Beauty

Lush | Emotional Brilliance make-up

20 juli 2012


Morgen is het wereldwijd feest in elk Lushfiliaal dat er is want dan wordt de make-uplijn van Lush gelanceerd met de naam Emotional Brilliance. Iets totaal nieuws in hun assortiment. Het product wat hiervoor het dichtst bij make-up kwam waren de skin tints, een soort getinte moisturizer/kleursupplementen om je huid egaler te maken en tegelijkertijd lekker te voeden. Nu worden hier vloeibare lipsticks, creamy eyeshadows, eyeliners, poeder, een vloeibare bronzer, een vloeibare highlighter en zelfs een mascara aan toegevoegd! Kijk mee voor meer informatie over de producten, foto’s, een verslag van het event en natuurlijk ook mijn mening over enkele producten.

Vorige week vrijdag was het persevent ter ere van deze nieuwe Lushcollectie en het was er één in een bijzondere setting, met live-muziek, gezelligheid en een bijzondere kennismaking met het Emotional Brilliance kleurenpalette. De credits voor de foto’s van het event gaan naar ByAranka.nl. Het was de bedoeling dat je je ogen sloot waarna het ronde bord vol kleuren rond werd gedraaid en ik me naar een zomers tafereel moest indenken en mijn gedachten moest proberen los te maken. Bij het opendoen van mijn ogen mocht ik kiezen voor 3 verschillende kleurtjes die mij het meest aanspraken.

Bij mij kwam hier Elegant, Fantasie en Motivatie uit. Vervolgens werd uitgelegd waar deze kleuren voor staan en omdat ik deze drie kleuren intuïtief gekozen heb passen ze goed bij mij op dit moment. In combinatie met de uitleg van de Lushdame vond ik het heel bijzonder hoe dit ook ècht klopt bij mij op dit moment. Vervolgens werden deze drie namen op een briefje geschreven, kon ik in de volgende ruimte een goodiebag aangevuld met deze 3 kleuren meenemen en werd ik doorgestuurd naar de ruimte met live-muziek en spiegels om aan de slag te gaan met de nieuwe producten. Na een gezellig babbeltje in de zon was het tijd om weer naar huis te gaan.


Liquid lips €17,95 per stuk (veganistisch) 5gr
Laat je lippen spreken, terwijl ze worden verzorgd met een basis van onze Ultrabalm: jojobaolie, candelila- en rozenwas. Je lippen worden voorzien van een prachtige, langhoudende kleur en voelen glad, zacht en verzorgd aan. Je kunt kiezen uit 13 verschillende kleuren.

Cream Eyeshadow €17,95 per stuk (veganistisch) 5gr
Oogschaduws in maar liefst 6 prachtige, krachtige kleuren. Het zijn uitgesproken, kleurrijke producten, die je ook gemakkelijk kunt blenden voor een zachter effect. Rustgevende rozenblaadjesinfusie, amandel- en jojobaolie vormen een zachte, verzorgende basis voor de meest gevoelige huid. De capuacuboter zorgt ervoor dat de eyeshadows prachtig gepigmenteerd zijn, gemakkelijk aan te brengen en te blenden, zonder te vervagen.

Eyeliner €17,95 per stuk (veganistisch) 5gr
Lush introduceert eyeliners in 11 levendige kleuren, allemaal met een zachte, verzorgende basis van rozen of ogentroost. Onafhankelijk en Fantasie zijn 2 smudge-proof eyeliners, op basis van ogentroost, een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt bij gevoelige ogen of tegen irritaties. De andere 9 eyeliners hebben dezelfde basis als de Cream Eyeshadows en zijn gemakkelijk te mengen en te blenden.


Feeling Younger €14,95 (veganistisch) 20gr
…werkt als een gezichts-highlighter waardoor je huid een heldere, jeugdige uitstraling krijgt. Je kan het op verschillende manieren gebruiken – vlak onder je wenkbrauwen en op je ooglid voor een liftend effect; op je jukbeenderen voor een jeugdige glow; onder je ogen om donkere kringen te verdoezelen; op je decolleté voor een sexy glans. De basis van o.a. havermout en amandelolie verzorgt elke huidtype.

