Reizen & vrije tijd

EK Campagne van De Nederlanden van Nu

13 juni 2012

 

Online verzekeraar ‘De Nederlanden van Nu’ lanceerde deze week haar Oranje musthave voor alle Nederlandse honden- en kattenbaasjes. Onder luid geblaf werd het Oranjeshirt voor honden en katten in ontvangst genomen door de eerste 20 gelukkige honden. Het shirt is exclusief verkrijgbaar via NederlandenvanNu.nl in alle gangbare maten; van lapjeskat tot Perzische kat en van chihuahua tot labrador.

De Nederlanden van Nu komt met deze ludieke actie omdat honden en katten niet verzekerd zijn in hun autoverzekering. Niet omdat zij iets tegen honden en katten hebben, integendeel, maar omdat De Nederlanden van Nu luistert naar de mening van de Nederlanders. Uit meer dan 25.000 verzamelde meningen bleek dat die liever niet extra betalen om hun hond of kat standaard mee te verzekeren. Wil jij jouw trouwe viervoeter in zo’n leuk jasje steken? Op de website worden 25 van deze leuke shirts verloot!

De Nederlanden van Nu is een nieuwe verzekeraar waar je rechtstreeks zaken mee kunt doen en is opgebouwd op 4 uitgangspunten: alleen tevreden klanten leiden tot succes, wij moeten onszelf continue verbeteren, luisteren en meten is essentieel en verzekeren zonder flauwekul. Oftewel: de mening van Nederlanders bepaalt welke zaken wel en welke juist niet worden meegenomen in de polissen zodat deze altijd zijn afgestemd op de behoefte van de consument van nu. Dat noemt De Nederlanden van Nu verzekeren zonder flauwekul.

Klik hier voor de actiewebsite.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 26 juni 2012 at 16:19

  Honden met jasjes en shirtjes etc. zijn zo schattig! Al lijkt de grote bruine hond op de onderste foto het niet zo leuk te vinden, haha. :) Hij kijkt zo beteuterd.

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 13 juni 2012 at 13:05

  Wat een ontzettend schattige shirtjes. Geloof alleen niet dat mijn kat erg blij met me zou zijn XD

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juni 2012 at 08:47

   Haha! Nee, dat denk ik hier in huis ook niet ;)

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 13 juni 2012 at 12:33

  Hahaha echt grappig! Maar ik vind het zielig om mijn hond en kat in kleren te hijsen..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.