Huis & interieur

Mijn foto op canvas van Pixum.nl + winactie!

18 juni 2012

 


Met een lege plek op de muur en een hoofd vol ideeën wat ik daarmee wilde doen kwam het aanbod van Pixum om een foto op canvas te laten afdrukken dan ook als geroepen. Waar ik dacht dat dit wel een lastig klusje zou zijn met het bestellen, uploaden etc. werd ik aardig verrast door de snelheid waarmee dit ging en binnen een weekje ontving ik de door mij gemaakte foto op het panorama canvasdoek binnen: precies zoals ik in mijn hoofd had!

Ik vind het leuk om detailfoto’s van mijn favoriete beautyproducten te maken en mijn idee is om deze op canvas te laten afdrukken zodat je op een gegeven moment een rij detailfoto’s boven elkaar op een muur hebt hangen. Het formaat waar ik voor koos (panorama, 20x60cm) is hiervoor perfect! Voor mijn eerste ‘creatie’ hield ik een fotosessie met mijn favoriete nagellakjes, bewerkte deze foto precies zoals ik wilde en ging naar de website van Pixum.

Uploaden, slepen & bestellen
Na eenmaal het formaat gekozen te hebben krijg je een scherm waarin je je foto kunt uploaden, vervolgens sleep je deze zo dat je de afbeelding precies op het doek krijgt zoals je in je hoofd hebt (bij canvas heb je namelijk een deel wat ‘om de hoek’ te zien zal zijn, hou hier rekening mee!). Het uploaden is supersnel gegaan en ook het gehele bestelproces verliep moeiteloos. This is fun! Je kan het natuurlijk zo gek en zo groot maken als je zelf wilt en erop laten drukken wat of wie je maar wilt, denk bijvoorbeeld aan een muur vol met je favoriete stijliconen.

Over de kwaliteit van het doek ben ik zeer tevreden; hij voelt stevig aan, is mooi gespannen en de details zijn zo goed zichtbaar dat het doek op sommige plekken lijkt te glanzen door de foto die erop staat. *zoals je ziet is het 2e lakje op het canvas doek erg tevreden, deze lijkt door toeval te lachen ;)*

Pixum is een fotoservice waar je naast je digitale foto’s laten afdrukken ook de keuze hebt uit vele leuke opties zoals online foto-albums aanmaken en delen en kan je er je foto’s laten afdrukken op bijvoorbeeld puzzels, t-shirts, kaarten, kalenders en fotoboeken, maar ook je favoriete foto op canvas is dus mogelijk zoals je in dit artikel kunt zien. Bestellen en uploaden gaat via de overzichtelijke website eenvoudig, je kan je bestelling betalen via eenmalige machtiging, iDeal, creditcard of acceptgiro en hebt deze binnen enkele werkdagen in huis (afhankelijk van je productkeuze en -grootte). Daarnaast krijgt iedere nieuwe klant een leuke welkomstbonus (tip!).

WINACTIE
Van Pixum mag ik een foto op canvas verloten t.w.v. maximaal €30,00 + bewerkings-/verzendkosten zodat je zelf een mooie of leuke foto kan afdrukken. Hiermee kan je bijvoorbeeld het formaat van mijn canvasfoto bestellen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie/comment onder dit artikel achter te laten met wat jij er op af zou laten drukken.

Daarnaast is er nog een leuk extraatje voor iedereen: met de code 9d33a-265dc-39f86 krijg je een hoogglans poster van 30cm t.w.v. €3,99 cadeau, waardoor je hiervoor enkel de verzendkosten hoeft te betalen van €2,99. Deze actie is geldig t/m 30 september 2012.

Meedoen met de winactie kan t/m maandag 25 juni 2012, 23.59u. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Heel erg veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerard
  Reply Gerard 16 januari 2014 at 15:42

  Ik zou graag een foto op canvas voor mijn geliefde willen laten maken voor Valentijnsdag. Loopt deze actie nog steeds?

 • Avatar van anouk
  Reply anouk 25 juni 2012 at 17:42

  Ik zou graag een foto willen afdrukken van mijn 2 geliefde huisdieren. Mijn oude hond Danza en mijn kitten Billie. Ik zou het echt leuk vinden om die foto mooi te kunnen laten afdrukken en deze een plaatsje te geven in mijn nieuwe kamer. Dat zou echt een mooi ge baar zijn.
  Hopelijk maak ik nog een kansje, ik zie dat ik nog net op tijd mee doe!
  XXXXX

 • Avatar van Josine
  Reply Josine 25 juni 2012 at 15:12

  Mijn kinderen zouden erop komen, natuurlijk!

