Media

Maak kans op 1 van de 3 agenda’s

7 juni 2012


Sinds eind mei kan je deze ‘Nieuwe Schoolagenda’ vol mode, muziek, feesten en interviews gratis verkrijgen, maarrrr… wel in een gelimiteerde oplage! Ik mag 3 van deze leuke agenda’s verloten waarbij je ook nog eens kans kan maken op een BlackBerry. De agenda is officieel bedoeld als schoolagenda voor het jaar 2012-2013, maar ook als je geen student bent is dit een erg leuke agenda waarbij de blanco cover natuurlijk vraagt om gecustomized te worden zoals jij maar wilt!

Bij de lancering van de agenda is ook de website NieuweSchoolagenda.nl gelanceerd, waarop je de liefde voor internet en het community-gevoel terug kunt zien. Tevens zijn er ook bijpassende Youtube-, Hyves-, Facebook- en Twitterkanalen te vinden om leuke nieuwtjes, acties en meer te verspreiden. Op de website zoeken ze schrijftalenten tussen de 12 en 18 jaar die zullen gaan bloggen voor Nieuwe Schoolagenda. Mocht je je geroepen voelen dan kan je je via de site aanmelden.

Het hebben van een fysieke agenda is voor studenten verplicht in Nederland en de Nieuwe Schoolagenda combineert hiervoor het functionele met het leuke en haakt in op de spelende trends. De agenda staat boordevol leuke interviews met o.a. Valerio Zeno, Marley van der Velden, Gers Pardoel en Esmee Denters en de pijlers mode, muziek, gadgets en events zijn bedoeld om te informeren en tegelijkertijd te inspireren.

Er werkte verschillende merken mee aan deze agenda, waaronder BlackBerry, Hi, Ti Sento, Puma Time, Lacoste Watches, Fudge, Morgan de Toi eyewear, Guess Eyewear, Hot Diamonds, Schiesser 95-5, BOSS Orange Watches, Muchachomalo, FRIS, Edwin, Pointer Foodwear, TexXyouth, CJP, TopNotch en Universal Music.

Deze agenda is de eerste gratis unisex agenda in Nederland en wordt via o.a. verschillende feesten, de Hi winkels en diverse lifestyle retailkanalen onder de doelgroep verspreid. Dankzij de sterke ringband zijn de bladzijdes gebruiksvriendelijk en helemaal knutselproof om er echt jouw agenda van te maken. Leef je uit met stickers, markers, mooie quotes, afbeeldingen, foto’s en meer om die witte cover om te toveren tot jouw unieke design.

Wil jij zo’n toffe agenda winnen? Ik mag er 3 verloten onder de lezers van Curvacious. Of je hem nu graag voor jezelf wilt houden of er bijvoorbeeld eentje wilt winnen voor je broertje, zusje, dochter, zoon, nichtje of neefje: meedoen is easy! Deel via de reacties/comments onder dit artikel jouw leukste schoolherinnering (leuke blunder misschien?) en je maakt al kans. De 3 leukste, origineelste, meest hylarische en/of vertederendste reacties winnen een agenda.

Meedoen kan t/m 14 juni 2012, 23.59 uur. Heel erg veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Shelby
  Reply Shelby 10 juni 2012 at 14:58

  Haha, ik heb net eindexamen gedaan en woensdag krijg ik mijn uitslag! Ik wordt dus een student en heb daar een goeie agenda voor nodig! :D

  Ik was geen lieverdje in de klas en was altijd wel in voor een grap! Wij hebben een lokaal telefoon waar de administratie altijd naar belde als er wat aan de hand was. Als de docent even weg liep durfde niemand de telefoon op te nemen ik stond op en nam dood leuk de telefoon op. En natuurlijke heb ik een paar keer een docent papa of mama genoemd haha! Maar deze grap weet ik nog heel goed:

  We hadden les van een vrouwelijke docent en zij heeft nooit wat door. We keken een hele saaie natuurfilm, iedereen zat wat anders te doen dan te kijken! De docent liep weg om wat te pakken en iedereen zei druk die tv uit dus ik liep naar de tv en zette die uit. Want ik was de enige die daar het lef voor had, ze kwam terug en iedereen zei dat de tv was uitgevallen. Ze snapte er niks van en deed hem weer aan. Ze was ondertussen allemaal dingen aan het pakken en doen en ik drukte weer op een knopje zodat de tv uitging. En zij was zo verbaast dat het kon gebeuren en ze wou er iemand bijhalen om naar de tv te kijken. Wij lagen natuurlijk helemaal dubbel maar ze had het nog geen eens door dat wij wat hadden gedaan dus dat was nog het leukste van allemaal. Toen ze iemand erbij wouden halen zeiden we nee laat hem maar zo en dan zien we wel. Toen heeft niemand wat gedaan en ondertussen ging de bel haha!

