Beauty

Beautybox | Juni 2012 (unboxing & mini-reviews)

28 juni 2012


Naast de Glossybox van juni die ik vorige week liet zien *klik* is het vandaag ook tijd om de Beautybox van juni aan jullie te laten zien, het gaat hier om de pre-summer editie. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze juni-editie zit: lees dan zeker verder!

“Lang kijken we uit naar de zomer en eindelijk is het dan zover! Het Beautybox team heeft met ontzettend veel enthousiasme de pre-summer Beautybox samengesteld! Voor je de zon in gaat begin je met de huid van je gezicht goed te beschermen en voeden met de fantastische High Quality dagcrème van het topmerk hannah. Vervolgens spray je jouw lichaam in met de super handige verstuiver van RoC, Soleil Protexion SPF30. Ook aan je haar hebben we gedacht; in deze Beautybox vind je Uniq One, een geweldige alles-in-één innovatie om je haar te beschermen, verzorgen en stylen. Het is nu al een van onze favorieten! Make-up blijft jammer genoeg niet mooi zitten in de zon, maar met een mooi kleurtje op je lippen zie je er altijd goed uit. Met de Smooch Proof Lip Stain van NYC kan je een dag zorgeloos in de zon liggen zonder dat de kleur van je lippen verdwijnt. Aan het eind van een dagje strand ben je meestal moe en loom, maar je huid weer goed schoonmaken is een must. Gebruik daarvoor de Beautiful Skin Cleansing Lotion van Boots No7. Met een beweging is je gezicht schoon en fris.”

Ik zag al dat de onderlinge boxen weer verschillen en dat er ook een fullsize product van Neoderma in had kunnen zitten i.p.v. het RoC product.

hannah High Quality Sun Perfection sample 10ml (fullsize 75ml, €56,00)
Of het nou winter of zomer is, een kwalitatief goede dagcrème met een SPF factor is essentieel voor de huid. Hannah ontwikkelde een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen èn behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De heerlijke High Quality dagcrème van hannah met SPF15 mag wat ons betreft niet ontbreken aan je dagelijkse schoonheidsritueel!

Ik heb dit product zelf in een fullsize verpakking en het is één van mijn favoriete dagcrèmes met zonnebescherming. Mocht je meer over dit product willen lezen dan kan je dit artikel eens bekijken. In de Beautybox zat ook een leaflet met uitgebreide informatie over dit mooie product: handig!

NYC Smooch Proof Lip Stain in Rock on Ruby fullsize, €3,99
Nog een product dat je echt moet proberen! NYC Smooch Proof Lip Stain blijft op zijn plaats en zorgt voor een transparante tot intense kleurgloed die tot wel 16 uur blijft zitten. Super handig voor zowel op het strand als tijdens een avondje stappen. En dat voor een zeer vriendelijke prijs, wij hebben alle 10 de kleuren al aangeschaft!

In het artikel over de NYC Color Rush zomercollectie *klik hier* kwam dit product al voorbij. Een van de fijnere lipstains die ik heb geprobeerd, al blijft de kleur bij lange na niet de 16 uur zitten die wordt beweerd: een goede 4 uur echter wel en dat is erg prettig omdat je met een dagje weg alsnog niet vaak hoeft bij te werken. Ik vond het alleen nogal verrassend om een product van zo’n budgetmerk in de Beautybox aan te treffen, omdat ze staan voor “high-end beautymerken en niche brands”…

RoC Soleil Protexion Invisible Touch Spray SPF30 fullsize 150ml, €16,95
Om iedereen te laten genieten van de zon brengt RoC een serie zonneproducten die niet alleen optimaal beschermen maar tegelijk ook huidverzorgend werken en tekenen van huidveroudering helpen tegen te gaan. Probeer nu deze super handige verstuiver met SPF30 welke zorgt voor een zeer doeltreffende en hoge bescherming tegen de zon.

Deze antizonnebrandspray laat zich door de fijne verneveling goed over de huid verspreiden, laat geen witte sporen achter en laat de huid na het insmeren direct heerlijk zacht aanvoelen zonder te plakken. De geur is heel subtiel, persoonlijk vind ik het een heerlijke geur! Dit gaat er eentje worden voor in de strandtas, als de zomer nog eens gaat beginnen…

Boots No7 Beautiful Skin Cleansing Lotion sample 30ml (fullsize 200ml, €9,45)
No7 begrijpt dat een druk leven betekent dat je niet veel tijd hebt om je huid uitgebreid te verzorgen. Daarom ontwikkelde Boots de Beautiful Skin lijn: de nieuwe dagelijkse gezichtsverzorging voor een stralende huid. De lichte, verfrissende Cleansing Lotion verwijdert make-up en onzuiverheden en werkt met één simpele handeling, zonder residu achter te laten.

Deze reinigingsmelk komt in een flacon van 30ml, perfect voor in de koffer als je een weekendje weg gaat. De fullsize komt in een pompflacon en dat vind ik persoonlijk een groot voordeel. De milk maakt de huid goed schoon, is zacht genoeg om ook voor de huid rondom de ogen te gebruiken en heeft een subtiele geur. Mijn huid voelt achteraf niet trekkerig aan: fijn!

Uniq One All in one hair treatment sample 9ml (fullsize 150ml, €15,00)
Het Beautybox-team is heel blij jullie kennis te laten maken met Uniq One! Deze all in one hair treatment biedt tien fantastische voordelen die zorgen voor subliem, verbluffend, gezond en beschermd haar. Proberen is geloven… Wij zijn overtuigd!

