

 • Avatar van edith
  Reply edith 9 mei 2012 at 17:46

  Hallo,
  Wat een leuke actie! Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn lieve moeder. Mijn moeder heeft een hele zwarte tijd achter de rug. Me moeder was flauwgevallen in een supermarkt zij is toen zo hard op haar hoofd gevallen dat ze een schedelbasisfractuur opliep. Door deze schedelbasisfractuur ontwikkelde zij een bril-hematoom rond beide ogen. Het zag er echt heel vreselijk uit haar ogen waren helemaal donkerpaars. Twee weken later was het al een beetje afgezakt, maar toen werd ze gebeld door de politie, haar dochter(ik) had een auto ongeluk gehad. Door ongeluk ben ik in de sloot beland met mijn auto. Mijn moeder die nog aan zichzelf moest denken kwam natuurlijk naar het ziekenhuis om mij te steunen en te verzorgen. Een week later is kreeg mijn zusje een longontsteking en werd opgenomen in het ziekenhuis hiervoor heeft ze een week in het ziekenhuis gelegen. Mijn moeder heeft dus helemaal niet rustig kunnen genezen van haar schedelbasisfractuur. En dit is precies hoe mijn moeder altijd is ze denkt altijd aan andere en dan pas aan zichzelf. Daarom vind ik dat na alles wat mijn moeder deze periode heeft meegemaakt deze heerlijke mand vol lekkers verdiend. Ik hoop dan ook heel erg dat wij de mand winnen omdat mijn moeder gewoon de liefste moeder is.
  Liefs, Edith

 • Avatar van Jessica Nap
  Reply Jessica Nap 9 mei 2012 at 16:58

  Omdat mijn moeder de liefste van de hele wereld is!

 • Avatar van Jessica Nap
  Reply Jessica Nap 9 mei 2012 at 16:58

  Omdat mijn moeder de lieftste van de hele wereld is!

 • Avatar van POEZELOES
  Reply POEZELOES 9 mei 2012 at 16:54

  IEDERE MOEDER VERDIENT TOCH DIT PAKKET …..

 • Avatar van bibi kuiters
  Reply bibi kuiters 9 mei 2012 at 16:22

  Mijn moeder is echt een lieverd!. ze is zo’n moeder die om 4 uur thee met ons lievelingskoekje klaar zet en die ons in het weekend wakker maakt.
  Te lief gewoon! terwijl ze dat helemaal niet hoeft te doen. Toch kunnen mijn zusjes en ik niet zonder deze rituelen. Daarentegen verzorgt mijn moeder ons zo goed dat ze zichzelf vergeet! Wanneer wij wat leuks voor onze moeder doen kan ze hier niet echt van genieten. Daarom wil ik onze moeder verassen met 1 van de 5 Nivea Happy Time pakketten. Met dit pakket kan ze rustig genieten en ziet ze er weer stralend uit! Haar eigen quality time met Nivea^^

 • Avatar van Esther Potters
  Reply Esther Potters 9 mei 2012 at 15:32

  Omdat mijn eigen moeder al tien jaar niet meer leeft, wil ik het
  Happy Time Nivea pakket aan mijn schoonmoeder geven.
  Ze heeft zelf geen dochters en ze is altijd aardig tegen me
  volgens mij beschouwd ze me wel een beetje als haar eigen
  dochter!

 • Avatar van Lenneke
  Reply Lenneke 9 mei 2012 at 15:25

  Ik wil graag voor me meoder het nivea happy time willen winnen omdat ik dit in de mail uitgebreid toe heb gelicht en ik liever niet wil dat iedereen het leest.

  Excuus.

  Lenneke

 • Avatar van marjolein van den hooven
  Reply marjolein van den hooven 9 mei 2012 at 14:48

  Voor mijn moeder zou ik graag het nivea happy time pakket winnen. Mijn moeder is iemand die altijd voor iedereen klaar staat. Ze werkt als gastvrouw bij 3 verschillende gezinnen met in totaal 6 kinderen waar ze voor zorgt. Dit zijn natuurlijk jonge kinderen waar ze, als de kinderen naar school zijn, ook het eten kookt en het huis poetst. Daarnaast heeft ze natuurlijk haar eigen huis en gezin waar ze ook 7 dagen per week 24 uur per dag voor zorgt. Ze kookt, wast en poetst en daarna maakt ze zich ook zorgen om haar dochter die uit huis is (ik dus) en mijn broertje die het afgelopen jaar ook op persoonlijk vlak niet makkelijk heeft gehad. Mijn moeder verdient dit pakket zodat ze ook even voor zichzelf zorgt en even mag relaxen. Het zou geweldig zijn als ik dit pakket zou kunnen geven samen met de bon voor een weekendje weg, want dat krijgt ze omdat ik vind dat ze ook aan zichzelf moet denken.

 • Avatar van jan crijns
  Reply jan crijns 9 mei 2012 at 14:43

  dat zou nu zeer goed gelegen komen

 • Avatar van ekrw
  Reply ekrw 9 mei 2012 at 14:33

  ik heb nog niets voor mijn moeder en ik zou haar graag verwennen met zo’n pakket.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 9 mei 2012 at 14:27

  Mijn moeder is heel ziek geweest, dus ze kan wel een lekker verwenpakket gebruiken.
  Zo kan ik haar laten zien hoe blij ik met haar ben.

 • Avatar van Nancy Keinemans
  Reply Nancy Keinemans 9 mei 2012 at 14:26

  Mijn moeder verdiendt dit als geen ander, er zijn veel erge dingen gebeurd waardoor ze wel een ontspannen momentje kan gebruiken. In drukke en slechte tijden is ze er altijd voor mij geweest. Ze is een top moeder, wat voor humeur ze ook heeft ze is er altijd voor mij!

