Fashion

Newsflash! | Accessorize herfst winter 2012

15 juli 2012


Accessorize komt weer met een paar erg leuke trendcollecties voor de herfst en winter die eraan gaan komen. We zien er veel verschillente items in terug, van hoeden, shawls en handschoenen tot aan tassen in verschillende varianten en natuurlijk de sieraden niet te vergeten! De herfst en winter collectie is opgedeeld in 4 stijlen, ik ben benieuwd welke het beste bij jou past?

Camellia
Beeldende kunst, ballet en Japanse prints vormen samen de inspiratiebron voor de lieflijke en übervrouwelijke Camellia collectie. Charmante clutches, in oudroze of met sprankelende pailetten of klassieke bloemen zijn de perfecte partners van mooie avondjurkjes, voor wanneer de schemer valt… Tassen voor alledaags gebruik zijn daarentegen praktisch ruim, maar tegelijk onmiskenbaar vrouwelijk.

Sieraden weerspiegelen een ietwat eigenzinnige en meisjesachtige look. Met opvallende diamanten kettingen en klassieke parel-oorbellen voor wie wel van een beetje aandacht houdt, of met fijne kettinkjes met diverse mooie hangers voor een meer subtiele versiering.

(Jep, ik heb Camilla als tekst in de afbeelding gezet. Foutje!)

Evelyn
Met Evelyn presenteert Accessorize een volwassen, uitbundige collectie met een overdaad aan bijzondere stoffen en Art Deco invloeden en een knipoog naar de glamour van de jaren veertig. Elegantie met een vleugje retro gaat voorop bij de tassencollectie. Zo zal het chique klassiek verrekijkkoffertje zeker een gevoel van nostalgie oproepen. De avondtasjes zijn blikvangers op zich, met kleurige borduursels, glitterstof en luipaardprintjes.

Voor de sieraden is van alles uit de kast getrokken. Van opvallende ellipsvormige en grote langwerpige oorbellen tot een sprookjesachtig Peter Pan collier. Aaibaar zo zacht is het imitatiebont van de hippe kozakken mutsen, warme kragen en glamoureuze poncho’s. De luxe ceinturen uit deze collectie bewijzen dat diamenten en edelstenen niet alleen bedoeld zijn voor je nek, handen en oren. Om je middel zijn ze minstens zo stijlvol!

Phoebe
Klassiek schoolkostuum versus kleurrijk carnaval; dat is de Phoebe collectie. De tassencollectie vindt zijn oorsprong in de schoolbanken, waarna de schoudertassen en schooltassen een douche hebben gekregen van levendige kleuren, metallic tinten en dierenprints.

Clutches met simpele vormen in heldere kleuren zijn strak en stijlvol en de opvallende goudkleurige sieraden brengen op hun beurt wat glamour mee. Knalrode en auberginekleurige hoedjes en haarbanden in bijpassende kleuren maken je look af.

Portobello
Jong, levendig en sprankelend; de Portobello collectie doet op eigenzinnige wijze een stap terug in de tijd, naar het Londen van de jaren zestig. Deze collectie combineert casual vormen en items met opvallende en unieke prints. Rugzakken en schooltassen domineren het tassensegment, waar polka dot prints, hartjes en klassieke Schotse ruiten de boventoon voeren.

De sieradencollectie van Portobello is er een met een glimlach en een knipoog, met speelse hangers in de vorm van snorrertjes en persoonlijke boodschappen. De typisch Britse erfenis komt even om de hoek kijken bij de zijden en gebreide sjaals en hoedjes, terwijl ceinturen en handschoenen met grote strikken en dierlijke mutsel en handschoenen het geheel iets meisjesachtigs en grappis geven.

—–

Deze nieuwe herfst en winter collecties zullen al snel in de Accessorize winkels te vinden zijn. De winkels kan je vinden in Amstedam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Schiphol en in Utrecht. Ook zijn er Accessorize shops te vinden in verschillende V&D’s in Almere, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Als ik naar mijzelf kijk dan ben ik een mix tussen de collecties Camellia en Phoebe. Welke collectie spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 18 juli 2012 at 22:26

  Leuke items! De collectie die mij het meest aanspreekt is toch Phoebe, vooral de oorbellen en portemonnee. :)

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 16 juli 2012 at 17:49

  Leuke items!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 15 juli 2012 at 11:00

  Camilla spreekt mij het meeste aan! :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 15 juli 2012 at 10:58

  Leuke dingetjes, ik vind de laatste het meest ‘Accessorize’, lekker speels.

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 15 juli 2012 at 10:39

  Oehh er staan mooie dingen tussen!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 15 juli 2012 at 08:14

  Ik kies absoluut voor Evelyn!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 15 juli 2012 at 01:49

  De portobello rugzak en matroesjka ring zijn leuk!:)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.