Beauty

Beautyproducten in mijn handtas

23 juni 2012


In september vorig jaar schreef ik een artikel over een onderzoek wat ik had gelezen; dat wij vrouwen een fortuin in onze handtas hebben zitten als het gaat om beautyproducten. Hieruit bleek dat de gemiddelde vrouw 13 producten in haar tas meeneemt met een waarde van gemiddeld zo’n €300,00 in totaal. Ik liet toen de inhoud van mijn beautytas zien, maar deze is inmiddels flink veranderd maar toch alweer een aantal maanden onveranderd omdat ik tevreden ben met de producten die erin zitten. Alles om onderweg op te kunnen frissen voor als ik een lange dag onderweg ben met veel afspraken of op een hete dag waarbij je je halverwege de dag weer schoon en fris wilt voelen.

Qua verzorging kan ik deze bovenstaande producten niet missen. De Clarins UV Plus HP day screen high protection met SPF40 is zeker in de zomermaanden een must-have voor in elke handtas. Het product kwam al even voorbij in het artikel vol tips hoe je je huid het beste tegen de zon kunt beschermen *klik*. Dit is een dunne antizonnebrandcrème die je even goed moet schudden voor gebruik en daarna aan kunt brengen op je lichaam en gezicht als je spontaan een terrasje gaat pakken of onverwacht meer in de zon loopt die dag. Door de minerale factor en doordat het product olievrij is, is hij ook heel erg goed geschikt voor de gevoelige huid en de huid die snel last heeft van zonne-allergie. Pluspunt en tip: je kan hem ook al deppend over je make-up aanbrengen zonder deze in de war te brengen. Handig! Dit product is te koop bij verschillende warenhuizen, parfumerieën en via Belissima.nl waar je met de standaard 10% korting €34,95 ervoor betaalt.

De handcrème wisselt nog wel eens, maar op dit moment heb ik er de Aveda hand relief (€9,50) in zitten in een fijn formaat van 40ml. Dit is echt zo’n product wat ik gebruik op een rustmomentje tijdens een hectische dag: tijdens de lunch of als ik een langere tijd in de trein zit. Lekker de handen masseren, de nagelriemen extra aandacht geven en even laten intrekken. Zo heb je altijd verzorgde handen en dat vind ik belangrijk.


Dit onderdeel noem ik voor het gemak de hygiëneproducten. Ik ben geen enorme freak hierin, maar ik vind het belangrijk om fris voor de dag te komen en mijn handen (of een toiletbril o.i.d.) altijd even te kunnen reinigen als ik ergens naartoe ga of ben geweest. Met de Sephora cleansing wipes fris ik vaak even mijn handen en/of oksels op, daarna gebruik ik een mini deodorant (op dit moment eentje van Sephora, maar dit wisselt nog wel eens), een mondspray van Anatomicals+Asos voor een frisse adem na de lunch of een snack en de desinfecterende handgel van Herôme is om tussendoor mijn handen te kunnen reinigen zonder dat daar water bij nodig is.

Ik ben niet iemand die de hele dag door haar make-up aan het bijwerken is want door middel van goed primen en setten blijft mijn make-up vaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goed op haar plek zitten. Wel neem ik een matterende poeder mee om eventuele glimplekjes te kunnen wegwerken (Balancing Teint Powder van Dr. Hauschka + Gosh kwast nr. 316), een neutrale lipgloss (op dit moment Bourjois Effet 3D max gloss in 11 Beige Mellow) en 2 fabriekssamples om geur te kunnen bijsprayen: Truth or Dare van Madonna en Jil Sander Sun Sorbet. Mocht ik een fellere lipstick op hebben die dag dan neem ik die ook nog mee om mooi bij te kunnen werken. Oh! En ik heb ook altijd een kartonnen nagelvijltje in mijn handtas, deze ben ik op de foto’s vergeten..

Ik heb nu dus in totaal 12 producten in mijn handtas zitten die met beauty te maken hebben en ik gok dat de waarde ervan zo’n €100,00 is.

Wat neem jij allemaal mee aan beautyproducten in jouw handtas?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 5 juli 2012 at 20:59

  LEUK!!!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 1 juli 2012 at 09:28

  Ik ben meteen even in mijn tassie gaan kijken haha! Leuk om te zien wat jij bij je hebt, ik kan me voorstellen dat dit bij je veranderd is ten opzichte van vorig jaar, gezien je groei als Blogger :-) zitten ook leuke tips bij meid! xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2012 at 08:44

   Thanks meis! Qua bedrag is er niet zoveel veranderd met wat ik meeneem, het zijn alleen andere producten geworden. Wel grappig om te zien ^^

   • Avatar van FabulousHeidi
    Reply FabulousHeidi 3 juli 2012 at 09:23

    Je ziet dat je smaak veranderd, ook verfijnder wordt, daar kun je aan zien dat je gegroeid bent op een positieve manier uiteraard :D hoeft het idd niet eens duurder te zijn :)

