Beauty

OPI GelColor @ Sanadome

15 juni 2012


Toen ik het aanbod kreeg van OPI om een GelColor behandeling te ondergaan, kon ik dit natuurlijk niet weigeren. Ik was hier na andere reviews al erg nieuwsgierig naar geworden! De locatie waar ik hiervoor welkom was, was bij Sanadome in Nijmegen: een thermenlandschap waar je alle dagen van de week heerlijk kan komen poedelen, zwemmen, behandelingen kan ondergaan en vooral goed tot rust kan komen. Sanadome bood mij hierbij aan om samen met iemand anders ook van de thermen te komen genieten diezelfde dag. Wat een verwennerij!

Ik besloot om samen met mijn man, Paul, te gaan omdat hij met zijn drukke werkweken ook echt toe is aan wat ontspanning en we er zo samen even lekker tussenuit waren. Bij binnenkomst kregen we een warm welkom met alle instructies, badslippers en uitleg van de faciliteiten. Na het omkleden (in zwemkleding, badslippers en badjas aan) kon ik door naar de behandelruimte voor de OPI GelColor behandeling.

OPI GelColor behandeling
Na uitleg van wat OPI GelColor precies is en na het uitkiezen van één van de vele kleurtjes begon de behandeling met het desinfecteren van de handen en het in vorm vijlen van de nagels. Ik wilde ze hierbij express redelijk kort, aangezien de GelColor minimaal 2 weken zou moeten blijven zitten, mijn nagels redelijk snel groeien en ik slecht met langere nagels kan werken. Hierna werden mijn nagelriemen teruggeduwd met desinfecterende gel, dit omdat de nagels en nagelriemen echt compleet vetvrij moesten blijven. Daarna kwam er een soort ontvettende primer op mijn nagel, werd er over elke nagel één keer met een zachte vijl gegaan om het oppervlak voor te bereiden en met een borsteltje stofvrij gemaakt.

Vervolgens werd er een basecoat aangebracht, 2 lagen kleurlak (waarbij ik had gekozen voor ‘You don’t know Jacques!’ en een topcoat. Elke laag werd uitgehard onder een LED-lamp en aan het eind werd het plaklaagje van de GelColor met een wipe verwijderd en was ik klaar om er minstens 2 weken met perfect gelakte nagels tegenaan te kunnen. De hele behandeling duurt ongeveer een half uurtje. Ik vind het resultaat erg mooi geworden, netjes gelakt en ben benieuwd naar het resultaat na 2 weken!

OPI GelColor heeft vele voordelen; het brengt snel en gemakkelijk aan, het beschadigt de natuurlijke nagel niet, is eenvoudig zelf te verwijderen en na de behandeling kan je direct alles doen zonder dat je beschadigingen krijgt. Zoals je op de foto’s ziet krijg je er ook geen dikkere nagel mee, zoals met gelnagels/acrylnagels wel gebeurt. De kleuren van de GelColor komen overeen met kleuren uit het vaste assortiment van OPI; mocht je uitgroei krijgen dan kan je dit dus eenvoudig bijwerken met de normale nagellak in dezelfde kleur.

Deze behandeling kost bij Sanadome €30,00. Ik kreeg een kitje mee om over 2 weken thuis zelf de GelColor te kunnen verwijderen. Natuurlijk komt er ook een update over zo’n 2 weekjes met hierin het resultaat van de lak door de weken heen en het verwijderen van de GelColor. Voor meer informatie over OPI GelColor en de salons bij jou in de buurt neem je een kijkje op OPI.nl.


Sanadome thermenlandschap
Na de OPI GelColor behandeling was het tijd om naar het thermenlandschap te gaan waarbij je gebruik kan maken van de volgende faciliteiten: thermaal buitenbad, thermaal binnenbad, zoutwaterbad, verschillende kruidenwhirlpools, warmwaterbaden, een mintkamer, een stoomkamer, voetenbaden, aquagym, thermentuin en natuurlijk de verschillende douches. Je kan tegen betaling verschillende behandelingen bijboeken of gebruik maken van de zonnebank en/of massagestoelen. Ook zijn er bij het thermengedeelte 2 restaurants te vinden waar je de hele dag door verschillende gerechten, snacks, drankjes, gebak etc. kan verkrijgen. Rond koffietijd hebben we een lekkere kop koffie met vers gebak genomen, heerlijk!

