Beauty

GOSH Glamourlook

17 juli 2012


Vandaag wil ik graag een snelle, frisse variant op een glamourlook aan jullie laten zien die ik met enkele producten van GOSH maakte. Daarnaast kan je zo’n zelfde pakketje met daarin 5 producten winnen zodat je er zelf ook op en top glamorous uit kunt zien èn wil ik ook nog een oproepje doen om mee te stemmen voor wie er Miss GOSH 2012 zal gaan worden. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mijn look.


De producten uit het pakketje zijn:

* Click’n Conceal in de kleur medium
* Mono Eye Shadow in de kleur silver
* Extreme Art Eye Liner in de kleur 25
* Intense Lashes Lengthening Mascara in de kleur black
* Lip Gloss in de kleur 0073.

Zoals je ziet is de concealer voor mijn huid helaas wat te gelig en te donker, maar hij kan wel heel erg goed gebruikt worden als oogschaduwbasis. Niet alleen maak je je ooglid zo egaal van kleur, ook zorgt het dat de oogschaduw beter hecht en een intensere kleur krijgt. De oogschaduw heeft een zilveren kleur met een mooie satijnglans en kan alleen gebruikt worden, maar nodigt ook uit om met andere kleurtjes gecombineerd te worden.

De eyeliner heeft een donkergrijze kleur en laat een mooie glans achter, om een subtiele eyeliner mee te zetten of juist een opvallende wing. De mascara zorgt voor intens zwarte wimpers die duidelijk meer volume hebben na gebruik, mooi! Om de look af te maken combineer ik de zachte ooglook met de intens rode lipgloss waar een gouden gloed over zit.

Hierboven zie je de subtiele glamourlook die ik met bovenstaande producten maakte. Natuurlijk kan je de ooglook door middel van een zwart oogpotloodje op de waterlijn en wat zwarte oogschaduw in de crease veel intenser maken, maar ik wilde laten zien wat je met enkel de producten uit het pakketje zou kunnen creëeren.

Oproepje! Het is bijna zover… Vanaf 23 juli t/m 5 augustus kan je op Kruidvat.nl/Gosh stemmen op de deelneemster die het volgens jou verdient om Miss GOSH 2012 te worden. Zelf meedoen kan helaas niet meer (wie weet volgend jaar?), maar je kan wel iemand anders heel blij maken door jouw stem uit te brengen.

WINACTIE
Wil jij het pakketje met 5 nieuwe producten zoals aangegeven in de kleuren hierboven winnen? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is in de reacties/comments onder dit artikel te vertellen wat jouw ultieme glamourmoment is. Meedoen kan t/m 24 juli, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Ik ben heel benieuwd naar wat jouw ultieme glamourmoment is?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ria
  Reply Ria 24 juli 2012 at 21:37

  Er verzorgd uit zien en dan met mijn dochter heerlijk shoppen,dat is mijn glamourmoment

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 24 juli 2012 at 10:59

  Mijn ultieme glamourmoment is iedere ochtend als ik gesetteld aan de tafel met een bak koffie mijn make-up opbreng. Ik doe mijn best om er dagelijks glamourous uit te zien.

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 24 juli 2012 at 10:06

  Mijn ultieme glamourmoment was met mijn eindexamengala. Geweldige jurk in Frankrijk (de zomer ervoor) uitgezocht. Haar en make-up door visagiste laten doen. Geweldig alle mensen die mij de hele middelbare school hadden gepest stonden met een mond vol tanden :)

 • Avatar van Donna Jansen
  Reply Donna Jansen 23 juli 2012 at 17:25

  Mijn ultieme glamourmoment komt straks nog, als ik na mijn operatie toch met litteken enal gewoon in mijn bikini ga !!!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 23 juli 2012 at 17:09

  Ik denk dat dat bij de schoonheidsspecialiste is en ik de uitgebreide gezichtsbehandeling laat doen. Het voelt zo decadent, maar zooo fijn :-) En daarna nog dagen lang genieten van die extra zachte huid…

 • Avatar van dessa
  Reply dessa 23 juli 2012 at 16:07

  Ik was uitgenodigd op een heuse premiere,ik denk dat ik de enige ´gewone ´ vrouw de rest waren allen bn rs. Ik zag er prachtig uit en viel niet op, mijn haar, make-up ik leek wel een van hen Amazing!

