Beauty

Winactie | Verras jouw vader/man met een Dove pakket!

10 juni 2012

Zondag 17 juni is het alweer vaderdag. Tijd om jouw vader of de vader van jouw kinderen in het zonnetje te zetten. Mocht je nog geen inspiratie hebben dan is deze winactie echt wat voor jou. Ik mag van Dove maar liefst 5 heerlijke verwenpakketten verloten met Dove Men +Care producten. Meedoen met deze winactie is eenvoudig en je kan maar korte tijd meedoen, zodat het pakket nog op tijd verstuurd kan worden voor vaderdag.

Mocht je winnen dan krijgt je vader/man 1 van de 5 bovenstaande pakketten toegestuurd waar naast heerlijke producten ook nog eens leuke extraatjes bij in kunnen zitten zoals een paar sloffen, een toilettas of een handdoek. De prijzen van de pakketten varieert tussen de €7,99 en de €13,99. Mocht je helaas niet winnen dan zijn deze ook bij Kruidvat en Etos te koop, het pakket met de Olympic handdoek enkel bij Etos.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Laat in de comments/reacties hieronder achter wat het liefste is wat een man/jongen ooit tegen je gezegd heeft
2. Stuur je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl onder vermelding van ‘Dove winactie’.

Meedoen kan t/m dinsdag 12 juni 2012, 23.59 uur. Heel erg veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 13 juni 2012 at 00:26

  wil je met me trouwen?

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 12 juni 2012 at 23:42

  Mijn vader zegt altijd : wat er ook gebeurd ik ben ontzettend trots op je!

  Vind ik heel fijn om te horen, ik ben heel blij dat we tegenwoordig waar we ook mee zitten we het altijd kunnen uitspreken en ik altijd bij hem terecht kan. Ik ben trots hoe hij ongelofelijk zijn best doet om het thuis gezellig te maken voor mij en mijn zussen .

  Liefs!

 • Avatar van 58Fairytale
  Reply 58Fairytale 12 juni 2012 at 23:17

  Het liefste wat een jonge ooit tegen mij heeft gezegd, is dat hij mijn stem miste toen we een paar dagen elkaar niet hadden gesproken. :$

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 12 juni 2012 at 21:47

  Het liefste wat een man tegen mij heeft gezegd is dat hij zijn hele leven met me wou delen. Helaas is dit niet uitgekomen en dat doet me heel veel verdriet.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 12 juni 2012 at 16:26

  HIHI superleuke winactie!
  Mijn papa zegt altijd dushi tegen mij; Schatje in het papiaments.
  En als we samen gingen duiken op curacao was die altijd heel trots en zei die allemaal lieve dingetjes tegen me,

  xx

 • Avatar van Ilona Beckers
  Reply Ilona Beckers 12 juni 2012 at 14:53

  Tja hier staan al zoveel leuke reacties… Mijn mannetje zegt dingen tegen mij zoals, wat ben je toch lief, wat lach je leuk, je hebt de prachtigste ogen van iedereen, ik wil samen oud worden met jou… Hij geeft me iedere dag weer het gevoel hoe speciaal ik wel niet ben :-)
  Het mooiste van mijn zoobtje is hoe hij voor de eerste keer mama zei en me een dikke knuffel gaf, die momenten vergeet je nooit :-)
  Supwr leuke actie weer, ik ga je ff mailen en dan mn pracht mannetje uit school halen :-)
  Liefs ilona

 • Avatar van ina jongsma
  Reply ina jongsma 12 juni 2012 at 13:56

  toen onze zoon dmv een keizersnede geboren werd zei mijn man op de OK:”oh ina mast es sjen(fries voor: oh ina moet je eens kijken)..het geluid in zijn stem..echt zo lief en aandoenlijk!

 • Avatar van ina jongsma
  Reply ina jongsma 12 juni 2012 at 13:56

  toen onze zoon dmv een keizersnede geboren werd zei mijn man op de OK:”oh ina mast es sjen(fries voor: oh ina moet je eens kijken)..het geld in zijn stem..echt zo lief en aandoenlijk!

 • Avatar van erika luit
  Reply erika luit 12 juni 2012 at 12:01

  het liefste wat mijn vriend tegen mij gezegd heeft je bent mijn vrouw en dat terwijl we nog niet eens getrouwd zijn maar zo voelt ie dat wel is toch wel heel mooi om te horen

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 12 juni 2012 at 11:36

  Ik doe mee voor ‘opadag’ (ik heb geen vader meer, dus wij vieren geen vaderdag)!

