Fashion

Win een paar zomerse Skechers sleehakken!

10 mei 2012


Alhoewel het nog wel even lijkt te duren voordat de zomer zich echt laat zien, is het soms toch al warm genoeg om de sandaaltjes en open schoenen de kast uit te halen. Om alvast wat in de zomerstemming te komen èn er fashionable uit te kunnen zien voor als de zomer dan toch begint mag ik een paar comfortabele sleehakken van Skechers verloten.

Het gaat om het paar wat je op de eerste foto ziet en natuurlijk win je een paar in jouw maat! De schoenen zijn van suède, de hak is bekleed met gevlochten riet en de zool is van rubber waardoor je een fijne grip op de vloer hebt. Door het voetbed voelt de sleehak serieus comfortabel aan en zal je er niet snel last van je voeten mee krijgen. De plateauzool is 2cm hoog en de hak 9cm. De 2 klosjes op het voetdeel maken ze helemaal af en ze zullen bij veel verschillende outfits gaan matchen.

Wil jij kans maken op zo’n zomers paar sleehakken van Skechers? Laat een reactie achter onder dit artikel met jouw plannen voor de zomer(vakantie) èn stuur een mail met daarin jouw schoenmaat en adresgegevens naar winactie@curvacious.nl. Meedoen kan t/m 17 mei, 23.59u. De winnaar krijgt hierna persoonlijk bericht.

Heel erg veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Liza
  Reply Liza 19 april 2013 at 09:46

  Toevallig kwam ik op deze site…. Jammer dat ik precies een jaar te laat ben… anders had ik ook graag meegedaan… Deze sleehak zag er leuk uit….

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 17 mei 2012 at 23:05

  Ik ga op bezoek bij mijn au-pair familie in Hamburg waar ik meer dan 20 jaar geleden heb gewoond. Het zal wel flink wandelen (lees shoppen) worden wat niet meevalt als je hielspoor hebt. Maar deze schoenen zijn modieus en comfortabel, daarom zou ik ze heel graag winnen!

 • Avatar van Pas
  Reply Pas 17 mei 2012 at 19:17

  Wat een vette sleehakken zijn dat zeg! echt heel mooi!
  Ik ga aankomende vakantie niet weg omdat ik in de meivakantie een weekje naar Italië ben geweest. Dat was heerlijk. Ik vind het eigenlijk helemaal niet erg, en heb al wat plannetjes wat ik in de vakantie ga doen, namelijk een krantenwijk overnemen (ja, dus ik ga heel vroeg opstaan in mijn vakantie..) maar ik vind het helemaal niet erg. Ik zit nog op school dus heb 6 of 7 weken vakantie en dus heb heel veel tijd, ik ga afspreken met vriendinnen, en gewoon een beetje niets doen. Als het lekker weer is ben ik dol op picknicken dus dat komt er waarschijnlijk ook nog wel een paar keer van. :) Maar het leukste vind ik nog zeilen, ik ga een dagje (of meer) met mijn moeder naar Friesland om een valk te heuren.

  Verder heb ik nog veel meer tijd over, ik hou van schilderen en bakken. Dus ik weet zeker dat ik dat ook nog ga doen! Verder zie ik het allemaal wel,,
  liefs

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 15 mei 2012 at 23:11

  Deze zomer ga ik veel geld verdienen hoop ik, omdat ik inmiddels toch wel heel erg graag op mezelf wil gaan wonen. Ik heb in februari mijn diploma behaald en wil eigenlijk nog een volgende opleiding gaan volgen, dus alles wat ik kan meepikken is mooi meegenomen zoals jullie begrijpen, zo ook bij winacties!! Verder ga ik nog een weekje naar Turkije omdat mijn schoonouders 25 jaar getrouwd zijn! Hmmm

 • Avatar van Layla
  Reply Layla 15 mei 2012 at 21:42

  Ik ga deze zomervakantie lekker werken in spanje.
  echt helemaal super! bij een strandtent in de bediening. werk hier 5 dagen per week en 2 dagen per week ben ik vrij.
  heb er echt al super veel zin in !! werken op het strand en veel nieuwe mensen leren kennen!
  YEAH!

 • Avatar van inge
  Reply inge 15 mei 2012 at 15:08

  ik vergeet mijn zomervakantie te vermelden.
  Ik ga een zonnig land opzoeken, het is hier té lang slecht en regenachtig weer.
  De zon voelen op mijn lijf en de zee in heeeeeeeeerlijk en goed vooruitzicht.
  Mijn lievelingsland is Turkije, en daar ga ik weer naar toe.
  Verzekerd van mooi weer en volop genieten op de terrasjes en barretjes.