 • Avatar van Petra Eijkelkamp
  Reply Petra Eijkelkamp 9 mei 2012 at 14:15

  Mijn moeder betekent alles voor mij, ze staat altijd voor ons klaar ook al heeft ze het zelf best zwaar met mijn vader die niet helemaal goed meer is.
  Ze is een topmoeder en overgrootmoeder.

 • Avatar van gretha
  Reply gretha 9 mei 2012 at 13:44

  mijn moeder zou ik het heel graag gunnen omdat ze gelukkig weer is hersteld van een ernstige ziekte en het gelukig nu weer super gaat en omdat wij haar gelukkig hebben mogen houden

 • Avatar van Rebecca
  Reply Rebecca 9 mei 2012 at 13:41

  Ik doe graag mee voor mijn moeder,omdat het gewoon een hele lieve moeder is.
  En een lieve ,zorgzame oma voor haar kleinkinderen.
  Ik hou gewoon erg veel van haar.Ze staat altijd voor ons klaar.Ze verdiend dit mooie pakket,want ze is gek op lekker douchen en fijne bodylotions,is helemaal haar ding.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 9 mei 2012 at 13:26

  Mijn moeder is 77 (al zou je het niet zeggen) en is net verhuisd van een grote boerderij naar een kleine woning!
  Als weduwe zijnde heeft ze alles goed geregeld en zo ook de nieuwe badkamer, super!
  Ik zou haar daarom zo’n happypakket willen geven omdat ik zo trots op haar ben hoe ze het doet in d’r uppie!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 mei 2012 at 13:21

  Ik zou graag willen dat mijn moeder het nivea pakket wint , want zij heeft het gewoon verdiend !

 • Avatar van Isabelle De Meyer
  Reply Isabelle De Meyer 9 mei 2012 at 13:19

  Mijn moeder en ik zijn 2 handen op 1 buik, of beter gezegd 2 handen op 1 niveapot, ja inderdaad, die blauwe ja! We brengen heel veel quality-time met elkaar door en zo ook in de badkamer, de nieuwste geurtjes, beautyproducten uitproberen, het is voor ons een echte must! Geweldig leuk om dat samen te kunnen doen! We hebben met der tijd ons eigen vaste merken “collectie” gecreërd na veel en lang uitproberen en zijn ervan overtuigd dat het altijd nog beter kan voorj e huid dus proberen we af en toe samen iets nieuws uit! Heerlijk maskertjes samen uittesten in de badkamer en elkaar bewonderen welk effect we samen met onze productjes hebben bereikt! Mijn moeder is 49, bijna 50 maar ze heeft nog een jonge stralende strakke huid van iemand van 30! Ik geloof dat – mede afhankelijk van je genen ook natuurlijk – dat hoe beter je je huid onderhoudt als je jong bent, hoe meer profijt je er later van hebt! Ik heb geen schrik meer om “oud en verrimpeld” te worden, want mijn mama is en blijft mijn grote voorbeeld op alle gebieden!!!

 • Avatar van Lis
  Reply Lis 9 mei 2012 at 13:13

  Ik ben zo trots op mijn moeder! ♥
  Mijn moeder is een lieve, behulpzame & hippe vrouw!
  We zijn 2 handen op 1 buik!
  Ze is er voor me wanneer ik in een dip zit.
  Regelmatig heeft ze een verrassing voor me en neemt ze mij mee ergens naartoe.
  Graag zou ik nu mijn moeder eens een keer in het zonnetje willen zetten en haar eens lekker verrassen met dit heerlijke Nivea Happy Time pakket!!!
  Ze is namelijk een grote fan van Nivea.
  Mijn moeder is een echte topmoeder & verdiend zeker weten zo’n te gekke verrassing! ♥

  HET IS GEWOON DE BESTE MOEDER VAN DE HELE WERELD!!!

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 9 mei 2012 at 13:08

  De reden dat mijn moeder dit Happy time pakket verdiend is omdat zei al jaren een hardwerkende alleenstaande moeder is,die hard heeft moeten knokken voor haar vrijheid en voor ons (haar dochters)
  Mijn moeders leven heeft altijd bestaan uit het altijd klaar staan voor andere met raad en daad,en een bord warm eten.
  Een aantal jaren geleden is er bij mijn moeder geurstof allergie en contact eczeem vastgesteld,dit betekende dat mijn moeder verplicht werd om te stoppen met haar werk (als berjaarden/mensen met een beperking verzorgster) naast haar 2 dochters haar lust en haar leven.
  Mijn moeder kan vanwege haar geurstof allergie dus nergens heen,ik doe dan ook de boodschappen voor haar.
  Mijn moeder gebruikt al sinds jong af aan Nivea en dit is dan nog steeds het enigste creme die ze met een gerust hart kan gebruiken.
  Helaas is het vaak te duur om dat ze het nu niet zo breed heeft om te kopen,dus proberen mijn zus en ik af en toe een potje voor haar te kopen.
  Want na al dat klaarstaan voor iedereen is het nu eens tijd dat de rollen worden omgedraaid!!!

 • Avatar van Adriana de Ruiter - Vissering
  Reply Adriana de Ruiter - Vissering 9 mei 2012 at 13:07

  ik zou mijn schoonmoeder graag verwennen met een Happy Time pakket! Nadat ik zelf een enorm bobbelige jeugd heb gehad en uiteindelijk bij mijn oma in huis terecht ben gekomen, had ik spookbeelden bij het hebben van een schoonmoeder. Dat kón toch alleen maar érger zijn dan je eigen moeder? En eerlijk is eerlijk, we hadden een wat roestige start omdat ik dingen niet kende… Ze vroeg en vraagt naar mijn leven, uit belangstelling, niet om mij te bekritiseren of af te keuren. Ze knuffelt me om me welkom te heten, uit liefde en genegenheid, niet om aan anderen te laten zien hoe zo’n goeie moeder ze is… Ze geeft feedback op dingen die ik doe, niet om overal commentaar op te hebben of om alles beter te weten, maar om mij te helpen vooruit te komen in mijn leven… Ze doet me nooit pijn, verwacht niets terug en is er gewoon als ik haar nodig heb. Ze wil alles wel voor me doen en dat ben ik zó niet gewend!!!
  Dus ja, ik zou haar graag verwennen met een lekker happy time pakket als extra’tje om haar te laten zien dat ze heel veel voor mij betekend, ookal kan ik dat nog niet in woorden zeggen, ik denk dat ze dat wel begrijpt als ze hoort dat ik dit speciaal voor haar gewonnen heb! :D

