Reizen & vrije tijd

Boek een Amsterdam ‘Shop till you drop’ arrangement!

5 juni 2012Alweer even geleden ben ik samen met Elly een nachtje naar Amsterdam geweest. Zodat we de ene dag een fijne ’thuisbasis’ hadden (om daarvanuit ’s avonds naar een feest te gaan zonder heel ver terug te hoeven reizen midden in de nacht) en de volgende dag na een rustig ontbijtje nog even van Amsterdam te genieten voor we weer door konden voor een persevent in Haarlem. We hebben deze nacht doorgebracht in het Inntel Hotel midden in het centrum van Amsterdam. 

Dit hotel is de perfecte basis voor een weekendje Amsterdam (en omgeving). Mocht je met het openbaar vervoer komen dan ligt het op een korte wandeling van het Centraal Station af en kom je met de auto dan zou je deze kunnen parkeren in de Q-Park garage de Kolk of bij de P+R Sloterdijk. Voor deze laatste optie hadden Elly en ik gekozen en je betaalt er een laag bedrag om je auto te parkeren en krijgt er ook nog eens treinkaartjes bij om naar Amsterdam Centraal te gaan. Goed geregeld!Inntel Hotels Amsterdam Centre is een 4 sterren hotel, gelegen aan een verkeervrij plein en heeft 239 kamers, een bar/lounge met open haard en een ontbijtserre. Vanuit het hotel ben je binnen 10 minuten bij het Paleis op de Dam, het Van Gogh Museum, de PC Hooftstraat, Madame Tussauds, Artis en natuurlijk de vele winkelstraten. Dit hotel heeft nog enkele zeer fijne extra’s; waaronder je bagage veilig achterlaten voordat je in kunt checken en nadat je uit hebt gechecked zodat je die beide dagen overdag ook nog de stad in kan gaan zonder koffers mee te hoeven slepen, een computerlounge met 2 PC’s met gratis internet en gratis draadloos internet door het hele hotel en je kan er fietsen en scooters huren om zo de stad op een andere manier en eigen vervoer te kunnen ontdekken.Comfortabele hotelkamers
Alle kamers zijn volledig ingericht en compleet rookvrij. Er zijn verschillende kamertypes, maar èlke kamer heeft gratis draadloos internet, een regelbare airconditioning, leren fauteuils van Montis, een flatscreen TV met Pay TV, minibar, kluisje met persoonlijke code, badkamer met bad, douche en toilet, haardroger en gratis koffie- en theefaciliteiten. Je kan op de aankomstdag vanaf 15.00 uur op de kamer tot de vertrekdag 12.00 uur, dus nog even lekker uitslapen is geen enkel probleem.


Shop Till You Drop Arrangement
Via Curvacious.nl en PrettyHappy.nl kan je een exclusief arrangement boeken bij Inntel Hotels Amsterdam Centre om zo samen met je partner, vriend, man, moeder, zus, tante of beste vriendin tijdens het hoogseizoen Amsterdam te gaan ontdekken. Voor €130,00 (€65,00 per persoon) krijg je een overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer, geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet met een glaasje bubbels èn krijg je ook nog eens een leuke shoppingbag cadeau.

Normaal betaal je voor een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt in dezelfde periode tussen de €144,00 en de €225,00. Het is vooral een erg mooie aanbieding als je van vrijdag op zaterdag hier wilt verblijven, ik kan dit dan ook zeker aanraden! Reserveren kan door middel van een e-mail sturen naar infoamsterdam@inntelhotels.nl of te bellen naar 020 530 1837. Vermeld bij het reserveren dat het om het ‘shop till you drop’ arrangemend gaat.

Voorwaarden: de overnachting dient plaats te vinden tussen 1 juli en 31 augustus 2012, is exclusief toeristenbelasting, heeft een toeslag van €40,00 p.p. bij overnachting op een zaterdag en heeft een éénpersoonstoeslag van €40,00.

Op zoek naar koopjes of de laatste mode? Winkel in de 9 straatjes, de Kalverstraat of de PC. Bezoek één van de vele toeristische trekpleisters of musea die onze prachtige hoofdstad te bieden heeft. Ik heb samen met Elly in ieder geval een geweldige tijd gehad in Amsterdam en mijn ervaring met dit hotel is meer dan goed te noemen. Van een vriendelijk welkom, een lekkere cappuccino bij de open haard in de lounge tot een uitgeruste nacht en een heerlijk ontbijtbuffet aan toe: het was top!

Wat vind jij nu het leukste in of aan Amsterdam? Laat jouw persoonlijke tips gerust achter in de comments/reacties onder dit artikel als tip voor andere lezers!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 8 juni 2012 at 21:19

  Ik vind Amsterdam een hele leuke stad, en is inderdaad gewoon voor de sfeer al leuk. :) Hoe toeristisch ook, eens in leven moet je toch een rondvaart maken over de grachten. ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2012 at 21:40

   Ahhh, ja dat hoort er inderdaad echt bij om eens te doen!

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 5 juni 2012 at 17:39

  Ziet er goed uit! Ik kom eigenlijk nooit in Amsterdam haha. Meestal als ik ga winkelen is het een winkelcentrum die erg fijn is met een rolstoel en dichtbij huis.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2012 at 09:27

   Dat kan ik wel begrijpen dat het met een rolstoel een hele opgave is om alleen al in Amsterdam te komen, laat staan er te winkelen…

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 5 juni 2012 at 15:38

  Wat een leuke aanbieding, zoiets moet ik ook echt eens gaan doen.
  Klinkt heerlijk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 5 juni 2012 at 13:40

  Dit komt echt als geroepen! Ik wou supergraag al eens een weekendje naar Amsterdam. Ik ga er zeker eens over nadenken ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2012 at 09:30

   Hou me op de hoogte, mocht je er gebruik van maken. Leuk! :)

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 5 juni 2012 at 09:24

  Wat een leuke aanbieding ! Helaas heb ik geen tijd om deze zomer te gaan maar wil wel al lang es terug naar Amsterdam, is ook helemaal niet zo ver vanaf Antwerpen. Vind de winkels er zooooo leuk !

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 5 juni 2012 at 09:14

  Ik kom niet zo vaak in Amsterdam, dus tips heb ik niet echt.. handig artikel trouwens! Ik vind Amsterdam altijd wel een leuke stad, lopen zoveel verschillende mensen met verschillende stylen rond. Je word er gewoon geïnspireerd! ^^

 • Avatar van Danilla
  Reply Danilla 5 juni 2012 at 07:02

  Het aller leukste/mooiste van Amsterdam is toch wel de stad zelf. Overal waar je loopt is er zulke geweldige architectuur. Alleen al om je heen kijken geen voldoening! Daarnaast ben ik gek op winkelen, en nu moet ik zeggen, kan dat erg goed in de kalverstraat en nieuwe dijk! Daarnaast MOET je een ijsje eten bij Van De Linde op de nieuwendijk(vlak bij de c&a, schuin tegenover etos) dit is echt het ALLERRRR lekkerste ijs!!! Have fun! En een hele leuke actie! Alleen, ik pak de metro en zit met 20 minuutjes in m’n geweldige stad! Hihi

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juni 2012 at 08:44

   Oehhh dankjewel voor de tips! Altijd leuk voor de volgende keer dat ik er ben :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.