Beauty

Newsflash! | Thierry Mugler Alien essence absolue

27 juli 2012


Vanaf begin september 2012 ligt deze nieuwste variant van Thierry Mugler’s Alien in de schappen bij de luxe parfumerieën en daar zullen de Thierry Mugler fans (zoals ik) heel erg blij mee zijn. Een paar weken geleden was ik aanwezig bij een perspresentatie waar ik al even kennis maakte met deze bijzondere Alien variant en sindsdien krijg ik hem niet meer uit mijn gedachten.

Zonnegodin
Dertien jaar na de lancering van Angel lanceerde Thierry Mugler in 2005 zijn parfum Alien. Hiermee geeft hij zijn visie op een zonnegodin weer: een moderne vrouw die positieve kracht uitstraalt. Alien bevat de unieke kracht om de schoonheid van elke vrouw te onthullen. Dominique Ropion, parfumeur van Thierry Mugler, ontwikkelde ook dit nieuwe kunstwerk: “Ik creëerde deze intense eau de parfum rondom het idee van mysterie en kracht. Ik zie het parfum als een ritueel dat vrouwen verbindt met iets heiligs, bijna goddelijks.”

‘Zo dichtbij en toch onbereikbaar. Alien toont een horizon van hoop, rust en licht. In een prachtige gouden couturejurk met gouden sluiers, gecreëerd door THierry Mugler, verschijnt de zonnegodin Alien; bruisend, stralend en sensueel.’


Geurnoten
Alien Essence Absolue is een intens en prestigieus parfum, geïnspireerd op Alien Eau de Parfum maar met rijke, warme en intense facetten van amber, bloemen en vanille.

Een bloemig facet met sambac jasmijn en heliotroop die de geur sensueel maken. Zonnebloemen en iris zorgen voor een heerlijke sprankeling. Een mysterieus facet met kasjmierhout, mirre, balsamico en musk die de geur onweerstaanbaar warm en mysterieus maken. Een betoverend facet van witte amber en vanille die de geur verzachtend, kalmerend en sensueel maken. Deze combinatie zorgt voor een verrassend, uniek, zwaar en feestelijk parfum.

Alien Essence Absolue, intense Eau de Parfum is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten:
– 30ml, navulbaar, €77,00
– 60ml, navulbaar, €107,00
– 60ml, navulfles, €85,00.

Ik heb deze geur al even kunnen besnuffelen op de perspresentatie en ondertussen is de sample die ik ervan had ontvangen ook al op. Wat een verslavend lekkere geur. I love it! ♥ Over een paar weken ben ik jarig en dan ga ik hem of vragen aan Paul (wetend dat hij alle artikelen leest: *kijkt alvast heeeeeel lief*) of ik ga hem mijzelf cadeau doen voor mijn verjaardag. De geur is heerlijk warm, sensueel, een tikkeltje scherp en toch ook weer zacht en vooral heel erg vrouwelijk. De jasmijn komt goed naar voren en, zoals jullie ondertussen vast wel weten, ben ik een enorme jasmijnliefhebber. Ik zit in ieder geval met de laatste restantjes uit de sampleflacon met mijn neus vast aan mijn pols ;)

Scoop: later dit jaar kunnen we nog een ‘leather series’ verwachten van Thierry Mugler. Ik kan alvast niet wachten!

Is deze nieuwe Alien variant er eentje die jij lekker zult vinden?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lonn
  Reply Lonn 30 juli 2012 at 16:05

  Hee leuke blog heb je !

 • Avatar van debby
  Reply debby 30 juli 2012 at 09:29

  Hmm hier ben ik heel erg benieuwd naar! Prachtige fles ook weer

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 28 juli 2012 at 16:52

  Vind de Alien summer versie al heerlijk, ben ook erg benieuwd naar deze!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 juli 2012 at 10:14

   Ik vind ook echt elke variant lekker van Alien (en Angel), dat weet Thierry Mugler goed te doen telkens weer :D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 28 juli 2012 at 13:24

  Lijkt me echt heerlijk! Op dit moment heb ik Aliën en die is bijna op :( Maar echt een van m’n favo geuren allertijden!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 28 juli 2012 at 11:15

  ik denk niet dat dit een luchtje voor mij is..

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 27 juli 2012 at 23:30

  Lijkt me heel erg lekker. Alien moet je wel heel erg liggen, maar dat hebben alle luchtjes van Thierry Mugler:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 juli 2012 at 10:16

   Het zijn inderdaad geen standaardgeuren die iedereen direct heel lekker vindt :)

 • Avatar van jana
  Reply jana 27 juli 2012 at 20:25

  Mooi flesje :D x

 • Avatar van anouk
  Reply anouk 27 juli 2012 at 17:55

  Mooi flesje inderdaad. Maar voor de geur ga ik ff na de winkel vind dat altijd zo moeilijk om uit een blog op te maken hou de geur nou is

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 juli 2012 at 10:17

   Dat is ook echt heel erg lastig, gewoon lekker eens gaan snuffelen in de winkel! :)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 27 juli 2012 at 15:27

  I love Thierry Mugler!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 27 juli 2012 at 15:00

  Ik heb Alien in huis, en ben ook erg benieuwd naar deze variant. Dat wordt sparen dus, mezelf kennende ;-)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 27 juli 2012 at 14:25

  Erg mooi flesje weer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.