Beauty

GoodSkin Labs | Smooth-365

24 juli 2012


Als ik eerlijk ben geef ik meer geld uit en heb ik meer met producten voor een zo mooi mogelijke en egaal mogelijke basis (dus gezichtsverzorging, serums, primers, concealers, foundation, poeders, finishings sprays etc.) dan dat ik kies voor de kleurproducten (zoals oogschaduw, lipsticks, nagellak etc.). Met een mooie basis kan je namelijk alle kanten op en het heeft mij dan ook lang geduurd om een fijne routine hierin te vinden. Niet dat ik niet van oogschaduw hou hoor, ik ben er dol op! Maar heb toch meer met producten voor ‘de basis’. Eén product wat ik hier de laatste tijd aan toegevoegd heb is de Smooth-365 van GoodSkin Labs.

Dit is een serum met helderheidsverhogende extracten die zorgen voor een egalere, glowy huid, een optische diffuuswerking die imperfecties, lijntjes en rimpeltjes vervaagt en bevat krachtige hightechpigmenten die rimpels bestrijden en de huid helpen om de natuurlijke collageenproducten te verhogen. Je merkt bij dit product direct al bij het eerste gebruik resultaat; mijn huid voelt direct heerlijk zachter en gladder dan ervoor, ziet er healthy uit en dit zorgt natuurlijk ook weer voor een mooie basis onder de make-up.

Ik gebruik dit product zelf meer als een primer dan als een serum waarvoor het eigenlijk bedoeld is. Je kan hem dus elke dag onder je dag- en nachtcrème aanbrengen, maar laat hem dan wel eerst goed intrekken voordat je je verzorging er overheen aanbrengt. Ik gebruik hem op de dagen dat mijn huid wel een boost kan gebruiken; voor een zakelijke afspraak, voor een feestje etc.

Nadat ik mijn gezicht hebt gereinigd en mijn dagverzorging aan heb gebracht en die eerst goed heb laten intrekken breng ik Smooth-365 aan (waarbij ik me concentreer op de echt ruwe plekjes op mijn huid) en geef het even de tijd om in te trekken. Mijn huid is aan de ene kant direct matter, maar aan de andere kant toch ook mooi glowy en ‘fresh’. Je kan op mijn hand ook duidelijk zien wat ik hiermee bedoel èn als je goed op de lijntjes op mijn hand let, zie je dat deze op de laatste foto een heel stuk minder opvallen. Vooral het zachte gevoel op de huid en de mooie glow wat het geeft is erg verslavend!

Aangezien je nooit te jong bent om te beginnen met pre-anti-agen ;) ga ik dit product denk ik toch ook maar eens aan mijn dagelijkse gezichtsverzorging toevoegen als een serum onder mijn crème. Ik ben tenslotte alweer bijna 28 en de eerste (lach)rimpeltjes zijn in aantocht.. Je hebt maar een klein beetje product per keer nodig dus je kan met de kleine tube alsnog een flinke tijd vooruit.

GoodSkin Labs is bij Douglas te koop. De Smooth-365 kost €29,95 voor een tube van 30ml. Door deze fijne ervaring met GoodSkin Labs ben ik eigenlijk ook heel nieuwsgierig geworden naar meer van dit merk… Mocht je een tip hebben dan hoor ik het graag!

Ben jij ook meer iemand van de basis zoals verzorging, primen, foundation etc. of toch meer van de oogmake-up, lipstick, nagellak etc?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van regina
  Reply regina 30 juli 2012 at 13:11

  Ik herken het absoluut, ik geef ook een vermogen uit aan cremetjes en serums. Ik ben vooral weg van de serums en cremes van Estee Lauder. Als je die eenmaal hebt geprobeert wil je niets anders meer.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 25 juli 2012 at 11:41

  Mijn vriendinnetje is hier heel enthousiast over! Wil ‘m binnenkort ook gaan proberen…

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 25 juli 2012 at 02:03

  Ik heb inderdaad al meerdere goede verhalen over dit product en de andere producten van Good SkinLabs gehoord. Misschien toch maar eens kijken onder het motto pre aging haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2012 at 10:11

   Je kan nooit vroeg genoeg beginnen ;)

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 24 juli 2012 at 23:10

  Dat ziet er goed uit ! Ik had er nog niet van gehoord.

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 24 juli 2012 at 22:28

  Wow ziet er goed uit zeg!

 • Avatar van jana
  Reply jana 24 juli 2012 at 19:52

  Klinkt goed :D x

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 24 juli 2012 at 15:16

  Wow, wat een mooie resultaat!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2012 at 10:16

   Ik was ook aardig verrast! :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 24 juli 2012 at 14:36

  Ik snap heel goed wat je bedoelt met dat “glowy & fresh” want zo ziet het er gewoon ook uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2012 at 10:16

   Ah gelukkig begrijpt iemand anders het ook LOL ^^

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 24 juli 2012 at 14:23

  Het ziet er zeker goed uit! Vooral omdat de ‘droogtelijntjes’ – Noem je ze wel zo op je achtentwintigste? (: – als sneeuw voor de zon verdwenen lijken te zijn. Zelf heb ik nog geen primerproduct ontdekt wat ook zorgt voor een glowy skin, dus dit is zeker een goede vondst – al is dertig euro voor een student stiekem veel geld. Eerst maar eens mijn porefessional helemaal opmaken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2012 at 10:17

   Natuurlijk noem ik het droogtelijntjes ;) Heb een droge huid en ben nog redelijk rimpelloos verder (A) Porefessional staat nog steeds op mijn lijstje om ook eens te proberen.

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 25 juli 2012 at 10:45

    Ah oké! (: Porefessional is zeker fijn voor het gladmaken van je huid!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 24 juli 2012 at 14:21

  Oh dat klinkt goed zeg! Ben ondertussen 30 dus dit klinkt ook wel iets voor mij :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.