  Onze klas was geen lieve klas dus er zijn wel een hoop grappen uitgehaald haha!

  Liefs

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2012 at 08:47

   Gefeliciteerd Shelby! Jij bent één van de winnaars van een agenda. Stuur je je adresgegevens door naar info @ curvacious.nl? Alvast bedankt :)

   • Avatar van Shelby
    Reply Shelby 15 juni 2012 at 12:45

    Aaaaaah wat leuk! En ik heb woensdag tehoren gekregen dat ik ben geslaagd dus ik ben al helemaal klaar voor volgend schooljaar :D!!
    Heeel erg bedankt ;)!

    Liefs, Shelby

 • Avatar van Noa
  Reply Noa 9 juni 2012 at 20:54

  Een voedselgevecht in de kantine waarbij heel de school meedeed!
  Zelfs de leraren en toezichthouders deden mee, onvergetelijke pauze!

  ~Nu wachten op een mailtje dat ik zo’n ONWIJS gave agenda heb gewonnen (hopelijk kom ik zo het schooljaar door!~

  Xx

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 9 juni 2012 at 20:03

  In de klas hadden wij op een gegeven moment de afstandsbediening van de radio gestolen. Tijdens de les zetten we de radio aan. Onze leraar dacht dat er spoken waren. Op een gegeven moment was hij het zat en zette hem op standby. Een jongen vooraan was zo slim om stiekem over de grond, terwijl de leraar met zijn rug naar hem toestond, de radio weer aan te zetten. De leraar schrok zich een hoedje. Helaas trok hij daarna de stekker eruit!

  Ik zou deze agenda graag winnen!

 • Avatar van rilana
  Reply rilana 9 juni 2012 at 09:08

  ik hoop heel erg dat ik deze toffe agenda mag winnen.
  mijn stomste blunder??? dat was denk ik dan toch wel dat ik twee verschillende kleuren sokken aanhad en zo naar school ben vertrokken.. tja en dan iedereen het ook gewoon zien he?? ik kon wel door de grond zakken!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 8 juni 2012 at 10:49

  Ik heb mij ingeschreven om NSA-Blogger te worden. En ik kreeg net een mailtje dat er grote kans is dat ik uitgekozen wordt. Dus ik ben helemaal blij!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 juni 2012 at 11:43

   Wat superleuk om te horen! Succes en laat je het weten als je het geworden bent? :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 8 juni 2012 at 10:47

  Mijn leukste (en meest stomme) blunder was denk ik toch wel toen ik SPW deed. Er was zo’n les waarbij je allerlei dingen in de praktijk moest gaan leren, zoals babyvoeding klaarmaken, luiers verschonen en jawel….baby’s (poppen) in badje doen met precies de juiste temperatuur. Ik liet het bad lekker vol lopen met water en vroeg me ineens af waar het dopje op de bodem voor was. ”Lin, waar is dat voor?” Ik trok er meteen aan en hoorde nog ”Rox, niet doeee…”‘ Ooeps…te laat! Het water stroomde heel het lokaal in en we hebben echt ontzettend gelachen! Hoe stom is dat?

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 7 juni 2012 at 21:27

  In wiskunde ben ik nooit goed geweest en dit frustreerde mij dan ook enorm, aangezien ik zo mijn best deed. Dat wist deze leraar ook alleen moest hij het wel ontgelden.

  Mijn leraar wiskunde maakte een grapje over dat hij de cijfers al had…echt een stom grapje maar normaal kan ik er rustig onder blijven. Ik weet niet wat er gebeurde, maar ik werd ineens zooo kwaad dat ik opstond en met een heel rood hoofd van woede de leraar verrot schold en weer ging zitten. Toen realiseerde ik me wat ik had gedaan en hij kon er zelfs om lachen!
  Hij begreep zeker mijn frustratie voor het vak whaha

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 7 juni 2012 at 19:29

  De grootste blunder ooit in mijn carrière? Ik ben ondertussen al 21 jaar en heb al heel wat blunders achter me gelaten…