  Het liefste wat een man of jongen ooit tegen me heeft gezegd is, is de vraag. En dan denk ik aan al die keren dat toenmalige vriendjes zeiden tegen mij dat ik er mooi uitzie of dat ik lief lach of dat diegene zo graag bij mij wilde zijn. Maar als ik aan mijn opa denk, dan denk ik altijd aan zijn groet naar mij. Hij zegt altijd: “Dag vrouwtje” als ik weer eens langskom. Ik vind dat zo lief. ^^

 • Avatar van Marieke de Jonge
  Reply Marieke de Jonge 12 juni 2012 at 11:25

  Het allerliefste wat mijn man ooit heeft gezegd waren eigenlijk twee vragen: Of ik de mama van zijn kinderen wilde worden en met hem wilde trouwen! Inmiddels zijn wij de trotse ouders van Daan en vieren dit jaar de allereerste vaderdag van mijn man als kersverse papa en zijn we een jaar getrouwd! Dat verdient wel een kado’tje!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 12 juni 2012 at 11:01

  Mijn kleinzoon zegt altijd tegen mij : Oma ik vind je zooo lief, dan smelt ik helemaal.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 12 juni 2012 at 10:45

  Wie zegt dat autisten geen gevoel hebben ?? Mijn zoon van 8 roept regelmatig: mama je bent de lieeeeeeeeeeeeeefste mama van het heeeeeeeeeele universum !!! Het was wel even het verwachtingspatroon bijdraaien voor mijn man met onze zoon . Hij had zich helemaal ingesteld op “mannendingen” samen doen. Samen sporten en dat soort dingen…. maar nu gaan ze samen stadswandelingen maken, naar het omniversum en space-expo. Ik ben heel blij met mijn 2 mannen !!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 12 juni 2012 at 10:37

  Dat was toch wel na de bevalling. Mijn man zei dat hij ontzettend trots op mij was, en dat hij heel gelukkig was met mij en zijn mooie zoontje. Dat zal ik niet snel vergeten.

 • Avatar van Rilana
  Reply Rilana 12 juni 2012 at 09:03

  Wat de liefste woorden zijn die een man ooit tegen mij gezegd heeft?
  Tja dan kom ik toch bij mijn lieve vader uit.
  Hij noemt mij altijd zijn prinses.
  Wij zijn ook echt twee handen op 1 buik en hij staat altijd voor mij klaar.
  Ik ben helaas nog altijd alleenstaand en dan is het soms gewoon heerlijk om bij een karweitje wat extra hulp te hebben en ja dat is dan altijd mijn lieve vader.
  Ook kookt mijn vader heel erg graag en maakt dat soms wat extra’s voor mij klaar. Vind ik altijd zo lief… dus hopelijk kan ik hem bij vaderdag verblijden met een heerlijk dovepakket?
  Groetjes
  Rilana

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 11 juni 2012 at 20:51

  Mijn vaders laatste woorden waren bijna”Je hebt nu dag en nacht voor mij gezorgd de laatste 14 dagen,beloof me dat je weer heel goed voor jezelf gaat zorgen als ik er niet meer ben want
  jij bent het meest waardevolle bezit wat we ooit gehad hebben.Hij is 21 April jl. overleden en
  daarom is vaderdag dit jaar voor mij een dag met dubbele gevoelens.

 • Avatar van Lia
  Reply Lia 11 juni 2012 at 20:47

  Mijn pa en ik zijn echt 2 handen op 1 buik! GEWELDIG!! Dat zegt hij ook altijd!!

 • Avatar van Lisc
  Reply Lisc 11 juni 2012 at 20:43

  Mijn pa zegt altijd als ik een goed punt heb gehaald op school: “ik ben trots op mijn meissie”. Vind ik echt super lief van hem!!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 11 juni 2012 at 16:55

  Mijn vriend heeft het op dit moment niet heel gemakkelijk. Een poosje geleden kreeg ik een sms met daarin dat hij heel erg blij was dat ik achter hem sta. Dat hij zich erg alleen voelde maar dat ik hem het gevoel gaf wat honderden niet konden doen. En dat gevoel was dat als hij alles kwijt zou zijn er altijd iemand voor hem klaar zou staan en dat hij daardoor dus eigenlijk niets te verliezen meer heeft. Zo lief!

 • Avatar van linda van duren
  Reply linda van duren 11 juni 2012 at 09:32

  Toen mijn man me ten huwelijk vroeg zei hij. Zullen we alle ellende achter ons laten en even helemaal opnieuw beginnen met goeie dingen. Wil je met me trouwen?
  De ellende was dat zijn zusje op jonge leeftijd overleden is en dat ik ernstig zien ben (geweest) en bijna kwam te overlijden door een medische fout. Dus dit was echt het liefste/mooiste wat hij ooit tegen me zei.

