Beauty

Newsflash! | Dove Natural Touch deodorant

24 juni 2012

Dove is een merk wat zichzelf regelmatig blijft vernieuwen en ook op het gebied van deodorant zitten ze niet stil. Zo kan je vanaf nu de nieuwste Natural Touch deodorant aanschaffen vol mineralen van de Dode Zee. Niet alleen is hier het water het meest zout van alle zeeën, ook is het magnesium- en kaliumgehalte hier veel hoger dan in andere oceanen. De Dode Zee bevat meer dan 20 verschillende mineralen en deze unieke samenstelling zorgt voor unieke huidverzorgende eigenschappen. Een groot deel van deze mineralen komen ook van nature voor in onze huid en ondersteunen zo op een natuurlijke manier het functioneren van de huidcellen.

Dove Natural Touch deodorant combineert Dode Zee mineralen met een 1/4 hydraterende crème zodat de kwetsbare okselhuid optimaal wordt verzorgt en je ook nog eens zachte en gladde oksels overhoudt aan het gebruik van deze deodorant. Deze deodorant heeft een heerlijke, frisse geur die subtiel genoeg is zodat hij niet botst met de parfum die je die dag op hebt. De spray beschermt op een warme, drukke dag niet de hele dag door goed genoeg voor echt een superfris gevoel waardoor aan het eind van de middag even bijsprayen wel een must is. De roller daarentegen doet zijn werk de gehele dag door goed en ik heb dan tot ’s avonds frisruikende oksels. Top! De deodorant laat geen gekke vlekken in kleding achter en dat vind ik ook zeker een pluspunt. Ik vind een roller zelf veel prettiger in gebruik omdat je de deodorant echt gericht aanbrengt en niet in een enorme walm staat, het beter voor het milieu is en daarnaast beschermen deze voor mij altijd beter dan een spray.

De nieuwe Dove Natural Touch deodorant bevat geen alcohol, de roller bevat geen parabenen en beide varianten kosten €3,89 per stuk. In de roller zit 50ml en in de spray 150ml.

Welke deodorant is jouw ultieme topper? En ben jij meer van de spray of de roller?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 25 juni 2012 at 12:38

  Een spray gaat veel sneller leeg en ik vind het ondingen. Geef mij maar rollers. Ik gebruik al heel veel jaren Clinique roller, echt mijn favoriet. Op dit moment gebruik ik eventjes een andere om te testen, de lady speed stick (doet goed z’n werk, maar vind ik niet zo lekker ruiken). Geef mij maar geurloze zoals de Clinique.

 • Avatar van Pauline P
  Reply Pauline P 25 juni 2012 at 12:20

  Ik kom telkens weer terug bij Deoleen en dan de roller. Welk ander merk ik ook gebruik, altijd moet ik dan in de loop van de dag wassen en opnieuw deo gebruiken. En dat wil ik niet. Maar met Deoleen blijf ik echt 24 uur fris.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 24 juni 2012 at 18:41

  Dove spreekt me eigenlijk helemaal neit zo aan, maar ben toch wel benieuwd naar de roller.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 24 juni 2012 at 13:57

  Ik gebruik nu de Original, maar deze lijkt me ook wel fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:20

   De original blijft ook een erg fijne deo inderdaad :)

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 24 juni 2012 at 12:07

  Oe lovely! Lijkt me heerlijk
  xoxo

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 24 juni 2012 at 11:40

  Deze lijken me erg fijn, ik vind sprays & rollers beiden erg fijn. Ik wissel het meestal een beetje af.

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 24 juni 2012 at 08:59

  Ik gebruik nu de Garnier inivisimineral deodorant, maar deze ziet er goed uit. Ik gebruik ook een roller! Wel lastig dat je oksel even ‘nat’ blijft, maar zoveel beter voor het milieu!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:21

   Ik had eerlijk gezegd nog nooit van die Garnier deodorant gehoord, klinkt ook goed!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.