Fashion

Plus Size | Be inspired by… Miss Etam summer!

29 juni 2012


Als het aan Miss Etam ligt dan wordt het een zomer vol met kleur en grafische printen en kunnen ook goede basics weer niet ontbreken. Er is met de stoffen en modellen rekening gehouden dat het comfortabel draagt, dat het voor verschillende gelegenheden geschikt is (van werk tot op die luie vakantiedagen) en dat je volop kunt combineren. De Miss Etam grote maten collectie is verkrijgbaar van maat 44 t/m maat 56 en je kan deze in de winkels vinden, maar natuurlijk ook via de webshop bestellen. Kijk mee naar lekker veel foto’s van de nieuwste items die binnen nu en komende week binnen zullen komen bij de (web)winkel. Ik krijg er in ieder geval veel inspiratie van en een zomers gevoel!


Ik vind het echt geweldig dat er voor de plussize collectie bij de fotoshoot modellen worden gebruikt die zelf ook een maatje meer hebben, zo zie je toch beter hoe de kleding valt op een lichaam met rondingen. Mooi! Op mijn verlanglijstje gaan in ieder geval het limegroene neon vest, de witte blazer, het roze printshirt met de vleermuismouwen en de mouwloze tuniek met batiklijnen in verschillende tinten roze. Lekker vrolijk! ♥

Bij MissEtam.nl kan je betalen via bankoverschrijving, iDeal en creditcard, de verzendkosten bedragen €4,95 en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Op dit moment is de SALE volop in gang, dus neem daar ook zeker een kijkje tussen. Om je outfit helemaal af te maken kan je ook voor leuke sjaaltjes, riemen, tassen, sieraden en zelfs schoenen bij Miss Etam terecht.

Wat vind jij van deze nieuwe arrivals bij Miss Etam? Kom jij er ook helemaal van in de zomerse vibe?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 29 juni 2012 at 20:33

  Van foto’s als deze krijg ik altijd veel meer zelfvertrouwen :) Ik wil altijd maar afvallen, maar eigenlijk kan ik er als plussize ook leuk en stralend uitzien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2012 at 08:52

   Dat is inderdaad zo! Met een maat(je) meer kan je er prachtig uit zien!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 29 juni 2012 at 08:40

  Ik vind het echt goed dat ze dit soort campagnes hebben! Laat tenminste ook zien dat het niet alleen om die maatje 34 modelletjes gaat. Dit is veel meer realistisch!

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 29 juni 2012 at 08:14

  Lekker kleurrijk, zou het zelf alleen niet zo snel dragen!
  Liefs

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 29 juni 2012 at 00:26

  Wat een mooie modellen! Vind het ook heel goed dat ze dit doen, en er zitten echt leuke dingen bij!
  x

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.