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 9 mei 2012 at 13:07

  Ik zou haar graag verwennen met dit pakket omdat ze altijd trouw is gebleven aan het merk NIVEA en omdat ze geen cadeautje van mij verwacht. Ben al jaren vergeten om haar op moederdag eens in het zonnetje te zetten met woorden, daden een lief woordje of een cadeautje te geven

 • Avatar van Ellen Jongerling
  Reply Ellen Jongerling 9 mei 2012 at 13:06

  Ik zou graag meedoen voor mijn lieve oma van 90, ze is 21 April 90 geworden wat een leeftijd en mijlpaal. maar ze is nogsteeds dol op lekkere creme’s en heel bij de tijd. Dus misschien kan ze blij gemaakt worden met een zalig setje. Ze is altijd zo lief voor mij en mijn 3 meiden maar wil eigenlijk nooit wat terug. het is de allerliefste Oma die je je kan wensen en de allerbeste en liefste overgrootoma.

 • Avatar van huub
  Reply huub 9 mei 2012 at 12:59

  Mijn moeder is gewoon de allerliefste moeder van de hele wereld.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 mei 2012 at 12:55

  Ik wil het pakket graag winnen voor mijn (stief)moeder. Ze is wat aan het sukkelen met haar gezondheid en ik weet zeker dat ze dit verwenpakket heerlijk zou vinden.
  Ze verdient wel wat Happy Time!

 • Avatar van christel
  Reply christel 9 mei 2012 at 12:54

  Ik had volgens mij al een heel verhaal geschreven(als reactie)
  maar.. ik kreeg mail en nu weet ik het niet meer zeker…
  Mijn moeder verdient een happy time. Ze heeft het laatste jaar veel te voorduren gehad met mijn vader. veel in het ziekenhuis gezeten. en ze is dol op nivea.
  Verder is dit echt de beste leukste betrouwbaarste moeder van het hele land!

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 9 mei 2012 at 12:51

  Wat een leuke winactie.
  Waarom ik vind dat ik dit pakket moet winnen voor mijn moeder: Mijn moeder is een vrouw van 53 en is al heel mijn leven lang (23) jaar aan het afvallen en jojo-en. Nu is ze eindelijk (veel up’s en down’s) 11 kilo afgevallen en lukt het haar zelfs om op haar gewicht te blijven.
  Mijn moeder werkt in de ouderen zorg en zorgt dus veel voor andere mensen, Niet alleen op haar werk maar eingelijk voor iedereen om haar heen, hierdoor gunt ze haarzelf nooit de tijd om eens een lekker maskertje te nemen of iets dergelijks. Met dit pakket gaat dat zeker lukken en moet ze zichzelf wel te tijd geven om eens lekker te relaxen en te ontspannen. (daar zorg ik ook wel voor)
  Ik hoop dat ik dit pakket win en het veel plezier aan mijn moeder kan geven.

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 9 mei 2012 at 12:48

  Mijn moeder moet dit pakket winnen, omdat ik ontzettend blij ben dat ze MIJN moeder is <3.

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 9 mei 2012 at 12:47

  Ik zou mijn moeder graag willen opgeven voor de Nivea winactie.
  Mijn moeder zou zo`n pakket moeten winnen, omdat ze altijd voor me klaar staat.
  Ik heb het op dit moment met de studie erg moeilijk.
  Krijg geen studiefinanciering meer en moet de studie dus zelf bekostigen.
  Ondankts haar eigen weduwenuitkering, probeert ze me toch te helpen waar ze kan.
  Dit vind ik zo ontzettend lief van haar, ik gun haar het pakket van harte!

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 9 mei 2012 at 12:46

  voor een lieve lach op haar gezicht
  doe ik dit keer geen gedicht
  ik ga proberen dit pakket te winnen
  hoef ik zelf geen kado te verzinnen

 • Avatar van monique
  Reply monique 9 mei 2012 at 12:46

  Waarom mijn moeder dit verdiend?
  Het pakket is verdiend voor mijn (schoon)moeder.
  Na een flinke val .waarbij haar schouder uit de kom was besloten te verhuizen naar senioren appartement.
  Dit na 42 jaar op het zelfde woon adres te hebben gezeten. Met pijn in hart en schouder verhuist.
  De schouders letterlijk en figuurlijk eronder gezet ondanks alles.
  Ze heeft heel hard gewerkt en meegeholpen zover dit kon.
  En natuurlijk ruwe handen en deels huid hiervan,maar zeker geen ruw hart
  Aan de ruwe handen en huid kunnen we iets doen; een happy time pakket.
  Natuurlijk kan ik deze wel kopen ,maar wil laten zien dat ik mijn best doe voor haar deze prijs te winnen.
  Net zoiets als je kind aankomt met een zelf gemaakt cadeau ipv gekocht…….voelt toch anders.
  Ik hou veel van haar ,maar soms is dat in woorden slecht uit te drukken.
  Vandaar ik het voor haar(en mezelf) geweldig zou vinden een pakket te winnen

  Een symbool van “het zelf gemaakte cadeau “

 • Avatar van diana
  Reply diana 9 mei 2012 at 12:42

  Hallo,
  > wat een leuke actie, ik zou mijn moeder dit graag laten winnen! waarom?
  > ja .. omdat ze lief, eerlijk,bezorgt is? ja en omdat ze een lieve oma is
  > en en en en…
  >
  > te veel redenen om hier even te zeggen , dus ik hoop dat ze wint!

