Beauty

Razendsnelle vaderdag beautytips!

14 juni 2012


Komende zondag is het vaderdag en voor de meeste vaders is een kleinigheidje of het enkel even langskomen op deze dag voldoende. Natuurlijk kan je als je wat jonger bent je vader verrassen met een uitgebreid ontbijtje (al dan niet op bed) of een zelfgeknutseld prachtstuk, maar als je wat ouder wordt lijkt het wel met het jaar lastiger te worden wat je je vader als cadeautje kan geven. Iets wat echt alleen voor hem is als schouderklopje voor het zijn van zo’n goede, lieve paps. Een beautyproduct, of een paar samen of een cadeauset, doet het bij veel vaders wel goed. Mocht jij nu zo’n vader uit deze categorie hebben dan hoop ik dat je wat hebt aan de producttips uit dit artikel.

Voor onder de douche kan een lekkere douchegel van bijvoorbeeld Nivea, Dove, Boots No7, Lush of Rituals natuurlijk niet ontbreken. Bij de supermarkt en drogist kan je een keuze maken uit veel verschillende merken en rond deze tijd van het jaar staan er ook altijd kant-en-klare cadeausets. Inpakken, een lief kaartje erbij en… Klaar! Mocht je een vader hebben die graag eens een wat apartere geur van producten uitprobeert dan kan je hiervoor bij Lush of Rituals altijd slagen. Zo is mijn man, Paul, bijvoorbeeld gek op Dirty en The Olive Branche douchegels van Lush.

Om iets verder te kijken dan een product voor onder de douche kan je eens kijken naar een fijne deodorant in een geur die goed bij je vader past zoals deze van 8×4, een wat luxer haarproduct met een heerlijke geur van bijvoorbeeld Alcina, een dagcrème en/of een antivermoeidheids-oogroller zoals hierboven afgebeeld van Clinique of een scheercrème en bijpassende solid perfume van de Lush Dirty geur die Paul regelmatig gebruikt.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar uitgebreide artikelen over de Lush Dirty lijn, Rituals producten of 8×4 deodorants klik dan op de merknamen. Natuurlijk kan je je vader (of vader van jouw kinderen) ook altijd verwennen met een lekker parfum. In dit artikel kan je enkele fijne tips opdoen. Je kan een vaderdagcadeautje zo duur maken als je zelf wilt, maar denk eraan dat het wel leuk moet blijven en dat de gedachte telt :)

Ik ga mijn vader en schoonvader dit jaar waarschijnlijk een Intratuin cadeaubon geven met daarbij een lekker verzorgingsproduct. *sorry paps, als je dit artikel leest dan is het geen verrassing meer zondag* Wat ga jij jouw (schoon)vader dit jaar voor vaderdag geven?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 15 juni 2012 at 11:53

  Mijn schoonvader wil graag een tuinbon, mijn vader moet ik nog even kijken. :)

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 14 juni 2012 at 20:53

  Sinds mijn vader jaren geleden de producten van Aqua di Giorgio ontdekte krijgt hij standaard met zijn verjaardag en vaderdag een douchegel, deo of aftershave maar net welke fles er op dat moment bijna op is ;-) Dit jaar kocht hij al eerder een grote BBQ voor zichzelf als vervroegd vaderdagcadeau haha

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 14 juni 2012 at 11:06

  Ik heb echt nog geen idee. Hij hoeft eigenlijk nooit zo cadeautjes. Langs komen en iets gezelligs doen is al voldoende. Voor zijn verjaardag heeft hij ookal nooit wensen, dus iets kopen wordt lastig.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.