Beauty

Calvin Klein | Eternity Aqua

6 juli 2012


“Natuurlijk raffinement en zelfvertrouwen, de ontspannen kant van de Eternity-vrouw. Elegant, modern en sexy, een ongedwongen interpretatie van het leven en de liefde.” Eternity Aqua van Calvin Klein is verfrissend, sensueel en puur. Deze nieuwste zomergeur van Calvin Klein haalt een frisse wind door je parfumverzameling met haar frisse en bloemige geurnoten. Sluit je ogen en denk aan een dagje strand met een fris windje, helder blauw water, een wit strand… Zo kom je in de perfecte mood voor deze Eau de Parfum Spray, òf breng je jezelf direct naar die plek!

De flacon is strak, recht en heeft een mooi kleurverloop van donkerblauw naar zeeblauw tot de kleur vervaagt in de transparante dop. Een slanke versie van de originele Eternity flacon; klassiek en krachtig. Eternity Aqua is geïnspireerd op de essentie van vrouwelijkheid in al haar eenvoud, de geur is sexy en verfrissend, als een zuivere, frisse oceaanbries.

In de topnoten van deze geur vind je witte pioenroos, pink lady appel, komkommerwater en abrikozenpulp terug. Deze frisse topnoten gaan over in het hart vol tiaré, magnolia, gardenia en jasmijn en eindigen in een warme basis van zonovergoten hout, cederhout en transparante muskus. En ondanks dat de geur heel fris is, wordt hij na een tijdje warmer op de huid en blijft er een warme geur achter die ik erg kan waarderen.

Omdat de geur een Eau de Parfum is blijft hij heerlijk lang op de huid ruiken, iets wat ik een groot pluspunt vind aan een parfum. Waar ik normaal geen fan ben van de aquatische geuren ben ik juist positief verrast door Eternity Aqua en weet ik zeker dat dit een geur zal zijn waar ik snel naar zal grijpen op een hete zomerdag.

Eternity Aqua van Calvin Klein is exclusief verkrijgbaar bij Douglas in 3 formaten: 30ml (€39,00), 50ml (€59,00) en 100ml (€79,00).

Is dit een type geur wat jou aan spreekt? Wat is jouw ultieme zomerparfum?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jana
  Reply jana 6 juli 2012 at 22:02

  Lijkt me een heerlijk geurtje :D x

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 6 juli 2012 at 21:10

  Ik ben een fan van Calvin Klein parfums, dus wow, wat een goed nieuws! Moet ik morgen meteen maar even gaan proberen ‘in de stad’.

 • Avatar van Arnela
  Reply Arnela 6 juli 2012 at 19:00

  Deze heb ik laatst in de douglas zien staan, maar het flesje sprak me niet zo aan.. Deed me een beetje denken aan D&G light blue..

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 6 juli 2012 at 17:44

  Die zal ik ’s moeten gaan ruiken zodra ik in een luxe parfumerie ben! :D

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 6 juli 2012 at 16:04

  Lijkt me een heerlijk parfum. Ik heb zelf de Eternity moment van CK, ook een fijne geur.
  De ultieme zomergeur vind ik momenteel ‘Daisy eau so fresh’ van Marc Jacobs. En natuurlijk ‘Pleasures Exotic’ van Estee Lauder, die geur staat altijd tussen mijn parfum-verzameling! Zonnig, zomers, fris, fruitig.. heerlijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juli 2012 at 21:35

   Daisy eau so Fresh is inderdaad ook heerlijk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.