 • Avatar van ro
  Reply ro 9 mei 2012 at 12:41

  Ik zou het heel leuk vinden als ik dit pakket aan mijn moeder kan geven,
  ze verdient het en ze is een geweldige lieve vrouw

 • Avatar van Nance Doreleijers
  Reply Nance Doreleijers 9 mei 2012 at 12:39

  Onze moeder zou deze prijs moeten winnen, omdat ze dag en nacht, iedere dag voor ons onvoorwaardelijk klaar staat en zielsveel van ons houdt!

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 9 mei 2012 at 12:38

  Mijn moeder heeft de afgelopen maanden een onuitwisbare indruk op mij achter gelaten, door mij te steunen terwijl zij er zelf niet achter stond, wat ik heel bijzonder vond! Het zou geweldig zijn haar te verrassen met dit pakket

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 9 mei 2012 at 12:36

  Mijn moeder zou dit moeten winnen gezien het feit:

  Als ze lacht komt vanuit elk rimpeltje in haar gezicht een stralende boodschap.Zij brengt vaak de zon in het leven van anderen.

  Zij zegt soms tegen mij: Wees wie je bent.
  Daar zit een hele grote kern van waarheid in.

  Geweldige moeder en zij heeft dit zeker verdiend.

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 9 mei 2012 at 12:33

  Ik doe graag mee met deze moederdag actie.
  Ik gun dit mijn moeder omdat ze de liefste is,
  Vanaf de dag dat ik haar buik zat was er al een verbintenis.
  Mijn ouders zijn degene die mij leven hebben gegeven,
  Zonder mijn moeder had ik dit stukje niet eens geschreven.
  Ik ben erg dankbaar wat ze allemaal voor me doet,
  En daarom verdiend ze ook cadeautjes in overvloed.
  Mijn moeder is een ontzettend lieve vrouw,
  Die ik altijd als mijn grote voorbeeld beschouw.
  Ze is er altijd voor mij, waar en wanneer maakt niet uit,
  Nee ze zorgt echt heel goed voor haar (niet meer zo kleine) spruit ;-)
  Toch zit het haar niet altijd mee,
  En dat bracht me op dit goeie idee.
  Ik ga voor haar een mooie prijs winnen, door een mooi gedicht te verzinnen!

 • Avatar van D. Brantz
  Reply D. Brantz 9 mei 2012 at 12:30

  Mijn mama heb ik vorige week vrijdag heel erg laten schrikken.

  Ik ben een jongen en houdt van klimmen, vooral op het aanrecht vind ik heel stoer, mama vindt dat nooit goed en wordt dan ook boos op mij.

  Vorige jaar op moederdag greep ik mijn kans om weer op het aanrecht te gaan klimmen en waar mijn mama me steeds voor waarschuwde gebeurde nu ook, ik viel heel hard.

  Mama schrok hier zo van dat ze moest huilen van de schrik en gelijk de huisarts belde ( ik was gevallen op me gezicht) maar had gelukkig alleen een tand door me lip.

  Ik vind dat mijn mama verdiend omdat ik soms best wel eigenwijs ben en ze heel wat met me te stellen heeft.

  Mijn mama is de grappigste en leukste moeder die ik me maar kan wensen, ze doet altijd een verassing in mijn lunchbox als ik naar school ga en ze zorgt ook heel goed voor mijn broertje van 8 maanden.

  Ik hoop dat jullie mijn mama gaan verassen.

 • Avatar van Mayra
  Reply Mayra 9 mei 2012 at 11:19

  Mijn moeder verdient een verwenpakket van Nivea aangezien zij een zware periode achter de rug heeft en toch altijd voor ons klaar staat. Mijn moeder is lange tijd ziek geweest en heeft hier bestraling en chemotherapie voor ondergaan. Echter is haar conditie lichamelijk en geestelijk achteruit gegaan door de zware behandelingen. Mijn moeder verdient een verwenpakket omdat ze het wel eens verdient om na zo’n zware periode in de watten te worden gelegd!

 • Avatar van PJ
  Reply PJ 9 mei 2012 at 10:46

  Mijn moeder zou het verdienen, omdat ze altijd voor iedereen klaar staat en zichzelf eigenlijk wegcijfert. Ik zie haar jammer genoeg niet zo vaak, omdat ze 2,5 uur van mij vandaan woont. Sinds dat ik baby ben is zij mijn “pleeg”moeder, maar dat gevoel heb ik nooit gehad.

  Normaal gesproken is ze vrij timide, maar voor haar kinderen een echte leeuwin <3.

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 9 mei 2012 at 10:36

  Dit is de tweede Moederdag zonder mijn lieve moeder en daarom had Moederdag voor mij geen waarde meer.
  Sinds 5 weken weten wij dat onze dochter ons over 6 maanden Opa en Oma gaat maken en dit geeft aan Moederdag weer en heel ander tintje.

  Daarom is deze Moederdag er weer een om te vieren….ik ben moeder en straks oma.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 9 mei 2012 at 08:04

  Mijn moeder is een engel op aarde,
  voor iedereen die haar kent, van onschatbare waarde.
  Nooit is haar iets te veel en staat altijd voor mijn gezin klaar.
  Altijd wegcijferen voor anderen, zo omschrijf ik haar.
  Nu mag zij eens op de voorgrond staan,
  door dit pakket en de wijze waarop zal haar mond van verbazing open gaan.
  Voor mijn lieve moeder klom ik in de pen,
  ik hoop van ganser harte dat ik, voor haar, 1 van de winnaressen ben!