Ook dit product heb ik zelf in een fullsize flacon, ooit eens gekregen van een persrelatie uit het buitenland, en ik heb het ook nog niet in de Nederlandse winkelschappen gezien en ben dan ook heel benieuwd waar dit te koop is. Ik vind het zelf namelijk een heerlijk product wat ik gebruik voordat ik mijn haar ga föhnen, stijlen, krullen of als ik een beetje anti-frizz wil. Dit product is goed voor beschadigd en droog haar, zorgt voor een mooie glans en anti frizz controle, beschermt het haar tegen hitte, maakt het haar zijdezacht en glad, beschermt gekleurd haar tegen UVA & UVB filters, maakt het haar gemakkelijker te kammen en te stijlen, werkt als een antiklit product, zorgt dat je haar lang in model blijft, helpt gespleten haarpunten te voorkomen en geeft volume aan je haar. Het is echt een alles-in-één wonderproduct en het ruikt ook nog eens heerlijk! ♥

Naast deze producten zat er ook nog een kortingsbon in van 20% voor Sinner.eu en een kortingscode voor gratis verzendkosten bij de Boots webshop.

—–

Al met al vind ik de juni box best leuk, want er zitten enkele van mijn persoonlijke favorieten in waarvan samples altijd handig zijn voor weekendjes/dagjes weg en voor op vakantie. Ook met de RoC zonnespray ben ik erg blij, door de hogere factor zal ik deze van de zomer nog vaak gaan gebruiken. De waarde van de box is zo’n €30,00 dus de kosten van de box haal je er met gemak uit. Beautybox is een maandelijkse cadeaubox die je als abonnement ontvangt voor €12,50 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 high-end / niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Neem een kijkje op Beautybox.nl voor meer informatie.

Heb jij een abonnement op Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 2 juli 2012 at 17:41

  Het unig product kun je hier bestellen: http://www.haarshop.nl/product/uniq-one-hair-treatment

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 juni 2012 at 13:38

  Ik zweer bij de hannah producten. De hannah sun perfection lijn houdt je houd mooi en egaal. Ik kan niet meer zonder

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 29 juni 2012 at 12:05

  wow leuke dingen :) Ik heb de juli/augustus box besteld en kan niet wachten totdat ik hem krijg

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2012 at 08:53

   Dat schijnt een prachtige, goedgevulde box te gaan worden dus ik ben daar ook zeker heel nieuwsgierig naar :D

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 29 juni 2012 at 08:51

  Ik heb ook net zonnecrème van Roc gekocht, dus ik hoop dat hij goed is! :) Jammer genoeg kunnen we in België nog altijd niet zo’n box bestellen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2012 at 10:58

   Ik vind RoC een erg fijn merk, net als La Roche-Posay, Vichy en Avène. Merken die ik in dezelfde richting vind liggen :)

   • Avatar van Cute as a Cupcake blog
    Reply Cute as a Cupcake blog 29 juni 2012 at 14:21

    Ooh, dan ben ik gerustgesteld! Ik heb al zonnecrème van La Roche-Posay gehad en die is erg goed!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 29 juni 2012 at 07:00

  Inhoud van ik mwah. Ik sta er niet om te springen zeg maar :P

 • Avatar van Anne-Marie
  Reply Anne-Marie 28 juni 2012 at 23:54

  Ik vind het een super concept. Zou het misschien nog leuker zijn wanneer er een speciale make-up, haar, en huidverzorging box zou zijn en één met een mix van alles?

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 28 juni 2012 at 23:19

  Leuke inhoud!

  Die commentluv doet het bij trouwens nooit, weet jij misschien waar dat aan kan liggen? Ik krijg altijd een foutmelding.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2012 at 00:06

   Ik heb geen idee waar het aan kan liggen, bij anderen doet hij het wel gewoon?..

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 28 juni 2012 at 23:17

  Euhm in de tekst staat “mei-editie” bedoel je niet juni? Ik heb hem ook en vind hem super! De RoC heb ik niet, maar heb een Neoderma Mesogios body & hair oil die dus huid en haar beschermen tijdens het zonnen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2012 at 00:06

   Lekker oplettend ;) Ik heb het gelijk even aangepast, dankjewel!

   • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 29 juni 2012 at 11:12

    Graag gedaan ;)

 • Avatar van CreaBeaBlog
  Reply CreaBeaBlog 28 juni 2012 at 22:04

  Oh, dit ziet er wel heel leuk uit! Vind hem leuker dan “de andere boxen” deze maand die ik zag op beautyblogs.

 • Avatar van jana
  Reply jana 28 juni 2012 at 20:43

  Leuke inhoud :D x

 • Avatar van anouk
  Reply anouk 28 juni 2012 at 19:05

  Wat zitten er leuke producten in deze box zeg.
  Zelf ben ik gek op NYC.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 28 juni 2012 at 18:19

  Ik vind het best een leuke box deze maand! Ik heb geen abonnement op een box, omdat ik er het geld niet voor heb per maand. :(

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 28 juni 2012 at 16:48

  Leuke box! De Glossybox heb ik inmiddels opgezegd, maar vlg maand krijg ik de Beautybox :-) Ik vind het wel jammer nu al te moeten constateren, dat ze er dus ook budgetproducten in doen. (alhoewel de NYC lipstain erg fijn is! en No7 vind ik ook geen high end).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2012 at 11:01

   Dat vind ik zelf inderdaad ook heel erg jammer, omdat de boxen zich wel voorstellen met high-end, luxe en niche merken…

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 28 juni 2012 at 14:26

  Ohhh helemaal niet slecht!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.