  Maar om er dan één uit te kiezen, één dat ik nooit meer zal vergeten en eigenlijk nog heel recent is…
  Ik ben nu studente sociaal werk en ben geweest naar de faculiteit psychologie, omdat ik dat nog graag zou bijstuderen… Maar om de school al wat beter te leren kennen, kreeg ik een rondleiding doorheen het gebouw. Zou liet de verantwoordelijke leraar voor nieuwe studenten mij een vol auditorium zien (dit ziet er ongeveer zo uit: http://www.schamper.ugent.be/afbeelding/vol-auditorium). Ik spontaan hallo zeggen en zo snel mogelijk weer naar beneden wandelen (ben nogal beschaamd bij onbekenden), maar misschien iets te snel naar beneden willen gaan waardoor ik (helaas) letterlijk naar beneden gerold ben! Ik had namelijk de vierde trap van boven naar beneden gemist… Iedereen in de zaal was mij letterlijk aan het uitlachen! Ik kon wel in de grond zakken van schaamte! Dus een hele “leuke” start voor een schooljaar dat nog niet eens gestart is…

  Achteraf gezien kan ik er wel mee lachen en zal ik dit bij de start van het nieuwe schooljaar vast en zeker een aantal keer mogen horen, maar hé, zo heb ik tijdens het volgend schooljaar al een onderwerp om het ijs te breken met mijn nieuwe medestudenten…

  Groetjes Joke
  (succes met het uitkiezen van de leukste verhalen!)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2012 at 08:47

   Gefeliciteerd Joke! Jij bent één van de winnaars van een agenda. Stuur je je adresgegevens door naar info @ curvacious.nl? Alvast bedankt :)

   • Avatar van Joke
    Reply Joke 15 juni 2012 at 16:49

    Oh, superleuk! :D Ik stuur je zo snel mogelijk mijn gegevens door! Alvast bedankt voor de prijs :D En ik blijf je zeker verder volgen!

 • Avatar van Maureen
  Reply Maureen 7 juni 2012 at 18:55

  Ohh, moeilijk, ik ben zo vergeet achtig.. ik weet zelf al niet meer wat ik vorige week gedaan heb, haha! Succes iedereen! xo.

 • Avatar van Anoniem
  Reply Anoniem 7 juni 2012 at 18:49

  Mijn mooiste schoolmoment dit jaar was dat ik een tien had voor mijn proefwerk wiskunde! Ik heb nog nooit eerder een tien gehaald voor een proefwerk en ben er nogsteeds heel trots op. De allerleukste herrinering was brugklaskamp, bijna twee jaar gelden. We sliepen met z’n allen in een gigantische blokhut in de bossen en deden hele leuke dingen. Zo was er een klimbaan, heb ik op een trommel gespeelt en kon je graffiti spuiten! Ik wou dat ik nog in de bugklas zat zodat ik weer op kamp kon!

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 7 juni 2012 at 18:15

  Wat een leuke agenda! Ik zou wel willen meedoen, maar mijn vriendje maakt al altijd een agenda met foto’s voor mij bij de Hema, dus ik heb mijn favoriete agenda al gevonden ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 juni 2012 at 09:56

   Wat leuk dat hij dat doet! *lief*

 • Avatar van meike
  Reply meike 7 juni 2012 at 18:02

  Mijn grootste blunder, of liever jeugdtrauma : groep 8 dan ben je natuurlijk super stoer als oudste van de school. Het was een gewone ochtend totdat… Mijn moeder opeens in de klas stond met ……. Een beker ( blauwe plastic beker groene draaidop ) thee!! Makje je bent je 2de kopje thee vergeten op te drinken vanmorgen . Ik kon wel door de grond zakken van schaamte. Als ik nu achter mijn oudste aan vlieg met een beker drinken snap ik mijn moeder maar toen zucht…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 juni 2012 at 17:06

  Leuke winactie! Mijn grootste blunder op de middelbare school was in de eerste klas. Ik liep met een groepje naar gym en de bel was gegaan dus iemand zei ‘laten we wat sneller lopen, anders komen we te laat’, want je wil natuurlijk niet te laat komen (als brugklasser…) dus we huppelden tot ik op een gegeven moment struikelde over mijn schoudertas (die natuurlijk veel te laag hing) en ik maakte een rare beweging waardoor ik op de rug van een mannelijke bovenbouwer viel…Hij zei nog iets van ‘wat zijn die brugklassers tegenwoordig zo opvliegerig’. Ik heb nog nooit zo’n rood hoofd gehad! Toen we uiteindelijk bij gym aankwamen moesten vriendinnen natuurlijk nog vertellen dat ik op iemand letterlijk was gevallen. Nu kan ik er echt gigantisch om lachen xD

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 7 juni 2012 at 16:59

  De beurt niet krijgen, al heel lang je vinger opsteken en in plaats de naam van je lerares, mama roepen… Jep, dat overkwam mij. Hele klas lag dubbel en de lerares zelf ook. Ik kon er niet om lachen, ik schaamde me zo!

