Beauty

Winactie | Verras jouw vader/man met een Dove pakket!

10 juni 2012

Verras jouw vader/man met een Dove pakket

Zondag 17 juni is het alweer vaderdag. Tijd om jouw vader of de vader van jouw kinderen in het zonnetje te zetten. Mocht je nog geen inspiratie hebben dan is deze winactie echt wat voor jou. Ik mag van Dove maar liefst 5 heerlijke verwenpakketten verloten met Dove Men +Care producten. Meedoen met deze winactie is eenvoudig en je kan maar korte tijd meedoen, zodat het pakket nog op tijd verstuurd kan worden voor vaderdag.

Mocht je winnen dan krijgt je vader/man 1 van de 5 bovenstaande pakketten toegestuurd waar naast heerlijke producten ook nog eens leuke extraatjes bij in kunnen zitten zoals een paar sloffen, een toilettas of een handdoek. De prijzen van de pakketten varieert tussen de €7,99 en de €13,99. Mocht je helaas niet winnen dan zijn deze ook bij Kruidvat en Etos te koop, het pakket met de Olympic handdoek enkel bij Etos.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Laat in de comments/reacties hieronder achter wat het liefste is wat een man/jongen ooit tegen je gezegd heeft
2. Stuur je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl onder vermelding van ‘Dove winactie’.

Meedoen kan t/m dinsdag 12 juni 2012, 23.59 uur. Heel erg veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 13 juni 2012 at 00:26

  wil je met me trouwen?

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 12 juni 2012 at 23:42

  Mijn vader zegt altijd : wat er ook gebeurd ik ben ontzettend trots op je!

  Vind ik heel fijn om te horen, ik ben heel blij dat we tegenwoordig waar we ook mee zitten we het altijd kunnen uitspreken en ik altijd bij hem terecht kan. Ik ben trots hoe hij ongelofelijk zijn best doet om het thuis gezellig te maken voor mij en mijn zussen .

  Liefs!

 • Avatar van 58Fairytale
  Reply 58Fairytale 12 juni 2012 at 23:17

  Het liefste wat een jonge ooit tegen mij heeft gezegd, is dat hij mijn stem miste toen we een paar dagen elkaar niet hadden gesproken. :$

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 12 juni 2012 at 21:47

  Het liefste wat een man tegen mij heeft gezegd is dat hij zijn hele leven met me wou delen. Helaas is dit niet uitgekomen en dat doet me heel veel verdriet.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 12 juni 2012 at 16:26

  HIHI superleuke winactie!
  Mijn papa zegt altijd dushi tegen mij; Schatje in het papiaments.
  En als we samen gingen duiken op curacao was die altijd heel trots en zei die allemaal lieve dingetjes tegen me,

  xx

 • Avatar van Ilona Beckers
  Reply Ilona Beckers 12 juni 2012 at 14:53

  Tja hier staan al zoveel leuke reacties… Mijn mannetje zegt dingen tegen mij zoals, wat ben je toch lief, wat lach je leuk, je hebt de prachtigste ogen van iedereen, ik wil samen oud worden met jou… Hij geeft me iedere dag weer het gevoel hoe speciaal ik wel niet ben :-)
  Het mooiste van mijn zoobtje is hoe hij voor de eerste keer mama zei en me een dikke knuffel gaf, die momenten vergeet je nooit :-)
  Supwr leuke actie weer, ik ga je ff mailen en dan mn pracht mannetje uit school halen :-)
  Liefs ilona

 • Avatar van ina jongsma
  Reply ina jongsma 12 juni 2012 at 13:56

  toen onze zoon dmv een keizersnede geboren werd zei mijn man op de OK:”oh ina mast es sjen(fries voor: oh ina moet je eens kijken)..het geluid in zijn stem..echt zo lief en aandoenlijk!

 • Avatar van ina jongsma
  Reply ina jongsma 12 juni 2012 at 13:56

  toen onze zoon dmv een keizersnede geboren werd zei mijn man op de OK:”oh ina mast es sjen(fries voor: oh ina moet je eens kijken)..het geld in zijn stem..echt zo lief en aandoenlijk!

 • Avatar van erika luit
  Reply erika luit 12 juni 2012 at 12:01

  het liefste wat mijn vriend tegen mij gezegd heeft je bent mijn vrouw en dat terwijl we nog niet eens getrouwd zijn maar zo voelt ie dat wel is toch wel heel mooi om te horen

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 12 juni 2012 at 11:36

  Ik doe mee voor ‘opadag’ (ik heb geen vader meer, dus wij vieren geen vaderdag)!

  Het liefste wat een man of jongen ooit tegen me heeft gezegd is, is de vraag. En dan denk ik aan al die keren dat toenmalige vriendjes zeiden tegen mij dat ik er mooi uitzie of dat ik lief lach of dat diegene zo graag bij mij wilde zijn. Maar als ik aan mijn opa denk, dan denk ik altijd aan zijn groet naar mij. Hij zegt altijd: “Dag vrouwtje” als ik weer eens langskom. Ik vind dat zo lief. ^^

 • Avatar van Marieke de Jonge
  Reply Marieke de Jonge 12 juni 2012 at 11:25

  Het allerliefste wat mijn man ooit heeft gezegd waren eigenlijk twee vragen: Of ik de mama van zijn kinderen wilde worden en met hem wilde trouwen! Inmiddels zijn wij de trotse ouders van Daan en vieren dit jaar de allereerste vaderdag van mijn man als kersverse papa en zijn we een jaar getrouwd! Dat verdient wel een kado’tje!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 12 juni 2012 at 11:01

  Mijn kleinzoon zegt altijd tegen mij : Oma ik vind je zooo lief, dan smelt ik helemaal.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 12 juni 2012 at 10:45

  Wie zegt dat autisten geen gevoel hebben ?? Mijn zoon van 8 roept regelmatig: mama je bent de lieeeeeeeeeeeeeefste mama van het heeeeeeeeeele universum !!! Het was wel even het verwachtingspatroon bijdraaien voor mijn man met onze zoon . Hij had zich helemaal ingesteld op “mannendingen” samen doen. Samen sporten en dat soort dingen…. maar nu gaan ze samen stadswandelingen maken, naar het omniversum en space-expo. Ik ben heel blij met mijn 2 mannen !!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 12 juni 2012 at 10:37

  Dat was toch wel na de bevalling. Mijn man zei dat hij ontzettend trots op mij was, en dat hij heel gelukkig was met mij en zijn mooie zoontje. Dat zal ik niet snel vergeten.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
1898 Catalogue Bourjois - About the brand... Bourjois!
About the brand… Bourjois!

Omdat ik sinds kort uitgeroepen ben tot ambassadeur van het merk Bourjois, leek het me leuk om meer te weten...

Sluiten