 • Avatar van Adriana de Ruiter - Vissering
  Reply Adriana de Ruiter - Vissering 25 juni 2012 at 15:08

  Superleuk idee om een foto op doek te laten drukken van spullen in plaats van mensen…. Zit de hele dag al foto’s te maken van spulletjes die onze kindjes gebruikten toen ze baby waren: slofjes, mutsjes, schoentjes, speentjes, dat zou een mooi herinneringsdoek worden!
  Bedankt voor het geweldig idee! Zou helemaal leuk zijn als ik ook nog het op het doek afdrukken hier zou winnen! :D

 • Avatar van angela
  Reply angela 25 juni 2012 at 13:38

  Van me kleinkinderen .

 • Avatar van sjolands
  Reply sjolands 25 juni 2012 at 13:15

  Mijn mopshond en kitten samen!

 • Avatar van jolanda
  Reply jolanda 25 juni 2012 at 13:14

  Mijn kleindochter die 6 jaar is geworden!

 • Avatar van Yasmine
  Reply Yasmine 25 juni 2012 at 11:22

  Superleuke winactie. Het is eens iets anders dan make-up winnen. Ik doe zeker mee. :-) .

  Ik zit al lang te denken om zo een canvasdoek cadeau te doen aan mijn ventje, maar ik durfde nooit echt de stap te zetten, gewoon omdat ik dacht dat het mij zo moeilijk leek en dat er vanalles zou foutlopen. Beetje stom eigenlijk xD .

  Ik zou een mooie herinneringsfoto van ons op het doek laten zetten. Bv. Een romantische foto van onze uitstap naar brugge, of ons avontuurtje naar moviepark. En dan zou ik ook een klein tekstje of gedichtje in een hoekje laten zetten, om het doek helemaal compleet te maken.

  Het leukt mij echt superleuk om zo een canvasdoek thuis te hebben hangen. Ik weet al wie er heel blij mee zal zijn. Hihi. ;)

  Liefs,
  yasmine

 • Avatar van Marieke de Jonge
  Reply Marieke de Jonge 25 juni 2012 at 11:21

  Super leuke actie!! Ik heb echt een hele leuke foto van mijn zoon. Het is echt een luky shot!
  Wat zou het leuk zijn om deze foto op canvas te hebben!

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 25 juni 2012 at 10:59

  Wat een leuke actie! Ik maak zeker graag een kansje hiervoor.
  Ik zou dan een foto van een papegaaiduiker willen laten afdrukken. Deze vogels staat voor mij symbool voor het moment dat ik na bijna twee jaar met een burn out gekampt te hebben, na een revalidatieperiode er weer achter kwam dat ik weer écht kan genieten!
  Dat moment was op vakantie in Schotland waar we boven op een klif liepen waar deze vogels hun nesten in de zijkant in de rotsen hebben.
  Dat moment van besef wil ik echt nooit meer vergeten!!!
  Ik zou het dan in mijn trapgat hangen zodat ik elke ochtend de foto zie als ik aan mijn dag ga beginnen.

  Groetjes Nicoline

 • Avatar van Inge Verolleman
  Reply Inge Verolleman 25 juni 2012 at 08:56

  Ik zou zeker en vast gaan voor een foto van ons gezinnetje of van mijn kleine meisje. Al vindik het idee van de detailfoto ook leuk, vooral dan om de slaapkamer een leuke toets te geven…

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 24 juni 2012 at 09:34

  Vanalles heb ik al op canvas laten zetten amar mensen of dieren vind ik toch het aalerleukst!!

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 21 juni 2012 at 16:06

  Oops, ik heb bij mijn reactie niet geschreven wat ik op de canvas zou plaatsen, dus hier:

  Ik zou ook iets van lakjes doen, of een foto van mijn familie!

  Loves,
  Anouk

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 21 juni 2012 at 16:05

  Ooh wat een leuke foto, erg leuk met die pastel lakjes!

