Beauty

Beautybox | Mei (unboxing)

2 juni 2012


Enkele dagen geleden ontving ik mijn eerste Beautybox en ik wil deze graag ‘samen’ met jullie uitpakken. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze mei-editie zit: lees dan zeker verder!

‘Ga er lekker voor zitten, er ligt weer een prachtige selectie van heerlijke beautyproducten te wachten om getest te worden door jou! Deze editie hebben we ons laten inspireren door het voorjaar, je mag weer gezien worden! Start de dag schoon en fris: eerst je haren verwennen met een treatment, vervolgens je gezicht goed verzorgen en als afsluiting verwen je jouw huid met een heerlijke bodylotion. Maar het is nog niet klaar, altijd al een zeer opvallende oogopslag willen hebben? Zet je zonnebril af en laat die (nep)wimpers maar wapperen. Zet vervolgens je ogen aan met een opvallend kleurtje en om je look compleet te maken kleur je jouw lippen met het must have lip pencil. Nu kan je dag beginnen: flirten maar!’

In deze editie kun je producten vinden van LOOkX, Dermalogica, Schwarzkopf, Sans Soucis, Eylure en Sugarpill. Ik ben benieuwd of de boxxen onderling ook zullen verschillen zoals met andere beautyboxxen is?

Eylure Katy Perry lashes (fullsize)
Eylure, het toonaangevende merk voor kunstwimpers, heeft sinds kort een samenwerking met stijlicoon Katy Perry. In de Beautybox vind je een van de vier verschillende wimperlooks van Katy Perry Lashes.

Ik heb zelf al enkele paren Eylure kunstwimpers liggen en vind dit persoonlijk de fijnste die er op de markt zijn. Ook van de Katy Perry lijn heb ik een ander paar in huis, maar deze ‘Oh, My!’ supervolle wapperwimpers zijn zeker een leuke aanvulling voor een feestje!

Schwarzkopf BC Bonacure Colorfreeze & Moisture Kick (samples)
Schwarzkopf BC Bonacure is de eerste haarverzorgingslijn die een individuele haartherapie aanbiedt om het haar van binnenuit diepgaand en langdurig mooi te maken. Overtuig jezelf en test twee van deze heerlijke producten, geschikt voor alle haartypen.

Aangezien ik zelf gekleurd haar heb is de Colorfreeze shampoo meer dan welkom en zo’n kleine verpakking is altijd handig om iets uit te kunnen proberen en om mee te nemen met een weekendje weg, vakantie o.i.d. De Moisture Kick sprayconditioner heb ik al even uitgeprobeerd en laat m’n haar lekker zacht aanvoelen en heerlijk ruiken!

Dermalogica Clean Start Welcome Matte SPF15 (sample)
Clean Start is een nieuw merk met huidverzorgingsproducten ontwikkeld door de experts van Dermalogica. In je box zit 1 van de producten uit de 8-delige Clean Start productlijn voor een Smooth, Soft en Silky Skin.

Deze moisturizer met een zonnebeschermingsfactor 15 gaat het glimmen van de huid tegen. Nu heb ik zelf een drogere huid dus is het geen product wat geschikt is voor mijn huidtype. Hier ga ik dus iemand anders blij mee maken.

Sans Soucis Rich Body Milk (sample)
Het merk Sans Soucis is al meer dan 60 jaar een wereldmerk, een echte klassieker dus! Verwen je huid met deze rijke bodymilk met Thermaalwater uit Baden-Baden. Verzorgt de droge huid en maakt deze weer zacht en soepel.

Aangezien mijn eerdere ervaringen met dit merk en mijn drogere huid kon ik het dan ook niet laten om direct aan het smeren te gaan met deze travelsize tube. De bodymilk heeft een heerlijke, zachte geur, trekt snel in en laat mijn huid direct comfortabel en zacht aanvoelen. Fijn!

LOOkX Lip Pencil in 30 Miracle Pink (fullsize)
Het lip pencil van LOOkX is een echte musthave om de lipcontouren mee aan te zetten, maar kan ook gebruikt worden om de lippen volledig in te kleuren. De formule is long lasting en de naturel tint kan gemakkelijk gecombineerd worden.