Charisma €14,95 (veganistisch) 20gr
…is een gouden mix, dat zorgt voor een mooie warme glans en sunkissed look. Voor een perfecte gezonde teint! De verzorgende basis van o.a. havermout en amandelolie is geschikt voor elke huidtype.

Emotional Brilliance €14,95 (veganistisch) in een potje van 20gr
Een huidverzorgende, transparante, lichtreflecterende gezichtspoeder, die je een natuurlijke en gezonde glow geeft. Het is bovendien geschikt voor alle huidtypes. Het kan gebruikt worden over je foundation en zorgt voor een glansvrije afwerking. Uiteraard ook geschikt om te gebruiken over alleen een moisturiser, voor een natuurlijke look. Een beetje aanbrengen op je ooglid, en je eyeliner zit muurvast, zonder te vlekken. Jojobaolie zorgt ervoor dat je huid wordt verzorgd, zonder uit te drogen of te glimmen. Bevat geen minerale oliën of conserveringsmiddelen.

Eyes Right €14,95 (veganistisch) 5gr
Een mascara die je wimpers niet alleen zwart kleurt, maar ze ook verzorgt en voedt? Een mascara die zacht genoeg is voor de meest gevoelige ogen? Eyes Right van Lush! Met slechts één conserveringsmiddel (de meeste mascara’s bevatten tussen de 4 en 6) is deze niet irriterend voor je ogen. Boordevol vitamines en mineralen, door o.a. de verse tarwegras-infusie dat zeer voedend is. Japan- en carnaubawas zorgen ervoor dat de mascara mooi blijft zitten: smudgeproof! Mooie, gezonde, wapperende wimpers? Eyes Right dus!


Feeling younger is een verzorgende vloeibare highlighter waar je maar weinig van nodig hebt per keer en het geeft een parelmoerachtige gloed op de plekken waar je wilt (onder je wenkbrauw of op je jukbeenderen bijvoorbeeld), maar je kan hem ook mengen met je foundation of dagcrème voor een mooie glow allover. Charisma is een vloeibare highlighter die je alleen kan gebruiken om je gezicht meer vorm te geven (langs je haargrens of in de dieptes van je wangen bijvoorbeeld), maar je kan ook deze weer mengen met je foundation of dagcrème om deze net een tikje meer sunkissed te maken. Emotional Brilliance is een transparante poeder die je over je gehele gezicht kunt gebruiken om deze te matteren en zijdezacht aan te laten voelen. Eén nadeel: ik had hier graag een sifter bij gezien zodat je het poeder gemakkelijker kunt doseren in het deksel..

Eyes Bright is een smudgeproof zwarte mascara die je kan opbouwen van een natuurlijk resultaat totdat je vampy wimpers krijgt en laat zich aan het eind van de dag gemakkelijk verwijderen met m’n normale reinigingsmelk. Elegant is een vloeibare lichtroze lipstick die zich door de sponsapplicator eenvoudig laat aanbrengen. Je kan hem ook gemakkelijk lichtjes aanbrengen als blush voor lieve, frisse roze wangetjes. Fantasie is een goudkleurige eyeliner die erg goed op zijn plek blijft zitten. Voor een leuk effect kan je hem ook bij bijvoorbeeld een zwarte, klassieke smoky eye aanbrengen op de puntjes van je wimpers. Lekker feestelijk! Motivatie is een donkerblauwe, petrolachtige eyeliner die je ook zou kunnen gebruiken op je gehele ooglid, ware het niet dat deze kleur flink stained (na verwijderen een vlek achterlaat op de huid) waardoor ik hem helaas niet snel zal gebruiken.

Met de pigmentatie van de producten zit het wel goed en de verpakkingen in de kleine pipetflesjes is erg leuk bedacht. Maar, heel erg praktisch werkt het hierdoor niet. Er is bij mij bij allevier de ‘pipetproducten’ wat speling in het staafje waardoor je uit moet kijken dat je niet uitschiet tijdens het aanbrengen van het product. Aanraders? Feeling Younger, Emotional Brilliance, Elegant en Fantasie.

