Beauty

MAC | Prep + Prime Moisture Infusion Sérum Hydratant

28 juni 2012


Normaal ben ik er geen fan van om over een product te schrijven waar misschien nog wat lastig aan te komen is, maar dit product verdient een uitzondering omdat ik het gewoonweg een ge-wel-dig product vind. Ik heb het hier over de MAC Prep + Prime Moisture Infusion Sérum Hydratant, een product waar eigenlijk nogal wat miscommunicatie over is want de één zegt dat het een serum is (dat staat overigens ook op de verpakking), een ander zegt weer dat het een primer is en het persbericht van even geleden *klik* vertelde dat het een stap tussen de verzorging en het primen in is. Hoe je dit product ook ziet: als je een droge huid hebt dan is dit een aanrader!

De verpakking is allereerst handig en hygiënisch in gebruik en je kan het pompje ook op slot zetten, wat weer fijn is als je dit product in je reistas of make-up koffer stopt zodat het niet zal gaan lekken. Er zit 50ml in de flacon en je hebt per gebruik maar 2 a 3 pompjes nodig, dus je kan hier zeker een lange tijd mee vooruit. Op de verpakking staat dat je dit product aanbrengt als een serum, dus na het reinigen van je gezicht en vóórdat je een dagverzorging aanbrengt, maar ik vind het een product wat je ook zeker na je dagverzorging zou kunnen gebruiken op die dagen dat je een fullface make-up aan gaat brengen omdat foundation, concealer en poeder nog wel eens de droogte van je huid wilt accentueren. Door de siliconen die in het product zitten voelt je huid ook nog eens heerlijk zacht aan na het aanbrengen en dat maakt weer een mooie basis voor je make-up.

Eerlijk? Ik moet bekennen dat ik dit product als een tussenstap gebruik… Maar ik heb dan ook echt een huidverozrgingstic en ben altijd op zoek naar nieuwe producten om mijn droge en gevoelige huid de hele dag door comfortabel te laten aanvoelen. Ik breng ’s ochtends op mijn gereinigde gezicht mijn dagelijkse verzorging aan en als ik een fullface make-up aan ga brengen breng ik van dit product 2/3 pompjes aan, laat het even intrekken en breng daar nog een primer over aan om vervolgens verder te gaan met foundation etc. Dit lijkt misschien een heel erg overdreven tussenstap, maar ik kan echt een enorm verschil merken als ik dit wel of niet heb gedaan. Als ik de Moisture Infusion heb gebruikt dan voelt mijn huid de hele dag door comfortabel en zacht aan zonder te trekken. En dàt is voor mij heel wat waard!

Als ik naar de ingrediënten kijk dan zie ik o.a. glycerine, hyaluronzuur, extracten van algen, gist, tangerineschil, aloë, gerst, Japanse duizendknoop wortel, komkommer, druiven, rozemarijn, Selaginelle Tamariscina, hop, pauwenstaart en muru muru, zonnebloem seedcake, kokosnootolie, granaatappelsap en caffeïne. Een lange lijst aan ingrediënten die er om bekend staan de huid te verzachten, van vocht te voorzien, te beschermen tegen vrije radicalen en een boost te geven. En dat kan ik goed aan mijn huid merken! ♥

Op de MAC website/webshop kan ik het product helaas niet meer terugvinden, maar hij is op dit moment nog wel te bestellen via Douglas.nl en DeBijenkorf.nl en met een beetje geluk kan je hem ook nog bij enkele MAC verkooppunten vinden. De MAC Moisture Infusion Sérum Hydratant kost €35,00 voor 50ml.

Wat is jouw routine om je gezicht de hele dag door comfortabel aan te laten voelen en make-up tot ’s avonds laat mooi te laten zitten?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 30 juni 2012 at 18:17

  Alleen al de verpakking is een beauty!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 29 juni 2012 at 13:55

  Oh lijkt me erg fijn !

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 28 juni 2012 at 19:35

  Dat klinkt wel goed natuurlijk maar ik heb helemaal geen last van droge huid dus ik zal het vast niet nodig hebben :)
  Maar wat jammer dat het nog moeilijk te krijgen is. Zoals jij het beschrijft klinkt het als een echte MAC-classic! :)
  x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2012 at 11:00

   Via de Bijenkorf website is hij nog te bestellen, op de MAC website/webshop is hij niet te vinden. Mijn man heeft er voor mij eentje bij een counter gekocht, maar of ze daar nog verkrijgbaar zijn (en of het aan de standaard collectie toegevoegd wordt) weet ik niet. Zou wel moeten, het is echt een topproduct!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 28 juni 2012 at 18:39

  Wow. Hij klinkt echt héél erg goed! :D

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 28 juni 2012 at 12:44

  Lijkt me een goed product! Al is mijn routine al uitgebreid genoeg denk ik *blush* :p xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2012 at 11:02

   Haha, heeel herkenbaar. Vooral als ik hoor wat de meiden/vrouwen in mijn naaste omgeving gebruiken dan hou ik maar mijn mond LOL

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 28 juni 2012 at 12:05

  Ik gebruik momenteel een primer van GOSH. En de gezichtverzorgingsproducten (Clinique x Kiehl’s) zorgen ervoor dat m’n huid zo lang mogelijk mat blijft.

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 28 juni 2012 at 11:16

  Lijkt me wel fijn voor de winter!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2012 at 11:03

   Ik denk dat ik dit product dan nog veel fijner zal vinden, voor zover dat mogelijk is dan ♥ Omdat mijn huid in de winter inderdaad nog een slag droger is dan nu.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 28 juni 2012 at 08:32

  Of anders die spray prep & prime voor na de make-up en deze echt als serum gebruiken. Ik gebruik de Vit C spray na mijn make-up als ik mijn gezicht heb bepoederd. Ik gebruik serums meestal als kuurtje maar niet wekenlang achter elkaar. Heb wel een droge huid, maar geen last van schilfers (gebruik een goede crème van Clinique).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 juni 2012 at 08:54

   Ik gebruik meestal nog wel een finishing spray, heerlijk inderdaad en laat de make-up minder poederig ogen (en zorgt dat deze langer blijft zitten), maar ik vind een product voorhand wel fijner en meer doen voor mijn huid dan zo’n spray :)

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 28 juni 2012 at 08:06

  Ik gebruik ook gewoon een serum en dat is genoeg voor mij. Ik heb niet echt last van een super droge of gevoelige huid. Maar anders lijkt dit me wel een aanrader!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 28 juni 2012 at 07:00

  Oeh, die lijkt me heel erg fijn zeg! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.