Beauty Media

Herôme W.I.C. | Snow White & The Huntsman collectie

6 juni 2012


Vorige week vrijdag was ik aanwezig bij een Glossybox event waarbij we naar de exclusieve voorpremière van Snow White & The Huntsman gingen, de nieuwste blockbuster van Universal Studio’s die vanaf 7 juni in de bioscopen zal gaan draaien. Voordat we naar de film gingen hadden we een leuke middag vol gezelligheid, sushi, gebakjes èn nagellak. Wat wilt een vrouw nog meer?! Aan het eind van de dag kregen we de nieuwe Herôme W.I.C. collectie mee naar huis en vandaag laat ik deze uitgebreid aan jullie zien.

De collectie bestaat in totaal uit 6 verschillende kleuren, waarvan 4 creamy lakjes en 2 crackle lakjes die verderop in dit artikel aan bod komen. Van links naar rechts zie je Snow White, The Huntsman, Toxic Apple en Awakening Kiss. De kleurtjes zitten in de bekende smalle flacons met elk 7ml inhoud. Ik ben altijd erg te spreken over deze lakken: ze hebben een fijn kwastje waardoor het lakken prettig verloopt, de lak heeft best een vlotte droogtijd en ik kan er altijd meerdere dagen van genieten voor er chips of beschadigingen te zien zijn.

Snow White is een lakenwit creamy lakje die in 2 laagjes volledig dekt, Toxic Apple is een bloedrood creamy lakje die in één laag volledig dekt, Awakening Kiss is een zoetroze creamy lakje die in 2 laagjes dekt en The Huntsman is een zwarter-dan-zwart creamy lakje die ook 2 laagjes nodig heeft voor een volledige dekking. Op zich zijn de kleurtjes afzonderlijk niet heel erg bijzonder, maar samen maken ze een perfecte een collectie die perfect bij de film past en waarmee je gelijk enkele mooie basiskleuren in huis haalt.

Zoals ik al eerder vertelde zitten er in deze collectie ook 2 crackle nagellakjes. Iets wat je helaas niet op het flesje terug kunt vinden en ik verwacht dan ook dat enkele mensen zullen schrikken van ‘scheurende’ nagellak die dachten een glitterlakje te kopen… Links zie je de goudkleurige Evil Queen en rechts de metaalblauwe Mirror Mirror. Alhoewel ik zelf geen fan ben van crackle nagellakken moet ik toch bekennen dat ik deze 2 erg mooi vind omdat ze prachtig ‘breken’ en mooi staan met bijvoorbeeld de zwarte The Huntsman lak eronder, zoals je op de foto hieronder kunt zien:

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Wie heeft de mooiste nagels van het land?
Om de unieke samenwerking met Universal Studio’s extra te benadrukken houdt W.I.C. by Herôme een speciale actie! Op de Facebook van Herôme zijn waanzinnige prijzen te winnen. Word jij de nieuwe eigenaresse van de Snow White & The Huntsman en de W.I.C. by Herôme Snow White collectie?

W.I.C. by Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via de Herôme webwinkel. Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.

Binnenkort kan je natuurlijk ook een artikel verwachten over deze film, maar voor nu… Wat vind jij van deze nagellakcollectie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 juni 2012 at 23:51

  Mooie collectie, zitten hele leuke kleuren tussen!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 8 juni 2012 at 21:24

  Ik vind de crackle nagellakjes erg leuk.

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 6 juni 2012 at 21:27

  Ik vind dat witte kleurtje echt leuk! :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2012 at 08:41

   Ik denk dat die ook echt heel erg mooi staat bij (zon)gebruinde handen en voeten ^^

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 6 juni 2012 at 20:23

  OOO Ik vind ze echt super mooi! Iemand waarschuwde me dat W.I.C je nagels kapot maakt???? Iemand hier ook over gehoord??

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2012 at 20:32

   Daar heb ik nog nooit eerder van gehoord. Waarom zou dat kunnen gebeuren dan? Ik vind het namelijk erg fijne lakjes en gebruik ze al lange tijd regelmatig :)

   • Avatar van Ellen
    Reply Ellen 6 juni 2012 at 20:43

    Oke, dank je wel.. Ja ik weet het ook niet… Ik dacht vraag het eerst voor ik het ga proberen :-) Bedankt voor je snel antwoord!

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 6 juni 2012 at 20:04

  Leuke kleurtjes vooral dat rode kleur :D x

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 6 juni 2012 at 17:04

  Leuke kleuren :)

 • Avatar van Nanka
  Reply Nanka 6 juni 2012 at 13:28

  Het zijn inderdaad hele leuke lakjes ;) Ik heb tot nu toe alleen de rode en roze geprobeerd, maar ik zie dat de andere kleuren ook erg mooi staan.
  Zeker de moeite waard om te halen…

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 6 juni 2012 at 12:56

  ik heb nog geen lakjes van herome maar dat wil ik nog wel.
  de collectie vind ik leuk maar jammer dat de glitter lakjes geen gewone lakjes zijn.
  als ik ze tegen kom ga ik denk de zwarte kopen omdat ik geen zwart meer heb.

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 6 juni 2012 at 12:28

  Ik wil zeker en vast Snow White en Awakening Kiss kopen! En misschien nog een shatter lakje, wie weet :D Ik vind deze collectie echt erg geslaagd!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 6 juni 2012 at 11:31

  Ik vind die roze zo leuk! :D

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 6 juni 2012 at 10:42

  De rode is echt m’n favoriet! Verder is het wel een geslaagde collectie:) xoxo

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 6 juni 2012 at 10:30

  Leuke lakjes! De rode en de roze zijn veruit mijn favoriet..

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 6 juni 2012 at 09:00

  Mooie collectie

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 6 juni 2012 at 08:45

  Het zijn wel mooie kleurtjes, maar ik vind de Snow White collectie van Essence iets leuker. Ze hebben voor elk personage een lakje. Jammer dat die collectie niet in België en Nederland te krijgen is.
  Ik ben wel erg benieuwd naar de film!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2012 at 09:24

   Ik heb even geGoogled en zie inderdaad dat dat ook een erg leuke collectie is, vooral de special effect toppers ^^

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 6 juni 2012 at 08:17

  Oh wauw, echt een leuke collectie !

 • Avatar van hollandabeauty
  Reply hollandabeauty 6 juni 2012 at 06:21

  Wouh mooie kleurtjes, valt me op dat Herome lekker lang blijft zitten dus niet alleen de kleur is mooi maar ook de kwaliteit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2012 at 09:24

   Ik vind de kwaliteit van de lakjes ook erg prettig en goed betaalbaar ook :)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 6 juni 2012 at 04:09

  Mooie lakjes :)

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 6 juni 2012 at 01:21

  Wat een leuke kleurtjes! En erg leuk thema ook (I looooove Sneeuwwitje!)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2012 at 09:25

   Niet op de standaard sprookjes manier gebracht, maar misschien een leuke tip: de TV serie Once upon a time <3

   • Avatar van Alyssa
    Reply Alyssa 6 juni 2012 at 09:45

    Bedankt voor de tip ^^ daar ga ik eens naar kijken!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 6 juni 2012 at 01:16

  Wauw die blauwe crackle is echt supermooi! :o

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.