Huis & interieur

New in! | Oscar & Babette geurkaarsen en interieurspray

19 juni 2012


Naast een beauty-shop-verslaving heb ik ook zeker een verslaving als het gaat om dingen kopen voor in ons huis; kussentjes, accessoires, beeldjes, schaaltjes, servies, sfeerlichten en… geurkaarsen! Ik heb al vaker over Oscar & Babette geschreven en nadat ik even geleden op Twitter een ‘Sea Shore’ geurkaars won, keek ik naar mijn geurkaarsenhoekje en viel het me op dat deze al weer teveel aan het afnemen was. Of in ieder geval: dat gaf ik mijzelf op als reden om wat nieuwe te mogen aanschaffen ;). Binnen 2 werkdagen had ik mijn pakketje binnen en ik wil mijn nieuwste aankoopjes graag even aan jullie laten zien.

De Sea Shore kaars had ik dus gewonnen door mee te doen met een RT-actie op de Twitter van Oscar & Babette. Ik doe niet vaak mee aan winacties, maar deze kon ik niet voorbij laten gaan omdat ik gewoonweg zo gek ben op hun producten. De winacties die ik regelmatig RT zijn gewoon vaker om deze te delen met mijn volgers, dan echt zelf mee te doen. Ik vond het dan ook echt superleuk dat ik 1 van de te winnen geurkaarsen won.

Sea Shore wordt op de site omschreven als “De vitaliserende zeebries tijdens een ontspannen dag aan het strand, dat is  hoe deze zomerse geurbeleving het best kan worden omschreven! Frisse marine geurnoten met accenten van drijfhout en een vleugje zonnebrandlotion, zorgen voor de typische geurbeleving van een intens verkwikkende strandwandeling.” Ik vind het een heerlijke, zomerse en vooral frisse geur. Ben je gek van geuren als Coolwater van Davidoff en Light Blue van Dolce & Gabbana dan vind je deze geurkaars ook lekker, dat weet ik zeker!

Orange Happines hebben we al eens eerder in huis gehad en wordt op de site omschreven als “Laat al je zintuigen ontwaken dankzij de tintelfrisse, opwekkende geur van vers geperst sinaasappelsap met een vleugje sprankelende mandarijn en een accent van bergamot. Niet voor niets noemen we deze geurkaars onze ‘blijheidsbooster’!” Ik vind het een vrolijke en opwekkende geur en ik krijg er direct de zomer van in m’n bol.

Fairy Flowers trok me alleen door de naam alleen al enorm aan, ik hou namelijk van alles dromerigs en sprookjes-achtig, en deze geur wordt op de site omschreven als “Bloemengeuren zijn wereldwijd heel populair, zowel in de vorm van parfums als geurkaarsen. Romantisch, poederachtig en vooral magisch is deze ‘Elfenbloesem’- geurkaars op basis van de geurnoten van bloeiende Seringen en een subtiel accent van tintelfrisse dauwdruppels op fris bladgroen.” Ik vind de geur hiervan echt geweldig lekker, het zou uitgebracht moeten worden als parfum want ik zou me er van top tot teen in willen hullen. Vrouwelijk, zacht, bloemig en poederig. Love! ♥

Deze geurkaarsen zijn op basis van 100% biologische ecosojawas en branden ongeveer 15 uur per stuk en kosten €9,95 per stuk.

Daarnaast kocht ik ook nog de Perfect Purity combinatieset (€37,50). De geur van deze producten wordt op de site omschreven als “Zorg voor een heldere, pure atmosfeer in je leefomgeving. Bevorder bewust en geconcentreerd denken met deze zuiverende Aromatherapie EcoSojawas Geurkaars. Op basis van 100% biologische EcoSojawas en 100% natuurlijke etherische oliën van petitgrain, lavendelbloesem, roosgeranium en een subtiel accent van kalmerend rozenhout.”. De geur is aan de ene kant heel erg rustgevend, maar aan de andere kant heeft het ook weer wat verkwikkends. Ik kan de geur het beste omschrijven als heel ‘wellness-achtig’ en ik vind het dan ook heerlijk om deze producten te gebruiken voor/tijdens het mediteren, relaxen of als ik wat extra concentratie nodig heb bij het werk.

