Beauty

New in! | Inglot palette

14 juli 2012


In het laatste Let’s get personal! artikel vertelde ik jullie over mijn shopdate in Zwolle en dat ik toen o.a. een Inglot palette heb aangeschaft. Vandaag wil ik graag dit palette van dichterbij laten zien met daarbij natuurlijk een look zoals ik de kleurtjes graag gebruik. Ik besloot om te gaan voor een palette met 3 kleurtjes oogschaduw en daarbij een blush in verschillende koele tinten, omdat deze mij nu eenmaal het beste staan.

Van links naar rechts zie je een AMC blush in nr. 59, een AMC eyeshadow in nr. 73, een d.s. eyeshadow in nr. 483 en een d.s. eyeshadow in nr. 465. AMC staat voor ‘advance makeup component’ en is onderdeel van de lijn voor de gevoelige huid en d.s. staat voor ‘double sparkle’. Zoals je ziet hebben alle kleurtjes een mooie shimmer erin zitten die je door middel van de manier van aanbrengen juist wel naar voren kan laten komen of juist wat minder, omdat de basis eronder matte is.

Het palette voelt stevig aan en het deksel sluit door middel van magneetjes op alle vier de hoeken. Deze magneten zijn best sterk en het is dan ook even goed oppassen met het openmaken van het palette, je wilt natuurlijk niet dat je door uitschieten o.i.d. een hoekje uit je oogschaduw of blush haalt met je nagel of het deksel.

Er zijn heel erg veel mogelijkheden om verschillende palettes samen te kunnen stellen bij Inglot, van oogschaduwpalettes tot blushpalettes, maar ook gemengde palettes waar zelfs lipstick en concealer in past.

De blush (AMC 59) bevat 7 gram aan product en is een koele paarsroze tint met zilveren shimmer. De basis van deze blush is matte en de shimmers hebben een zilveren kleur. Het is een kleur die ik als ‘elke dag blush’ gebruik omdat dit bij veel ooglooks en gelegenheden past. Breng ik de blush aan op een ronddraaiende manier dan zie je op de huid niet veel glitter, meer een mooie glow en breng ik hem met een meer deppende manier aan dan zie je ook zeker de shimmer terug op de huid. De pigmentatie van de blush is erg goed en ik hoef hem dan ook amper aan te raken en ik heb al genoeg op mijn kwast voor een wang.

De drie oogschaduws zijn alledrie echt prachtig, sowieso vind ik tinten als deze heel erg mooi, maar het waren bij het uitzoeken ook echt de drie kleurtjes die mij als eerste aanspraken.

De paarse oogschaduw (AMC 73) bevat 2,7 gram aan product en is een donkerpaarse tint met koele shimmers. De blauwe oogschaduw (D.S. 483) bevat 2,5 gram aan product en is een donkerblauwe tint met een grijze ondertoon en bevat koele shimmers. De bruine oogschaduw (D.S. 465) bevat 2,5 gram aan product en is een middenbruine tint met zowel koele als warme shimmers.

Breng ik de oogschaduws zonder een oogschaduwbasis aan dan zijn de kleuren al intens, maar met een oogschaduwbasis eronder of vochtig aangebracht komt de intensiteit pas helemaal tot haar recht. Als ik de kleurtjes aanbreng met een fluffy kwast dan zie je meer een matte kleur, breng ik ze al deppend aan dan is de shimmer erin duidelijker te zien. Je kan je look dus zo intens/shimmery maken als je wilt. De fallout valt me ondanks dat het shimmery kleurtjes zijn echt heel erg mee, fijn!

Op deze foto heb ik alle kleurtjes droog geswatched zonder een oogschaduwbasis eronder. I’m in love! ♥ Ik weet zeker dat dit kleurtjes zijn die ik heel erg vaak zal gaan gebruiken en ik denk er nu over na om zo’n zelfde palette te gaan vullen met een peachy blush, highlighter kleur, een mooie donkergroene shimmery kleur en een matte zwarte kleur. Als ik beide palettes dan op elkaar klik kan ik er heel veel kanten mee op en heb ik precies alle kleurtjes bij elkaar die ik het meest draag.

Een palette als deze kost nu, met de recente prijsverhoging, €32,00. Voor de kwaliteit van het palette en de kwaliteit en de hoeveelheid aan product van de kleurtjes wat je ervoor terug krijgt vind ik dit een erg nette prijs. Inglot make-up is te koop bij de Inglot Store in Amsterdam, bij verschillende counters in V&D en via InglotCosmetics.nl.

