Beauty

New in! | Zalando beauty bestelling

16 juni 2012


Van de week kreeg ik m’n bestelde producten van Zalando binnen. Waar de meeste mensen er shoppen voor kleding en schoenen, shop ik er zelf veel liever voor de beauty items en ik vind het daarbij leuk om te gaan voor de minder bekende merken of de merken die verder lastig te koop/te bestellen zijn. Ik heb zelf tot nu toe enkel positieve ervaringen met Zalando en ook deze bestelling werd lekker vlot bezorgd, netjes ingepakt en er werd nog een leuk Zalando Magazine meegeleverd met daarbij een €10,00 cadeaubon voor bij een volgende bestelling: tof!

Ik ga de producten die ik besteld heb allemaal nog in aparte artikelen voorbij laten komen, omdat dit artikel anders veels te lang zou worden. Maar hierbij alvast een klein voorproefje…

Ik bestelde 5 verschillende varianten van Figs & Rouge lip, face & body balms. Nadat ik ze op enkele websites voorbij zag komen was ik verkocht: wat een superschattige blikjes! Deze hebben voor mij nu echt een enorm hoog verzamelgehalte en natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar de inhoud van de blikjes. Zijn deze balms echt zo fijn als wat er over geschreven wordt? Natuurlijk komt er nog een uitgebreid artikel over deze blikjes mèt review.

Daarnaast kocht ik enkele make-up items van het voor mij tot nu toe onbekende merk MakeOver. Ik koos voor 4 oogschaduws, waarvan ik er eentje als blush zal gaan gebruiken en een mooie lipgloss in een perfecte kleur voor elke dag. Ik kan alvast verklappen: de verpakking en de pigmentatie is prachtig! Het merk is niet goedkoop, maar ook zeker niet enorm duur en ik ben erg nieuwsgierig geworden naar meer van dit merk. Binnenkort komen deze producten voorbij in een artikel met informatie, swatches èn een look.

Als laatste bestelde ik deze zepenset van Nesti Dante met geuren die geïnspireerd zijn op Italiaanse steden. Ik vind het gebruik van zepen vaak niet heel erg prettig voor onder de douche, omdat de meeste zepen geen fijn gevoel achterlaten op mijn drogere en gevoelige huid, maar ik vind zepen wel fijn om bijvoorbeeld tussen wasgoed te leggen etc. Binnenkort een artikel waarin ik meer vertel over de zepen en wat ik nog meer met stukken zeep als deze doe. Ik kan alvast vertellen dat de zepen echt verrukkelijke geuren hebben.

Ik vind de webwinkel van Zalando heel overzichtelijk en het bestelproces verloopt dan ook vlekkeloos. Je kan er betalen via bankoverschrijving, creditcard, PayPal, iDeal of met een acceptgiro bij je bestelling, je betaalt geen verzendkosten en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Heb jij ervaring met de merken of producten uit dit artikel?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 21 juni 2012 at 13:59

  Die balms lijken me erg lekker, leuke bestelling ook! Altijd lekker een waardebon :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:42

   Die bewaar ik ook zeker weer voor een volgende bestelling, lekker kortingshoppen! :)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 19 juni 2012 at 22:14

  Leuke bestelling, MakeOver lijkt me een fijn merk! Ik ben benieuwd naar een review :D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 juni 2012 at 00:50

  Ik ben benieuwd naar de make-up producten.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 17 juni 2012 at 00:41

  Leuke bestelling :D Dat make-up merk kende ik nog niet :) x

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 16 juni 2012 at 17:57

  Oehh, wat heb je een leuke bestelling gedaan zeg!! :D

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 16 juni 2012 at 16:37

  Klinkt goed, ik ga dat make up merk eens bekijken!

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 16 juni 2012 at 12:55

  Ben benieuwd naar de reviews! Leuke bestelling in elk geval :)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 16 juni 2012 at 12:28

  Leuk al die producten!
  Ik ben erg benieuwd naar je reviews en swatches:)

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 16 juni 2012 at 11:19

  Ik ben erg benieuwd naar de producten, en ook vooral naar het zepen artikel! Ik heb hier nog tal van Lush zeepjes die ik maar niet op krijg (veel gratis gehad, of teveel ineens gekocht) dus ik ben benieuwd naar andere manieren om ze te gebruiken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juni 2012 at 16:14

   Komt helemaal goed! Je kan er namelijk best een boel mee om er toch fijn gebruik van te kunnen maken ^^

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 16 juni 2012 at 10:54

  Leuke bestelling! Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduws.

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 16 juni 2012 at 10:48

  Leuke spulletjes!

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 16 juni 2012 at 10:07

  Toen ik de doosjes van MakeOver eerst zag dacht ik dat het producten van NARS waren! Het lijkt er echt heel erg op vind ik. Die doosjes van Figs & Rouge zijn echt super schattig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juni 2012 at 16:15

   Het heeft qua verpakking inderdaad wel wat van NARS weg :)

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 16 juni 2012 at 09:37

  Leuke aankopen! Lijken me mooie producten.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 16 juni 2012 at 09:06

  Leuke bestelling heb je binnen! Ik ben dol op de zepen van Nesti Dante en liggen ook tussen mijn wasgoed :-), zó lekker! Die blikjes ken ik nog niet, maar ze zien er poppig uit. Wordt tijd, dat ik ook weer eens ga neuzen op Zalando.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juni 2012 at 16:16

   Wat leuk dat je de zepen kent! Vind de geuren ervan echt heerlijk ♥

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 16 juni 2012 at 08:57

  Leuke bestelling ben benieuwd naar de MakeOver producten. Lijkt een beetje op NARS

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 16 juni 2012 at 07:52

  Heerlijke dingen heb je besteld! Die Figs & rose producten zien er cute uit!
  Ben benieuwd naar die MakeOver producten!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 16 juni 2012 at 01:41

  MakeOver doet me echt denken aan een soort mix van Nars en MAC haha, ben heeeeel erg benieuwd ernaar! En super cute, die blikjes ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juni 2012 at 16:16

   Ik vind die blikjes ook echt TE cute ^^

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 16 juni 2012 at 00:28

  Ik ken het make-up merk Make over helemaal niet. Ik ben nu wel benieuwd naar de producten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juni 2012 at 16:17

   Voor mij was het merk ook helemaal nieuw, ben blij verrast!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.