 • Avatar van chen
  Reply chen 23 juli 2012 at 16:07

  mijn ultieme glamourmoment, het moment dat ik in een mooie bruidsjurk op een mooie kassieke lokatie het ja-woord geef.

 • Avatar van Kaylee
  Reply Kaylee 23 juli 2012 at 08:34

  Het ultieme glamourgevoel voor mij het moment wanneer ik van de kapper af kom. Mijn haar zit op en top en dit zorgt voor enorm veel glamoureus feelings.

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 23 juli 2012 at 02:07

  Ik heb een paar jaar geleden meegedaan met “Het Model van Hoogeveen” een soort van Miss verkiezing en dat was wel heel leuk omdat je haar dan geverfd werd en geknipt en je werd opgemaakt en mooie kleding aan. Ik mocht ook een trouwjurk aan, ik voelde me een echte prinses :)

 • Avatar van marianne
  Reply marianne 23 juli 2012 at 00:05

  mijn ultieme glamourmoment zal altijd wel mijn trouwdag blijven. heerlijk stralend en schitterend, opgetut, ik was echt prachtig. helaas heb ik na een paar jaar wel van alle foto’s mijn bruidegom moeten afknippen. maar ik was en bleef glamerous

 • Avatar van Sheepy
  Reply Sheepy 22 juli 2012 at 22:00

  Mijn ultieme glamourmoment was vorig jaar december, toen ik met mijn werk het traditionele kerstdiner had.
  Bij mijn collega’s sta ik te boek al een beetje een tom-boy; meestal gekleed in stoere jeans en dito boots. Make up altijd naturel.
  Die avond wilde ik echter uitpakken. Ik had een spectaculair strapless jurkje gekocht en pumps met killer heels. Mijn haren opgestoken en een vriendin van me had mijn make-up gedaan.
  Toen ik de zaal binnenkwam, keek iedereen me na, met ogen zo groot als koffiekopjes en hun monden waren open gezakt van verbazing.
  Ja, ik voelde me op en top vrouw. Het was een geweldig moment!

 • Avatar van TIN
  Reply TIN 22 juli 2012 at 21:19

  Mijn glamourmoment is eigenlijk elke dag weer als ik me opmaak. Heerlijk gevoel. Zo… dat is eventjes mooi.

 • Avatar van Irma
  Reply Irma 22 juli 2012 at 20:40

  Mijn absolute glamourmoment is als een dierbaar iemand zegt dat ik er goed uitzie.
  Ook al heb ik kringen van hier tot Tokio of gigantische puist, dan voel ik me het glamourest.

 • Avatar van Daphne Smeets
  Reply Daphne Smeets 22 juli 2012 at 20:15

  Als ik naar een belangrijk feest moet en bij de kapper en manicure ben geweest dan voel ik me helemaal geweldig!

 • Avatar van Connie flipse
  Reply Connie flipse 22 juli 2012 at 14:52

  Mijn glamour moment was toen ik voor mijn trouwdag glamourfotos mocht laten maken. Ze zijn prachtig

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 22 juli 2012 at 09:15

  Mijn glamourmoment was op mijn bruiloft, waar ik eruitzag als een echte prinses

 • Avatar van kie schalkwijk
  Reply kie schalkwijk 21 juli 2012 at 20:17

  Mijn momentje is dat mijn dochter voor het eerst naar het kerstdiner van school ging en dat ze zichzelf had aangekleed en “opgemaakt” Geweldig !!!! haha
  Ze is nu 12 en begint al aardig te zeuren over make-up en nu ze naar de middelbare school gaat mag het ook wel van ons ….. Dus dit geweldige pakket zou haar he-le-maal gelukkig maken. Het is niet echt MIJN moment maar toch ook een beetje …………… ps ze kan het nu ook veel beter hoor dat opmaken …..