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 8 mei 2012 at 20:52

  Wat mijn moeder voor me betekent is niet onder woorden te brengen. Dat maakt haar een moeder, mijn moeder. Woorden schieten te kort, ze is er, ze is er voor mij en mijn zus en ze is daarin geweldig. Als ik het kon omschrijven deed ik het, maar het is met geen pen … eh. .. toetsenbord te beschrijven. Wat ik wel kan (be)schrijven is dat ik haar daarom heel graag dit Nivea Happy Time pakket wil geven. Om het toch een beetje tot uitdrukking te kunnen geven hoeveel ze voor ons is.

 • Avatar van Daimy
  Reply Daimy 8 mei 2012 at 20:50

  nou ik vind dat mijn moeder het moet winnen omdat ze is gescheiden en alleen voor 3 kinderen zoorgt 2 van achte en 1 van 13 en tergelijker tijd zit ze bijna alrijd in een rolstoel omdat ze een zeldsamen bod ziekte heeft en we hebben eigelijk nog nooit iets speciaal voor haar gedaan dus ook al heeft ze die problemen ze zorgt toch goed voor ons dat is mijn reden

  gr daimy

 • Avatar van Ullie
  Reply Ullie 8 mei 2012 at 19:47

  Mijn moeder moet dit pakket winnen, en waarom , altijd als ik haar iets geven wil ,voor moederdag of verjaardag zegt ze altijd ik hoef niks, je hoeft me niks te halen ect. Maar als ik dit happy time pakket win en haar geef dan zal ze er heel blij mee zijn. En waarom komt wel van mij , maar ik heb het gewonnen. Daar zal ze geen bezwaar mee hebben. En ze kan het echt gebruiken, ik wil haar op deze manier eens iets leuks geven. Dus ik hoop dat ik een keer win en haar heel blij kan maken.

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 8 mei 2012 at 17:55

  Wat een leuke winactie. Waarom ik vind dat ik dit pakket moet winnen voor mijn moeder: Mijn moeder is een vrouw van 53 en is al heel mijn leven lang (23) jaar aan het afvallen en jojo-en. Nu is ze eindelijk (veel up’s en down’s) 11 kilo afgevallen en lukt het haar zelfs om op haar gewicht te blijven. Mijn moeder werkt in de ouderen zorg en zorgt dus veel voor andere mensen, Niet alleen op haar werk maar eingelijk voor iedereen om haar heen, hierdoor gunt ze haarzelf nooit de tijd om eens een lekker maskertje te nemen of iets dergelijks. Met dit pakket gaat dat zeker lukken en moet ze zichzelf wel te tijd geven om eens lekker te relaxen en te ontspannen. (daar zorg ik ook wel voor)
  Ik hoop dat ik dit pakket win en het veel plezier aan mijn moeder kan geven.

  Groetjes Tara

 • Avatar van Harma
  Reply Harma 8 mei 2012 at 16:53

  Ik gun dit pakket mijn moeder, omdat ze altijd voor mij en mijn zus klaarstaat. Niets is haar te gek. Hebben we haar auto nodig? Dan krijgen we die direct. Hebben we een boodschap, ze haalt het nog diezelfde middag op. En dit doet ze niet alleen voor ons, maar voor veel meer mensen. Ze helpt oudere mensen die zelf nergens meer kunnen komen. Ze haalt medicijnen op, haalt boodschappen op, houdt ze een middag gezelschap en terwijl ze dit allemaal doet, onderhoudt ze haar eigen gezin ook nog eens fantastisch! Mijn mama is mijn voorbeeld! Ze heeft alles over voor iedereen en daarom verdient ze dit! Ze mag eindelijk zelf wel eens in het zonnetje gezet worden en aan zichzelf gaan denken.

 • Avatar van Riemke
  Reply Riemke 8 mei 2012 at 16:38

  Mijn lieve moeder kan wel een happytime gebruiken tussen als haar vrijwilligerswerk door waar ze zelden voor wordt beloond en zich toch voor blijft inzetten! Een fantastische vrouw die in het zonnetje mag worden gezet zondag!! Ze houd van zichzelf heerlijk pamperen, maar loopt zichzelf te vaak voorbij door zorg om anderen. Nu is het tijd voor haar!!

 • Avatar van Franca
  Reply Franca 8 mei 2012 at 16:10

  Mijn moeder verdient dit super lekkere Nivea pakket omdat ze een super sterke vrouw van 45 is die 4 weken geleden een hartstilstand gehad heeft.
  We zijn thuis allemaal super trots op haar.

  En natuurlijk ook gewoon omdat ze mijn lieve moeder is.

 • Avatar van naomi
  Reply naomi 8 mei 2012 at 15:10

  mijn mama is al een tijdje ziek, en ondanks dat doet ze nog steeds leuke dingen met mij en mijn zusje.
  wij houden van haar!!!!

 • Avatar van Alina
  Reply Alina 8 mei 2012 at 14:51

  Mijn moeder verdient dit heerlijke Nivea pakket als geen ander.
  Zo ontzettend flink vind ik haar. Ze is niet meer zo jong, dus haar huid kan de Nivea verzorging prima gebruiken.
  Zelf bejaard helpt ze oudere mensen in rolstoelen duwen en mee naar toilet gaan met uitjes en kaartavondjes.