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 26 juni 2012 at 20:53

  Leuk om te zien. Mijn inhoud wisselt regelmatig van tas tot tas en hangt er een beetje van af of ik naar mijn werk ga of bijvoorbeeld met vriendinnen wat ga doen. Maar standaard heb ik minimaal 1 lipbalm (eos) bij me, mini (baby)vijltje die ik uit het nagelsetje van destijds de baby (nu peuter) heb ingepikt, vaak nog een lipgloss of lippenstift, mini deo. Omdat ik vaak van tas wissel kom ik soms wel eens op mijn werk met 3 lippenstiften, 2 lipbalms, 3 spiegeltjes en nog meer beauty aan zonder dat ik het in de gaten heb :-) …. Of een speen of een auto van de kleine die ongezien in de tas door vriendlief is gestopt hahaha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 juni 2012 at 08:59

   Ik ben dus gelukkig niet de enige die nogal wat met zich meeneemt LOL

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 25 juni 2012 at 19:56

  Ah geniaal om zo’n pakje met cleansing wipes in je tas te doen! Zeker met het warme weer zou het erg prettig zijn om je daarmee halverwege de dag enigszins te kunnen opfrissen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juni 2012 at 08:25

   Snel in je tas stoppen! Altijd handig ^^

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 25 juni 2012 at 12:44

  Ik heb altijd veel lipgloss in mijn tas, een mini mascara, 1 mini lipstick, een parfum verstuiver, blarenpleister en dat is het.

  • Avatar van Fleur
   Reply Fleur 25 juni 2012 at 12:44

   Oh en altijd een zonnebrand natuurlijk =)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juni 2012 at 08:26

   Een blarenpleister vind ik ook wel een goede om mee te nemen. Thanks voor de tip!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 23 juni 2012 at 23:25

  Leuk om te lezen!

  Ik neem de laatste tijd steeds minder mee, hooguit mijn lipstick, aantal lipbalms, nagelvijl en een SPF product. Ik neem eigenlijk nooit meer een blush of poeder mee of parfum (voorheen wel).

 • Avatar van jana
  Reply jana 23 juni 2012 at 20:13

  Leuk om te zien, deze lijken me erg fijn :D x

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 23 juni 2012 at 17:59

  Het valt bij mij wel mee wat ik meeneem. Ik heb een klein tasje met een lipgloss, balsem en lippenstift en een spiegeltje bij me. En altijd een luchtje, meer niet :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 23 juni 2012 at 17:01

  Die Jill Sander Sun Sorbet lijkt me zó lekker!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:26

   Het is echt een zomerse geur, mocht je daar van houden dan zal ik hem zeker aanraden te besnuffelen in de parfumerie :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 juni 2012 at 14:53

  De sun spray van jill sanders is echt heerlijk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 23 juni 2012 at 11:26

  heel leuk om te zien!
  heb zelf eigenlijk altijd een lipbalm mee een nagelvijltje en een mini bodybutter van the body shop. verder neem ik eigenlijk helemaal geen beautyproducten mee. (zonnebrandcrème neem ik soms mee als ik weet da tik het nodig ga hebben, ben altijd zo bang dat de verpakking kopt gaat en mjin hele tas eronder zit..)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:28

   Dat is inderdaad ook een angst van mij, dat er een product open gaat. Daarom heb ik alles ook weer in een toilettasje zitten. Dan kan hooguit de inhoud daarvan onder zitten en niet gelijk ook m’n portemonnee etc…

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 23 juni 2012 at 11:24

  Lijken me hele fijne producten, ik neem eigenlijk niet zo veel mee in mijn handtas, luchtje, lipglossje en thats it.

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 23 juni 2012 at 09:24

  Leuk om te zien! Ik neem eigenlijk helemaal niks mee, want ik ben gewoon te lui.

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 23 juni 2012 at 08:50

  Hihi, even ‘binnenkijken’ bij iemand is altijd zo leuk! :) Ik neem wel ongeveer hetzelfde mee, enkel geen poeder en ook geen zonnecrème. Dat laatste moet ik duidelijk veranderen, want dat is toch heel belangrijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:29

   Zeker met de zomer nu (of… tenminste… als de zomer eens echt gaat beginnen dan) is het een onmisbaar product voor mij, ik verbrand namelijk heel snel als ik me niet goed insmeer :)

 • Avatar van CreaBeaBlog
  Reply CreaBeaBlog 23 juni 2012 at 08:24

  Ik heb een kleiner tasje dat ik overal naar toe zeul…nu heb ik de laatste tijd wel de neiging om een groter tasje te kopen zodat ik nog meer mee kan nemen, haha! Ik ga echt nergens naar toe zonder mijn tasje, maar het stomme is dat ik het bijna nooit nodig heb.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:30

   Maar je hebt het dan in ieder geval bij je, voor als er een flinke regenbui komt of je met het openbaar vervoer ergens lange tijd vast komt te staan o.i.d. ;)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 23 juni 2012 at 00:29

  Leuk om te zien! Ik kom niet verder dan een lippenbalsem en die zit er ook vaker niet dan wel in hahah!

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 23 juni 2012 at 00:23

  Altijd leuk om te zien want men altijd bij zich draagt. Ik heb ook altijd wel wat mee in me tas maar verder dan deo en dagcreme kom ik niet denk ik.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.