Beauty

Newsflash! | HairGro bij haaruitval en dun haar

25 juli 2012


De cijfers liegen er niet om: 1 op de 3 vrouwen heeft last van haarverlies of dun haar, 85% van de mannen heeft last van haarverlies en/of kaalheid voor hun 50e… De producten van HairGro zijn geschikt voor juist die doelgroep. Met capsules die werken van binnenuit en een shampoo, conditioner en booster die werken op de hoofdhuid en het haar.

Haaruitval bij vrouwen
Overmatig haarverlies kan bij zowel vrouwen als mannen op verschillende leeftijden voorkomen. Bij vrouwen kunnen stress, diëten en zwangerschap de conditie van het haar ongunstig beïnvloeden, maar ook haarstyling producten zijn belastend voor het haar en de hoofdhuid. Tijdens de overgang kunnen hormoonveranderingen het haar en de hoofdhuid sterk beïnvloeden. Het haar groeit minder snel, wordt doffer en splijt makkelijker. Ook hebben veel vrouwen in deze fase van hun leven last van haaruitval.

Haaruitval bij mannen
Haaruitval op jonge leeftijd komt veel bij mannen voor en is in de meeste gevallen erfelijk bepaald. Dunner wordend haar en inhammen zijn vaak de eerste tekenen van verminderde haargroei. Op oudere leeftijd wordt haaruitval bij mannen veelal veroorzaakt door hormoonschommelingen of een tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen.

Het assortiment van HairGro bestaat uit:

* Hair Treatment capsules (maandkuur, 60 capsules, €37,95) die de haarwortel voeden en de haargroei stimuleren van binnenuit door een samenstelling van fenegriek extract, aminozuren, mineralen en vitaminen
* Hair Healing Shampoo (200ml, €12,95) die de verankering van de haarwortels verbetert en het haar dikker maakt. Deze shampoo is zeepvrij, parfumvrij, parabeenvrij, silicoonvrij en bevat geen schadelijke chemicaliën, PEG en PABA.
* Thickening Conditioner (200ml, €12,95) die de haargroei stimuleren en het haar dikker maakt. Deze conditioner bevat geen parabenen, zeep, parfum, schadelijke chemicaliën, PEG en PABA.
* Hair Booster Serum (100ml, €24,95) die krachtig de haargroei stimuleert en de verankering van de haarwortels verbetert.

De combinatie van deze producten belooft dat het aantal haren in de anagene (groei) fase toeneemt en in de telogene (rust) fase afneemt.

De producten van HairGro zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, gezondheidswinkels en De Tuinen. Voor meer informatie, onderzoeken etc. neem je een kijkje op HairGro.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sarojini
  Reply Sarojini 4 oktober 2013 at 11:28

  Ik heb gister alleen de shampoo en crèmespoeling gekocht bij De Tuinen, volgens de verkoopster moet dat ook helpen. Hoop alleen dat het werkt, want door de jaren heen is me haar echt dunner geworden!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 26 juli 2012 at 01:36

  Niks voor mij, heb juist teveel volume. Maar het ziet er wel heel goed uit.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 25 juli 2012 at 17:40

  Dit moet ik hebben! Ik heb echt last van haaruitval, zo niet grappig. Maar misschien kom het ook door het verven ofzo. Mijn haar is nog wel dik en sterk enzo, maar het valt uit :(

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 25 juli 2012 at 16:24

  O dat is wel echt goed voor mij om in gedachten te houden, mocht mijn huidige kuur niet werken. Ik heb best wat haar uitval door stress dus gelukkig is er wel wat aan te doen.

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 25 juli 2012 at 16:11

  Ben heel benieuwd of dit werkt, heb een tijd terug heel lang last gehad van haaruitval door de verkeerde producten! Het is nu een stuk dunner!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 25 juli 2012 at 14:53

  Ik ben wel benieuwd of het ook echt werkt :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.