 • Avatar van rilana
  Reply rilana 21 juli 2012 at 19:01

  Mijn ultieme glamourmomentje was bij de diplomauitreiking twee jaar geleden van een hele lieve mentorklas. Een jongen die het vier jaar lang niet makkelijk op school heeft gehad, waar ik veel mee gepraat heb en het luisterend oor voor was heeft die avond special een liedje voor mij gezongen van Adele… En de grootste pestkoppen gingen aan het eind gewoon staan voor een staande ovatie. Ik zat met tranen in mijn ogen op het podium en dat was een glamourmomentje voor mij en deze leerling waar ik nog steeds heel trots op ben!

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 21 juli 2012 at 18:38

  Mijn ultieme glamourmoment is als ik mezelf echt van top tot teen onder handen heb genomen. Heerlijk lang douchen en daarna een dikke laag creme. Mijn favoriete outfit ligt dan al klaar en mijn mooiste sieraden mogen om. En dan komt het heerlijkste: lekker lang tutten met mijn haar en een mooie make-up aanbrengen. Daarna voel ik me toch best een beetje glamoureus.

 • Avatar van mila rosen
  Reply mila rosen 21 juli 2012 at 16:26

  Mijn ultieme glamour moment is als ik een luxe/duurder make up product gebruik, een dior mascara oprbrengen voelt al een stuk chiquer dan een van de hema :P

 • Avatar van mirjam
  Reply mirjam 21 juli 2012 at 13:05

  Mijn glamour moment was toen ik op een Cruise was. Er was een dinner party waar op een avond de dress code black tie was.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 21 juli 2012 at 12:54

  Mijn ultieme glamourmoment was afgelopen meivakantie, toen we gingen cruisen. Er is dan een ‘Captains dinner’, waarbij iedereen in gala moet verschijnen. Dus toen ik mezelf helemaal had opgetut, m’n prachtige lange jurk aan had gedaan en de dinerzaal binnenliep, voelde ik me helemaal glamour. De obers die je in een rij stonden op te wachten en allemaal complimenten maakten.. Geweldig was het!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 21 juli 2012 at 11:55

  Mijn ultime glamourmoment heb ik iedere morgen. Ik sta op en kijk in de spiegel en denk o jee dat komt nooit goed. Dan ga ik douchen, maak me mooi op en doe een heerlijk luchtje op, kleed me mooi aan en kijk nog een keer in de spiegel en denk dan: Ik zie er weer geweldig uit en ben heel tevreden met mezelf.

 • Avatar van DinyG
  Reply DinyG 21 juli 2012 at 10:41

  Na 15 jaar een zoon opvoeden er weer voor het eerst uitgaan en dat mensen me complimenteren dat ik er verdomd goed uitzie !!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 21 juli 2012 at 10:30

  mijn trouwdag, zonder twijfel!

 • Avatar van Aide Balk
  Reply Aide Balk 21 juli 2012 at 10:10

  Mijn ultieme Glamour moment is wanneer ik net uit een hete douche kom en mezelf mag omtoveren to miss Gosh met zulke amazing colors <3

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 21 juli 2012 at 00:25

  Mijn glamourmoment was toen ik naar de feestelijke première van het FIlmfestival Vlissingen ging, mooi jurkje aan, een zaal vol met mooi geklede mensen, lekkere hapjes, drankjes en wat BN’ers.

 • Avatar van Noa
  Reply Noa 20 juli 2012 at 20:14

  Wauw! Wat een leuke win-actie!