  Ik doe mee, lijkt me erg leuk;D

  Loves,
  Anouk

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 21 juni 2012 at 13:59

  Ik zou graag een mooie fotovan onze dochter van 8 weken laten afdrukken. Ik dnek aan zwart-wit met een enkel gekleurd accent zoals een roze randje van haar truitje ofzo…

 • Avatar van San3na
  Reply San3na 21 juni 2012 at 12:21

  Ik heb uit Eurodisney een hele mooie foto van mijn 2 kids met Belle. Die zou ik graag willen laten afdrukken

 • Avatar van 58Fairytale
  Reply 58Fairytale 21 juni 2012 at 01:41

  Wat leuk bedacht van die nagellakjes! Ik zou eentje willen van mijn neefje van bijna 2 jaar. Ik hou ontzettend veel van hem :$

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 20 juni 2012 at 23:36

  wat stom ben vergeten te zeggen wat ik erop zou doen!

  Ik zou een mooie foto van mijn moeder erop zetten omdat ze een paar weken geleden vrij onverwachts overleden is gegaan. Zou mooi zijn om een heel mooi foto op de muur van haar te hebben.

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 20 juni 2012 at 23:34

  Zou leuk zijn om dit te winnen :)

 • Avatar van Timco
  Reply Timco 20 juni 2012 at 16:29

  Een foto van allerlei kruiden uit Indonesië om in mijn keuken op te hangen

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 20 juni 2012 at 15:49

  Wat leuk gedaan!
  Ik ben momenteel in verwachting en zou graag een detailfoto van ons kleine hummeltje laten maken. Wellicht leuk om de handjes van onze twee kindjes samen met ons 3e kindje op de foto te zetten.

 • Avatar van mariska
  Reply mariska 20 juni 2012 at 14:02

  Ik doe graag mee !
  Mijn nicht is net verhuist en kan nog wel één mooi canvas aan de muur
  Met één mooi foto van haar gezin
  Met deze aktie hoop ik haar blij te maken

  Groetjes mariska

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 juni 2012 at 12:59

  Vind het er erg leuk uit zien. Leuk idee om ook de detailfoto te doen, erg leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juni 2012 at 13:20

   Thanks! Ik ben er zelf ook erg blij mee :)

 • Avatar van Annemiek
  Reply Annemiek 19 juni 2012 at 23:58

  Mooie foto heb je gekozen en het formaat is echt perfect! Mijn vader is volgende maand jarig en ik zou hem graag een foto op canvas willen geven waar we met zn allen op staan (hij, mn zusje en ik). Die foto is gemaakt tijdens onze gezamelijke vakantie in Disneyland. Daar gingen we heen ter afsluiting een aantal erg moeilijke jaren (mn moeder is overleden). Deze winactie is dus perfect.

  Dit zeg ik trouwens niet om zielig te doen voor de winactie ofzo hoor. Dit is gewoon de reden, meer niet :)

 • Avatar van mayke
  Reply mayke 19 juni 2012 at 23:53

  Ii doe heel graag mee voor zo’n mooie foto!

 • Avatar van Janny Wijnia
  Reply Janny Wijnia 19 juni 2012 at 23:29

  Een hele mooie foto van mn hondje Senna… ze heeft ons huwelijk gered!! En dat verdient een ereplaats aan de muur in onze woonkamer!!!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 19 juni 2012 at 22:12

  Wat gaaf, en mooie foto heb je uitgekozen! Ik zou, als ik zou winnen, een foto van onze hond Bram erop laten afdrukken, toen hij nog puppy was.

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 19 juni 2012 at 20:58

  Oh wauw!:) wij willen al een hele tijd een mooie foto van onze honeymoon laten drukken. Het liefst 1 van 1.5m bij 1m, deze komt dan boven onze bank te hangen. Het is een prachtige natuurfoto van Bali:) het zou gaaf zijn als we hier dan €30.- korting op kunnen krijgen (besef me dat hier een aardig prijskaartje aan zal zitten ^^) duusssssss: ik doe mee!:) en wens iedereen veel succes!

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 19 juni 2012 at 16:43

  Ik zou een mooie ‘onweersfoto’ laten afdrukken die mijn vader heeft gemaakt, dat wil ik altijd al een keer doen en zou mooi staan op mijn lege (saaie) muur!

 • Avatar van Jelle @ Pixum
  Reply Jelle @ Pixum 19 juni 2012 at 15:49

  Hij is erg mooi geworden, je foto op canvas! Leuk dat ons wilde testen, Desirée.

  Iedereen trouwens succes met de winactie! Wou dat ik mee kon doen… ;)

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 19 juni 2012 at 15:03

  Ik heb vorig jaar een prachtige foto gemaakt van de theatervoorstelling Vuile Huichelaar en ben heel benieuwd hoe deze er uit zal zien op canvas !

