Beauty

Newsflash! | Melkmeisje in een nieuw jasje

5 juni 2012

Melkmeisje
Jeugdsentiment! Ik kan me nog goed herinneren dat ik als kleine meid graag met Melkmeisje het bad in ging en dat er bij mijn ouders altijd zo’n heerlijke grote fles op de badrand stond waar ik dan iets teveel van gebruikte en in een bad van schuim zat. Heerlijk! Melkmeisje bestaat al sinds 1879 en werd door de Haarlemse zeepfabriek Het Klaverblad geproduceerd van karnemelk. In 1963 werd Het Klaverblad overgenomen door Koninklijke Sanders en nu, 133 jaar later, vormen melkproteïnen nog steeds het belangrijkste bestanddeel in de authentieke producten.
Melkmeisje Honing
“Puurheid staat de laatste jaren voorop als het gaat om de producten die we kiezen om onszelf te verzorgen. 0% parfum, 0% kleurstoffen of 0% parabenen prijkt op verpakkingen van verzorgingsproducten. Het Oud-Hollandse Melkmeisje is 100%. Dat betekent 100% huidvriendelijk, 100% vochtregulerend, 100% dermatologisch getest, 100% kleurstoffenvrij en 100% parabenenvrij. En niet omdat de consument daar nu om vraagt, maar omdat puurheid bij Melkmeisje in haar DNA zit, al sinds 1879. Omdat Melkmeisje trots is op 100% zacht en zuiver te zijn, heeft zij de Bad- en Douchecrèmes een nieuw, fleurig jasje aangetrokken.”
Melkmeisje Klaproos & Katoen
Deze bad- en douchecrèmes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De Honingvariant ruikt lekker zacht-zoetig en de Klaproos & Katoenvariant zacht-bloemige-verse-was-geur. Heerlijk! Door de grote verpakking van een liter per stuk is het voor onder de douche wat lastig om te gebruiken omdat je al snel veels te veel product op je spons of puff giet, maar voor in bad zijn het ouderwetse schuimmakers waarvan je lekker schoon wordt en heerlijk gaat ruiken.

Naast de bad- en douchecrèmes zitten er in het assortiment van Melkmeisje ook douchecrèmes, bodylotions en handzepen. De hierboven getoonde literflessen bad- en douchecrème kosten €3,29 per stuk. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van Melkmeisje.

Brengt Melkmeisje ook bij jou jeugdherinneringen naar boven? En welke variant spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van T.Huisman
  Reply T.Huisman 10 december 2015 at 15:58

  Mijn tante gebruikte altijd Melkmeisje badschuim in zo”n grote flacon. Er was heel vroeger ook vaste zeep van het merk Melkmeisje maar die bestaat nu niet meer. Het is nu allemaal vloeibaar. Melkmeisje was vroeger de voordeligste badschuim in een grote flacon. Het was zuiver en rook neutraal en was lekker zacht voor de huid. Mijn tante deed dan een scheutje van het Melkmeisje badschuim in het bad en ging daar dan in liggen.

 • Avatar van marlene
  Reply marlene 27 augustus 2012 at 20:46

  Katoen, karnemelk en honing. Heerlijk afwisselen. En voor onder de douche heb ik 3 lege ander merk douchegelflesje gevuld. Krijg van Dove en enkele andere merken uitslag en met melkmeisje nergens last van!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 11 juni 2012 at 11:53

  Heb de honing versie heel lang gebruikt, blijft lekker!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
konjac1 - Konjac spons review + win!
Konjac spons review + win!

De Konjac spons. Een enorme hype in landen als Japan en Korea en het wordt een wonderspons genoemd. Het is...

Sluiten