 • Avatar van julia
  Reply julia 8 mei 2012 at 14:09

  Mijn moeder verdiend niet alleen dit verwenpakket maar nog veel meer. Ze is de allerliefste en mooiste moeder en ze is er altijd als je haar nodig hebt. Ze rent eigenlijk haar eigen leven voorbij om voor andere klaar te staan. Iedere dag gaat ze naar het verzorgingshuis waar mijn vader is om hem te bezoeken. Zelf is ze ook al ver in de 70 en wil ze nog zoveel doen wat niet altijd lukt. Het op en neer reizen is voor haar vermoeiend maar opgeven doet ze niet. Geld maakt haar niet gelukkig, liefde wel. En daarom gun ik haar dit pakket met alle liefde.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 8 mei 2012 at 13:46

  Mijn moeder moet winnen omdat ze heel wat met mij te stellen heeft, waardoor ze weinig slaapt. Deze producten zullen haar weer helemaal opfrissen en dat doet mij ook goed.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 8 mei 2012 at 13:20

  Mijn mama moet dit pakket winnen! Ze houd van de douche-schuim happytime die koopt ze altijd goedkoop bij euroland omdat we niet zo veel geld hebben i.v.m. privé omstandigheden.
  Ze verdient dan ook zo’n super pakket, ze heeft het altijd zo druk en kan nooit iets leuks doen of echt iets leuks voor haar zelf kopen, ik heb dan wel al een klein cadeautje voor haar voor moederdag maar dat is niks naast dit pakket, en hoe meer hoe beter! :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 8 mei 2012 at 11:30

  Mijn moeder verdient dit heerlijke pakket van Nivea omdat zij altijd veel te weinig aan zichzelf denkt. Ze staat altijd voor haar 3 dochters klaar. Sinds 4 jaar ben ikzelf behoorlijk ziek en ondanks dat ik een hele lieve en zorgzame vriend heb, staat mijn moeder altijd voor mij klaar.
  Dagen dat ik het moeilijk heb dan bel ik haar en weet zij mij weer te motiveren om door te gaan!
  Ze is een moeder uit duizenden en ik zou niet weten wat ik zonder haar moet!!

 • Avatar van Henny69
  Reply Henny69 8 mei 2012 at 11:09

  Omdat ze gewoon de liefste moeder op de wereld is en daarom niet genoeg verwent kan worden!

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 8 mei 2012 at 10:58

  Ik zou haar graag verwennen met dit pakket omdat ze altijd trouw is gebleven aan het merk NIVEA en omdat ze geen cadeautje van mij verwacht. Ben al jaren vergeten om haar op moederdag eens in het zonnetje te zetten met woorden, daden een lief woordje of een cadeautje te geven.

 • Avatar van Michael
  Reply Michael 8 mei 2012 at 10:09

  Mijn moeder verdient het pakket omdat ze altijd voor haar 4 kids klaarstaat ,en tot het laatste dubbeltje aan ze uitgeeft

 • Avatar van Linda Achterberg
  Reply Linda Achterberg 8 mei 2012 at 10:09

  Mijn moeder is een maand geleden tijdens boodschappen doen AANGEREDEN MET HAAR FIETS! En nog wel in de regen! Ze viel op de grond, werd overeind geholpen, er werd gevraagd of ze pijn had en ze hield zich groot en zei NEE HOOR! Nu maand later loopt ze nog steeds met pijn in haar rug en been die maar niet weggaat. VANDAAR DAT IK HAAR weer even wil laten lachen en…DAT KAN BIJ HAAR ZEKER MET EEN HAPPYTIME NIVEA PAKKET, even een momentje voor haarzelf!!!! Het is de LIEFSTE moeder die er is!!!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 8 mei 2012 at 08:57

  Ik ben zelf moeder, mag ik dan ook winnen? ;)
  Ik gun het mijn moeder heel erg omdat ze heel veel voor ons gezin doet, ze past 2 a 3 dagen per week op op mijn zoontje, als ik werk. En als we hem dan ophalen, kunnen we ook nog aanschuiven met eten, ideaal. Ze staat ( overigens net als mijn vader ;)) altijd klaar voor ons, Zonder de hulp van haar hadden we het vast ook gered, maar dit maakt het zoveel makkelijker, en financieel haalbaar. ( opvang is ook niet meer te betalen tegenwoordig). Oftewel, ze verdient het om in de watten gelegd te worden. :)

 • Avatar van Steffie
  Reply Steffie 8 mei 2012 at 07:56

  Mijn moeder verdiend dit pakketje omdat ze een hele zware maand heeft gehad…. Het is allemaal te heftig om zo te vertellen, dus ik kan het wel in een mail sturen… en boven op al dat gedoe kunnen ze voor haar ook geen passend werk meer vinden… Ze verdient het om even lekker te ontspannen!

  Dat word duimen!!!
  xxx

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 8 mei 2012 at 07:30

  Mijn moeder zou dit pakket moeten winnen omdat…ze al heel veel meegemaakt heeft; leuke en minder leuke dingen. En ze heeft ook nog is mij en mijn zus in huis gekregen. Ik zou dit pakket graag aan haar willen kunnen geven om te laten zien dat ik van haar hou ook al laat ik dat niet altijd zo goed merken.
  Liefs,
  Anne

 • Avatar van Isabelle De Meyer
  Reply Isabelle De Meyer 8 mei 2012 at 00:38

  Mijn moeder en ik zijn 2 handen op 1 buik, ofnee laten we zeggen, 2 handen op 1 niveapot! Die blauwe, ja! Die! ;) We doen echt heel veel samen, maar als we ècht quality-time samen willen doorbrengen is het toch wel samen naar de sauna, bij de schoonheidsspecialiste of in onze eigen badkamer! Lekker samen nieuwe productjes uittesten en op den duur hebben we onze eigen vaste merken ontdekt waar we echt niet meer van afstappen! Maar toch, blijven we samen de ontdekkingreis volhouden! Heerlijke maskertjes, een serum of een dikke volle bodycrème, het kan allemaal en het moet allemaal kunnen! Mama heeft gesproken! Daarom zou ik haar heel erg willen bedanken voor die mooie tijd samen, en hopen dat we nog veel dagcrème’s, serums, bodylotions mogen verslinden! Hoe zachter, hoe voller, hoe dikker en hoe meer ingrediënten, hoe liever !!!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 8 mei 2012 at 00:35

  Mijn moeder verdiend dit pakket omdat ze de liefste moeder is en ze altijd voor me klaarstaat!

