Beauty

Andrélon | Haar & Hoofdhuid lijn voor een verzorgde hoofdhuid en mooi haar

23 juli 2012


Uit onderzoek van Andrélon blijkt dat maar liefst 71% van de Nederlandse vrouwen wel eens last heeft van een jeukende, gevoelige of droge hoofdhuid. Een derde van deze vrouwen weet niet wat ze hieraan kan doen en bijna een kwart denkt dat, als ze hier iets aan doen met een product enkel voor de hoofdhuid, dit ten koste gaat van het haar. Wij vrouwen willen schijnbaar liever mooi haar dan een gezonde hoofdhuid en dat terwijl sterk haar nu juist hand in hand gaat met een goed verzorgde hoofdhuid. De nieuwe Andrélon Haar & Hoofdhuid lijn ligt sinds kort in de winkels en bevat een intensief voedende formule van tien vitaminen, mineralen en voedingsstoffen om de conditie van je hoofdhuid te verbeteren en te zorgen voor sterk, zacht en glanzend haar.

Repair Shampoo
Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Deze shampoo bevat, naast de intensief voedende Nutrium 10-formule die je hoofdhuid verzorgt, ook Lysine. Deze formule voedt je haar intensief en helpt beschadigingen te voorkomen. Je droge haar wordt sterker, ziet er gezond uit en voelt heerlijk zacht aan.

Deze shampoo heeft een heerlijke frisse geur, zoals de hele lijn heeft, en voelt aan als een shampoo en conditioner in één en zorgt ervoor dat mijn haar lekker zacht aanvoelt, mooi glanst en mooi valt.

Volume Maxx shampoo
Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar. Deze shampoo bevat, naast de intensief voedende Nutrium 10-formule, ook de Root Lift Technology. Deze formule geeft je fijne, futloze haar meer body en volume vanaf de haarwortel. Je haar valt voller en voelt dikker aan.

Of het aan de Root Lift Technology alleen ligt weet ik niet, maar na gebruik van deze shampoo in combinatie met het masker uit deze lijn zorgt ervoor dat mijn haar niet alleen heerlijk zacht is, maar ook nog eens megabouncy valt. Lekker veel volume!

Sensitive Shampoo
Deze shampoo is ontwikkeld voor normaal haar en een gevoelige hoofdhuid. Deze shampoo bevat, naast de intensief voedende Nutrium 10-formule, ook de Derma Care Technology met zink. Deze formule bestrijdt effectief de oorzaak van roos en kalmeert de gevoelige hoofdhuid vanaf het eerste gebruik. Zichtbare roos verdwijnt en wordt ook voorkomen bij frequent gebruik. In combinatie met de eigenschappen van de verzorgende shampoo, wordt je haar van de wortel tot in de puntjes verzorgt.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze shampoovariant niet geprobeerd heb. Ik heb namelijk gekleurd haar en in mijn ervaring gaan gekleurd haar en anti roos shampoo niet goed samen..

Repair Mask
Dit masker biedt een wekelijkse verzorging voor haar en hoofdhuid en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en beschadigd haar. Naast de intensief voedende Nutrum 10-formule die je hoofdhuid verzorgt, zorgt het masker ervoor dat je haar in slechts 3 minuten zachter aanvoelt en beter bestand is tegen beschadigingen.

Dit masker voelt aan als een zachte bodybutter en het voelt dan ook erg apart om dit juist op mijn hoofdhuid in te masseren. Ik was bang dat hierdoor mijn wortels te snel vet zouden worden, maar gelukkig is hier niks van te merken. Wat ik wel merk is dat mijn haar superzacht aanvoelt, mooi valt, lekker glanst en vooral heerlijk ruikt. Aanrader!

Deze Andrélon Haar & Hoofdhuid lijn is verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en drogisterijen. De shampoos bevatten elk 300ml product en kosten €4,29 per stuk. Het masker met een inhoud van 250ml kost €4,99.

Heb jij een gevoelige hoofdhuid? Ik ben erg benieuwd of je deze producten dan misschien al geprobeerd hebt en wat je ervaringen zijn?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jana
  Reply jana 23 juli 2012 at 20:01

  Het masker lijkt iets voor mij :D x

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 23 juli 2012 at 11:55

  Wat shampoo betreft ben ik toch wel een luxe-paardje. Ik hou nu eenmaal van de geur van kappershampoo’s!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 23 juli 2012 at 09:53

  Zit er parfum in deze shampoo’s?
  Daar kan ik zelf namelijk niet tegen bij een shampoo.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 23 juli 2012 at 06:53

  Klinken als fijne producten! Maar ik heb geverfd haar, dus ik gebruik daarvoor speciale producten :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.