Beauty

By LouLou | Femme Fatale make-up bag

7 juni 2012


Mijn nieuwe liefde. De Femme Fatale make-up bag van By LouLou. Na mijn SLB (Smart Little Bag) waar ik al vaker over schreef heb ik nu ook het make-up tasje van dit merk in mijn bezit. En dit is niet zomaar een toilettasje, maar eerder eentje waar je (ik) een beetje een MacGuyver gedachte van krijg. Hoe past zoveel make-up in zo’n klein tasje?!

Allereerst ziet dit make-up tasje er natuurlijk geweldig leuk uit met z’n zwart lederen croco-print details, zwart-witte streepjesstof, handige spiegeltje binnenin en logo aan de binnenkant. Het tasje is ongeveer 22cm breed, 14cm hoog en 7cm dik. Al varieert dit natuurlijk ook een beetje door wat je er zelf allemaal in stopt omdat hij dan wat dikkere vormen aanneemt, maar alsnog very cute en handzaam blijft.

Onder het spiegeltje vind je 2 lusjes waar je kwasten of iets van een lipgloss tussen kan stoppen, aan de voorkant heb je een insteekvak en verder een ritsvak met daarin weer een ritsvak, 4 insteekvakjes, een lusje voor een mascara o.i.d. en in het vak zelf kun je natuurlijk ook nog wat spulletjes kwijt. Dit ritsvak is door middel van de rits aan de zijkant (foto rechtsonder op de afbeelding hierboven) gemakkelijk te openen waardoor je eenvoudig bij al je spulletjes kunt. Tot slot zit er ook op de achterkant van de make-up bag nog een ritsvakje.


Zo ziet de Femme Fatale make-up bag eruit als ik er alles in heb voor mijn dagelijkse make-up en dit zit er dan allemaal in: glanzende gezichtsbasis, foundation, concealer, poeder, bronzer, blush,  highlighter, wenkbrauwpotlood, huidskleurig oogpotlood, zwart oogpotlood, paars oogpotlood, mascara, oogschaduwbasis, wenkbrauwgel, mascara, pincet, eye-buki, kabuki, poederkwast, blushkwast en 4 oogschaduwpenselen. Ik vind het echt geniaal dat dit allemaal in dit handzame tasje past en het is zo perfect voor weekendjes weg en vakantie. Love it! ♥

Wat ik er ook leuk aan vind is dat je hem bijvoorbeeld ook als clutch zou kunnen gebruiken voor wat geld, je telefoon, huissleutels, enkele basis-make-upjes etc. zodat je niet met een grote tas hoeft rond te zeulen als je bijvoorbeeld naar het strand of uit eten gaat of op een terrasje gaat zitten.

Deze By LouLou Femme Fatale make-up bag in Insideout kost €39,95.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 13 juni 2012 at 12:16

  Hij is mooi!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 12 juni 2012 at 11:27

  Ik heb hem ook! Super handig met al die vakjes en hij is zo mooi dat je hem ook gewoon als clutch kunt gebruiken!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 juni 2012 at 23:47

  handig zo’n tasje! ik heb nu alles in een hello kitty tasje zitten, haha. Deze ziet er veel handiger uit :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 8 juni 2012 at 21:28

  Hier nog een MacGuyver kenner, ik keek het regelmatig. ;) ik vind de toilettas erg leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2012 at 21:40

   Ah, gelukkig! Ik vond het ‘vroeger’ ook echt een leuke serie :)

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 8 juni 2012 at 12:15

  Wat een leuk tasje!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 8 juni 2012 at 08:34

  Wat is ie cool!

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 7 juni 2012 at 20:02

  Wow prachtige make-up tas :D! x

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 7 juni 2012 at 19:40

  Ik word er ook helemaal blij van door er alleen al naar te kijken! De items van ByLouLou zijn zo leuk ^^ *kijkt vrolijk naar make-up tasje en portemonnee*

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 7 juni 2012 at 18:37

  Oeh, handig zo’n tasje! Hij is ook heel schattig haha. x

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 7 juni 2012 at 15:39

  Wat een leuk tasje!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 7 juni 2012 at 12:39

  wat een leuk tasje :D en wat kan je er veel in kwijt!!
  ik gebruik geen tasjes ik gooi alles gewoon in me tas haha

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 7 juni 2012 at 11:18

  was een super handig tasje! hij ziet er ook echt heel leuk uit :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 7 juni 2012 at 10:20

  Wat ’n superleuk tasje :D

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 7 juni 2012 at 09:38

  Haha MacGyver, heerlijke vergelijking :d ! Leuk tasje, ziet er handig uit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2012 at 10:24

   Yes! Ik was al even bang dat ik de enige was die MacGuyver kende ;) LOL

 • Avatar van layla
  Reply layla 7 juni 2012 at 09:08

  mooie makeup tas

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 7 juni 2012 at 08:24

  Ik had hem nog niet zo goed bekeken maar wauw wat is dat handig! Die ga ik zeker meenemen op vakanties. In combinatie met mijn toilettas van Hannah heb ik geloof ik niets meer nodig verder ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2012 at 08:39

   Nee, daar kom je een heel eind mee denk ik. Hooguit zoiets als een bus haarlak wat er niet in kan ^^

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 7 juni 2012 at 05:50

  Ontzettend handig en schattig tasje!:)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 7 juni 2012 at 01:05

  Ziet er handig uit, en een leuk design! :D

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 7 juni 2012 at 00:36

  Heel mooie make-up bag

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.