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 19 juni 2012 at 13:21

  Wat een leuke prijs! Ik zou de foto van mij en mijn vriend er op af laten drukken. Een paar maanden geleden zijn wij getrouwd voor 1 dag. Een erg leuke dag, en dit zou een mooie herinnering zijn!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 19 juni 2012 at 13:18

  Ik zou een foto van mijn zoontje laten afdrukken voor zijn overgroot opa en oma die heel erg gek op hem zijn. :)

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 19 juni 2012 at 12:27

  Oude foto van mijn straat

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 19 juni 2012 at 11:53

  Ik zou een canvas van mijn kleine puppy maken zodat als hij dalijk groot is, ik nog steeds kan zien hoe hij ooit was.

 • Avatar van Rilana
  Reply Rilana 19 juni 2012 at 08:38

  Wat een aparte en mooie foto. Ik zou heel graag een mooie foto van mijzelf op canvas willen maken en dan cadeau geven aan mijn lieve lieve ouders. Zij staan de laatste tijd zoveel voor mij klaar, daar mag af en toe wel eens een leuk extraatje voor zijn. En, ze hebben nog een mooi leeg plekje in de kamer waar die foto zeker mooi zal staan.

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 19 juni 2012 at 00:15

  Wat leuk en origineel zeg, jou foto op canvas!
  Ik zou er eentje van mijn overleden katje willen hebben. Ik heb hem 13jaar gehad, is 2 maanden geleden gestorven en ik mis hem nog elke dag :(

  Een mooie foto van hem zou de pijn wel wat verzachten :-)

  Succes iedereen!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 18 juni 2012 at 23:54

  Over het onderwerp is geen twijfel mogelijk: mijn zoontje. Ik weet het, is een beetje standaard, maar hij is wat me blij maakt elke dag weer…

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 18 juni 2012 at 23:13

  heee, wat een leuke winactie,
  ik denk dat ik of een foto met vriendinnen,
  of een foto met mijn kleine zusje zou doen, omdat zij een hartafwijking heeft.
  xxxxx

 • Avatar van Eline Kreuse
  Reply Eline Kreuse 18 juni 2012 at 23:02

  Ik heb een hele bijZonder vakantiefoto

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 18 juni 2012 at 21:42

  Ik zou super graag een afbeelding van make-up of iets wat te maken heeft met mijn eigen blog op het doek willen drukken. Dat lijkt me echt super gaaf!

 • Avatar van Renske
  Reply Renske 18 juni 2012 at 21:08

  Wat een prachtige foto! en het past zo goed op die plek!
  love it!
  Ik zou dit heel graag winnen….laat ik maar gewoon eerlijk zijn.
  Mijn vriend en ik gaan in augustus voor drie weken naar Malta….onze eerste luxe, lange vakantie samen.
  En een foto van die vakantie op een prachtig canvas zou een perfecte herinnering zijn!

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 18 juni 2012 at 20:07

  Wat een aparte en originele foto! Ik vind die pastel kleuren echt mooi, staat leuk bij die witte muur. Mijn canvas foto komt als het goed is overmorgen binnen. Of die dag erna, dus ben benieuwd hoe mijne word! Veel succes de rest die een poging doet om de winactie te winnen, ik gun iemand anders die prijs. :)

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 18 juni 2012 at 19:55

  Ik zou graag een panorama van Maastricht willen… Dat wil ik al heel lang

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 18 juni 2012 at 19:33

  Wauw, dat ziet er leuk uit! Wat een goed idee zo met die nagellakjes!! ;)

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 18 juni 2012 at 19:30

  Super leuk! Ik zou een foto maken met mijn favoriete make-upjes en dan een canvas laten drukken voor in mijn beautykamer!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 18 juni 2012 at 19:14

  Ik zou er iets van turnen opzetten. Het is mijn favoriete sport en eigenlijk mijn hele leven!

