Beauty

Newsflash! | Matrix ExquisiteOil

21 juni 2012


Sinds kort is dit nieuwe product aan het assortiment van Matrix haarverzorging toegevoegd, de Biolage ExquisiteOil Replenishing Treatment met moringa-olie. Naast deze olie zal er ook een shampoo en masker in dezelfde lijn verkocht gaan worden. Moringa olie is één van de meest krachtige antioxidanten van Moeder Natuur en heeft vele voordelen voor het haar: het zorgt voor bescherming, geeft een mooie glans en helpt de veroudering tegen te gaan.

De olie voelt heerlijk licht aan en als je niet teveel product gebruikt krijg je er ook absoluut geen vet haar van: 1 a 2 pompjes is voldoende voor halflang haar om het luchtig, zacht en glanzend te maken. Ik gebruik dit zelf na het gebruik van shampoo en conditioner op handdoekdroog haar en laat het dan of aan de lucht drogen of met behulp van een föhn. Naast moringa olie zit er o.a. ook macadamia-olie en argan olie in en ik merk dat mijn gekleurde, drogere haar het hier goed bij doet. De punten voelen zelfs weer zacht aan en mijn haar valt een heel stuk mooier dan wanneer ik geen haarolie gebruik.

Je kan de olie ook in een heel kleine hoeveelheid op droog haar gebruiken voor instant glans (en een heerlijke geur!), maar ik zou hierbij echt voorzichtig zijn dat je haar niet te vet gaat ogen. Het mooie aan deze nieuwe lijn is dat de producten geen parabenen bevatten en dat waar mogelijk ook de siliconen weggelaten zijn. De flacon bestaat daarnaast ook nog eens uit zo’n 50% gerecycled materiaal. Ik hou van bedrijven die waarde hechten aan ‘groen’ ondernemen!

De ExquisiteOil van Matrix komt in een pompflacon met een inhoud van 92ml en kost €17,50. Doordat het product superzuinig in gebruik is kan je hier echt een lange tijd mee vooruit. Ik ben fan! Ohhh wat ben ik toch gek en verslaafd aan mijn haaroliën! Ook deze komt zeker tussen mijn favorieten te staan, waartussen ik graag afwissel :)

Ben jij ook zo’n fan van haarolie? Welke is jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 22 juni 2012 at 21:34

  Ik heb ook de ervaring in het verleden dat mijn haar er vettig van werd ( vraag me niet meer welk merk het was ;) ), maar uiteraard veranderen producten met de jaren, en moet ik het misschien toch weer eens proberen. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:31

   En denk er dan inderdaad bij, dat je maar heel weinig nodig hebt.. Ik kan echt niet meer zonder haarolie ♥

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 juni 2012 at 23:59

  Nu ben ik niet zo haarolie fan, maar dit klinkt wel erg goed. Vooral dat het haar er niet vet van word.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:36

   Als je er echt maar een klein beetje van gebruikt dan heb je daar inderdaad geen last van :)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 21 juni 2012 at 22:37

  Die lijkt me erg fijn! Ik gebruik altijd Marrocon Treatment, die ruikt té lekker!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:36

   Oehh die is inderdaad ook echt heerlijk! ♥

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 21 juni 2012 at 21:28

  Oeh lekker!:)
  Ik gebruik zelf vaak een hot oil treatment met olijfolie.

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 21 juni 2012 at 21:03

  Ooh wat een fijn product! Zeker één om te onthouden voor als mijn olie op is :)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 21 juni 2012 at 18:52

  Ik gebruik zo graag olieën; voor mijn haren, gezicht, lichaam, álles in de olie!
  Voor mijn haren gebruik ik nu Moroccanoil hair treatment, maar nu ben ik ook heel benieuwd naar deze van Matrix geworden.Zitten hier siliconen in ?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:40

   Zo’n alles in één voor gezicht, huid en haar is ook wel gemakkelijk ja. Net als die nieuwe oliën van The Body Shop :) In deze variant van Matrix zit dimethiconol.

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 21 juni 2012 at 16:37

  Ja! Ik ben dol op al die haarolies tegenwoordig! Je haar glanst mooi en ruikt lekker! Ik gebruik zelf die van TBS met shea.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 08:41

   Die geur is zo lekker he, van de TBS sheaproducten ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.