Beauty

Glamourflage | Natuurlijke producten met een pin-up knipoog

30 juli 2012


Een merk waar ik tot een paar maanden geleden nog nooit van gehoord had, maar waarvan ik toen ineens een bericht in mijn mailbox ontving: Glamourflage. Dit Australische merk bevat producten op natuurlijke basis die niet op dieren getest zijn en de verpakkingen hebben elk een knipoog naar een jaren ’40/’50 pin-up girl. Elk product heeft zo haar eigen meisje en eigen verhaal. Leuk bedacht! Ik probeerde enkele producten van dit merk uit. Lees verder voor meer informatie, foto’s en reviews.

Sexy Sadie body scrub 250ml, €20,95
“Sadie, with her penchant for camellias, has a propensity to wear them for all social occasions along with whatever other lacy thrift-shop gear she can get her hands on. She has a tiny strawberry- shaped mole perched on her upper lip which trembles with a mesmeric rhythm whenever she is amused while her lips remain permanently on the edge of an extremely naughty smile. Whatever her skin is made of it looks like it would taste good. She has successfully got by under the philosophy that ‘What the hell’ is always the right decision so why change now.”

Deze lichaamsscrub bevat fijne korreltjes gemaakt van walnootbast die je lichaam voorzien van een goede scrub. Ingrediënten als aloë vera, kokosnootolie en vitamine E zorgen er ook nog eens voor dat je lichaam lekker verzorgt wordt. De scrub heeft een zachte, natuurlijke geur die ik persoonlijk erg prettig vind.

Luscious Lucy face cream 120ml, €20,95
“A shrine-worthy goddess of unequalled coolness, crown princess of stunning yet approachable perfection, high priestess of unbearably enviable gorgeousness. She boasts she has brought a grand prix to a halt- technically she has only caused a few minor traffic jams – but it doesn’t sound catchy and Lucy likes to sound catchy.”

Deze moisturizer voor je gezicht zit vol met fijne ingrediënten zoals karitéboter, kokosnootolie en aloë vera en heeft ook weer die prettige, natuurlijke en frisse geur. Voor mijn drogere en gevoelige huid een fijne crème die alsnog redelijk vlot intrekt maar de huid ook zeker goed voedt. Mocht je een vettere huid hebben dan zou ik deze crème wel overslaan, ik ben bang dat hij dan te rijk zal zijn voor je. Groot voordeel: het formaat van de pot is meer dan het dubbele van wat er in een normale gezichtscrème zit dus je kan er lekker lang mee vooruit!

Mia Sublime face mask 120ml, €19,95
“Mia’s devil may care attitude has a strange tendency to get her into scrapes that her charms (which have nothing to do with perky boobs and everything to do with attitude) are hard-pushed to extricate her from. ‘Still’, she says ‘she who doesn’t take risks, never gets to drink champagne’ and continues busily painting the town all shades of purple.”

Dit gezichtsmasker heeft een wat bijzondere geur (het heeft ergens wat weg van marsepein) maar voldoet het erg goed als je op zoek bent naar een reinigend masker wat tegelijkertijd ook voedt. Er zitten ingrediënten in als Chinese witte klei, toverhazelaar, aloë vera, macadamianootolie, karitéboter en vitamine E. Je smeert het masker op je gereinigde gezicht, laat het zo’n 15-20 minuutjes intrekken en spoelt het vervolgens weer af. Een lekkere oppepper voor als je in bad ligt of voor die zondagse beauty-avond (of ben ik de enige die de zondagavond zo besteed?..).

Molly Minx glitter gel 20ml, €9,95
“Fast and furious, long and leisurely – or at a more seductive steady pace –Molly grasps life by the vitals. She has no game plan, for poor is the woman whose pleasure depends on the permission of another. Whilst she claims she can open bottles with her teeth and eat fiery chillies raw – we take this with a good-sized Siberian salt mine. There is no keeping up with her as she four-wheel drives ahead without stopping for road-kill. She’s all singing, all dancing and all woman.”