  Groetjes Nadine

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 18 juni 2012 at 18:33

  Wow, wat een super goed idee van jou, ziet er kei mooi uit!
  Ik zal graag als ik win een foto er op laten zetten van mijn opa en oma die in china wonen samen met mij. Ik zie ze zo’n 1 keer per jaar maar vind ze wel ontzettend lief en aardig, lijkt me leuk om daar een foto van te hebben! Ik heb een hele leuke foto die in China is gemaakt, doet me ook weer aan die vakantie denken, was heel erg leuk! Ik vind daarom dat dat een geschikte foto is :)

  Linsey

  P.S over een week komen ze naar Nederland en ik kan niet wachten!! Ze blijven volgens mij 2 maanden, lijkt me leuk als ik die dan aan ze kan laten zien :)

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 18 juni 2012 at 17:59

  Prachtige foto heb je laten printen! Daar zou ik zelf nou nooit opgekomen zijn, maar het resultaat is heel erg mooi.
  Ik zou daarom ook gewoon keihard jou idee stelen! :-D
  Maar dan wel met ‘mijn’ kleurtjes :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juni 2012 at 21:02

   Thanks voor je compliment! ^^

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 18 juni 2012 at 17:36

  Wat een originele foto :D x

 • Avatar van Claire
  Reply Claire 18 juni 2012 at 17:33

  Ik wil ook graag mee doen, ik zou heel graag de enige foto die ik heb van mijn opa/oma en mijzelf als klein kind op een mooi canvas willen hebben zodat ik deze later op de kamer van mijn kindje hangen.

  Liefs Claire

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 18 juni 2012 at 17:31

  Wij hebben een autodemontagebedrijf dus ik zou een close-up van wat auto-onderdelen maken.
  Ik vind jouw foto trouwens ook superleuk en vrolijk!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 18 juni 2012 at 17:22

  Oh ik doe heel graag mee want ik wil heel graag een gave foto van ons oude hondje aan de muur hangen. Zo’n 6 jaar geleden hebben we ons hondje moeten laten inslapen, maar ik denk nog heel vaak aan ‘m en mis ‘m. Heb een hele leuke foto waar ‘ie genietend aan een bot zit te smullen.

 • Avatar van Romy Renate
  Reply Romy Renate 18 juni 2012 at 17:20

  Ik zou graag een foto van mijn grote idool Tim Matavz op mijn bureau willen zetten. Dit wil ik al 3 jaar maar heb het geld er jammer genoeg niet voor. Maar dit lijkt mij een perfect kans!

  Liefs, Romy Renate.

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 18 juni 2012 at 17:17

  Hoi!

  Wat een leuke winactie, ik zou er een foto van ons gezin op laten drukken, mijn moeder is binnenkort jarig en dit zou ik wel een leuk verjaardagscadeau vinden aangezien ze dit al een lange tijd wil! Liefs.

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 18 juni 2012 at 17:12

  ik heb toevallig laatst voor mijn vaders verjaardag bij Pixum besteld! Een hele grote canvas met een foto van m’n broer, hondje en ik voor boven de bank, hij vond het zo mooi dat hij er spontaan van moest huilen haha dat was dus een geslaagd kado! Ik denk dat ik die hoogglans poster ga bestellen voor boven m’n bed! 3 euro is niks!
  Dankjewel voor de code, en hele mooie foto trouwens past ook mooi bij je interieur!
  xxx

 • Avatar van Lois
  Reply Lois 18 juni 2012 at 17:07

  Wat leuk, en wat origineel met die lakjes. Ik zou een Canvas voor mijn moeder laten printen van haar vrijgezellenfeestje. Ze trouwt deze maand en ze had zo’n leuke dag. We deden namelijk een fotoshoot in het bos toen. Ze haat foto’s van zichzelf, maar vond het uiteindelijk toch enorm leuk (: Liefs!

 • Avatar van Magda
  Reply Magda 18 juni 2012 at 16:59

  Ik zou heel graag een foto van mijn vriendinnetje willen afdrukken. Ze is helaas 3 jaar geleden overleden, maar ze is nog heel dicht in mijn hart <3

 • Avatar van Frederique
  Reply Frederique 18 juni 2012 at 16:50

  Ik zou graag een mooie foto willen laten afdrukken van mijn opa en oma en mij! Ze worden tenslotte elke dag ouders (en dat merk je helaas) dus elke herinnering met ze begin ik steeds meer te koesteren <3

 • Avatar van anna
  Reply anna 18 juni 2012 at 16:37

  Wat gaaf!
  Als ik zou winnen zou ik er een foto van mij en mijn vriendin op doen,
  Want die heb ik nog niet.
  Liefs, Anna

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 18 juni 2012 at 16:24

  Ik vind jouw foto heel erg leuk!:D
  Ik zou zelf (hoe kan het ook anders:p) een mooie foto van een film reel of set willen hebben. Die past dan mooi op de lege plek naast mijn eigen ontworpen filmposter:D

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 juni 2012 at 16:16

  Super leuk idee! Het is niet echt mijn ding om een foto van mezelf aan de muur te hangen, maar dit vind ik wel erg leuk want het is gelijk een beetje kunstig zeg maar. Ik zou zelf een zwart foto van een mooie karakteristieke plek bij ons in de stad laten afdrukken.

