Beauty

Newsflash! | Wella Pro Series Frizz Control

5 juli 2012


“Een herkenbaar moment: je verlaat het huis met een perfecte coupe voor een avondje uit, maar aan het eind van de avond kom je thuis met pluizend haar waar niks mee te beginnen is.” Is dit ook voor jou herkenbaar? Heb jij snel last van pluizig, frizzy en droog haar? Dan is deze nieuwe haarverzorgings en -stylinglijn van Wella Pro Series echt wat voor jou. Lees verder voor meer informatie over deze nieuwe lijn en maak kans op een pakket met hierin àlle producten!

Door de verfijnde mix aan ingrediënten behouden deze producten de natuurlijke vochtbalans en beschermen ze het haar tegen een vochtige omgeving en uitdroging. De shampoo en conditioner maken het haar zacht en minder pluizend. De formule voorkomt dat het haar gaat klitten en maakt het makkelijk doorkambaar. Daarnaast hebben de producten ook nog een heerlijke geur, zodat je haar de hele dag door lekker fris ruikt.

De Frizz Control shampoo en conditioner komen in een fles met 500ml inhoud en kosten €4,99 per stuk.

De stylingproducten binnen de Frizz Control lijn vormen een perfecte aanvulling op de verzorgingsproducten. De styling lotion (150ml, €5,49) helpt het haar te beschermen tegen beschadiging door stylingapparatuur en geeft het haar glans en een lichte versteviging. De mousse (250ml, €5,49) maakt het haar tot 24 uur lang glad en soepel, ook in een vochtige omgeving. De haarspray (400ml, €5,49) geeft tot wel 24 uur glans aan het haar en droogt snel. Ook deze producten hebben weer een onweerstaanbare frisse geur.

Wil jij kans maken op het pakket met hierin alle 5 de producten uit de Wella Pro Series Frizz Control lijn?

– Laat een reactie/comment achter onder dit artikel en vertel hierin over jouw laatste feel good moment.

Om extra kans te maken volg je Curvacious ook via Twitter, Facebook, Bloglovin’ en Instagram. Zo blijf je gelijk op de hoogte van de laatste nieuwtjes, updates, winacties en meer. Meedoen met deze winactie kan t/m 12 juli 2012, 23.59 uur. De winnaar krijg persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van ClaudiaHH
  Reply ClaudiaHH 22 juli 2012 at 18:18

  Mijn laatste feel-good-moment was vanmiddag, ik heb samen met mijn man en jongste dochter een mooie lange fietstocht door de bossen gemaakt; de laatste keer dat we deze reden was toen mijn (stief)dochter iets ouders was dan Daniek nu… Ruim 9 jaar geleden! Was heel mooi om, drie kinderen verder, nu met onze allerjongste diezelfde tocht te maken; het was prachtig weer, het voelde geweldig!!!
  Dit is echt een hele leuke actie! Ik heb lang dik krullend en dus ook lastig haar… Ik ben erg benieuwd wat deze producten voor mijn haar zouden kunnen betekenen :-) !!

 • Avatar van Kaylee
  Reply Kaylee 12 juli 2012 at 11:01

  Mijn ultieme feelgood moment is wanneer ik geen wekker hoef te zetten en ik uit kan slapen. Als ik dan vervolgens wakker word en ik een beetje schrik kan de tijd, weet ik dat ik bijgeslapen ben en dat ik er voorlopig weer tegenaan kan.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 12 juli 2012 at 09:55

  Heel herkenbaar! Ik heb super droog en pluizig haar. Oplossing: altijd mijn haar in een knot. Mijn laatste feel good moment: op sollicitatiegesprek met maar 1 uurtje slaap omdat mijn zoon last had van doorkomende tandjes. Mijn haar in een knot gefriemeld en een slaapvouw op mijn wang maar ik heb de baan! Al zou ik graag voortaan naar mijn werk gaan met mooi glanzend haar!