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 7 juni 2012 at 16:50

  oh ik heb te veel blunders om op te noemen hahaha !
  vanmiddag noemde ik dus bijvoorbeeld een leraar papa ;$
  en mijn vriendin noemde een leraar een keer meneer suiker , en ik noemde hem die zelfde les per ongeluk mama, en nu noemen we hem altijd suikermama :D
  verder ben ik echt een persoon wat heel veel ondeugd uithaald ;;
  als je niet oplet in de les en word opgeschreven, heel stiekem de namen doorkrassen
  en ik ben nog nooooit nagekomen ! verder hebben wij een hele leuke klas,
  met meneer suikermama gingen we ook een keer just dance doen, alle tafels aan de kant en lekker dansen met zn allen ! verder heb ik nog veel meer meegemaakt maar dat zal ik je besparen hihi

  xxxx

 • Avatar van Liliane
  Reply Liliane 7 juni 2012 at 15:16

  Ik wist helemaal niet dat het hebben van een fysieke agenda voor studenten verplicht was? Waarom dan? :P Wat als je een heel goed geheugen hebt, is het dan ook verplicht? ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 juni 2012 at 09:57

   Ik kan me er wel iets bij voorstellen met alle smoesjes van ‘dat wist ik niet’ ‘o, vergeten’ etc. ;)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 7 juni 2012 at 15:07

  De allerleukste school herinneringen… Ik heb er zoveel!
  Bij ons op school gebeurde altijd zoveel en nog steeds.
  Het leukste is altijd op het einde van het schooljaar als we bij bijna alle lessen buiten op het grasveld les hebben (meestal ook nog met een ijsje).
  Het allerleukste schooljaar was voor mij 2 HAVO waar ik de drukste leerling van de klas was samen met een paar anderen maakte wij er altijd een grote ellende van in de klas en vooral bij onze natuurkunde leraar (die ongeveer 60 was en een ontzéttend grappig accent had) maar die natuurkunde leraar was stiekem ook wel een beetje de allerleukste. Onder de proefwerken mochten we onze telefoons gebruiken als rekenmachine (waar je natuurlijk ook alle dingen kon omrekenen zoals van celcius naar kelvin) én zelfs als de buurman geen rekenmachine of telefoon had mocht hij jou telefoon lenen, je raad het al we stuurden in notities op de telefoon alle antwoorden door. En het fotoalbum stond helemaal vol met foto’s van de stof. Wat haalde onze klas toch hoge punten voor natuurkunde!

  Ik vind het echt een onwijs gave agenda!

  Liefs!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2012 at 08:47

   Gefeliciteerd Esmée! Jij bent één van de winnaars van een agenda. Stuur je je adresgegevens door naar info @ curvacious.nl? Alvast bedankt :)

 • Avatar van Carien
  Reply Carien 7 juni 2012 at 14:57

  Vooral flauwe acties hadden we in de brugklas ( alhoewel er nog genoeg van die jongens zijn, die hier nog een beetje in zijn blijven hangen haha ) . De tas van iemand aan de andere kant van de klas leggen, gekke dingen op het bord tekenen een jongen de meisjeswc ingooien en zo ken ik er toch wel meer. Echter heb ik in de brugklas echt veel gelachen, nu in de bovenbouw en het einde nadert wordt het steeds serieuzer.

  Wat ik me nog kan herrineren, is dat de hele klas totaal geen zin had in techniek. We hadden een hele lange dag achter de rug en hadden er totaal geen zin in. Dus ja, wat doe je dan?
  Juist, de deur blokkeren. We zijn met de hele klas wezen ‘protesteren’ en zijn voor de deur gaan liggen. En ja, als je rond de 30 leerlingen hebt, is dit best moeilijk om door te komen als leraar. De hele gang was vol kinderen die daar op de grond lagen, iets wat een best grappig gezicht gaf haha.

  Niet dat de bovenbouw niet leuk is hoor! maar hier lijken de rollen juist omgedraaid!
  Wil ik eens een keer echt goed opletten, zit er een leraar stukjes kneedgum naar je toe te gooien. Zucht, die leraren toch van tegenwoordig.. :’)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.