 • Avatar van inge
  Reply inge 15 mei 2012 at 15:06

  wat een prachtige zomerschoenen. De kwaliteit straalt eraf.
  Een voordeel is dat er een zool onderzit waardoor je niet uit kan glijden.
  Helemaal top voor aankomende zomer!!

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 15 mei 2012 at 07:15

  Ik ga na 12 jaar eindelijk weer terug naar Birmingham, England. Mijn gezin laten zien waar ik heb gestudeerd & waar ik rond hing, bekenden bezoeken. Het wordt een soort van IK road trip, waarin we en aantal gebieden + steden aandoen. Mijn dochter is half Engels & is tot op heden maar 2x in Engeland geweest. Dat kan natuurlijk niet :-)
  Tja, en die schoenen hebben totaal niets met mijn verhaal te maken, maar ik zou ze graag willen hebben. Helemaal mijn ding!

 • Avatar van Kim Joosten
  Reply Kim Joosten 14 mei 2012 at 09:32

  Wij gaan wrs deze zomer verhuizen en dus klussen!!! Geen tijd om schoenen te kopen die ik wel nodig heb :S Dus deze zouden wel van pas komen :)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 13 mei 2012 at 20:08

  Ik ga vakantiewerk doen en vrijwilligerswerk met kinderen met een beperking, daarna ga ik voor het nieuwe schooljaar gaat beginnen met een grote groep vrienden een weekje naar Portugal.

 • Avatar van Stephanie van Drunen
  Reply Stephanie van Drunen 13 mei 2012 at 14:10

  Allereerst ga ik twee weekjes met mijn vriend naar Australië, puur geluk, maar echt super leuk! Vervolgens een weekje vrij en daarna 3 weken naar de Dominicaanse Republiek met een jongerenorganisatie. Daar ga ik samen met een groep jongeren 4 huizen bouwen voor de plaatselijke (arme) bevolking! Ik wil gewoon eens wat goeds doen voor de wereld en nu kan dat een keer en heb altijd al eens vrijwilligerswerk willen doen! Daarna nog 4 weekjes over en ga ik elke dag werken en hopelijk genieten van de zon/strand in het weekend!

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 12 mei 2012 at 21:40

  Ik vind deze schoenen er geweldig uitzien! Ik heb van Skechers al de shape up schoenen en die vind ik ook geweldig lekker lopen! Deze mooie open sandaaltjes kan ik dan lekker dragen na mijn looprondje (10 km) op mijn shape up”s…en wat ik ga doen deze zomer? Lekker veel wandelen en het liefst op Skechers natuurlijk! ;) en dan wel op de sandalen die ik hier kan winnen, dus ik doe mee! :)

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 12 mei 2012 at 20:49

  Ik blijf lekker in NL hopen op mooi weer!

 • Avatar van Els
  Reply Els 12 mei 2012 at 14:41

  Volgende week zondag vertrekken mijn man en ik op vakantie naar Toscane. En daar kijk ik al hélemaal naar uit! Deze schoenen zouden echt wel ideaal zijn om in Firenze mee rond te flaneren. Bovendien zou dit een prachtig verjaardagscadeau zijn, ik ben namelijk jarig op 17 mei (samen met prinses Maxima!)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 12 mei 2012 at 11:52

  Plannen voor de zomervakantie heb ik helaas niet. Ik ben verzot op Zeeland en aangezien ‘onze’ camping waar we vroeger vaak kwamen na de zomer plat gaat wil ik nog wel een dagtrip naar Breskens maken, met de trein. Ik vind het heerlijk om op de duin te zitten en uren naar het voorbijgaande verkeer op zee te kijken. Hopelijk is het weer deze zomer fijn, want om in de regen in de duinen te zitten is niet zo’n pretje. Pootjebaden hoort er natuurlijk ook bij.

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 12 mei 2012 at 00:46

  De bedoeling is dat we naar Italie gaan. We hebben nog niet geboekt, maar wellicht dat we nog wat vinden in de last minute.

 • Avatar van meike
  Reply meike 11 mei 2012 at 20:00

  Super, wat een leuke sandfalen, ik doe graag mee!

