Media

Let’s stay in touch!

12 juli 2012


Als je Curvacious.nl regelmatig bezoekt dan is je linksbovenin vast wel het rijtje met icoontjes opgevallen. Icoontjes die verwijzen naar een platform of social media waarmee je Curvacious kunt volgen. Vandaag even een kleine update hierover. Waarom? Omdat je op de site veel minder van mijn privéleven vindt dan op sommige andere kanalen waarop ik te volgen ben èn ik regelmatig winacties hou waarbij je enkel mee kunt doen als je me op één van die kanalen volgt. Leuk toch?!

Facebook
Je kan me volgen op Facebook. Zo krijg je van elke update op de site automatisch een berichtje in jouw tijdlijn te zien, mis je dus geen enkel artikel èn ik hou regelmatig exclusieve Facebook winacties. Daarnaast laat ik hier ook regelmatig andere korte nieuwtjes zien van mooie producten etc.


Bloglovin’
Je kan me volgen via Bloglovin‘. Bloglovin’ is een handig platform waar je een account kunt aanmaken en zo al je favoriete blogs/sites kunt volgen. Zo kan je hier bijvoorbeeld dagelijks inloggen en zie je in één oogopslag welke site een nieuw artikel online heeft staan zonder dat je tig tabbladen/schermen open hoeft te zetten, van site naar site hoeft te gaan om te kijken of er een nieuw bericht online staat etc. Handig! Ook kan je posts liken door op het rode hartje onder een artikel te klikken.


Twitter
Je kan me volgen via Twitter. Hier deel ik regelmatig leuke nieuwtjes, vertel ik wat mij zoal privé bezig houdt, hou ik exclusieve Twitter winacties en zie je automatisch een tweet voorbij komen als er een nieuw artikel online staat. En ik zeg het alvast: ik ben best een beetje twitterverslaafd ;)


Instagram
Je kan me volgen via Instagram. Nog niet zo heel erg lang geleden maakte ik een Instagram account aan en sindsdien ben ik verkocht. Wat een leuke manier om even snel iets uit je leven te delen met een kort tekstje erbij! Ik laat dan ook van alles zien, van privé dingen, nieuwe aankoopjes, mijn huisdieren, waar ik ben of wat ik aan het doen ben etc.


Notificatie
Je kan een email notificatie instellen in de sidebar, halverwege rechts. Je krijgt hier geen hele nieuwsbrieven van me binnen, maar gewoon een kort mailtje met een link als er een nieuw artikel geplaatst is. Ben je dus minder van de social media, maar wil je wel van alles op de hoogte gebracht worden? Dan is zo’n email notificatie superhandig!

Op welke social media kanalen ben jij het meest actief?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 13 juli 2012 at 10:13

  Ik vind dat jij vooral erg leuk actief bent op Facebook. Iedere keer neem ik me voor om daar ook meer mee te doen, maar ik weet gewoon niet zo heel goed hoe het werkt!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 13 juli 2012 at 05:02

  Ik kijk eigenlijk altijd via Bloglovin’. Ik volg vrij veel blogs en dat is gewoon het makkelijkste om bij te houden:)

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 12 juli 2012 at 20:24

  Ik ben vooral erg actief op twitter [iets wat je misschien wel doorhebt ondertussen, ghehe..] en facebook. Instagram check ik ook vrij vaak, en bloglovin probeer ik iedere dag, maar sla ik ook wel eens een dagje [of twee] over. Als ik onderweg ben is het vooral twitter en instagram, die zuipen de minste MB’s :P

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 12 juli 2012 at 14:21

  Ik zal ook even Liken op Facebook!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.