Ik gebruik in mijn dagelijks leven graag een kleur in mijn ooglooks, maar dan wel als accent en het liefst niet teveel verschillende kleuren bij elkaar en als een geheel van de wimperrand tot in de crease. Dat is gewoon niet zo ‘mij’. Ik maak liever een neutrale ooglook en geef daar een kleuraccent aan mee door er een lijntje mee te trekken langs de bovenste en/of onderste wimperrand. Zoals je ziet geeft de blush een zachte uitstraling aan mijn gezicht.

Heb jij make-up of palettes van Inglot in jouw verzameling? Welke producten en/of kleuren vind jij echt aanraders?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 augustus 2012 at 09:19

  Dat is waar, met leuke mensen wordt iets al snel gezellig :) Als je nog een keertje komt kunnen we wel wat gaan drinken ofzo :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 augustus 2012 at 22:55

  Haha, shoppen in Zwolle: echt?! Ik woon daar en vind het shoppen hier niks aan :) Heb vanmiddag m’n eerste freedom system palette gekocht!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 augustus 2012 at 09:16

   Het is natuurlijk vooral heel erg gezellig als je met een paar leuke meiden bent ;) En ik vind Zwolle een erg mooie stad ook, doet een beetje dorp-ish aan ^^

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 16 juli 2012 at 18:31

  Wow wat een mooi palette met prachtige kleuren!

 • Avatar van peggy timmermans visagie
  Reply peggy timmermans visagie 16 juli 2012 at 16:06

  Prachtig palette! Zelf heb ik heel wat Inglot palettes, ik werk er graag mee en ze zijn super gepigmenteerd!

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 15 juli 2012 at 19:37

  Mooi palette met prachtige kleuren :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 15 juli 2012 at 15:03

  heel mooi palette! mooie look ook :)

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 14 juli 2012 at 23:26

  Goed uitgezocht! En beter dat je hem nog even voor 29 kon krijgen :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2012 at 10:34

   Is toch weer een paar euro winst ;) ♥

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 14 juli 2012 at 20:23

  Prachtige kleurtjes!! Die blush gaat op de wishlist :-)

 • Avatar van jana
  Reply jana 14 juli 2012 at 19:42

  Prachtig palette :D x

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 14 juli 2012 at 17:37

  De blush is echt pretty!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 14 juli 2012 at 16:16

  Prachtig palette heb je uitgekozen. Of wel .. kleuren! En die blush <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2012 at 10:36

   Ik ben er ook echt helemaal happy mee ^^

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 14 juli 2012 at 14:14

  Ik vind het hele mooie kleuren! Ze staan je goed!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 14 juli 2012 at 12:30

  Mooie kleuren heb je uitgezocht! Ik <3 Inglot eyeshadows (heb een verzameling natural kleuren, maar ook verschillende tinten groen en blauw)

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 14 juli 2012 at 12:27

  Love it! Staat je echt heel mooi. En het palette is prachtig!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 14 juli 2012 at 12:04

  Mooie kleurtjes, staat je heel mooi subtiel en haalt je oogkleur naar voren

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 14 juli 2012 at 11:45

  Prachtig palette, heel mooi! Ik wist niet dat je blush en oogschaduw in een palette kon doen, leuk :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2012 at 10:37

   Ik wist het zelf ook niet, tot ik een voorbeeldpalette zag liggen. Echt heel handig ^^

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 14 juli 2012 at 11:18

  Mooie kleurtjes!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 14 juli 2012 at 09:53

  Erg mooie kleuren. Ik heb geen Inglot pallet maar vind deze prachtig!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 14 juli 2012 at 09:22

  Wauw echt heel erg mooi :D

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 14 juli 2012 at 00:40

  Het staat je prachtig, wat heb je toch een mooi koppie!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2012 at 10:38

   Je maakt me helemaal aan het blozen… Dankjewel!

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 14 juli 2012 at 00:32

  WAUW, pretty! Ik heb helaas ook nog geen inglot :( Ik wil het nog wel heel graag kopen..

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 14 juli 2012 at 00:31

  Mooi!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 14 juli 2012 at 00:30

  Pretty! Vooral de bruine kleur vind ik erg mooi en het paars staat goed bij je ogen zeg! Ik heb zelf nog geen Inglot make-up, helaas.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.