Beauty

NYC | Color Rush zomercollectie

27 juni 2012


De zomer komt eraan (of tenminste, ik mag toch hopen dat die echt eens begint…) en dan wil je er op je best uit zien. Deze Color Rush zomercollectie van NYC focust haar aandacht vooral op de vrolijkgekleurde nagellakjes waarmee je je nagels direct colour blocking proof maakt. NYC is een fijn budgetmerk wat verkrijgbaar is bij de grotere filialen van Kruidvat en speelt elk seizoen weer leuk in op de trends van het moment.

In de collectie vind je de Show Time waterproof mascara (€2,99), een Waterproof Eye Pencil (€2,99) en twee Smooch Proof Lipstains (€3,99 per stuk) terug.

Van deze laatste zie je links de roze Persistant Pink en rechts de rode Rock on Ruby. Waar veel lipstains echt een stift-achtige geur en smaak hebben valt dat bij deze varianten heel erg mee, al hebben ze wel een ietwat chemisch zoete geur en smaak maar dit merk je alleen tijdens en heel kort na het aanbrengen. De kleur houdt op zich best een mooie tijd op je lippen, zorg er bij het aanbrengen wel voor dat je lippen droog en vetvrij zijn. Om uitdrogen van deze stiften tegen te gaan, kan je ze het beste op de kop bewaren.

Het oogpotlood en de mascara zijn beide zwart, werken zoals je verwacht van een oogpotlood en een mascara en ze doorstaan wat huil- of lachtranen, een regenbui en zelfs een zwempartij. Fijne aankoopjes voor de zomer dus!

In deze collectie komen ook de Colour Wheel Mosaic Face Powders (€4,99 per stuk) weer terug. Hiermee geef je je huid een mooie glow die perfect is voor de zomer. Op de foto zie je de bruine (bronzer) Rose Glow en de roze (blush) Pink Cheek Glow terug. De pigmentatie is precies goed vind ik, zeker omdat ik een lichte huid heb en een product als een bronzer en een blush liever op wil bouwen dan direct teveel op mijn kwast te nemen. Er zit 9 gram product in een verpakking dus daar kan je een tijd mee vooruit. Samen maken ze voor de zomer een perfect duo om het gezicht meer vorm en kleur te geven.


Zoals ik al eerder vertelde, wordt de aandacht in deze collectie gelegd op de nagels met 5 vrolijkgekleurde nagellakjes, de In A NY Minute Polish (€2,29 per stuk). Je ziet hierboven de gele Lexington Yellow, de roze Greenwich Village, de groene High Line Green en de blauwe Water Street Blue die allemaal een creamy finish hebben en met 2 laagjes volledig dekken. De blauwe East Village heeft een metallicglans en dekt helaas met 3 laagjes nog niet volledig. De kleurtjes samen maken een vrolijk geheel waarmee je je (teen)nagels direct zomerproof maakt. Gebruik bij deze nagellakjes van NYC wel een goede basecoat want ik vind ze anders wat lastig verwijderen en kleur achterlaten op de natuurlijke nagel. In elk flesje zit 9,7ml nagellak en het platte kwastje maakt het lakken erg gemakkelijk.

Al met al vind ik dit een leuke collectie waarin we enkele producten terug zien uit de vaste collectie en waarbij de nagellakjes een frisse en vrolijke noot zijn. Laat de zomer maar komen! Eerlijk gezegd is het NYC schap vaak een schap wat ik oversla in de winkel, terwijl toch weer bewezen is dat het leuke producten zijn. En dat voor heel fijne prijsjes :)

Wat vind jij van deze NYC zomercollectie? Gebruik jij make-up van NYC?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van dppz
  Reply dppz 29 juni 2012 at 18:07

  Om eerlijk te zijn heb ik nog niets van NYC en loop ook altijd voorbij de counter. Zo te zien moet ik echt maar eens gaan snuffen :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 27 juni 2012 at 23:45

  Ik vind de nagellakjes nog het mooiste, prachtige zomerse kleuren.
  Liefs, xxx

 • Avatar van jana
  Reply jana 27 juni 2012 at 20:32

  Mooie kleurtjes nagellak :D x

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 27 juni 2012 at 18:52

  Wat ’n heerlijke kleuren nagellakjes :D

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 27 juni 2012 at 16:45

  de colour wheels en creamy nagellakjes zien er heel mooi uit!

 • Avatar van Hennie
  Reply Hennie 27 juni 2012 at 15:10

  Ik heb die roze nagellak en die bruine colorwheel.
  Inderdaad heel fijne producten! Ik vind de nagllak zelfs nog fijner dan die van Essece en catrice. Blijft bij mij langer zitten.

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 27 juni 2012 at 14:10

  De blushes vind ik wel leuk !

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 27 juni 2012 at 13:51

  Supermooie producten!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 27 juni 2012 at 12:56

  Van de colorwheels heb ik de twee blushes en de highlighter inmiddels. De lakjes vind ik jammer genoeg niet echt leuk. Het zijn kleurtjes die ik allemaal al heb dus die worden het niet voor mij…

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 27 juni 2012 at 11:34

  Die color wheel blush moet ik toch echt eens gaan kopen. Lijkt me erg mooi.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 juni 2012 at 10:47

  Ziet er mooi uit.. die kleuren lak ook!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 27 juni 2012 at 10:30

  M’n zus heeft enkele NYC producten en het valt me steeds op dat deze idd wel fijn zijn!:D xoxo

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 27 juni 2012 at 10:18

  Ik ben erg benieuwd naar de lipstains!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 juni 2012 at 08:56

   Ik vind deze persoonlijk één van de fijnste lipstains, zeker ook voor die prijs en er zijn gewoon leuke kleurtjes in verkrijgbaar :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 27 juni 2012 at 09:42

  De lipstain Rock on Ruby zat in de Beautybox van deze maand. Ik moet ‘m nog testen. In het centrum van Utrecht zit helaas geen grote Kruidvat. Ik heb dus verder niets van NYC.

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 27 juni 2012 at 09:04

  Ik heb East Village, want ik vond het zo’n leuk zomerkleurtje, maar wat een hel om te lakken seg! Het heeft zeker vier laagjes nodig! Vind ik echt jammer. Gelukkig doen de andere kleurtjes het blijkbaar beter :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 juni 2012 at 08:57

   Jammer dat je dan net het verkeerde kleurtje hebt, ik kreeg hem ook niet dekkend helaas…

 • Avatar van Aranka
  Reply Aranka 27 juni 2012 at 09:04

  Wat een leuke collectie zeg, de lakjes zijn erg leuk en zomers!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 juni 2012 at 08:48

  mooie lakjes :D lekker vrolijk!

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 27 juni 2012 at 07:01

  Erg leuke collectie, al zaten sommige dingen al in het assortiment. De lakjes zijn heel zomer en vrolijk, love it :)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 27 juni 2012 at 03:22

  Ik heb gisteren Rock on Ruby gekocht en hem gelijk even ”getest”. Hij is inderdaad wel fijn. :) Al kan ik er niet tegen dat het zo droog aanvoelt en met lippenbalsem verdwijnt hij toch sneller. Maaaaar… het is wel een prachtige kleur. :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.