Beauty

Newsflash! | Max Factor Flipstick colour effect & False lash effect 24 mascara

1 juni 2012


Het is nog eventjes wachten, maar vanaf 1 juli kan je weer enkele nieuwe producten van Max Factor in de winkels vinden: de Flipstick Colour Effect, een innovatieve lipstick met twee ultra-blendable kleuren, en de False Lash Effect 24 Mascara, een mascara & primer in één die je wimpers 24 uur lang mooi volume geeft.


Flipstick Colour Effect €12,49
“Mix, match en creëer je eigen looks met deze nieuwe lipstick van Max Factor. De lipstick heeft 2 kanten: aan de ene kant een donkere, creamy kleur, aan de andere kant een lichte kleur met highlights. ‘Flip’ de lipstick en gebruik beide kleuren om je lippen deze zomer tot echte eyecatchers te maken.”

De ombre trend (geleidelijk kleurverloop) is op dit moment heel erg terug te vinden in de beauty- en fashionscene. Dat Max Factor nu met deze dubbelzijdige lipstick uit gaat komen is dan ook een mooie inspeling hierop. Je kan de kleuren afzonderlijk van elkaar gebruiken, de bovenlip en onderlip in elk een aparte kleur, de omlijning met de donkere kleur en de inkleuring met de lichtere of bijvoorbeeld de complete lippen met de donkere kleur en de lichtste enkel op het midden van de onderlip als accent en om de lippen optisch voller te laten lijken. Zoals je ziet zijn er verschillende looks mee mogelijk.

Deze flipstick is in 5 kleurencombinaties verkrijgbaar die op elkaar zijn afgestemd doordat ze dezelfde ondertonen hebben. De lipsticks bevatten vochtinbrengende bestanddelen gecombineerd met een waxstructuur die ervoor zorgt dat de kleuren makkelijk aan te brengen en goed te blenden zijn. Op mijn hand zie je van links naar rechts, boven naar beneden, de volgende kleuren geswatched: Bloomy Pink, Salsa Red, Gipsy Red en Melody Brown. Er zal nog een 5e kleur verkrijgbaar zijn met de naam Boreal Mauve.

De lipsticks zelf zijn aan de kleine kant, maar samen maken ze zo ongeveer de grootte van 1 normale lipstick. Doordat de lipsticks wat kleiner van formaat zijn kan je er wel heel precies mee werken en gemakkelijk de lipcontouren volgen. De lipsticks dragen comfortabel en de pigmentatie is ook zeker goed te noemen. Leuk bedacht zo!


False Lash Effect 24 Mascara €17,99
“Max Factor introduceert een mascara die je wimpers 24 uur lang volume geeft. Het geheim is de ingebouwde primer die elke wimper omhult en ervoor zorgt dat de mascara goed kan hechten. Daarnaast zorgt het grote borsteltje voor een optimaal contact met de wimperhaartjes zodat je wimpers van wortel tot uiteinde een laagje krijgen. De water-resistant formule zorgt ervoor dat de mascara wel 24 uur lang smudgeproof blijft.”

Ik heb mijn zoektocht naar de perfecte mascara opgegeven en me er maar bij neergelegd dat ik helaas niet gezegend ben met een stel volle, lange en gekrulde wimpers. Deze nieuwe mascara is wel prettig in gebruik, ook al had ik dat door het grote borsteltje niet verwacht. Er blijft niet teveel mascara aan het borsteltje kleven en door de korte (maar vele!) haartjes kan ik zo gemakkelijk en zonder te knoeien de mascara aanbrengen. Met één laagje krijg je een heel natuurlijk resultaat en als je dit voorzichtig opbouwt kan je echt va-va-voom wimpers creëeren zònder klontjes. De mascara is met een goede make-up remover aan het eind van de dag ook nog eens heel eenvoudig te verwijderen en met enig vochtig en warm weer heb ik geen last gehad van uitlopende mascara. Voor mij is dit dus een prima mascara!

Ik vind zelf de Flipstick in de kleuren Bloomy Pink en Melody Brown erg mooi en draag ze regelmatig. Spreken de nieuwe producten van Max Factor jou aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 7 juni 2012 at 17:22

  Ja, die flipsticks zijn gaaf zeg! Mooie kleuren ook!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 5 juni 2012 at 13:12

  Ik vind die flipsticks zo leuk!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 2 juni 2012 at 16:59

  Grappig idee die Flipsticks!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 2 juni 2012 at 09:19

  De mascara ziet er echt top uit! ben niet zo van die flipsticks met de frost finish.

