Fashion

Win een paar zomerse Skechers sleehakken!

10 mei 2012

skechers2012zomerwinactie - Win een paar zomerse Skechers sleehakken!
Alhoewel het nog wel even lijkt te duren voordat de zomer zich echt laat zien, is het soms toch al warm genoeg om de sandaaltjes en open schoenen de kast uit te halen. Om alvast wat in de zomerstemming te komen èn er fashionable uit te kunnen zien voor als de zomer dan toch begint mag ik een paar comfortabele sleehakken van Skechers verloten.

Het gaat om het paar wat je op de eerste foto ziet en natuurlijk win je een paar in jouw maat! De schoenen zijn van suède, de hak is bekleed met gevlochten riet en de zool is van rubber waardoor je een fijne grip op de vloer hebt. Door het voetbed voelt de sleehak serieus comfortabel aan en zal je er niet snel last van je voeten mee krijgen. De plateauzool is 2cm hoog en de hak 9cm. De 2 klosjes op het voetdeel maken ze helemaal af en ze zullen bij veel verschillende outfits gaan matchen.

Wil jij kans maken op zo’n zomers paar sleehakken van Skechers? Laat een reactie achter onder dit artikel met jouw plannen voor de zomer(vakantie) èn stuur een mail met daarin jouw schoenmaat en adresgegevens naar winactie@curvacious.nl. Meedoen kan t/m 17 mei, 23.59u. De winnaar krijgt hierna persoonlijk bericht.

Heel erg veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Liza
  Reply Liza 19 april 2013 at 09:46

  Toevallig kwam ik op deze site…. Jammer dat ik precies een jaar te laat ben… anders had ik ook graag meegedaan… Deze sleehak zag er leuk uit….

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 17 mei 2012 at 23:05

  Ik ga op bezoek bij mijn au-pair familie in Hamburg waar ik meer dan 20 jaar geleden heb gewoond. Het zal wel flink wandelen (lees shoppen) worden wat niet meevalt als je hielspoor hebt. Maar deze schoenen zijn modieus en comfortabel, daarom zou ik ze heel graag winnen!

 • Avatar van Pas
  Reply Pas 17 mei 2012 at 19:17

  Wat een vette sleehakken zijn dat zeg! echt heel mooi!
  Ik ga aankomende vakantie niet weg omdat ik in de meivakantie een weekje naar Italië ben geweest. Dat was heerlijk. Ik vind het eigenlijk helemaal niet erg, en heb al wat plannetjes wat ik in de vakantie ga doen, namelijk een krantenwijk overnemen (ja, dus ik ga heel vroeg opstaan in mijn vakantie..) maar ik vind het helemaal niet erg. Ik zit nog op school dus heb 6 of 7 weken vakantie en dus heb heel veel tijd, ik ga afspreken met vriendinnen, en gewoon een beetje niets doen. Als het lekker weer is ben ik dol op picknicken dus dat komt er waarschijnlijk ook nog wel een paar keer van. :) Maar het leukste vind ik nog zeilen, ik ga een dagje (of meer) met mijn moeder naar Friesland om een valk te heuren.

  Verder heb ik nog veel meer tijd over, ik hou van schilderen en bakken. Dus ik weet zeker dat ik dat ook nog ga doen! Verder zie ik het allemaal wel,,
  liefs

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 15 mei 2012 at 23:11

  Deze zomer ga ik veel geld verdienen hoop ik, omdat ik inmiddels toch wel heel erg graag op mezelf wil gaan wonen. Ik heb in februari mijn diploma behaald en wil eigenlijk nog een volgende opleiding gaan volgen, dus alles wat ik kan meepikken is mooi meegenomen zoals jullie begrijpen, zo ook bij winacties!! Verder ga ik nog een weekje naar Turkije omdat mijn schoonouders 25 jaar getrouwd zijn! Hmmm

 • Avatar van Layla
  Reply Layla 15 mei 2012 at 21:42

  Ik ga deze zomervakantie lekker werken in spanje.
  echt helemaal super! bij een strandtent in de bediening. werk hier 5 dagen per week en 2 dagen per week ben ik vrij.
  heb er echt al super veel zin in !! werken op het strand en veel nieuwe mensen leren kennen!
  YEAH!

 • Avatar van inge
  Reply inge 15 mei 2012 at 15:08

  ik vergeet mijn zomervakantie te vermelden.
  Ik ga een zonnig land opzoeken, het is hier té lang slecht en regenachtig weer.
  De zon voelen op mijn lijf en de zee in heeeeeeeeerlijk en goed vooruitzicht.
  Mijn lievelingsland is Turkije, en daar ga ik weer naar toe.
  Verzekerd van mooi weer en volop genieten op de terrasjes en barretjes.

 • Avatar van inge
  Reply inge 15 mei 2012 at 15:06

  wat een prachtige zomerschoenen. De kwaliteit straalt eraf.
  Een voordeel is dat er een zool onderzit waardoor je niet uit kan glijden.
  Helemaal top voor aankomende zomer!!

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 15 mei 2012 at 07:15

  Ik ga na 12 jaar eindelijk weer terug naar Birmingham, England. Mijn gezin laten zien waar ik heb gestudeerd & waar ik rond hing, bekenden bezoeken. Het wordt een soort van IK road trip, waarin we en aantal gebieden + steden aandoen. Mijn dochter is half Engels & is tot op heden maar 2x in Engeland geweest. Dat kan natuurlijk niet :-)
  Tja, en die schoenen hebben totaal niets met mijn verhaal te maken, maar ik zou ze graag willen hebben. Helemaal mijn ding!

 • Avatar van Kim Joosten
  Reply Kim Joosten 14 mei 2012 at 09:32

  Wij gaan wrs deze zomer verhuizen en dus klussen!!! Geen tijd om schoenen te kopen die ik wel nodig heb :S Dus deze zouden wel van pas komen :)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 13 mei 2012 at 20:08

  Ik ga vakantiewerk doen en vrijwilligerswerk met kinderen met een beperking, daarna ga ik voor het nieuwe schooljaar gaat beginnen met een grote groep vrienden een weekje naar Portugal.

 • Avatar van Stephanie van Drunen
  Reply Stephanie van Drunen 13 mei 2012 at 14:10

  Allereerst ga ik twee weekjes met mijn vriend naar Australië, puur geluk, maar echt super leuk! Vervolgens een weekje vrij en daarna 3 weken naar de Dominicaanse Republiek met een jongerenorganisatie. Daar ga ik samen met een groep jongeren 4 huizen bouwen voor de plaatselijke (arme) bevolking! Ik wil gewoon eens wat goeds doen voor de wereld en nu kan dat een keer en heb altijd al eens vrijwilligerswerk willen doen! Daarna nog 4 weekjes over en ga ik elke dag werken en hopelijk genieten van de zon/strand in het weekend!

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 12 mei 2012 at 21:40

  Ik vind deze schoenen er geweldig uitzien! Ik heb van Skechers al de shape up schoenen en die vind ik ook geweldig lekker lopen! Deze mooie open sandaaltjes kan ik dan lekker dragen na mijn looprondje (10 km) op mijn shape up”s…en wat ik ga doen deze zomer? Lekker veel wandelen en het liefst op Skechers natuurlijk! ;) en dan wel op de sandalen die ik hier kan winnen, dus ik doe mee! :)

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
xtwo2 - Plus Size Shop | X-Two
Plus Size Shop | X-Two

Als er één lookbook is van een plussize merk wat mij enorm aanspreekt dan is het wel die van X-Two,...

Sluiten