Beauty

The Body Shop | Body Mist Moringa, Vanilla & Shea

30 juni 2012


Ik ben gek op geurtjes; eau de toilettes, eau de parfums, parfum, bodysprays… Love it! ♥ Ik heb niet echt één bepaalde geur waar ik me aan vast hou, maar ik wissel graag af naar aanleiding van het weer, hoe ik mij die dag voel, waar ik naartoe ga die dag etc. Wel heb ik een voorkeur voor òf heel zachte en frisse geuren met witte bloemen die wat weg hebben van ‘versgewassen was’ òf juist de zwaardere, zwoele geuren met amber, musk, jasmijn etc. Als ik een hele dag vanuit huis werk verkies ik vaak een body spray/mist en spray ik mijzelf dan ook ’s ochtends van top tot teen in. The Body Shop heeft haar bodysprays in een nieuwe verpakking gestopt en er enkele nieuwe geuren aan toegevoegd.

De volgende geuren zijn beschikbaar in de nieuwe verpakking:

* Moringa
* Vanilla
* Shea
* Mango
* Coconut
* Strawberry
* Grapefruit
* Satsuma.

De volgende geuren zijn nog beschikbaar in de ‘oude’ verpakking:

* White Musk
* Vanilla
* Neroli Jasmin
* Japanese Cherry Blossom
* Moroccan Rose.

Ik verwacht dat het niet lang zal duren dat alle geuren in deze nieuwe verpakking verkrijgbaar zullen zijn.

Ik heb zelf de Moringa, Vanilla en Shea variant. Drie zachtere geuren die mij een fris, vrouwelijk en comfortabel gevoel geven. Moringa heeft een zachte, zomerse en bloemige geur, Vanilla heeft een zachte, zoete en toch warme geur van vanille en Shea heeft een zachte, warme unisex geur. Ik vind persoonlijk deze nieuwe verpakkingen qua vormgeving echt prachtig, stijlvol en klassiek en het past goed bij de nieuwe stijl bodybutters die in dit artikel voorbij kwamen. Eén nadeel: ze zijn van glas, waar de oude verpakkingen van plastic waren. Dit laatste vind ik met bodysprays prettiger omdat de geur geen uren blijft hangen en ik er dan graag eentje in mijn tas meenam om af en toe eens bij te kunnen sprayen. Zo’n glazen flacon neem je toch iets minder gemakkelijk mee voor onderweg..

Zoals ik al aangaf blijven de geuren niet de hele dag door op de huid ruiken, maar even bijsprayen is natuurlijk zo gedaan. In een flacon zit 100ml en de body mists in de nieuwe verpakkingen kosten slechts €9,00 per stuk, waardoor je er lekker op los kan sprayen. Ik ben fan!

Heb jij deze body mists al besnuffeld? Welke geur spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 2 juli 2012 at 14:10

  Van de geur Moringa heb ik douchegel en bodybutter, heerlijk is deze! Ik ga dus deze bodymist op mijn wishlist zetten =)

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 1 juli 2012 at 21:21

  Ik heb de body mist in Mango :) zo lekker!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2012 at 08:41

   Die lijkt me nu ook echt heerlijk voor de zomer! :)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 1 juli 2012 at 00:41

  Ja lekker:D
  Ik wil de graprefruit body mist wel ruiken. Ik heb de body butter en die ruikt echt super lekker!

 • Avatar van jana
  Reply jana 30 juni 2012 at 20:14

  Misschien dat ik deze ook eens koop :D x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2012 at 08:46

   En welke geur spreekt jou dan het meest aan van de Body Mists? :)

   • Avatar van jana
    Reply jana 2 juli 2012 at 13:54

    Zeker en vast Satsuma :D x

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 30 juni 2012 at 19:45

  Wist niet eens dat ze body mists hadden! I want them all :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2012 at 08:47

   Haha! Ze hebben ook zo’n fijne prijs dat je er verzameldrang van krijgt LOL

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 30 juni 2012 at 13:13

  zulke mists lijken me echt heel fijn !

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 30 juni 2012 at 12:30

  De grapefruit variant lijkt me heerlijk. Het glazen flesje staat wel mooi tussen de parfum-collectie, lijkt me. Maar plastic is inderdaad wel handig om mee te nemen. Zelf heb ik de Japanese cherry blossom. Daar blijf ik van spuiten, zó lekker!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2012 at 08:48

   Die geur is ook echt heerlijk inderdaad, ik wil die ook nog aan mijn verzameling toevoegen als die in de nieuwe verpakking uitkomt :)

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 30 juni 2012 at 09:03

  Ik heb de shea olie van TBS en heb nu al spijt dat ik niet de bijhorende body mist heb gekocht! Hij ruikt echt heerlijk! Ik zal nog eens terug moeten :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2012 at 08:49

   Zelfs mijn man vind de shea body mist heerlijk ^^

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 30 juni 2012 at 00:29

  Ik wil eerst nog de beautifying oil proberen, maar ook de body mists staan hoog op mijn wishlist van the body shop. Ik denk dat ik voor de Moringa geur zou gaan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juli 2012 at 08:49

   Ik vind de Moringa geur van The Body Shop echt zo’n perfecte zomergeur ♥

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.