 • Avatar van Ilona Beckers
  Reply Ilona Beckers 7 mei 2012 at 23:01

  Waarom mijn moeder dit verdiend: Ze is mn moeder, mn vriendin, mn alles, 2 handen op 1 buik! Mijn moeder is zo n sterke vrouw, dat is niet te beschrijven. Ik heb nog een broertje wat door een dramatisch ongeluk om het leven is gekomen en daar hebben we t allemaal erg moeilijk mee gehad en vaak nog. Ik heb heel veel problemen daardoor gekregen en mijn moeder (vader ook) is er altijd voor mij geweest.. Toen ik alleen kwam te staan met mijn zoontje van n paar weken oud heeft ze mij zo goed opgevangen en gesteund terwijl ze ook met eigen verdriet zat.. 2 jr terug zijn mijn ouders uit elkaar gegaan en dat heeft ze ook overwonnen. Ik heb nog nooit zo n sterkte vrouw gekend en haar dat eigenlijk nooit met zoveel woorden verteld.. Mijn moeder verdiend het gewoon!
  Veel succes met deze actie en gun het iedereen ToiToiToi xxx

 • Avatar van Carlien
  Reply Carlien 7 mei 2012 at 21:13

  Net als alle andere moeders is natuurlijk ook mijn moeder de allerliefste en meest zorgzame moeder die je je maar kunt voorstellen :-) Ik zet haar graag in het zonnetje met zo’n heerlijk Nivea Happy Time pakket. Ze geeft mij het gevoel dat ik de meest speciale persoon ben die er op de aardbol rond loopt. Ik kan altijd bij haar terecht met de meest onbenullige dingen die vriendinnen vaak niet begrijpen of niet belangrijk vinden. Voor mijn moeder is alles wat mij bezig houdt belangrijk en ze zal er dan ook altijd naar luisteren en met me mee mopperen, met me mee lachen en met me mee huilen. En daarom hou ik van haar!!!

 • Avatar van Martijn Klinkeberg
  Reply Martijn Klinkeberg 7 mei 2012 at 21:06

  Waarom mijn mama dit nivea happy time pakket verdient te winnen?

  Omdat ze een keiharde werker is die zich niet door tegenslagen laat beinvloeden maar gewoon doorgaat!!
  En omdat mammas het altijd verdienen om verwent te worden iets wat met dit pakket zeker zal lukken ;)

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 7 mei 2012 at 20:41

  hee hoi hallooo,

  ik vind dat ik het pakket moet winnen voor mijn moeder
  omdat ik heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel van haar hou <3
  ze heeft het de laatste tijd ook best wel lastig, omdat mijn zusje een hartafwijking heeft en mn moeder heeft het met de rug. en daarom gun ik het maar al te best !
  en het is natuurlijk ook super fijn :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 mei 2012 at 19:36

  Ik zou dolgraag met dit pakket mijn pleegmoeder in het zonnetje willen zetten! Ik heb ontzettend veel respect voor haar. Bedenk zelf maar eens hoe het zou zijn om een pleegkind in huis te nemen … ? daar kan een ieder toch alleen maar heet veel bewondering voor opbrengen. Ik hoop dan ook dat in de toekomst nog heel veel (pleeg)kinderen net zo goed terecht zullen komen bij hun nieuwe (pleeg)moeder als ik!!

 • Avatar van Maikel
  Reply Maikel 7 mei 2012 at 19:13

  Ik gun het m’n moeder omdat ze altijd voor iedereen klaar staat en haar nooit iets te veel is. Het afgelopen jaar had ze de zorg over twee chronisch zieke kinderen en een dementerende vader en ondanks haar eigen fysieke ongemakken heeft ze alles gedaan wat ze kon zonder te klagen.

  Het is daarom echt tijd voor een verwenmoment en wat tijd voor haarzelf. Ze houdt heel erg van de sauna en van verzorging, dus dit pakket zou perfect van pas komen. Ik gun het haar heel erg en hoewel ze ook al tevreden is als de familie maar bij elkaar is op moederdag, is een extra cadeautje toch wel een enorme verrassing!

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 7 mei 2012 at 18:56

  De moeder van mijn kinderen verdient dit pakket, omdat zij altijd voor ze klaar staat.
  Aangezien ik weinig weet van goede verzorgings-merken is dit wel heel vertrouwd…
  .het merk Nivea loopt als een rode draad door mijn en ons leven..
  Is altijd een goede keus geweest.
  Als ze even niet oplet kan ik ook wel een likje lenen..

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 7 mei 2012 at 18:07

  Mijn moeder verdiend dit pakket gezien wij het niet altijd even goed met elkaar kunnen vinden ondanks het feit dat we enorm veel van elkaar houden, ik zou haar graag zelf wat geven maar ik verblijf vanaf morgen in het buitenland om mijn opa op te zoeken die steeds slechter wordt, hierdoor kan ik haar op moederdag niet zelf in het zonnetje zetten en kan ik helaas ook niet op haar 50ste verjaardag zijn :'(

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 7 mei 2012 at 17:03

  Ik zou het mijn moeder erg graag gunnen maar helaas kan dat niet meer. Ik heb wel een hele lieve schoonmoeder die zichzelf haar leven lang weggecijfert heeft. Ik ken haar nu 5 jaar en in al die tijd heeft ze nooit iets voor zichzelf gedaan gewoon omdat ZIJ dat wil, zo jammer vind ik dat! Ze is superlief en kan wel een kadootje gebruiken!

 • Avatar van bonita.
  Reply bonita. 7 mei 2012 at 16:31

  Wat een leuke winactie! Ik gun dit pakket mijn moeder zo erg!
  Bijvoorbeeld vanmiddag heeft ze super lang zitten huilen omdat ze er op moment zo doorheen zit, ze is zo’n sterke vrouw die zichzelf altijd wegcijfert, altijd 100% voor andere klaar staat en haar verdriet nooit laat zien. ( Doet ze dit wel, dan is ze alleen ) Ze is helemaal opgebroken en ontzettend moe, ik wil haar gewoon laten zien, ondanks dat ik vaak chagerijnig doe dat ik onwijs veel van haar hou en dat ik haar geen stress gun maar juist rust en liefde! Helemaal nu ze 3 x zo hard moet werken als normaal en pas ’s avonds laat in bed ligt, en er al rond 5 uur uit gaat om alles klaar te krijgen. En je kan begrijpen aan 4 uur slaap heb je niet genoeg!

