Beauty

Newsflash! | Andrélon introduceert nieuwe varianten droogshampoo

6 juni 2012


Je haar zit het lekkerst als het net gewassen is: fris, luchtig en vol volume. Dat gevoel verdwijnt alleen weer snel en vaak op die momenten dat je er niet aan toe komt om je haar te wassen en in model te fohnen. Juist voor deze ’tussendoor’-momenten is een droogshampoo een uitkomst. Je geeft je haar zo eenvoudig en snel een opfrisbeurt èn volume. Naast een vernieuwde versie van Verrassend Volume droogshampoo introduceert Andrélon nog 2 varianten droogshampoo: Langer Fris en Zomerblond.

De Verrassend Volume variant geeft je haar een volumeboost, Langer Fris geeft je haar een puur en fris gevoel en Zomerblond geeft blonde lokken een zonnige en nonchalante look en laat het er blonder uitzien. De Verrassend Volume variant die vorig jaar is geïntroduceerd heeft al verschillende prijzen en nominaties in de wacht gesleept:

* Beauty Astir 2011 in de categorie Hair mass market
* Drogisterij Award 2011 Marketing Results in de categorie Haar
* Nummer 1 droogshampoo in onderzoek van het televisieprogramma Kassa in 2012
* Wheel of retail 2012 in de categorie Personal care haarverzorging
* nominatie Telegraaf VROUW Award in de categorie Beauty – persoonlijke verzorging.

Alle varianten zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en supermarkten voor €4,99 (245ml). Van de Verrassend Volume droogshampoo is ook een mini van 75ml verkrijgbaar voor €1,99. Kijk voor meer informatie op Andrelon.nl of op de Andrélon Facebookpagina.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf geen regelmatige gebruiker ben van een droogshampoo, omdat ik amper vet haar heb of krijg en als het dan vet is het liever gewoon eventjes was. Maar als ik een kapsel met veel volume wil creëeren en waarvan ik zeker wil zijn dat het de hele dag/avond moet blijven zitten dan pak ik er altijd een droogshampoo bij. Het geeft namelijk een flinke volumeboost bij de haaraanzet en maakt het haar ietwat stug waardoor opsteekkapsels of een bepaald model gewoonweg perfect blijft zitten. Enig nadeel: ik heb donkerder haar en de meeste droogshampoos laten iets van een lichte waas achter. Ik hoop dan ook zeker dat Andrélon met een variant voor donker haar op de markt zal komen!

Heb jij ervaring met droogshampoos? Welke is jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 11 juni 2012 at 22:16

  Die voor blond haar lijkt me fijn. Binnenkort maar eens een kijkje nemen!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 8 juni 2012 at 21:26

  Ik gebruik ze eigenlijk ook niet, om dezelfde redenen als jij. Mijn haar wordt niet snel vet, en heb ook donker haar.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 7 juni 2012 at 09:34

  Ik heb ook niet snel last van vet haar, dus heb geen droogshampoo nodig. Toch heb ik van Batiste een miniformaatje in mijn badkamer liggen, just in case ;-), maar nog nooit gebruikt.

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 6 juni 2012 at 23:00

  Ik gebruik droogshampoo ook niet zo vaak, behalve sowieso 1 weekend per jaar als ik naar het Zwarte Cross Festival ga. Dan kan ik echt niet zonder. De douches zijn daar zo goor dat ik dat gewoon oversla, ik was me en ik fris me op bij de wasbakken, maar mijn haar wassen werkt daar gewoon niet. Dus ik was het op de dag dat ik erheen ga (donderdags, het duurt tm maandags altijd) en dan ga ik op zaterdag of zondag met de droogshampoo aan de slag. Vroeger had ik er eentje van schwartzkopf, nu een van batiste en die bevalt me beter! Als die op is ga ik denk ik eentje van andrelon proberen! Maar als ik gewoon thuis ben was ik mijn haar ook liever, het ziet er met droogshampoo wel schoon uit, maar is het natuurlijk niet!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2012 at 08:39

   Ik wil de Batiste variant voor donker haar wel eens proberen, wie weet dan echt geen witte waas meer?

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 6 juni 2012 at 20:05

  Verrassend volume lijkt iets voor mij :D x

 • Avatar van CreaBeaBlog
  Reply CreaBeaBlog 6 juni 2012 at 16:55

  Ik ga de blond variant halen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2012 at 08:43

   Ik ben benieuwd of die op blond haar ook echt een ander effect geeft dan de andere varianten. Op mijn roodgeverfde haar durf ik hem niet te gebruiken haha

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 6 juni 2012 at 15:49

  Ik heb nog nooit droogshampoos gebruikt, maar nu ik op ongeveer alle beautyblogs dit voorbij zie komen, ga ik het denk ik toch maar eens proberen!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 6 juni 2012 at 14:38

  Ik koop ik ze niet omdat ik eigenlijk nooit droogshampoo gebruik. Ik heb het 1 keer gekocht voor ‘n noodgeval, maar nu ligt het een beetje in de kast te verstoffen (a)
  Ik vind die witte waas ook vervelend inderdaad. :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2012 at 08:44

   Daarom hoop ik ook echt dat er een variant gaat komen van Andrélon voor gekleurd/donker haar :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.