Dit is een goudkleurige glans/shimmergel die je aan kunt brengen op je lippen, je wangen, je decolleté of waar dan ook waar je graag wat aandacht op wilt vestigen. De gel ruikt heerlijk naar Jasmijn, een geur waar ik echt verslaafd aan ben ♥, en is gemakkelijk met je vingers aan te brengen. Voor een allover glow zou je hem natuurlijk ook kunnen mengen met je dagcrème of bodylotion. Qua ingrediënten wordt je huid verwend met o.a. bijenwas, karitéboter, cacaoboter en vitamine E.

Hieronder zie je van links naar rechts de lichaamsscrub, gezichtscrème, het gezichtsmasker en de glittergel:

Een leuke eerste kennismaking met dit merk! Ik hou wel van die leuke verhaaltjes, de pin-up stijl en producten zonder al teveel poespas die doen wat ze beloven. Nu ben ik eigenlijk ook heel nieuwsgierig geworden naar de make-upproducten van dit merk zoals de pore minimiser, foundation, poeder en prachtige lipsticks!

Glamourflage producten zijn verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via o.a. Attitude Holland en Boozyshop.

Heb jij ervaring met dit merk? Is het een merk wat jou aanspreekt? Waar ben je het meest nieuwsgierig naar? Ik zie je reactie/comment graag tegemoet onder dit artikel :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 6 augustus 2012 at 19:27

  Ik ontving altijd pers berichten van dit merk bij MandM, nooit wat mee gedaan. Nu ik de producten zo zie is het wel echt een grappig merk.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 augustus 2012 at 23:01

  Oh, die verpakkingen zijn mooi <3 De geur van het masker zoals jij het beschrijft lijkt er erg lekker.

 • Avatar van jana
  Reply jana 30 juli 2012 at 20:31

  Wat een mooie verpakking :D x

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 30 juli 2012 at 17:55

  Vooral de scrub lijkt me wel wat! Wat een leuke verpakkingen trouwens!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 30 juli 2012 at 13:13

  Die verpakkingen zijn echt te schattig!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 30 juli 2012 at 12:05

  Wat een überleuke verpakkingen! Lekker retro en vintage, daar hou ik wel van :D
  De producten zelf lijken me fijn!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 30 juli 2012 at 11:08

  heb zelf ook een giftset mogen testen, vind vooral de vera bodylotion fijn. Heeft ook nog eens shimmers dus perfect voor de zomer!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 30 juli 2012 at 10:43

  die scrub lijkt me heel fijn als het zo bekijk op de foto!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 30 juli 2012 at 10:42

  oooooh, ik ben echt een sucker voor verpakkingen als deze. En de producten klinken nog fijn ook! Vooral de scrub, die ziet er ook heel lekker uit!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 30 juli 2012 at 10:02

  Zo’n leuke verpakkingen ! Klinkt fijn en eigenlijk niet zo duur ook. Doet me sterk denken aan de figuurtjes van TheBalm.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 30 juli 2012 at 09:41

  Wat een superleuke verpakkingen zeg!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 30 juli 2012 at 09:05

  Oh wat ziet dit er leuk uit zeg! Dit merk kende ik ook nog niet, vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken :-)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 30 juli 2012 at 08:26

  Lijkt me een fijn merk. Is dit een lijn van The Balm ? Het meisje op de verpakking van de glittergel staat ook op de Bahama Mama Bronzer van The Balm die ik toevallig heb :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 juli 2012 at 10:08

   Naar mijn weten hebben de merken niks direct met elkaar te maken :)

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 30 juli 2012 at 08:05

  Wat een leuke verpakking! Die zouden wel in mijn badkamer mogen staan! Dat gezichtsmasker lijkt me wel wat. Als er shea inzit, ben ik verkocht :) En nee hoor, je bent niet de enige. Hier is het ook meestal zondagavond = beauty-avond!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 juli 2012 at 10:09

   Leuk om te merken dat ik niet de enige ben die zondagavond als beautyavond heeft :) Shea is trouwens ook één van mijn favoriete ingrediënten, heerlijk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.