Beauty

Glossybox | Juli 2012 (unboxing & mini-reviews)

19 juli 2012


Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Glossybox. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze juli-editie zit: lees dan zeker verder! Deze maand is de inhoud van de box gericht op de vakantie, vol lekkere en mooie verwenproducten.

“Glossybox gaat met vakantie en neemt mee… een lichtroze koffer met vijf beautyproducten in een handig formaat voor op reis! Uit onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen maar liefst 6 tot 10 beautyproducten meenemen op reis. Met de inhoud van deze Holiday-editie ben je dan ook al een eind op weg. Voor de personen die het vooruitzicht hebben om in Nederland te blijven: wees gerust. Deze beautyproducten komen ook in Nederland goed van pas!”

Ook deze keer kan de inhoud van de Glossybox weer per persoon afwisselen, maar in alle boxen komen 5 van de volgende producten voorbij:

* Alessandro International, Pro White Nail
* Barry M, nagellak
* Barry M, crackle nagellak
* Golden Rose, nagellak
* Schwarzkopf Professional, verschillende varianten
* Himalaya Herbals, facewash
* Weleda, verschillende varianten
* Kryolan, Glossybox lipstick in Glossy pink.

De volgende producten zitten deze maand in mijn Glossybox:

Weleda duindoorn voedende bodylotion sample 20ml (fullsize 200ml, €13,75)
Deze bodylotion bevat huideigen essentiële vetzuren die de droge huid zichtbare en langdurige verzorging bieden. De frisse, fruitige geur heeft een vitaliserend effect. Dit is één van de 4 nieuwe Weleda biologische bodylotions waar ik onlangs een uitgebreid artikel over schreef. *klik*

Weleda duindoorn vitaliserende duindoornolie sample 10ml (fullsize 100ml, €14,95)
Deze huidolie verlevendigt en herstelt de huid. Maakt haar glad dankzij de aanwezigheid van essentiële vetzuren. Zeer geschikt voor na het zonnebaden: gaat uitdroging tegen en geeft de huid een warme gloed door de kleurstof carotenoïde. Alweer bijna een jaar geleden schreef ik een artikel over verschillende huidoliën van Weleda *klik* en ook dit is weer een heerlijke olie voor als je een droge huid hebt. Je hebt maar een klein beetje nodig per keer, maakt mijn huid heerlijk zacht en ruikt naar warme sinaasappels.

Golden Rose fashion color nail lacquer fullsize 5,5ml €2,95 (in kleur nr. 75)
Trendy nagellak met modieuze kleuren in een super handig flesje van 5,5ml. De lak heeft een hoge kleurpigmentatie, dekt goed en blijft lang mooi op de nagels! Door het kleine potje is deze nagellak handig om mee te nemen met een weekendje weg of op vakantie, maar hij heeft hierdoor ook een kort steeltje/kwastje wat even wennen is. De nagellak heeft een fijne substantie, lakt prettig en droogt aardig vlot. Op bovenstaande foto heb ik 2 laagjes op, een 3e zou hem waarschijnlijk helemaal dekkend maken maar ik vind hem zo ook erg leuk. Deze oranje kleur zal naar mijn inschatting bij veel verschillende huidkleuren mooi staan.

Himalaya Herbals purifying neem foaming face wash fullsize 150ml, €6,95
Reinig je huid met het zachte schuim van deze face wash. Dit product is zeer zuiverend door de combinatie van het unieke Neem-kruid en traditionele kruiden uit het Himalayagebied en geheel in lijn met de oosterse Ayurveda gezondsheidsleer. Deze facewash heeft een zachte en frisse geur en voelt lekker zacht aan op de huid, maar aangezien dit product voor de vette huid is zal ik hem niet vaak gebruiken. Hij reinigt het gezicht wel goed en grondig, maar het trekkerige gevoel wat deze op mijn gevoelige en drogere huid achterlaat is absoluut niet prettig..

Kryolan Glossybox lipstick in Glossy Pink fullsize, €11,90
Professionele lipstick voor zachte en glamoureuze lippen met een glanzende en langdurige kleur. Glossybox heeft deze lipstick laten ontwikkelen in samenwerking met Kryolan en alhoewel de kleur mij zo in de huls totaal niet aanspreekt, staat hij wel erg mooi. Ik denk dat dit een kleur is die bij veel huidskleuren mooi zal staan. Hij voelt zacht en romig aan op de huid en heeft een mooie pigmentatie die goed op te bouwen is van een zachte kleurwaas tot een dekkende kleur.

Schwarzkopf Professional BonaCure sun protect spray conditioner sample 100ml (fullsize 200ml, €18,30)
Milde ontwarring en hydratatie van het door de zon uitgedroogde haar. Beschermt tegen UV-stralen, zout en chloor. Voor gezond, gehydrateerd en makkelijk te kammen haar. De grootte van een halve fullsize verpakking is amper een sample te noemen, maar hierdoor wel net wat handiger om mee te nemen in de (reis)tas. Deze spray moet je schudden voor gebruik zodat de twee substanties zich vermengen en kan je zo op je haar aanbrengen na het wassen. Droog je haar of laat het aan de lucht drogen en je bent klaar voor een dagje strand (of terras) en je haar wordt er ook nog eens heerlijk zacht van èn ruikt goddelijk lekker!