Lush Emotional Brilliance make-up is te koop vanaf morgen in alle Lush filialen en via de webwinkel op Lush.nl.

Ben jij nieuwsgierig naar de make-up producten van Lush? Welke producten spreken jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 24 juli 2012 at 12:15

  Ik ben even naar binnen gelopen zaterdag, wat vragen gesteld ik heb foundation van hun gekocht, maar het nadeel van de oogschaduw/eyeliner is, (die wilde ik ook kopen) het is best een groot potje voor wat je maar een half jaar maar bewaren, dat vind ik erg jammer van de collectie!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2012 at 10:18

   Dat is inderdaad wel een nadeel, of je moet zeker weten dat je een bepaalde kleur echt heel erg regelmatig gebruikt..

   • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 25 juli 2012 at 13:09

    Ja klopt, maar dan nog gaat hij denk ik niet op, want er zit nog best wel veel in zo’n potje, of je moet hem samen met iemand nemen, maar ik vond juist de bijzondere kleurtjes het leukste, zou wel handig zijn als ze iets langer houdbaar zouden zijn.

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 23 juli 2012 at 11:42

  Supermooie producten, ben erg benieuwd naar de producten.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 juli 2012 at 00:19

  De roze gloss is echt prachtig. Heb deze lijn al op de mail voorbij zien komen. Ben benieuwd ernaar en ga het ook zeker zelf proberen. Leuk artikel.
  Liefs, xxx

 • Avatar van jana
  Reply jana 20 juli 2012 at 20:49

  Ziet er zo mooi uit :D x

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 20 juli 2012 at 16:23

  Feeling Younger vind ik wel goed klinken, lijkt me wel handig. Een beetje zoals die crème highlighter van Eyeko?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juli 2012 at 08:13

   Ja, daar heeft het wel wat van weg. Maar dan die extra glow versie ofzo, omdat de normale meer een gouden glow had en die extra glow meer koeler :)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 20 juli 2012 at 14:46

  Ik ben hier super benieuwd naar. Ik kocht vroeger heel graag make up bij het zusje van Lush: B Never. Baalde zo toen dat bedrijfje haar deuren sloot. Snel naar Lush dus!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juli 2012 at 08:14

   Die make-up was ook supermooi, helemaal die verpakkingen van B never too busy to be beautiful ♥

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 20 juli 2012 at 13:03

  Ziet er heel mooi uit allemaal! Ik vind de namen van de producten ook erg leuk :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 20 juli 2012 at 10:08

  Is dit niet gewoon hetzelfde als Lush make-up merk Never too busy to be Beautiful? (dat helaas failliet is gegaan)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juli 2012 at 11:10

   Ahhhh you remind me! Die verpakkingen waren wel echt geweldig mooi ^^

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 20 juli 2012 at 09:57

  Wat een leuke producten zeg! Als ik bij ’n LUSH ben neem ik zeker ’s een kijkje!

 • Avatar van Aranka
  Reply Aranka 20 juli 2012 at 09:46

  Ik ben echt enthousiast over de product, alleen echt praktisch vind ik ze niet in die verpakking, maar wel echt ontzettend leuk!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 juli 2012 at 09:42

  Jammer van die speling in de staafjes van het pipet. Lijkt me niet fijn bij het aanbrengen. Hopelijk zullen ze dit snel verbeteren zodat het prettiger aanbrengt.

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 20 juli 2012 at 08:33

  Ik kijk vooral uit naar de gezichtspoeder en highlighter!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 20 juli 2012 at 01:44

  Ik vind de spulletjes er zo mooi uit zien!
  Ik ben erg nieuwsgierig en wil zeker dan ook gaan swatchen in de winkel:D

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 20 juli 2012 at 00:22

  Ziet er mooi uit! Ga er zeker even naar kijken.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.