Beauty

MakeOver International | Eye shadows & fresh gloss (incl. look)

5 juli 2012


Halverwege vorige maand vertelde ik over mijn Zalando beauty bestelling *klik* en daar zaten ook deze make-up items van het merk MakeOver International tussen. Een merk waar niet heel erg veel over terug te vinden is, terwijl ik juist altijd erg nieuwsgierig ben naar de achtergrond van een merk. Maar goed, de verpakkingen spraken me aan en ik besloot enkele losse oogschaduws en een lipgloss te bestellen. Eén van de oogschaduws had ik gepland als blush, de kleur leek me hier echt prachtig voor, maar het is toch altijd even afwachten of de kleuren in het echt ook zo zijn als dat je ze via een afbeelding hebt besteld via internet.

Gelukkig kwamen de kleuren precies zo over als in de webwinkel, pluspunt! Helaas kan je niet op namen of kleurnummers zoeken bij Zalando, maar alleen op ‘paars’, ‘bruin’ etc. dus je moet goed naar de afbeeldingen kijken om te zien welke kleur het echt zal zijn.

De kartonnen verpakkingen hebben wel wat weg van de verpakkingen van NARS en de producten hebben rechte vormen in een strakke, matzwarte verpakking die mij persoonlijk erg aanspreken. Op de verpakking staat alles wat er op moet staan; een omschrijving van het product, een ingrediëntenlijstje, kleurnummer/naam en de inhoud. (Nu was een website van het merk of iets dergelijks ook handig geweest, zo had ik er meer over kunnen opzoeken. Ook al ben ik best handig met Google, ik kom er namelijk echt niet achter waar dit merk precies vandaan komt. De producten zijn in ieder geval gemaakt in P.R.C. oftewel China.)

Voor de oogschaduws heb ik gekozen voor de kleuren 20 Forest, 09 Smoky, 03 Eggshell en 11 Soft Pink. Deze laatste had ik bedacht als blush en gelukkig valt deze precies zo uit als ik had verwacht. Natuurlijk wist ik totaal niet wat ik kon verwachten bij een merk waar ik geen ervaring mee heb en bijna niks over kon vinden op het internet, dus ik was heel erg benieuwd naar de kwaliteit ervan.

Wat ik een voordeel vind is het extra plasticje over de oogschaduw heen, zodat (mocht de oogschaduw poederig werken) je bij het openen van het doosje niet direct dit in de rondte verstuift. Ook kan je de oogschaduws uit het losse doosje klikken en kan je er zo een palette mee vullen/samenstellen. De oogschaduws bevatten allemaal 1,5gr aan product en ze kosten €7,95 per stuk.

Hieronder zie je de verschillende kleuren onder elkaar op de volgorde zoals hierboven:


Forest is een diepgroene kleur met een satijnglans, werkt totaal niet poederig en laat zich gemakkelijk blenden. Smoky is een intens zwarte oogschaduw met zilverkleurige shimmers, werkt niet poederig maar laat zich wel iets lastiger blenden. Eggshell is een prachtige beige highlighter met een satijnglans, werkt iets poederiger en laat zich gemakkelijk blenden. De oogschaduw die ik als blush bedoeld had, Soft Pink, is een perzikroze kleur met een gouden glans die in elk licht weer iets anders lijkt te zijn. Deze kleur werkt iets poederiger maar laat zich wel goed blenden.

Ook bestelde ik een Fresh Gloss in de kleur 07 Light Pink, een frisroze kleur met een koele ondertoon en een creamy substantie met een mooie pigmentatie. Met de sponsapplicator kan je de gloss gemakkelijk en zonder te knoeien aanbrengen en de kleur blijft voor een gloss redelijk lang zitten, fijn! Er zit 6ml aan product in en deze gloss kost €7,95.

Op deze foto kan je goed de pigmentatie en de kleuren van de producten zien. Ik ben onder de indruk! Ik vind het echt heel erg leuk dat ik een nieuw merk ‘ontdekt’ heb waar ik zo tevreden over ben. Ik ben dan ook direct heel erg nieuwsgierig geworden naar meer van dit merk, zoals de foundations, poeders, lipsticks en blushes. Ik duim alvast hard dat er een foundation licht genoeg is voor mijn huidskleur…

De roze tint krijg ik heel erg lastig vastgelegd op de foto. Met het licht vanaf de ene kant is hij duidelijk roze, met het licht van de andere kant (zoals hierboven) is het meer een goud/perzik-achtige kleur. Van de zilverkleurige shimmer op de zwarte oogschaduw blijft na het aanbrengen niet veel meer over. Hiervoor zal je hem vochtig kunnen aanbrengen. Op de swatches hierboven heb ik alle kleurtjes droog aangebracht zonder oogschaduwbasis eronder.

