Beauty

Bourjois | Magic nail polish remover, mini lakjes, So Laque! & So Matt top coat

26 juli 2012


Vandaag wil ik verschillende lakjes van Bourjois aan jullie laten zien en daarbij de superhandige nagellakremover waarvoor je geen watjes nodig hebt. Kortom: een mix artikel met enkele mini nagellakjes, So Laque Ultra Shine nagellakken, de So Matt top coat en de Magic Nail Polish Remover. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, nagelswatches en mijn mening over de producten.


Laat ik beginnen dat ik de verpakking van de So Laque Ultra Shine nagellakken echt heel erg handig vind. Door de gekleurde dop, in dezelfde kleur als de nagellak, kan je gemakkelijk een lakje tussen je verzameling vinden als je naar een specifieke kleur op zoek bent. De lakjes hebben een lang, plat en breed kwastje waardoor ze fijn lakken en de dop ligt lekker in de hand. 46 Apricot Ouaté is een zacht perzikkleurtje wat in 3 laagjes helaas nog niet helemaal dekt. 25 Rouge Casino is een felrode kleur die in 2 lagen perfect dekt. In een flesje zit 10ml nagellak en ze kosten €8,50 per stuk.

De So Matt Top Coat is een topcoat die je over elke nagellak heen kunt lakken waarna je een semimatte finish creëert. In het flesje zit 10ml en ook deze kost €8,50. Leuk om eens mee te experimenteren over verschillende lakjes heen (tip: probeer het eens over een glitterlakje voor een bijzonder effect) en ook om een bijzondere french manicure mee te kunnen creëeren als je enkel de tips mat lakt bijvoorbeeld. Leuk!

Sinds kort liggen de mini nagellakjes van Bourjois in de schappen en heb je op dit moment de keuze uit twee verschillende collecties: Fashionshow à New York met tintelende kleuren, rijk verzadigde tinten en ultrapure lakken met verschillende effecten en Princesse à Vienne met tedere pastelkleuren en romantische tinten. Uit beide collecties laat ik 2 lakjes zien. De minilakjes bevatten 3ml product en kosten €2,99 per stuk.


Uit de Princesse à Vienne collectie heb ik de kleur 79 Fique Délicat, een zachtpaarse kleur met een grijzige ondertoon, en de kleur 84 Trendy Taupe, een bruingrijze lak die bij veel gelegenheden en outfits zal passen. Doordat de flesjes zo klein zijn is het kwastje ook kort en brengt dit wat oefening met zich mee om echt lekker te kunnen lakken, maar de textuur van de lakjes vind ik erg prettig en dit maakt dan ook veel goed. Beide kleurtjes dekken met 2 laagjes. Door de schittering lijken de lakjes wat streperig te zijn, maar dit is in het echt niet zo.


Uit de Fashionshow à New York collectie heb ik de kleur 87 Beetle Apparition, een scarabee effect nagellak met groen, blauw en goud (een Chanel Peridot look-a-like), en kleur 92 Rouge Flower, een paarsachtige rozerode tint. Beide kleuren dekken in 2 laagjes.

In beide collecties vind je 10 verschillende kleuren terug. Leuk om af te wisselen, mee te nemen op vakantie of eens een ander kleurtje dan normaal te proberen. Zeker ook vanwege de vriendelijke prijs van deze minilakjes.

Dan nog een handigheidje van Bourjois welke ik graag met jullie wil delen, de Magic Nail Polish Remover. Geen geknoei met wattenschijfjes en nagellakremover, geen pluisjes van watjes… Je stopt je vinger in dit potje, draait deze rond, trekt hem eruit en… je nagellak is verdwenen! In het potje zit een sponsje doordrenkt met remover en een combinatie van zachte amandelolie die je nagels en nagelriemen direct verzorgen. Daarnaast ruikt de remover ook nog eens niet zo onaangenaam als veel nagellakremovers. De remover bevat geen parabenen en aceton en kost €7,99 voor een potje met 75ml. Enig nadeel: wil je je nagels direct hierna voorzien van een nieuw kleurtje dan is het aan te raden om je handen even te wassen. De amandelolie laat namelijk een iets vettig laagje achter waardoor nagellak minder goed hecht.

Zelf ben ik meer iemand die neutrale en klassieke kleurtjes nagellak draagt en ik vind het met zulke minilakjes erg handig om eens te kunnen wisselen zonder gelijk een groot flesje aan te hoeven schaffen. Ook vind ik de nagellakremover een enorm handig product.