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 1 juni 2012 at 21:58

  Ik heb de Max Factor mascara nog maar recent ontdekt en ik vind hem geweldig ! Iemand vroeg me zelfs of ik valse wimpers op had dus hij doet zeker wat hij belooft :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juni 2012 at 08:21

   Wow! Dan werkt hij inderdaad wel heel erg goed ja ^^

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 1 juni 2012 at 20:25

  Die lipsticks zien er wel heel mooi uit :D x

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 1 juni 2012 at 16:01

  Ziet er toppie uit, vooral die lipsticks! Leuke kleurtjes zitten er tussen!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 1 juni 2012 at 14:18

  Lipsticks zien er leuk uit!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 1 juni 2012 at 11:56

  Die flipsticks vind ik zelf niet zo, veel zijn met zo’n metallic glans. Niet mijn ding.
  Ben wel benieuwd naar die mascara!

 • Avatar van Favorietje
  Reply Favorietje 1 juni 2012 at 11:26

  Ik vind Bloomy Pink en Salsa Red erg mooi. Of ik ze gecombineerd zou dragen? Denk het niet (misschien moet ik er nog even aan wennen). Maar het is natuurlijk wel fijn om 2 flipsticks te kopen en dan 4 mooie kleuren lipsticks te hebben. Vind ze namelijk afzonderlijk alle 4 erg mooi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juni 2012 at 08:30

   Dat is inderdaad ook heel erg handig, zo heb je met 1 stick al 2 kleuren lipstick bij je :)

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 1 juni 2012 at 11:22

  Mooie lipsticks! :D

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 1 juni 2012 at 10:05

  hmm, ziet er tof uit!
  Kan ik leuke dingen mee denk ik :)
  bedankt voor sharing.
  xoxo

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 1 juni 2012 at 09:52

  Ik ben dol op de mascara’s van Max factor, dus deze ga ik misschien ook wel halen, hoewel ik net de LE in het roos heb gekocht, dus eigenlijk kom ik nog even toe :)
  Naar die flipsticks ben ik heel benieuwd! Het ziet er leuk uit en je kan er waarschijnlijk ook wel leuke effecten mee creëren.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 1 juni 2012 at 09:34

  toevallig op dezelfde dag online als bij Cynthia. Leuke kleurtjes.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 juni 2012 at 09:13

  In je een na laatste alinea zit een tikfoutje: ‘Ik heb mijn zoektocht naar de perfecte mascara opgegeven en me er maar bij neergelegd dat ik helaas niet gezegd ben met een stel volle, lange en gekrulde wimpers.’ (gezegend)
  Ik ben wel benieuwd naar de mascara, de lipsticks trekken me niet zo.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2012 at 09:15

   Ah, thanks! Heb het gelijk even aangepast :) Fijn weekend!

  • Avatar van Barbara
   Reply Barbara 1 juni 2012 at 09:35

   in het algemeen vind ik de mascara’s van MF inderdaad top!

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 1 juni 2012 at 06:48

  Ik vind de lipsticks er super leuk uitzien en het twee kanten idee vind ik ook leuk bedacht!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 1 juni 2012 at 06:26

  Flipstick, wat een leuke naam! Haha.
  Bloomy Pink en Salsa Red vind ik wel mooi, de andere twee zijn niet helemaal mijn ding.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2012 at 08:34

   Ik vind de naam ook erg origineel gebracht ^^

 • Avatar van hollandabeauty
  Reply hollandabeauty 1 juni 2012 at 06:20

  Er zitten mooie kleuren tussen toch ben ik ook niet zo’n liefhebber van een product met 2 verschillende kleuren aan elke kant een. Vaak brengt het niet heel fijn op en zijn niet alle kleuren combi’s zijn even geschikt en dan is t zonde van t geld. Wel pluspunt dat ze inovatief bezig zijn ook bij Maxfactor!! De mascara’s lijken me super!! Leuke blogpost

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 1 juni 2012 at 02:18

  Die meest linkse swatch van de lipsticks vind ik gaaf, leuk bedacht zag ze laatst ook al ergens online.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.