Fashion

New in! | Ralph by Ralph Lauren gradient zonnebril

22 juni 2012


Ik was alweer een tijdje op zoek naar een nieuwe zonnebril, eentje die meer bij de tijd is met een classy montuur wat bij veel verschillende outfits zou passen. Na een tijdje rondneuzen viel mijn oog op de Ralph by Ralph Lauren ‘amber brown gradient’ zonnebril met wat grotere glazen in een klassiek model. Ik koos express voor deze bruine variant met glazen die van donker naar licht overlopen, zodat de zonnebril vriendelijker oogt dan wanneer het montuur en de glazen zwart zouden zijn en hij minder afsteekt tegen mijn blanke huid. 

De zonnebril werd geleverd in een stevige, lederen case zodat ik hem zonder problemen in mijn tas mee kan nemen en ik niet bang hoef te zijn voor beschadigingen. Ook zat er nog een boekje bij met de fabrieksgarantie en een poetsdoekje om de glazen blinkend te kunnen houden. Ik ben bij deze bril echt voor het montuur gegaan, qua vorm en kleur was het precies waar ik naar op zoek was. Dat de zonnebril dan ook nog eens van zo’n kwalitatief goed merk is vind ik natuurlijk wel fijn maar is voor mij nooit doorslaggevend.


Ik vind het juist erg fijn dat het merk heel subtiel in de pootjes gegraveerd staat en op het linkerglas zodat ik niet met enorm opvallende logo’s rondloop. Ondanks dat de glazen groot zijn raken ze tijdens het dragen net niet mijn wangen, behalve als ik (glim)lach, en draagt de bril heel erg licht. Het marmeren kleurverloop vind ik ook erg mooi aan het montuur en de zonnebril doet buiten goed zijn werk en biedt volledige bescherming tegen UVA, UVB en UVC straling. Kortom: ik ben helemaal happy met mijn nieuwe bril!

Deze zonnebril komt bij Zonnebrillen.com vandaan en is nu in de aanbieding van €109,00 voor €89,00. Deze webwinkel is lid van Thuiswinkel Waarborg en je kan er betalen via iDeal, creditcard, bankoverschrijving of onder rembours. Bij bestellingen boven de €50,00 betaal je geen verzendkosten, daaronder zijn deze €5,00 per bestelling. Bestel je je zonnebril voor 16.00 uur dan heb je deze vaak de volgende dag al in huis, lekker vlot dus!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 5 juli 2012 at 20:08

  wow dat staat je echt super mooi(L)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 25 juni 2012 at 20:50

  Wauuuw die is echt prachtig!

 • Avatar van Ragna
  Reply Ragna 25 juni 2012 at 00:11

  Wauw, wat een juweeltje! Ik zie zoveel moois op die website, maar ik heb nogal een lastig hoofd als het gaat om zonnebrillen. :’) Ik twijfel dus of ik een zonnebril moet bestellen via Internet, want het risico bestaat dat ik met een enorme miskoop thuis kom. Lastig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:19

   Dat is inderdaad wel vervelend, of je zou er een aantal moeten bestellen en passen en de rest terugsturen. Maar dan kan je net zo goed even in een winkel gaan passen :)

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 24 juni 2012 at 13:14

  Prachtige bril! Ik vind het gradient effect in de glazen altijd mooi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:20

   Dat vind ik dus ook, het maakt een bril zo classy! En het staat minder donker dan een volledig gekleurd glas :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 23 juni 2012 at 15:37

  Staat je erg goed! Echt een mooie bril!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 22 juni 2012 at 23:36

  Echt een prachtige bril. Mijn review over de webshop komt ook binnenkort. Heb ook een bril mogen bestellen. Erg leuk. snelle service ook.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 22 juni 2012 at 23:18

  Wauw, mooie bril en staat je mooi zeg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:31

   Dankjewel! Ik ben er ook echt heel erg blij mee :)

 • Avatar van Yazylicious
  Reply Yazylicious 22 juni 2012 at 21:00

  Hij is heel erg mooi, de kleur staat je ook goed. Goeie keus!

 • Avatar van jana
  Reply jana 22 juni 2012 at 20:01

  Prachtige zonnebril :D x

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 juni 2012 at 18:21

  Hele mooie bril! Staat je erg goed!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 22 juni 2012 at 18:15

  Mooie zonnebril :D

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 22 juni 2012 at 18:07

  hele mooie bril!

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 22 juni 2012 at 16:48

  Wat een prachtige bril en hij staat je ook heel mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:34

   Ik ben er ook echt heel erg blij mee :) Dankjewel Esther!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 22 juni 2012 at 16:16

  Echt een hele mooie zonnebril!

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 22 juni 2012 at 16:05

  Staat je goed! ;) En wat een snelle service!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:34

   Dat vind ik altijd zo fijn ook bij een webwinkel, als je je bestelling binnen 1/2 werkdagen in huis hebt!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 22 juni 2012 at 15:40

  Wauw echt prachtig, hij staat je ook goed!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 22 juni 2012 at 15:12

  Wauw, wat is deze mooi! Hij staat je ook nog eens super en ik vind de kleur erg mooi, beter dan zwart. Fijn afgeprijsd ook, dat is extra meegenomen!

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 22 juni 2012 at 14:58

  Hij is echt heel erg mooi! Alleen zelf zou ik nooit zo`n groot bedrag voor een zonnebril over hebben!
  Liefs

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 22 juni 2012 at 14:22

  Je hebt een hele mooie zonnebril uitgekozen!!

 • Avatar van Tim
  Reply Tim 22 juni 2012 at 14:02

  Wauw, wat een prachtige zonnebril! Staat je erg goed :) Ik doe het steeds met goedkope zonnebrillen van H&M, maar ik wil heel graag een zonnebril die van wat betere kwaliteit is. Ik zat zelf aan een Ray Ban te denken :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:35

   En dan een Aviatar model of meer de Wayfarer? Ze zouden je beide tof staan denk ik zo ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.