Naast mijn dagelijkse basis van primer, foundation/BB cream, concealer, bronzer, wenkbrauwen en huidskleurig potlood op mijn onderste waterlijn heb ik bij bovenstaande look alle producten van MakeOver International gebruikt. De roze oogschaduw met gouden glans heb ik op mijn wangen/jukbeenderen aangebracht en dit zorgt voor een mooie glow die vooral in zonlicht prachtig tot haar recht komt. Eggshell bracht ik aan in de binnenste ooghoeken en onder de wekbrauwen, Forest op mijn bewegende ooglid en onder mijn oog en Smoky enkel als een lijntje langs de bovenste wimperrand waarbij ik hem aan het uiteinde een beetje veertjes-achtig liet uitlopen zodat mijn wimpers een boost lijken te krijgen. Op mijn lippen bracht ik een dun laagje van de fresh gloss aan.

MakeOver International is verkrijgbaar bij Zalando.nl. Je kan er betalen via bankoverschrijving, creditcard, PayPal, iDeal of met een acceptgiro bij je bestelling, je betaalt geen verzendkosten en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Heb jij ervaring met dit make-up merk of ben je er nieuwsgierig naar geworden?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Hello World
  Reply Hello World 13 maart 2013 at 23:37

  There is absolutely no much better time than now! There are many issues you may be interested in Hello World prior to starting. The recommendations that practices provides you with all the details you want for getting good results with your internet affiliate advertising business. To actually complete almost everything you want to, established little, quickly attainable goals each day. You could have a process bar that provides you with what you ought to do. Often you have to spend funds to generate a little funds, especially if you’re a whole new internet affiliate marketer. Do spend money-back into the internet affiliate advertising strategies by advertising and marketing with some other websites and solutions. Yahoo, Google and Facebook or twitter are one of the popular websites you are able to promote with and see results, should you do it the correct way. You need to be honest with your viewers if you want accomplishment with internet marketing. Becoming honest is the key to developing a reader base that is committed to you. Becoming dishonest with your target audience can cause them distrusting you and also staying away from your hyperlinks. Take advantage of an associate system. Affiliate marketer sites are helpful because they work as a portal attaching marketers and websites. A good web designer will simply want to lover with sites that have good reputations which resources may help you get these sites. If you work with respected, founded sites, it will be easy to develop a much more positive standing.A suspensions was set up in 2011 on Cal affiliate marketers, but that has because been raised, along with the hyperlinks may be re-founded for all those credit accounts. Legislation that made Amazon . com decrease their clients from Cal was changed so they can take part yet again. If you had an issue with this, you ought to join. This should make you on what you should do in matters of affiliate marketing online. If you enter the website marketing world with the collection of advice, you happen to be previously on your way to accomplishment. The ideas that have been offered ought to have offered you some tips that can help you begin with the online advertising of your respective internet site.

 • Avatar van Arantxa
  Reply Arantxa 11 juli 2012 at 17:12

  Mooie kleuren zeg, verrassende pigmentatie. Toch zou ik dit denk ik niet zo snel bestellen, omdat ik denk dat ik het teveel links zou laten liggen.

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 11 juli 2012 at 10:00

  Ziet er goed uit!

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 6 juli 2012 at 09:57

  Echt een mooi merk, ik kende het helemaal niet maar ben er zelf erg nieuwsgierig naar geworden

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 5 juli 2012 at 20:27

  De gloss staat je echt prachtig. <3
  Liefs, xxx

 • Avatar van jana
  Reply jana 5 juli 2012 at 20:18

  Mooie make-up :D x

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 5 juli 2012 at 18:13

  Oh wauw, die oogschaduws! Prachtige kleuren! Mooie look ook :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 5 juli 2012 at 15:32

  Die kleur oogschaduw staat je prachtig!!!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 5 juli 2012 at 11:33

  Wauw, die groene eyeshadow staat je mooi! Prachtige kleur :-D

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 5 juli 2012 at 10:50

  Die kleur groen staat je echt prachtig!!!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 5 juli 2012 at 10:29

  Wauw het pigment inderdaad goed van dit merk! :o

  En natuurlijk weer een mooie look er bij. :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 5 juli 2012 at 09:53

  Wat een prachtige producten zeg! Ze zien er ook super luxe en mooi uit!
  En die look, gorgeous!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 5 juli 2012 at 09:42

  Mooie look heb je er mee gemaakt:D

 • Avatar van Aranka
  Reply Aranka 5 juli 2012 at 09:40

  Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar wat een mooie producten zeg!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 5 juli 2012 at 09:07

  Mooie kleuren! Verpakking spreekt idd ook aan :-) mooie look heb je gemaakt, staat je prachtig!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 5 juli 2012 at 09:05

  Super mooie pigmentatie! Vooral groen springt er echt uit (het is alleen dat ik geen groen kan hebben :P)

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 5 juli 2012 at 07:00

  Heel mooie kleurtjes en mooie look

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juli 2012 at 09:41

   Thanks! Ik ben echt verrast door het merk en heb nu nog meer kleurtjes oogschaduw op het oog :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.