 • Avatar van Denna
  Reply Denna 18 juni 2012 at 16:13

  Ik denk dat als ik won ik een foto van mijn kat zou laten afdrukken. Mijn kat tovert altijd een lach op mijn gezicht en is er altijd voor me.
  Verder is ze gewoon zo een model dat ze het waard is om op canvas te komen :D

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 18 juni 2012 at 16:04

  Hey wat tof , die nagellakjes! :D
  Zelf doe ik niet mee, want ik heb al zo’n canvas, dus veel succes iedereen <3

 • Avatar van Danilla
  Reply Danilla 18 juni 2012 at 16:04

  Ik zou een afbeelding van m’n gezin bij de grand paramatic spring in yellowstone van vorig jaar laten afdrukken. Die geeft aan wat het belangrijkste is in mijn leven en waar ik het meeste van hou :-)

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 18 juni 2012 at 15:46

  Ik zou op het canvasdoek een foto van een van mijn vakanties laten afdrukken. Een van mijn mooiste vakanties is de Dominicaanse Republiek. Daar zijn mooie foto’s gemaakt en als herinnering zou ik die wel aan mijn muur willen.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 18 juni 2012 at 15:23

  Zou hier graag aan meedoen, mijn slaapkamerwanden zijn nog alle 4 leeg, erg saai. Zou een collagemaakt willen maken van mijn eigen gemaakte nailarts en aan de wand willen hangen, zelfde grootte als jij hebt. Mooie creatie met de lakken zeg!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 18 juni 2012 at 15:17

  Super cool! Erg gaaf dat je niet direct ziet wat er op staat. Als je dichterbij komt zie je duidelijk wat het is. Heel grappig. Als ik een foto zou laten drukken, dan liet ik een mooie foto met kersenbloesems drukken. Van kersenbloesems wordt ik altijd vrolijk.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 18 juni 2012 at 15:14

  Graag wil ik foto van mijn ouders/familie opo canvas laten drukken

 • Avatar van Dewi
  Reply Dewi 18 juni 2012 at 15:04

  Wat een gave foto heb je laten drukken! Echt een goeie inspi ook, als ik een foto af zou laten drukken zou ik zo iets ook wel willen doen. Of een mooie foto van de ogen van mijn kat, die zijn prachtig groen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juni 2012 at 21:06

   Ik hou van die scherpe blik die katten vaak hebben en de vorm van de ogen en pupil is zo mooi ^^

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 18 juni 2012 at 15:04

  Supermooie foto! Echt leuk idee om zulke detailsfoto’s te laten drukken.

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 18 juni 2012 at 15:02

  Wat een leuk idee om van je favoriete beautyproducten een foto op canvas te laten maken! Leuk idee voor als ik uit huis ga!
  Vroeger dansten ik en een vriendin altijd op de BBQ-avond op vakantie. Daar is een hele schattige foto van gemaakt en die zal ik graag willen afdrukken op canvas. Een leuke herinnering aan geweldige vakanties vroeger!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 18 juni 2012 at 14:46

  Je hebt echt een mooie foto laten afdrukken, lekker rustig en heel erg mooi toch!
  Ik zou een foto van alle kleinkinderen van mijn oma laten afdrukken, we hebben een paar mooie foto’s gemaakt laatst met pasen en ze is eind juli jarig dus dat zou een leuk cadeau zijn voor mijn oma!

  Liefs

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 18 juni 2012 at 14:28

  Wat een leuk idee zo met de pastel nagellakjes! Ziet er heel apart uit, heel origineel bedacht zeg.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juni 2012 at 21:06

   Thanks! Ben zelf ook erg blij met het resultaat :)

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 18 juni 2012 at 14:26

  Ik zou er een foto van ik en mijn vriend laten op afdrukken. Toen we een jaar samen waren hebben we een shoot gedaan met een boerderijthema waar echt prachtige foto’s zijn uitgekomen. Ik wou al altijd eentje laten afdrukken op canvas maar blijf het steeds maar uitstellen

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 juni 2012 at 14:09

  Ik zou er een mooie foto op laten afdrukken van mij en m’n zusje, dat willen mijn ouders al echt heel lang!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.