Deze zachtroze kleur is voor mij echt de perfecte nude-lipliner omdat ik zo’n lichte huid heb. Ik weet dan ook zeker dat ik het creamy potloodje vaak zal gebruiken in combinatie met een lipstick en/of lipgloss.

Sugarpill Chromalust Loose Eyeshadow in Magentric (sample)
Maak kennis met het merk Sugarpill Cosmetics: gebruik deze eyeshadow om accenten aan te brengen in een alledaagse look of om mensen omver te blazen met de intense kleur!

Ik heb reeds enkele Sugarpill pigmenten in mijn bezit en vind de pigmentatie en de kleuren ervan geweldig. Leuk om zo met deze sample weer een nieuw kleurtje uit te kunnen proberen!

In de box zaten verder nog een 10% kortingscode voor de LOOkX webwinkel, een bon voor een workshop huidverzorging met de Dermalogica Clean Start lijn en een Ladytalk membercard. Deze laatste heeft alleen geen code en naam waardoor je er niks mee kunt, lid worden van Ladytalk kost €17,50.

Al met al best een leuke box, alleen had ik er op één of andere manier iets meer van verwacht? Natuurlijk haal je de kosten van de box er gemakkelijk uit, want de totale waarde van de inhoud is zo’n €40,00 en de handvol aan samples is altijd handig om iets uit te proberen en mee te nemen op vakantie o.i.d. maar als ik kijk naar de inhoud van voorgaande maanden dan valt deze voor mij persoonlijk een beetje tegen. Maar… Wie weet is de juni editie wel weer helemaal top! Ik ben er in ieder geval heel benieuwd naar.

Beautybox is een maandelijkse cadeaubox die je als abonnement ontvangt voor €12,50 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 high-end / niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Neem een kijkje op Beautybox.nl voor meer informatie.

Heb jij een abonnement op Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 juni 2012 at 23:48

  Best wel leuke inhoud! Ik ga me ook abonneren op de Beautybox, hij lijkt me heel fijn ^_^

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 5 juni 2012 at 20:43

  Vind de inhoud heel leuk deze maand! Wil graag een box proberen, maar zo bang dat het tegen gaat vallen. Dat deze maand leuk is zegt niks over volgende maand natuurlijk :p

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2012 at 09:25

   Nope, het is elke maand weer een verrassing :)

 • Avatar van Mayoree
  Reply Mayoree 5 juni 2012 at 13:14

  Wanneer komt die box toch naar België?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2012 at 09:30

   Die vraag kan je beter aan de makers van de box zelf vragen denk ik? :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 5 juni 2012 at 12:56

  Heb net die voor de maand juli gekocht.. ben erg benieuwd!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 4 juni 2012 at 21:53

  Ik krijg de beautybox van juni pas, deze was al uitverkocht. Ik vind ze alle 3 super leuk dus ben echt benieuwd wat er in juni zal zitten. En ja ook al is deze iets anders dan de vorige 2, toch blijf ik hem wel leuk vinden.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 4 juni 2012 at 18:45

  @ Desiree, Heb ik ook. Zo zachtjes aan heb ik een hele voorraad met beautyspullen voor anderen aangelegd…. Ik ben net een mol, hahah.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 3 juni 2012 at 19:01

  Ik heb hem ook, alleen van dermalogica heb ik een lipverzorgingsproduct gekregen. Toch wel erg fijn, aangezien clean start gericht is op een vettere huid (en mijn huid is wat droger). De schwarzkopf shampoo en conditioner vind ik erg fijn, Ze ruiken heerlijk! Ook de bodylotion is fijn. En de wimpers zijn leuk voor een feestje :-)
  Ik kan (nog) niet inloggen op de site van ladytalk.nl. Heb hier al een paar dagen terug een mail over gestuurd, maar nog niks van gehoord. Beetje jammer!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2012 at 10:03

   Dat vind ik zelf ook erg jammer, het is heel onduidelijk wat je er nu echt mee kan..