Nieuwsgierig naar de achtergrond van het merk Bourjois? Lees dan deze ‘About the brand…’ eens door vol leuke informatie, vintageafbeeldingen etc.

Welke kleur(en) nagellak draag jij meestal?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Cablegurus.Com
    Reply Cablegurus.Com 7 december 2013 at 19:34

    Marvelous, what a web site it is! This website gives valuable data to us,
    keep it up.

  • Avatar van jana
    Reply jana 26 juli 2012 at 20:11

    Mooie producten , vooral die kleine lakjes :D x

  • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 26 juli 2012 at 17:09

    Ik heb een matterende nagellak van Catrice geeft een erg leuk effect! Die kleine lakjes zien er heel schattig uit! :)
    Zo’n remover heb ik van Essence gehad, droogt je huid wel wat uit maar daarvoor heb ik handcremé!

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 26 juli 2012 at 15:49

    die remover heb ik laatst ook gekocht, super handig!
    het idee van de mini lakjes vind ik oko heel leuk, maar de kleurtjes spraken me helaas toch niet zo aan (of ik had al een zelfde kleurtje..)

  • Avatar van Miss Langhaar
    Reply Miss Langhaar 26 juli 2012 at 13:51

    Die mini’s zijn echt zo cute ^^

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 26 juli 2012 at 11:21

    Zijn ze niet een beetje laat met die matte topcoat? :-)
    Verder leuke spulletjes

  • Avatar van Nynke
    Reply Nynke 26 juli 2012 at 11:11

    Mooie nagellakjes. Die nagellakremover lijkt me zo handig!

  • Avatar van Esther - Blosh Time
    Reply Esther - Blosh Time 26 juli 2012 at 11:04

    Die matte topcoat vind ik echt tof! En die remover ook maar die over die kleurtjes van de mini’s ben ik niet zo enthousiast. Gewoon niet helemaal mijn ding.

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 26 juli 2012 at 11:02

    Die nagellakremover wil ik heel graag proberen!

  • Avatar van Ellen
    Reply Ellen 26 juli 2012 at 10:34

    OOO die 92 Rouge Flower vind ik helemaal geweldig! Mijn favoriete lakjes zijn toch roze. Vooral Cupcake Queen van Ciaté!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 juli 2012 at 10:52

      Oehhh die is ook mooi zeg, lekker knalroze!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 26 juli 2012 at 10:05

    Die nagellak remover wil ik zeker gaan proberen, die lijkt me echt fijn. Die lakjes vind ik ook erg schattig en ga er zeker eventjes naar kijken :)

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 26 juli 2012 at 09:37

    Die abrikoos kleur vind ik heel erg mooi ! Maar lijkt volgens mij een beetje op die van Catrice (Garfunkel nogwattes)!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 juli 2012 at 09:45

      Salmon and Garfunkel? Die is ook zo lekker frissig perzik inderdaad ^^

      • Avatar van Esmay
        Reply Esmay 26 juli 2012 at 13:01

        Exactly! Hihi.

  • Avatar van krulletje
    Reply krulletje 26 juli 2012 at 09:35

    Ik draag meestal roze, in allerlei tinten. Het is niet persé mijn lievelingskleur, maar staat het mooist bij mijn huid!

  • Avatar van Mandy
    Reply Mandy 26 juli 2012 at 09:08

    Wat een leuke dingen!

  • Avatar van Redhotjillypeppers
    Reply Redhotjillypeppers 26 juli 2012 at 08:20

    De nail polish remover vind ik echt geweldig ! Ik vind hem zelfs beter dan die van Sephora :)

  • Avatar van Cute as a Cupcake blog
    Reply Cute as a Cupcake blog 26 juli 2012 at 08:14

    Oeh, de lakjes uit Fashionshow à New York vind ik erg mooi! Ik ga de rest van die collectie (nog twee lakjes, haha) ook eens bekijken!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 juli 2012 at 09:21

      De Fashionshow à New York collectie bestaat uit 10 lakjes in totaal, nog 8 andere om te bekijken ^^

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 26 juli 2012 at 00:26

    Ik denk toch wel roze. Als je in mijn stash gaat kijken, dan zal je ook voornamelijk roze lakjes zien. Maar, ik vind veel kleuren nagellak erg mooi. Zo vind ik die Beetle nagellak uit de Fashionshow à New York collectie erg mooi! Die nagellakremover lijkt me super handig trouwens.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.