Deze aromatherapie geurkaars  heeft ongeveer 40 branduren. De interieurspray kan je ook gebruiken om je bedlinnen mee op te frissen, maar ik gebruik hem graag in elke hoek van de kamer zodat het hele huis er subtiel naar geurt. Ik ben echt gek op producten als deze en helemaal de varianten van Oscar & Babette om de geurcomposities uniek en werkelijk verrukkelijk zijn. De producten zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten en via OscarenBabette.nl.

Ben jij ook zo gek op interieur-accessoires, geurkaarsen etc? Welke geur heb jij graag om je heen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 6 augustus 2012 at 11:22

  Die geurkaarsen zijn echt fantastisch, ik ben er zelfs bijna aan verslaafd :-)

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 20 juni 2012 at 23:09

  Wat lijken deze kaarsen me fijn ruiken zeg, het klinkt heelijk!

 • Avatar van Ragna
  Reply Ragna 20 juni 2012 at 01:45

  Ik ben ook gek op alles wat heerlijk ruikt. Zo ben ik bijvoorbeeld gek op waxmelts. Dat zijn cupjes met was waar een geurtje aan is toegevoegd en die je op een brandertje legt waardoor de was langzaam smelt. Ik hou persoonlijk van zoete snoepgeurtjes, maar daar moet je echt van houden. Geurkaarsjes ben ik ook dol op. Een heerlijk aroma kan me echt in extase brengen. Een perfect relaxmomentje!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juni 2012 at 13:23

   Jaaa, waxmelts/soy melts zijn heerlijk! Ik hou sowieso heel erg van huisparfums, maar dan wel subtiel. De snoepgeurtjes zijn niet aan mij besteed ;)

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 19 juni 2012 at 23:45

  Ja, ik hou ook heel erg van geurkaarsen! Deze webshop kende ik nog niet, ga meteen een kijkje nemen!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 juni 2012 at 22:37

  De geurkaarzen lijken mij heerlijk. Wat leuk dat je de kaars hebt gewonnen, verdien je zeker :)
  Liefs, xxx

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 19 juni 2012 at 22:12

  Wat fijn dat je ze gewonnen hebt, gefeliciteerd nog! Je verdiend het zeker weten :) Ze lijken mij ook heel erg fijn, rustgevens maar toch verkwikkend.. hmmm!

 • Avatar van jana
  Reply jana 19 juni 2012 at 20:21

  Die geurkaarsen lijken iets voor mij :D x

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 19 juni 2012 at 19:52

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar hun producten lijken me erg fijn! Fairy Flowers is wel iets voor mij denk ik :) En uiteindelijk valt de prijs goed mee, de kaars brandt tenslotte 15u!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 juni 2012 at 21:34

   Nee precies! En de hoge kaarsen hoef je echt maar een uurtje ofzo aan te hebben en verspreiden ook tijdens het afkoelen nog een heerlijke geur, omdat hier etherische oliën aan toegevoegd zijn. Ben er dol op :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 19 juni 2012 at 18:04

  Wat een leuke producten lijken me dit zeg :D

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 19 juni 2012 at 17:43

  Ik had sea shore ook gewonnen!! ik ga denk ik ook meer kaarsen bestellen, misschien als cadeautje voor mijn moeder!

 • Avatar van Lady L
  Reply Lady L 19 juni 2012 at 14:41

  Ik ben echt dol op geurkaarsen! Ik heb er in mijn leven al wat geld aan uit gegeven. Al vanaf ik heel jong was eigelijk. In elk hoekje van mijn kamer staat wel een (geur)kaars. Ik heb er vorige week weer wat ingeslagen want ze waren allemaal tegelijk opgebrand. Spijtig dat die van de Kruidvat pas op het einde goed geuren. Ik ga voor dat ik er via het internet bestel (kans op breken tijdens de reis) zelf maken. Eens zien wat dat geeft. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 juni 2012 at 21:36

   Ik ben benieuwd! Leuk om lekker zelf bezig te gaan met zulke projectjes :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 19 juni 2012 at 14:28

  Ik vind het zo leuk dat O&B zo lekker aan het knallen is! #gunfactor

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 19 juni 2012 at 14:26

  Ooh die interieurspray lijkt me fijn! Houd onwijs van kaarsen met een lekker geurtje, maar heb nog nooit wat van Oscar & Babette geprobeerd.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.