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 3 juni 2012 at 01:36

  De wimpers zijn wel hartstikke leuk. Voor de rest vind ik de box toch wel wat tegenvallen.
  Dat komt omdat er veel verzorging in zit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 2 juni 2012 at 22:37

  Leuke inhoud! Ik had deze maand niet de Beautybox, maar die Dermalogica crème had ik wel fijn gevonden, lijkt me heel geschikt voor mijn huid. Goede (onbewuste) tip, thanks ;-)

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 2 juni 2012 at 22:07

  Mooie inhoud heeft deze box :D x

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 2 juni 2012 at 16:25

  Ik vind die Katy Perry lashes wel mooi, maar voor de rest vind ik ‘m ook niet echt bijzonder.

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 2 juni 2012 at 14:45

  De Katy Perry wimpers zijn erg mooi!
  Ik snap wat je bedoeld met ‘je had misschien iets meer verwacht’. Ondanks dat er mooie producten in zitten heb ik dit altijd met de beautyboxen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2012 at 10:14

   Gek is dat he? Misschien heb ik het ook wel omdat sommige boxxen er echt enorm uitgesprongen hebben dat het contrast met een andere editie dan zo groot lijkt (oftewel: je bent een beetje verwend geraakt) LOL

   • Avatar van Christel
    Reply Christel 4 juni 2012 at 13:24

    Haha ja dat zal het inderdaad wel zijn ja.
    Maar ik denk ook dat het een gedeelte is dat ik zelf overzicht wil hebben over de spullen die ik koop en met beautyboxxen kan dat niet.

 • Avatar van Elisa
  Reply Elisa 2 juni 2012 at 14:02

  Lijkt op een geweldige box :D

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 2 juni 2012 at 12:23

  Ik heb hem ook gehad. Er zitten heerlijke producten in (de bodylotion van Sans Soucis bv) maar ook producten die ik beslist niet gebruik. Nou ja, leuk voor een cadeautje aan een ander, denk ik dan maar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2012 at 10:15

   Dat heb ik ook, ik maak sowieso graag de mensen om me heen blij met heerlijke beautyspulletjes :)

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 2 juni 2012 at 11:16

  De inhoud vind ik erg leuk, al vind ik de beautyblox, glossybox en truly your box wel gewaagd aan elkaar het concept en de prijs zijn vrij indentiek. Ik ben erg benieuwd naar de fashionbox een combinatie tussen beauty en fashion (bijvoorbeeld armbandje etc) box. Nou ja je zult hem wel kennen wellicht komt de unboxing daar van ook nog eens op je mooie site. Leuke artikel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2012 at 10:16

   Ik vind het idee van de FashionBox ook erg leuk en ben benieuwd naar de eerste box ervan :)

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 2 juni 2012 at 09:17

  Leuke inhoud!

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 2 juni 2012 at 09:06

  Ik vind deze precies wel een leuke inhoud hebben. Vooral die wimpers dan! Daar ga ik toch ook eens een paar van halen denk ik :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 2 juni 2012 at 08:45

  Ik vind de inhoud erg leuk!

 • Avatar van roos
  Reply roos 2 juni 2012 at 02:10

  Dat kaartje van Lady-talk is je abonnement. Je moet inloggen met je e-mailadres en dan ben je lid omdat je via je BeautyBox gratis lid kan worden.
  Heb begrepen dat het vrij nieuw is en het inloggen nog lastig is, ze zijn nog bezig met hun bestanden op orde te brengen maar het lijkt me wel heel leuk.
  Je krijgt er ook 4 tijdschriften per jaar en hebt ook nog 7.50 korting op een shopping experiens erbij gekregen. Dus ook nog 17.95 kado van BeautyBox.
  Ik vond dit wel weer een heerlijke box, er zaten 7 producten in + Ladytalk, best veel en allemaal heel bruikbare en lekkere spullen. Ik ben er heel blij mee. Had ook de vorige boxen en die waren fantastisch maar deze doet er niet voor onder. Ik had een box met een Gamila zeepbar, helemaal geweldig, wilde ik altijd al graag eens proberen (i.p.v. de dermalogica). Toch 3 fullsize en een totale waarde van bijna 70,- euro, als je dat belangrijk zou vinden.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.