  Kortom, mijn moeder verdient dit pakketje meer dan ik ooit zou weten op dit moment!

 • Avatar van demi
  Reply demi 7 mei 2012 at 16:14

  mijn moeder verdient een van de pakten omdat me moeder een zwaar jaar achter de rug heeft namelijk kanker ik vind dat ze nu wel een keer iets verdient en verder is ze een SUPER MOEDER !! x

 • Avatar van BEautinista
  Reply BEautinista 7 mei 2012 at 15:29

  Mijn moeder verdient het pakkent omdat 1. ze een erge fan van nivea is(ook van dove, rituals) Mijn moeder is een erg hard werkende vrouw, en werkt nu voor 2 personen, omdat mijn vader tijdelijk werkloos is..

 • Avatar van Kim Joosten
  Reply Kim Joosten 7 mei 2012 at 15:27

  Toen ik dit zag moest ik gelijk aan mijn moeder denken. Ze zegt altijd Kim: “Je hoeft niets te kopen, gebruik dat geld maar voor jullie nieuwe huisje”. Als ik maar kom vindt zij het genoeg :) En ze heeft gelijk maar ik wil haar toch wat geven.
  Dit zou een mooi kleinigheidje zijn :)

 • Avatar van toadette
  Reply toadette 7 mei 2012 at 15:08

  Wat een leuke winactie! Mijn moeder verdient zeker dit pakket want ze is er altijd voor mij geweest en nu nog steeds :)! Verder is ze er ook altijd voor anderen.
  Verder komt manlief er ook graag want als hij gaat zitten krijgt hij gelijk een bord eten onder zijn neus geschoven en de rest van de pan krijgt hij dan mee naar huis ;)!
  Verder heeft ze ook een enorme dosis humor en lef.

  Ooit hadden we een camera en deze was na een maand defect maar in de winkel wilden ze haar niet helpen en de chef wou ook niet komen. Nou toen heeft ze gedreigd met het indrukken van de alarmknop. (We hebben een nieuwe camera toen gekregen dus het is goed gekomen ;) )

 • Avatar van Leone Bock
  Reply Leone Bock 7 mei 2012 at 15:05

  ik zou het aan mijn stiefmoeder geven, zij is echt de allerbeste, allerliefste en degene die het het meest verdiend. Ondanks haar ziekte (kanker met uitzaaiiingen) staat ze voor iedereen klaar, haar eigen familie maar ook voor mijn zus, mij en mijn drie draakjes van kids… Altijd vol liefde, aandacht, bezorgdheid dus helemaal zoals je wil dat je moeder is

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 7 mei 2012 at 15:04

  Oh like! Ik heb al wel een moederdagcadeau maar het is nog wat karig, haha ;). Want voor je mams kun je natuurlijk nooit genoeg lieve dingen doen! Ik vind het echt tof dat m’n ma totdat ik en m’n broer zo’n 17 & 19 jaar oud waren, echt haar eigen leven en dingen even opzij heeft gezet om voor ons te zorgen en voor ons er te zijn, dat is super belangrijk vind ik :). En nu begint ze steeds meer tijd voor zichzelf vrij te maken, is ze weer lekker aan het werk en lekker creatief bezig, wat leuk is om te zien! Daarom verdient ze nog wel wat meer happy time! :D

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 7 mei 2012 at 14:42

  Oh dit vind ik zo een fijne winactie! Mijn mammie zou zo ontzettend blij zijn met dit pakketje! Ze is echt een topvrouw. Mijn mammie is een alleenstaande vrouw met een beperking, maar ze draagt ongelofelijk goed zorg voor drie kindjes waarvan ééntje ook een beperking heeft. Ik hoop dat dit niet zielig overkomt want dat is het zeker niet, ze is een echte survivor!

  Lang leve alle mama’s! Draag er goed zorg voor, want je hebt er maar eentje!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 7 mei 2012 at 14:24

  Als je geen moeder hebt, maar wel een lieve schoondochter die moeder is, mag ik dan ook mee doen??

 • Avatar van Monique Rutten-Heijnemans
  Reply Monique Rutten-Heijnemans 7 mei 2012 at 14:23

  Wat een prachtige winactie!Natuurlijk doe ik weer heel graag mee en hoop dat ik mijn moeder hiermee op moederdag mag verassen!Zij is de meest liefdevolle persoon die ik me als moeder maar kan wensen ze staat altijd voor ons en de kinderen klaar en cijfert haarzelf altijd weg daarom een verwenpakket voor haar zou geweldig zijn!

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 7 mei 2012 at 14:17

  Omdat mijn moeder de allerliefste moeder van de hele wereld is.Nivea is haar lievelingsmerk dus het zou een fijne verrassing zijn!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 7 mei 2012 at 14:08

  Wat een super gave winactie! Ik gun dit pakket aan mijn schoonmoeder! Ik heb vorige week ook verrast met een doosje chocolade, maar eigenlijk is dat niet genoeg als je ziet wat zij voor anderen doet! Haar moeder (oma van mijn vriend) woont nu al een tijdje bij haar in huis. Haar vader is namelijk begin maart overleden en haar moeder wilde toen niet meer alleen thuis wonen. Ze zijn nu samen op zoek naar een nieuw huisje voor haar. Helaas kan mijn schoonmoeder hierdoor niet haar eigen gang gaan en moet ze zich inhouden. Maar ze is ontzettend lief en iedereen is welkom! Wij mogen ook gewoon mee eten en blijven slapen, alles kan bij haar! Ik vind dat ze daarom wel een nivea verwenpakket verdiend!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.