 • Avatar van petra
  Reply petra 11 mei 2012 at 19:15

  Dit jaar gaan we voor het eerst weer eens Kamperen. Een aantal jaren verregend, maar nu goede hoop op mooi weer ! :-) Een paar van die mooie Sketchers om op te flaneren lijken me onmisbaar

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 11 mei 2012 at 17:31

  Ik ga in de vakantie naar Kroatië met mijn vriend en ouders voor 2 weekjes, we hebben een appartementje daar gehuurd dicht in buurt van het strand! :D
  Lekker de warmte in met mijn warmte allergie haha, maar gelukkig is er water in de buurt.
  Ik heb nog helemaal geen slee hakken en zou eigenlijk wel een paar willen haha staan leuk bij mijn jurkjes! En van mijn vriend moet ik ook eens sexy hakken aandoen in plaats van mijn lekkere warmen sloffen (uggs) dus mij zou je hier blij mee maken! :D
  Liefs, Sanne

 • Avatar van sandra
  Reply sandra 11 mei 2012 at 16:41

  heb nog plaats over in me koffer voor mee naar mexico

 • Avatar van Cato B.
  Reply Cato B. 11 mei 2012 at 13:31

  Ik ga de hele zomer genieten van de de zomer. Na vorige zomer en het huidige voorjaar kan het alleen maar fantatisch mooi weer worden. Mijn jurkjes hangen al klaar nu nog een paar mooie vrouwelijk schoenen daarbij :-)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 11 mei 2012 at 13:10

  Wat leuk dat je weer een paar Skechers weg mag geven Desirée! Ik heb vorig jaar bij jou de Tone Ups gewonnen en draag ze nog steeds met heel veel plezier op de golfbaan bijvoorbeeld. Hoop dat je nu iemand minstens zo gelukkig kan maken! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2012 at 08:24

   Wat enorm leuk om te horen dat je je gewonnen paar nog steeds met plezier draagt <3

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 11 mei 2012 at 11:46

  Wat een leukerds!
  Ik ga deze zomer (over vijf weekjes welgeteld!) naar Miami.
  Kan nog maar moeilijk wachten zoals je misschien wel begrijpt. Heeel
  veel zin in in ieder geval. Ik ben verzekerd van op zn minst een beetje zon
  gelukkig.

  Groetjes.

 • Avatar van muriel
  Reply muriel 11 mei 2012 at 11:33

  Hey

  Mijn plannen voor deze zomer?
  Zoveel mogelijk genieten van de lang-langverwachte zon!

  Groetjes!

 • Avatar van Ankie
  Reply Ankie 11 mei 2012 at 10:50

  Feze zomer gaan we lekker fietsen rond Berlijn en natuurlijk vergeten we de terrasjes niet. De sleehakken komen dan zeker van pas.

 • Avatar van Ria
  Reply Ria 11 mei 2012 at 10:03

  Deze zomer ga ik last-minute bepalen wat ik ga doen, afhankelijk van het weer en het aanbod van vakantiehuisjes. Veel leuke uitjes maken en terrasjes pikken!

 • Avatar van Maria Bertram
  Reply Maria Bertram 11 mei 2012 at 09:29

  Ik ga gezellig met mijn gezin 2 weekjes naar Mallorca, en daar zou ik graag op deze mooie sleehakken rondlopen :-)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 11 mei 2012 at 01:06

  Vakantie: vorig jaar een vreselijke vakantie gehad en voortijdig teruggekomen. Voor dit jaar wordt het: lekker thuisblijven, uitrusten en van de zon genieten (hopelijk) op mijn balkonnetje.

 • Avatar van Angelica
  Reply Angelica 10 mei 2012 at 23:33

  Super mooie schoenen! Als ik ze niet win, ga ik ze zeker gaan zoeken in de winkels!
  Deze zomer ga ik voor de eerste keer op vakantie met mijn vriend. We zijn al bijna 2 jaar samen en het gaat onze eerste reis zijn.
  We wouden niet gewoon op hotel gaan en aan het zwembad hangen zoals de meeste mensen doen in de zomer en zoals ik alle jaren ervoor heb gedaan op vakanties met mijn ouders.
  Ik hou enorm van mooi weer, bloemetjes, bloemetjes, de geur van vers gras… Daarom heb ik hem voorgesteld om te gaan kamperen. Gezellig in de buitenlucht in het zuiden van Frankrijk, in de vrije natuur, zwemmen in een beek, genieten van de zon en het lekkere eten.
  Ik hoop dat onze vakantie even fantastisch wordt als ik het mij voorstel :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 10 mei 2012 at 22:25

  Het gaat goed met de winacties zeg. :) Ik vind ze heel erg leuk, dus doe graag mee.
  Ik moet zeggen dat deze vakantie een vrij luxe reis gaat worden, we gaan met een cruise 2 weken naar Noorwegen. Het is wel humor, we vertrekken vanuit Rotterdam, en komen na een week weer even terug in Rotterdam. Eigenlijk zijn het 2 cruises die ze aan elkaar gekoppeld hebben,en we gaan dus wel allebei de weken naar andere plaatsen toe. Heb er enorm veel zin in. :)

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 10 mei 2012 at 20:46

  Mijn plannen voor de vakantie zijn het voorbereiden van een demonstratie. Samen met mijn turnsters e Yuri van Gelder ga ik de jaarmarkt openen, net na de zomer. En dat is een flinke voorbereiding.