  Wat mijn ultieme glamourmoment was? Toen ik bruidsmeisje was op een enorm grote bruiloft en ik in mijn mooie jurk rozenblaadjes mocht strooien. Ik voelde me zo glamoureus !

  Ik zou enorm graag deze win-actie willen winnen!

  Xx. Noa

 • Avatar van sophie
  Reply sophie 20 juli 2012 at 19:35

  Mijn ultieme glamourmoment….

  Mezelf lekker verwennen met een scrubje, maskertje en een fijne voedende bodylotion. Muziekje op de achtergrond (la, la trala). Daarna een nieuwe outfit aan met rode killerheels. Dan een mooie ooglook maken die mijn ogen lekker laten knallen. Parfumpje (spray spray)
  De stad in, drankje doen met vriendinnen en SPARKLE till the sun comes up!

 • Avatar van Jorien
  Reply Jorien 19 juli 2012 at 19:26

  Mijn ultieme glamour moment wordt mijn gala in de 6de, ik kijk al zolang uit naar dit moment, mijn eerste gala moet perfect worden. Daarbij hoort natuurlijk een mooie jurk, maar ook make-up is belangrijk :) Zou geweldig zijn als ik op zo’n manier die perfecte make-up zou kunnen winnen.

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 19 juli 2012 at 14:35

  Bij mij is het uit de kamer komen, helemaal klaar gemaakt om uit te gaan en mijn vriend die even een check doet van kop tot teen en dan begint te glunderen en zegt: maar jij bent van mij hoor! <3

  Mooie look trouwens, heel glamoureus!

 • Avatar van maureen
  Reply maureen 19 juli 2012 at 13:29

  mijn ultieme glamour moment was toen ik met het eindfeest in groep 8, in een limo reed met nep wijn, en alle mensen die de auto nakeken en je even beroemd voelen, haha. :) Super leuke producten ! xo.

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 18 juli 2012 at 21:36

  Kan me zo 1,2,3,geen glamourmoment herinneren maar het is wel leuk natuurlijk om toch
  mee te kunnen doen om een beetje glamour te winnen.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 18 juli 2012 at 12:22

  Mijn ultieme glamour moment:

  Met het eindgala van de Havo kwamen ik en mijn vriendinnen aan in twee mooie auto’s. Toen moesten we uitstappen voor de school en over de rode loper met z’n alle naar binnen lopen. Allemaal gekleed in mooie gala jurken, mooi opgemaakt en de haren mooi opgestoken!

 • Avatar van Paulien Wisselink
  Reply Paulien Wisselink 17 juli 2012 at 23:59

  Mijn ultieme glamourmoment is:

  Als je in een overvolle bus in je eentje naar achteren loopt om nog een plaatsje te zoeken en iedereen kijkt je aan, en je denkt: dit voelt alsof ik op een catwalk loopt en meedoe aan een modeshow van een beroemdheid! ;-)

  Groetjes Paulien

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 17 juli 2012 at 23:18

  Mijn ultieme glamourmoment is als ik ’s morgens op sta en blij ben met wie ik ben zonder make-up te dragen!

  Liefs

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 17 juli 2012 at 21:12

  Mijn ultieme glamourmoment moet in elk geval nog komen. Gehuld in mooie elegante kledij en perfecte make-up een premiere of iets dergelijks meemaken. Compleet met luxe hapjes. En een fotograaf graag, want ik wil dit graag hebben vastgelegd.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 17 juli 2012 at 21:11

  Hele mooie look! Ik kan me helaas echt niet herinneren wanneer ik me voor het laatst echt glamoureus heb gevoeld..haha jup, sad but true:p Veel succes aan alle lieve dames! xoxo

 • Avatar van Susanne.
  Reply Susanne. 17 juli 2012 at 20:29

  mijn glamour moment was, toen ik me helemaal mooi had opgemaakt en aangekleed alles. mijn zusje weer terug kwam uit het ziekenhuis en ik met haar in mijn armen op de foto werd gezet ! :) met haar in mijn armen voelde ik me echt mooi

  xxx

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 17 juli 2012 at 20:28

  Leuk, ik doe mee! Mijn glamourmoment.. uhm.. nou, ik ben niet zo’n meisje-meisje, maar ik moet hier toch het cliche antwoord geven: mijn trouwdag. =)