Wij hebben echt genoten van Sanadome en hebben direct besloten om hier veel vaker naartoe te gaan, het is tenslotte maar een 20 minuutjes rijden van ons vandaan. Het thermenlandschap is dagelijks geopend van 09.00 tot 23.30u, het buitenbad van 10.00 – 23.00 uur en de behandelingen kunnen dagelijks worden ingeboekt tussen 10.00 en 21.30u. Een dagkaart kost €28,50 en een avondkaart €22,50. Voor meer informatie neem je een kijkje op Sanadome.nl.

Heb jij ervaring met gelpolish zoals OPI GelColor? En mocht je een tip hebben qua behandelingen bij Sanadome dan hoor ik het graag, zodat ik er voor de volgende keer eentje bij kan boeken :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 16 juni 2012 at 19:18

  Ohhhh die baden, dat ziet er echt zo perfect uit haha! OPI Gelcolor lijkt me ook heel handig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juni 2012 at 10:06

   Het is ook echt heerlijk daar! Mocht je eens in de buurt zijn dan kan ik het aanraden er eens lekker te gaan poedelen :)

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 16 juni 2012 at 18:58

  Ik vind het erg intrigerend, die gelcolor! Zeker fijn dat het 2 weken mee zal gaan. Ben benieuwd of het dat ook inderdaad doet!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 15 juni 2012 at 15:04

  Jaaa, die!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2012 at 15:06

   Daar las ik al over op een bord daar, lijkt me heerlijk! Thanks voor de tip ^^

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 15 juni 2012 at 14:48

  Mijn vorige woning was ongeveer naast Sanadome. =) Er is een behandeling, ik weet niet precies hoe die heet.. Maar iets met een zonsondergang en een zonsopkomst. Die is echt heel leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2012 at 14:53

   Is dat die behandeling waarbij je op warm woestijnzand ligt?

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 15 juni 2012 at 13:05

  Oh jemig, wat lekker zeg! Genieten!
  Die OPI GelColor lijkt me ook wel wat, maar ik ben bang dat ik na een paar dagen al weer zat ben van de kleur :P

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 15 juni 2012 at 12:27

  Heb er geen ervaring mee, maar het ziet er mooi uit!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 15 juni 2012 at 11:56

  Ziet er mooi uit, ben heel benieuwd naar het resultaat. En heerlijk zo’n wellnessdagje. ;) Daar ben ik nog niet geweest, zelf vind ik de Veluwse Bron ook heerlijk.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 15 juni 2012 at 11:24

  het ziet er heel mooi uit! toch zou dit niets voo rmij zijn, twee weken lang dezelfde kleur zou ik echt niet volhouden :P ik heb mijn nagellak meestal twee dagen op..

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 15 juni 2012 at 11:09

  Zo op die foto’s te zien ziet het er heerlijk uit zeg! Zelf heb ik het nog nooit gedaan maar lijkt me wel heerlijk :)

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 15 juni 2012 at 09:46

  Je nagels zien er mooi uit! Ik ben benieuwd naar je artikel over twee weken :)

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 15 juni 2012 at 08:55

  Oooh heerlijk zo’n wellnessdagje, kan het zelf wel gebruiken eigenlijk. Het kleurtje op je nagels ziet er leuk uit. Zou wel zelf nooit van die gelcolor nagels laten zetten, vind het best wel prijzig. Ok, je bent natuurlijk 2 weken zoet maar toch, niet goedkoop :-)

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 15 juni 2012 at 08:47

  Mooi!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 15 juni 2012 at 07:42

  Goh wat rot voor je dat je dat moest ondergaan haha ;-) #heerlijk !! Ziet er mooi uit die OPI manicure. In het Sanadome ben ik nog nooit geweest, wel in andere verschillende spa’s. Ik hou ervan ♥

 • Avatar van Liliane
  Reply Liliane 15 juni 2012 at 02:13

  Wat heerlijk dat je naar Sanadome mocht. Ik moet er ook nog steeds een bezoekje aan brengen maar heb het vooralsnog te druk om te relaxen ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.