 • Avatar van Vwlovinwendy
  Reply Vwlovinwendy 10 mei 2012 at 20:08

  Mijn plannen voor deze zomer? Volgende week naar NYC!!! Aahhhhh. Het gaat er eindelijk van komen!
  Gelukkig maar, want mijn jaarlijkse hoogtepunt van de zomer gaat niet door…. Het internationale keverweekend is dit jaar afgelast…
  Dus ga ik zelf maar tripjes verzinnen en maken met mijn kevertje :)
  Liefst wel met die leuke sleehakken in maat 39!

  Groetjes,
  Wendy

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 10 mei 2012 at 18:23

  Ik ben aan het afwachten om volgende donderdag naar de Dominicaanse Republiek te gaan ;-)

 • Avatar van Els Popeye
  Reply Els Popeye 10 mei 2012 at 18:03

  Deze zomer wordt ik voor het eerst meter! Mijn zomerplannen bestaan dus uit het verwennen van dat kleine hummeltje. Ik kijk er ongelofelijk naar uit om te wandelen, kiekeboe-spelletjes te spelen en zelfs luiers te verschonen!
  Het wordt een fenomenale zomer! :)

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 10 mei 2012 at 17:56

  Mooie schoenen zeg!
  Mijn zomerplannen; beginnen dit jaar later dan verwacht helaas, in de 1e week moet ik nog een tentamen doen… Daarna ga ik met vriend en zoonlief naar Noorwegen! Ben héél benieuwd hoe het daar is! Ik zou ook graag nog een keer naar Hongarije gaan. Niet voor het weer, dat is me eigenlijk veel te warm, maar omdat mn moeder daar woont. We zijn er vorig jaar geweest maar helaas zit het niet elk jaar in…
  Heb jij ook leuke plannen?

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 10 mei 2012 at 17:42

  Wow jij hebt altijd zulke gave winacties!! Deze wil ik echt heel graag winnen, love the shoes! Ik ga de hele zomervakantie werken werken werken en eind augustus ben ik aan de beurt met vakantie! Dan ga ik 2 weken naar mallorca met mijn vriend:) Ik ga je direct mailen!

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 10 mei 2012 at 17:31

  Deze zomer ga ik eerst 5 dagen met 2 vriendinnen naar Barcelona en daarna 2 weken met mijn ouders en broer naar Zuid-Frankrijk, Pyreneeën! Verder vooral genieten van de vrije weken, aangezien ik na de vakantie 10 maanden stage ga lopen.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 10 mei 2012 at 17:25

  Helaas heb ik een angststoornis waar ik nu heel hard aan het werken ben dus er staan geen spannende dingen zoals uitstapjes of vakanties op de planning. Dat betekent niet dat ik er niet fashionable uit wil zien. Mijn vriend en ik gaan onze tuin opknappen met mooie nieuwe meubels en bloemetjes zodat we wel heerlijke zomeravonden kunnen geniet van elkaar en van onze vrienden. Denk aan een warme zomeravond, vrienden, een BBq , een goed glas wijn en een mooie outfit met leuke EN comfortabele schoenen! I’m in!

 • Avatar van lilian
  Reply lilian 10 mei 2012 at 16:42

  Ik ga in de zomer naar saint tropez en daar moet je er natuurlijk wel fashionable uit zien. deze sleehakken zijn echt super mooi en overal mee te combineren. Echt een hele leuke winactie (:

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 10 mei 2012 at 16:30

  Jeetje alweer een geweldige winactie! Ik doe heel graag mee want ik vind deze sleehakken echt geweldig! Ik ben gek op bruintinten en ook op suède. Wat ik ga doen in de vakantie? Allereerst mijn verjaardag/afstuderen vieren! Daarna vieren dat ik alweer 10 samen ben met mijn vriend en waar we heen gaan dat weet ik nog niet. En verder hopelijk regelmatig een dagje strand, lekker naar Zandvoort.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 10 mei 2012 at 16:30

  Mijn plannen voor de zomervakantie zijn lekker zwemmen, zonnen, bruin worden en met vriendinnen afspreken! We gaan waarschijnlijk niet op vakantie, maar thuis kan ik ook zwemmen! We gaan wel leuke uitjes maken, dus daar moet ik wel een paar leuke schoenen bijhebben! ik heb een mailtje gestuurd;)