 • Avatar van Bettie
  Reply Bettie 11 juni 2012 at 08:21

  mama ik vind jou zooooooooooooooo lief,ik wil met jou trouwen

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 11 juni 2012 at 07:54

  Het allermooiste wat mijn man tegen mij gezegd heeft was Ja! toen er gevraagd werd of hij mij tot zijn vrouw wilde nemen. Zijn Ja! zei voor mij alles… dat hij van mij houdt, zoals ik ben en er uit zie, voor de rest van ons leven samen, in voor EN tegenspoed. :’)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 11 juni 2012 at 02:01

  Na even in een flinke dip te hebben gezeten vertelde mijn vriend mij dat ik helemaal niet zo slecht ben in wat ik doe als ik zelf denk en dat hij altijd met veel plezier kijkt naar waar ik mee bezig ben, zoals drummen bijvoorbeeld. En dat vond ik zo verschrikkelijk lief, aangezien ik binnenkort een optreden heb waar ik heel erg tegenop zie!

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 10 juni 2012 at 23:38

  Ik weet het nog letterlijk “Ik vind het zo fijn om bij je te zijn”. Ik vond het zo lief toen hij het zei! We hadden een hele leuke avond met vrienden gehad en zijn daarna nog even samen geweest, toen hij me thuis bracht zei het “ik vind het zo fijn om bij je te zijn” en gaf me een kus, ik smolt weg!

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 10 juni 2012 at 23:14

  een jongen zei een keer tegen me ;
  je bent mooi zoals je bent ! met of zonder makeup ! ik hou van je <3

  ik was de hele week helemaal blij en ik had een glimlach van hier tot tokio haha ! :)

 • Avatar van Wieneke
  Reply Wieneke 10 juni 2012 at 22:30

  het was niet zo zeer wat hij zei maar mijn vader vond het zo sneu voor me dat mijn vriendje het had uitgemaakt dat hij ook tranen in zijn ogen kreeg. dat zal ik nooit vergeten! nu toch iets van 10 jaar geleden.

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 10 juni 2012 at 22:01

  Leuke pakketjes! Het liefste wat mijn lief ooit tegen mij zei was toen ik eens voor twee maanden in het buitenland zat. Op een gegeven moment zei hij dat hij mij zo miste, omdat hij zijn maatje miste. Dat woord, maatje, betekende echt veel voor mij! Nog steeds als ik daaraan denk, smelt ik weer :)

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 10 juni 2012 at 21:56

  Wat een lieve en mooie lach heb je!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 10 juni 2012 at 21:53

  Dat was het moment waarop mijn man zei, dat hij een kindje met me wilde maken ♥

 • Avatar van Lucia
  Reply Lucia 10 juni 2012 at 21:51

  Een poosje geleden zat ik samen met mijn ouders op de bank toen ik een mailtje binnenkreeg van mijn baas. Daar stond in dat hij heel blij was met mij en dat ik goed ben in mijn werk. Dat mailtje las ik dus hard op voor. Voor ik het wist had ik een vader in tranen naast me zitten. De lieverd vond dat zo mooi om te horen “omdat hij wist dat zijn dochter de allerbeste was in alles, ondanks dat het soms niet mee zit. Hij was de trotste vader van de wereld.”.

  Dat was voor mij erg bijzonder, je weet natuurlijk wel dat je gewaardeerd wordt en dat er van je wordt gehouden, maar een vader met tranen in zijn ogen van trots, dat raakte me diep. Vooral omdat mijn lieve vader normaliter echt een koele kikker is. Erg bijzonder.

 • Avatar van Debby
  Reply Debby 10 juni 2012 at 21:50

  Dat ik na 12,5 jarig huwelijk en 3 kinderen verder nog steeds de mooiste bent:-) liefffff, ik denk er anders over hahaha

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 10 juni 2012 at 21:40

  Toen wij ons dochtertje kregen: Sandy, dit is het allermooiste cadeau wat ik ooit zal krijgen.was zo lief!

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 10 juni 2012 at 21:31

  Toen ik voor het eerst een nette jurk aanhad: Oooooooh mama wat ben je mooi! (van mijn toen 4-jarige zoontje!) Nou zegt hij heel vaak lieve dingen maar dit was wel heel vertederend.

  Leuke vraag trouwens, ik vind het wel erg leuk als je iets moet doen voor een prijsvraag.

  Liefs Thea

 • Avatar van karin
  Reply karin 10 juni 2012 at 21:27

  mijn man zegt altijd dat hij superveel van mij houdt en dat hij altijd samen met mij wilt blijven, zucht….en dat na meer dan 20 jaar;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.