Beauty

Sex and the City | Sunrise & Sunset EdT

25 juni 2012


Eind vorig jaar schreef ik over de Sex and the City eau de parfums die mij positief verrasten *klik hier voor dat artikel* en nu worden er 2 (na)zomerse varianten aan het assortiment toegevoegd: de sprankelende Sunrise en de verleidelijke Sunset eau de toilettes. Ook zullen er bijpassende deodorant sprays verkocht worden zodat je jezelf van top tot teen in één van deze nieuwe geuren kunt hullen. Ook deze keer vind ik de verpakkingen erg mooi; de flacon heeft een eenvoudige en robuuste vorm, de kleuren laten een overloop zien van een zonsondergang en zonsopkomst en de dop lijkt een facet geslepen diamant wat goed bij Carrie, de hoofdrolspeelster uit de SATC serie en films, past.


Sunrise hoort een gevoel op te roepen van een relaxte brunch op een zonovergoten terras in Manhattan. De frisse topnoten van mandarijnolie, Italiaanse bergamot, witte perzik en sappige rode vruchten gaan over naar het bloemige hart vol meiroos, viooltjes, sterjasmijn en lelietje-van-dalen en eindigt in een warme basisnoot met witte ceder, muskus, kasjmier- en sandelhout.

Dit is inderdaad een erg frisse, fruitige en vrolijke geur voor overdag en ik denk dat heel veel meiden en vrouwen deze lekker zullen gaan vinden. Ondanks dat het een eau de toilette is, verbaas ik mijzelf erover hoe lang deze geur op mijn huid blijft ruiken. Zeker als ik hem layer met de bijpassende deodorantspray, die ik zelf meer als bodyspray gebruik na het douchen zodat ik van top tot teen subtiel de hele dag door naar deze geur blijf ruiken.


Sunset vangt de adembenemende en warme schoonheid van een zonsondergang, die wordt weerspiegeld in de iconische skyline van New York City. De bloemige en frisse topnoten van bloedsinaasappel, viooltjes, fresia en groene appel gaan over in het verleidelijke hart vol vanilleorchidee, lelietje-van-dalen en suikerpruim en eindigt in een warme, zwoele basis van muskus, houtachtig amber, benzoë en tonkabonen.

Dit is duidelijk mijn favoriet van deze 2 geuren: lekker warm, mysterieus en heel vrouwelijk en toch ergens ook clean en zeperig. Zeker geen standaard geur en ik denk ook daarom dat de frisse Sunrise variant daarom meer aanhangers zal krijgen. Ook bij deze variant ben ik weer aangenaam verrast over hoe lang ik de geur op mijn huid blijf ruiken en net als bij Sunrise layer ik de geur weer graag met de bijpassende deodorantspray.


Sex and the City Sunrise en Sunset zijn vanaf vandaag exclusief bij Etos verkrijgbaar in een verpakking van 100ml voor €25,00 per stuk. De deodorantsprays met een inhoud van 150ml kosten €5,50 per stuk.

Welke variant spreekt jou hiervan het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 25 juni 2012 at 23:10

  I want them both(A) maar vind het aan de ene kant wel jammer dat ze gelijk 100ml zijn, heb al zoveel parfums.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 25 juni 2012 at 12:35

  Oeh, die sunset lijkt mij ook erg lekker. Ik ga deze zeker even ruiken bij de Etos.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 25 juni 2012 at 12:02

  Ik vind ze echt ontzettend lekker, ik heb ze ook! Nieuwe favorieten erbij!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 12:04

   En welke vind jij het lekkerst? :)

   • Avatar van Tedje
    Reply Tedje 25 juni 2012 at 12:18

    Hmmmm kan niet kiezen haha! Allebei :)

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 25 juni 2012 at 11:11

  Ben echt gek op allebei deze geuren! Vind de prijs ook fijn dan hoef ik niet zo zuinig te spuiten (daar houd ik niet zo van :$)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2012 at 12:03

   Haha! Nee, je hoeft je inderdaad niet in te houden met sprayen met zulke grote flacons èn zo’n leuk prijsje ^^

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 25 juni 2012 at 09:40

  Sunset lijkt mij het lekkerste! Ik hou meer van warmere geuren. Maar om het echt te weten, zal ik eens moeten gaan ruiken! ;) Ik vind de prijs trouwens heel goed meevallen!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 25 juni 2012 at 08:08

  Sunrise lijkt me het lekkerst van de twee, alhoewel ze me beide wel aanspreken!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.