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 10 mei 2012 at 15:57

  Ik plan om heel erg te gaan genieten van mijn allerlaatste zomervakantie! Ik studeer namelijk af in augustus en dan is het solliciteren geblazen! Bring it on, summer of 2012! <3

  Liefs, Liesbeth

 • Avatar van susanne
  Reply susanne 10 mei 2012 at 15:42

  heee, wat een supermooie schoenen ! <3

  mijn plannen voor deze zomer;
  wij gaan naar de camping, gewoon in nederland, omdat wij jammer genoeg niet verder kunnen. :( mijn zusje heeft een hartafwijking en daarom moeten we in nl blijven,
  maar op de camping is het ook heel leuk !
  en misschien ga ik ook nog een weekje naar italie met een vriendin :)
  en natuurlijk heel veel ijsjes eten en leuke shorts aan met een hempje,
  en niet te vergeten lekker shoppen :D

  xxxx

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 10 mei 2012 at 15:40

  Deze zomer ga ik voor de laatste keer op kamp met mijn scoutsgroep! We gaan op buitenlands kamp naar Hongarije. Wat zal ik mijn leden missen als het eenmaal voorbij is! Daarna ga ik samen met m’n vriend uitblazen in Frankrijk, alvorens de herexamens beginnen :( Daar zou ik deze pareltjes goed kunnen gebruiken!

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 10 mei 2012 at 15:36

  Mijn plan is om lekker te genieten van mijn verlof!
  Vanaf 13 juli lekker luieren en genieten van de trappelende beeb in mijn buik!
  Op 13 augustus ben ik uitgerekend en wij krijgen een zoontje.
  Dit is dus echt wel een hele bijzondere zomer voor mij (ons)!

  Helaas kan ik dus niet echt meer op hoge hakken lopen, ik ben al niet zo stabiel op hakken en nu al helemaal niet. Maar sleehakken zijn dan juist weer wél een optie!
  Das helemaal goed als ik straks achter de kinderwagen wandel, train ik meteen mijn billen en benen! ;)

  Liefs Melissa

 • Avatar van CreaBeaBlog
  Reply CreaBeaBlog 10 mei 2012 at 15:23

  Helaas kan ik niet (meer) op zulke hoge hakken lopen…wel een hele leuke winactie!

 • Avatar van An Staute
  Reply An Staute 10 mei 2012 at 14:53

  Ik blijf deze zomer lekker thuis. Mijn hond is hoogbejaard en ik laat hem dus niet meer alleen, dus hij en ik gaan vakantie-en in de tuin :D. Met deze mooie sleehakken waan ik me dan vast op een gezellig terras op een mooie zomeravond in Rome ofzo :D

 • Avatar van Jonna
  Reply Jonna 10 mei 2012 at 14:48

  Wat een te schattige schoenen!! Echt helemaal iets voor mij.

  Maar goed wat zijn mijn plannen voor de hopelijke mooie zomer? Mijn vriend en ik hebben net een klein bootje gekocht en we hopen natuurlijk heel veel te kunnen gaan varen deze zomer. En in augustus gaan we heerlijk een weekje weg, met de boot, naar Friesland. En naast varen hebben we ook een aantal leuke festivals op de planning staan zoals Lowlands en Mysteryland. En uiteraard ben ik van plan heel veel lange, zwoele zomeravonden te beleven met vrienden en familie. Want daar word ik toch wel het blijste van!!

 • Avatar van Jacoba
  Reply Jacoba 10 mei 2012 at 14:35

  Leuke schoenen en een leuke actie! Dit keer doe ik niet mee, het kleurtje is niet echt mijn ding… Dus meer kans voor de anderen… :-):-)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 10 mei 2012 at 14:32

  Wat leuk, die schoenen! Maar ik laat deze even aan me voorbijgaan… ik heb namelijk veel te veel schoenen ;)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 10 mei 2012 at 14:30

  Ben niet zo’n grote fan van het model *woops* maar weet zeker dat je een andere dame er heel gelukkig mee zal maken! xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 10 mei 2012 at 14:25

  Na 4 jaar lang ziek te zijn en dus niet op vakantie te zijn geweest hoop ik dit jaar voor het eerst in tijden er weer op uit te kunnen!!
  Voordat ik ziek werd moest het altijd ver weg, een warm en tropisch oord. Nu zou ik al zo ontzettend blij zijn met een weekje aan het strand in Nederland!
  Lekker met partner en hond….het lijkt mij heerlijk! Dus mijn zinnen zijn gezet op een vakantie aan zee met mijn 2 liefjes!!:D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.