Beauty

Newsflash! | Lady Gaga Fame EdP

30 juli 2012

ladygagafame3 - Newsflash! | Lady Gaga Fame EdP
Alweer in november vorig jaar schreef ik een artikel vol met parfumnieuwtjes over de geur van Lady Gaga waarover toen al het één en ander naar buiten was gebracht. Hmmm helemaal zoals het toen gebracht is is het niet geworden, maar vanaf september zal dan echt het eerste parfum van Lady Gaga met de naam Fame verkrijgbaar zijn bij Douglas en Ici Paris XL. Lees verder voor meer informatie en een foto van de unieke flacon.

“Het allereerste ‘black to clear’ eau de parfum ooit

Rijkdom & Vergif
Liefde & Waanzin
Roem & Verraad
Kracht & Woede
Vrijheid & Obsessie

Ze is nooit iemand geweest die genoegen nam met wat ze al bereikt had. Lady Gaga’s eerste signature parfum zet de parfumindustrie op zijn kop. Waar licht is, brengt ze duisternis. Waar transparantie is, brengt ze mysterie. Waar fruit is, vraagt ze om vergif. Het resultaat is Lady Gaga Fame, een weelderige bloemengeur die zo zwart is als de ziel van roem, maar bij contact met lucht volledig transparant wordt.”
ladygagafame2 - Newsflash! | Lady Gaga Fame EdP
De geur opent met een duister akkoord dat is geïnspireerd op de belladonna en brandende wierook, gaat over in een sensueel akkoord met honing, saffraan en abrikozennectar en eindigt in een licht akkoord met de bloemige geur van tijgerorchidee en Arabische jasmijn. De vloeistof in de prachtige flacon is zwart van kleur en zal eenmaal in aanraking met de lucht transparant kleuren. De flacon heeft de vorm van een cocon die wordt vastgehouden door een monsterlijke klauw.

De complete Lady Gaga Fame collectie bestaat uit:

– eau de parfum 30ml, €29,50
– eau de parfum 50ml, €39,50
– eau de parfum ultimate masterpiece 100ml, €69,50
– black shower gel 200ml, €19,50
– black body lotion 200ml, €19,50.

Ik vind het heel opvallend dat er in deze geur geen klassieke opbouw zit van topnoten, hartnoten en basisnoten en ik ben dan ook heel benieuwd of dit een andere geurbeleving met zich meebrengt, omdat je normaal door een bepaald ’traject’ wordt genomen bij een geur. Ik krijg bij de omschrijving van de geur een beetje een flash-back naar Freak van Illamasqua (één van mijn favoriete geuren) en ik ben dan ook heel nieuwsgierig of Fame mijn hart net zo zal weten te raken.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar deze eerste geur van Lady Gaga? Spreken de geurnoten jou persoonlijk aan of lijkt het je juist helemaal niets? Ik ben heel benieuwd en zie jouw mening of gedachtes dan ook graag via de comments/reacties onder dit artikel tegemoet :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 31 juli 2012 at 10:42

  Ik ben echt benieuwd hoe dit ruikt en hoe dat zwarte goedje in z’n werk gaat

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 31 juli 2012 at 07:35

  Ik ben er wel benieuwd naar, maar ik dnek niet dat dit echt een geur voor mij zal zijn..

 • Avatar van jana
  Reply jana 30 juli 2012 at 20:30

  Ooh ziet er mooi uit :D x

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 30 juli 2012 at 20:07

  ik ben heeel erg benieuwd! De geurnoten spreken mij op het eerste gehoord wel aan, maar als hij in de winkels ligt ga ik eerst even ruiken voordat ik beslis of ik hem wel of niet koop ;) en als hij me bevalt zet ik ‘m gewoon lekker op mijn verjaardagslijstje! /ik ben eind oktober jarig dusja ;)/

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 30 juli 2012 at 15:27

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze geur! Ik vind hem er in ieder geval al prachtig uitzien!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.