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 17 juli 2012 at 20:24

  Leuke winacite :) Mijn ultieme glamour was op ons trouwdag – voelde me net een prinsesje :)

 • Avatar van Kikkertje
  Reply Kikkertje 17 juli 2012 at 20:17

  Mijn ultieme glamour momentje is, is wanneer ik mezelf een home-made spa geef. Ik gebruik dan mijn meest luxe producten en kom helemaal tot rust. Door de uitgebreidheid voel ik me veel glamoureuzer dan in de spotlights want daar voel ik me eerder ongemakkelijk in omdat al die mensen me aanijken.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 17 juli 2012 at 19:45

  Mijn ultieme glamourmoment is op een dag opstaan en mezelf weer mooi vinden en weten dat ik er mag zijn. Dat de wereld niet meer zwart is, maar vol met mooie kleuren en veel inspiratie!

 • Avatar van 58Fairytale
  Reply 58Fairytale 17 juli 2012 at 19:31

  Mooie look! Mijn glamour moment was toen ik een nieuwe kapsel had en iedereen vond het veel mooier staan dan mijn oude styl. Ik vond het natuurlijk heel leuk om zulke complimentjes te krijgen en voelde me ook mooier dan is ben. X

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 17 juli 2012 at 19:10

  Wat een mooie look! Die lipgloss is echt prachtig! Hopelijk win ik zo’n pakketje :) Mijn ultieme glamourmoment was vorige zomer op vakantie met mijn vriendje. Vrijdagavond was er een speciale party met super chique hapjes en lekkere drankjes, danseressen… De dresscode was black dus ik had mijn mooiste galakleedje bovengehaald. Voordat je op de party kwam, moest je een soort van muur langs waar ze een foto van je maakte. Het leek echt zo’n muur waartegen ook filmsterren e.d. geïnterviewd worden als ze naar een of ander event moeten, weet je wel zo met een speciale achtergrond. Toen voelde ik me toch wel even heel glamoureus :)

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 17 juli 2012 at 19:06

  Wauw, mooie producten! Mijn ultieme glamourmoment: Ik was 9/10 jaar, toen ik mijn eerste fotoshoot deed.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 17 juli 2012 at 18:49

  Wat een pretty look Desirée!
  Mijn ultieme glamour moment: als ik helemaal gedoucht bent en mezelf mooi heb opgemaakt en aangekleed. Eigenlijk als ik ready to go ben vooreen leuk feestje of een etentje, dan voel ik me harstikke glamorous! :D

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 17 juli 2012 at 14:38

  Ah wauw, wat een mooie look! Sophisticated:))
  Mijn ultieme glamourmoment was toen ik in oktober bij m’n ouders thuis de trap afliep in m’n witte bruidsjurk subtiel gevoerd met steentjes.. Jurk, haar, sluier, muiltjes en make-up. It has never been that perfect:) ik kijk echt terug naar de foto’s met veel blijdschap dat ik dichtbij mijzelf ben gebleven voor m’n looks op onze mooie dag. Raad het iedereen aan om daarvoor te kiezen ^^

 • Avatar van Sharity
  Reply Sharity 17 juli 2012 at 14:33

  Mijn ultieme glamourmoment was toch wel mijn eindexamen gala in een super mooie jurk en ondanks de brandwond op mijn hoofd, toch hele mooie krullen gemaakt door mijn moeder :)

 • Avatar van Lisa Bloem
  Reply Lisa Bloem 17 juli 2012 at 14:33

  mijn glamour moment was dat ik mijn vriendje zag op de examenfeest,Ik was helemaal gekleed in Gala en hij ook.wauw

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.