Beauty

Newsflash! | Nivea reinigingsmousses versterken de basisverzorgingslijn

13 juni 2012


De basisverzorgingslijn van Nivea die we eerder kenden onder de naam Nivea Visage zal vanaf nu doorgaan als Nivea Aqua Effect Basisverzorgingslijn. Niet alleen heeft de hele lijn een nieuw en fris jasje gekregen, een nieuw herkenbaar en rond Nivea logo en zijn de formules verbeterd, ook zijn de producten verrijkt met Hydra IQ wat zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Deze basisverzorgingslijn is daarnaast uitgebreid met 2 nieuwe reinigingsmousses: eentje voor de normale huid en eentje voor de droge huid.

Deze reinigingsmousses hebben een reinigende en verzorgende werking die de huid zacht reinigt en bevatten verzorgende ingrediënten die de huid direct hydrateren. De combinatie van een goede reiniging en verzorging is essentieel voor een mooie huid. Nivea hield een onderzoek onder vrouwen en hieruit bleek dat een groot deel van de Nederlandse vrouw zich niet bewust is van het belang van een goede reiniging. Slechts een kwart gebruikt een reinigingsmilk of tonic…

Ik heb zelf een droge en gevoelige huid en reinig deze het liefst met een oil cleanser of een reinigingsmelk en micellaire lotion zodat mijn huid zo min mogelijk uitdroogt. De reinigingsmousse variant voor de droge huid spreekt mij dus zeker aan omdat deze meer bij mijn huidtype aan zou sluiten. De versie voor de normale variant laat mijn gezicht namelijk met een ietwat trekkerig gevoel achter na het reinigen. Wel vind ik zo’n schuimformule erg handig werken en het voelt heerlijk zacht aan op de huid. Voor oogmake-up te verwijderen zou ik wel adviseren om een afzonderlijke oogmake-upremover te gebruiken.

Deze Nivea reinigingsmousses zijn vanaf juli dit jaar verkrijgbaar en zullen €6,49 per stuk gaan kosten. Maak jij je gezicht graag schoon met producten zoals deze reinigingsmousse waar je water bij nodig hebt of liever met een reinigingsmilk en/of lotion?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 15 juni 2012 at 11:52

  De apotheek heeft een tijdje een lijn gehad, waarin ook een heerlijke reinigingsmousse zat, volgens mij heette die Pure. Misschien bestaat hij ook nog wel, maar bij mijn apotheek kan ik niet meer krijgen. Die vond ik heerlijk. Nu gebruik ik meestal reinigingsmelk en lotion, maar ga deze zeker uitproberen.

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 14 juni 2012 at 15:33

  Ok. Duidelijk:)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 14 juni 2012 at 15:07

  Deze lijkt me wel heel erg lekker fris, maar ik vraag me wel af of deze al de makeup resten en viezigheid kan verwijderen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juni 2012 at 15:28

   Voor echt een full face make-up zou ik eerst een losse make-upremover gebruiken, met een lichte make-up lijkt me dit product zeker voldoende. Ik zou alleen een aparte oogmake-upremover gebruiken :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 14 juni 2012 at 00:00

  Deze moet ik proberen, ben altijd zo weg van de Nivea producten.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 13 juni 2012 at 20:29

  Ik gebruik momenteel een reinigingsmelk en -lotion, maar na één van jouw artikels deze week denk ik dat ik dat ik een cleanser ga kopen die je met water moet gebruiken :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juni 2012 at 08:45

   Zo’n oilcleanser is ook zeker aan te raden :)

 • Avatar van Geanne Schutter
  Reply Geanne Schutter 13 juni 2012 at 15:13

  Ik gebruik de reinigingsschuim van Zarqa, ook voor de gevoelige huid. Die gebruik ik in combinatie met de Cleanpod van L’Oreal voor een lekker schone huid, zonder chemicaliën en zonder trekkende huid.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juni 2012 at 08:46

   Ahhh die cleanpod! Het is alweer even geleden dat ik die gebruikt heb, maar kreeg er altijd zo’n heerlijk zacht huidje mee :)

 • Avatar van Aranka
  Reply Aranka 13 juni 2012 at 14:22

  Ik heb hem ook en vind hem echt ontzettend fijn, alleen voor op mijn gezicht dan, rondom mijn ogen vind ik hem een beetje eng. Ik heb nog een schuimangst van vroeger over gehouden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juni 2012 at 08:47

   Daar heb ik nog nooit van gehoord, wat naar! Gelukkig zijn er meer dan genoeg andere producten die ook in niet-schuim-variant verkrijgbaar zijn :)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.