Als ik kijk naar de totale waarde van de producten die in deze juli Glossybox zitten, zo’n €34,00, dan mag je zeker niet klagen en vind ik dit een erg leuke Holiday-editie! Ok, de Himalaya Herbals facewash zal ik zelf dus niet gebruiken (daar maak ik wel iemand anders blij mee), maar de overige producten zijn allemaal treffers voor mij persoonlijk. Fijn om van de Weleda bodylotion nu een mini te hebben voor in de tas ^^ Ook vind ik het leuk dat er deze keer gekozen is voor blauwe opvulling in de doos en een beigekleurige doos. Zo krijg ik een beetje het gevoel van strand en water/vakantie/zomer!

De Glossybox is een maandelijkse cadeaubox die je als abonnement ontvangt voor €12,50 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Voor eerdere artikelen over de Glossybox kan je gebruik maken van de zoekfunctie rechtsbovenin deze website, of neem een kijkje op de Glossybox website voor meer informatie.

Klik hier voor de Glossybox website. Met de code GBNU2012 krijg je t/m 31 augustus 2012 10% korting op je 1e Glossybox!

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 22 juli 2012 at 10:29

  Ik had ook een andere inhoud, vind die van jou echt leuker… ik had sowieso 3 producten waar ik niks mee kan, de rozengeur weleda producten vind ik echt niet lekker. En de lipstick bij mij was roze, dat staat me absoluut niet. En ik had een leave in treatment voor stijl haar, maar ik heb krullen… Jouw nagellakje is echt super van kleur, ik heb een transparant lakje dat vergeling tegen gaat. Alleen de mousse ben ik heel erg blij mee, aangezien ik dat altijd gebruikte van Biotherm en die uit het assortiment is gegaan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juli 2012 at 08:09

   Ik vind de Rozen producten van Weleda juist weer heerlijk ook ^^ De leave-in kan je waarschijnlijk nog wel gebruiken? Alleen echt weinig gebruiken voordat je krullen plat gaan hangen..

   • Avatar van Carolien
    Reply Carolien 23 juli 2012 at 10:09

    Nou ruilen tegen de Duindoorn? ;-) De leave-in ga ik inderdaad gewoon proberen en wat je zegt heel weinig, anders heb ik inderdaad heel snel droopie-haar ;-)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 20 juli 2012 at 10:08

  Handige productjes, maar ik vind het toch geen ramp dat ik deze heb gemist

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 19 juli 2012 at 20:26

  Ik heb een andere inhoud dan wat jij hebt gekregen – vind die van jou leuker moet ik zeggen. Ik had de nagellak van barry M gewilt…

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 19 juli 2012 at 20:16

  Wat een mooie lipstick! En hij lijkt zo lekker romig! Weet je misschien waar je die lipsticks van Glossybox kan kopen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juli 2012 at 09:43

   Ik ben bang dat die niet te koop zullen zijn… Misschien later via hun eigen website?

 • Avatar van jana
  Reply jana 19 juli 2012 at 20:07

  Leuke inhoud :D x

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 19 juli 2012 at 17:12

  Mooie witte box deze maand zeg, leuker als dat roze vind ik. (:

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 19 juli 2012 at 17:05

  Hij ziet er weer geweldig uit en oooo wat jammer dat ik nog even moet wachten tot ik thuis ben om hem te openen. Ik hoop dat ik dezelfde kleuren lippenstift en nagellak erin heb zitten als die bij jou erin zaten :-)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 19 juli 2012 at 12:53

  Ik heb ‘m vandaag gekregen. De stomme bezorger van Selektvracht had mijn box buiten in de steeg tegen onze poortdeur gelegd, de idioot! Gelukkig niet gestolen… maar ik kan die bezorger wel wat aan doen zo ondertussen. Het is sinds januari pas 1x goed gegaan. Normaal is het alleen dat ‘ie een briefje vergeet te doen in mijn brievenbus waar hij het heeft afgegeven, maar dit, dat ‘ie ‘m gewoon weg buiten neer zet (ik woon in de binnenstad, dus echt een wonder dat het niet gestolen is). Hangt netjes een briefje aan de poortdeur waar het kan worden afgeven wanneer er niet wordt opgedaan. Ik baal echt van Selektvracht =S
  De inhoud vind ik wel iets tegenvallen. De kleur lipstick die ik heb vind ik niet super. Maar wat ik vooral vervelend vind, een product voor de vette/normale huid terwijl er in mijn beautyprofiel droge huid staat. Ik snap niet waarom ze hier geen rekening mee houden, dit vind ik zo zonde! Jouw kleur lipstick vind ik erg mooi en ook het nagellakje. Ik heb de pro white nail (had liever jouw kleurtje gehad). En ik vind het jammer dat er rozenolie én bodylotion in zit bij mij. Vind dat een beetje dubbelop. Maar ja, het kan niet altijd feest zijn. Het uiterlijk van de box is inderdaad erg leuk. Daar hebben ze goed over nagedacht. Nou hopen dat het lekker weer wordt zodat we ook daadwerkelijk strand weer hebben =)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 19 juli 2012 at 12:52

  Die nagellak en lipstick zijn mooi :D

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 19 juli 2012 at 12:28

  Wat is die lipstick mooi !

 • Avatar van nathalie
  Reply nathalie 19 juli 2012 at 12:27

  Ik vind de nagellak en lippenstift heel erg mooi!

 • Avatar van Comemoda
  Reply Comemoda 19 juli 2012 at 11:32

  Fijne spullen zitten er in!

  XX

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 19 juli 2012 at 10:30

  Ow jij hebt ‘m al :D hihi ik zit er met smart op te wachten, ik vind ‘m altijd zo leuk!
  Zitten weer een boel leuke spulletjes in :D

  • Avatar van FabulousHeidi
   Reply FabulousHeidi 19 juli 2012 at 10:32

   Oja ik kon me trouwens niet bedwingen haha! Te nieuwsgierig ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.