 • Avatar van jolanda
  Reply jolanda 12 juli 2012 at 09:53

  Als van de schoonheidssalon af kom en kapper

 • Avatar van sjolands
  Reply sjolands 12 juli 2012 at 09:51

  Toen ik hoorde dat ik voor het eerst Oma werd,voelde mij so good!

 • Avatar van nicole
  Reply nicole 10 juli 2012 at 08:15

  iedere dag is een feel good moment..geniet van de kleine dingen in het leven..

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 9 juli 2012 at 17:45

  Mijn laatste feel good moment was afgelopen week toen ik voor mezelf even een beautyavondje had ingeplant. Een lekker warm bad, bad olie er in, haarmaskertje, gezichtsmaskertje. Daarna nagels doen. Heerlijk!

  Ik volg je op bloglovin, facebook en twitter!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 9 juli 2012 at 15:16

  Mijn laatste feel good moment was in Kroatië, heerlijk met 34 graden op bood tour gezellig met vriend en familie! :D

  De prijzen van deze producten zijn best goedkoop, wil ze wel eens proberen, alleen heb ze nog niet ergens in de winkel gezien? Kan jij me vertellen waar ik ze kan kopen? :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 juli 2012 at 16:00

   Als het goed is moeten ze bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar zijn? Anders komen ze er vast snel binnen in het assortiment :)

   • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 9 juli 2012 at 16:03

    Dan staan ze vast op een lage plank waar ik overheen kijk, had ik laatst ook met limonade in de supermarkt haha! Over een tijdje weer eens kijken! :D

 • Avatar van Cora
  Reply Cora 9 juli 2012 at 15:14

  Mijn laatste feel good moment was dat ik op de koninginnen markt liep en 20 euro vond!

  Ik kijk altijd heel erg naar mijn voeten omdat ik altijd op mijn tenen word getrapt heel vervelend, maar toen zag ik dus een briefje van 10 liggen, ik pakte het op keek om me heen, niemand opzoekend naar geld op de grond, vouwde ik hem open waren het 2 briefjes, ik heb die dag meer verdient dan uitgegeven een echte feel good dag dus! c:

  Ik like je op facebook, ik heb geen twitter of bloglovin’.

 • Avatar van Susanne.
  Reply Susanne. 8 juli 2012 at 18:02

  hee, ik follow je overal behalve instagram

  uhm mijn laatste feel good moment, was toen ik me heel alleen voelde, en het gevoel was dat niemand er voor me was, en toen hoorde dat 2 jongens me leuk vonden c:
  daar word je toch blij van ? haha. maar nu ben ik heel gelukkig xxx

 • Avatar van Mariska G.
  Reply Mariska G. 7 juli 2012 at 19:05

  Mijn laatste feel good moment was vorige week.
  Mijn haar zat prachtig (ik leek net een model ofzo) dus ik voelde me blij toen ik voor de spiegel stond. Daarbij is het vakantie, ben ik overmorgen jarig en nog wat privé dingetjes.
  Ik was helemaal vrolijk! :)
  Ik volg je trouwens ook op facebook, twitter, instagram en bloglovin!

  Groetjes!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 7 juli 2012 at 14:58

  Mijn laatste feel-good moment was vorige week.
  Ik was jarig, het was prachtig weer, mijn familie, vrienden waren er allemaal en ik werd schandalig verwend.

 • Avatar van 58Fairytale
  Reply 58Fairytale 6 juli 2012 at 21:52

  Mijn laatste feel good moment was dat ik flink werd verwend met lekker eten door mijn zus omdat mijn ouders op vakantie zijn en een tijdje niet zo lekker had gegeten. Volg je nu op facebook! Liefss

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 6 juli 2012 at 13:58

  Daarstraks super koopje gedaan in de solden so i feel good!
  Ik volg je op alle 4.

  Groetjes

 • Avatar van Geertje Hoekstra (@GeertjeWietske)
  Reply Geertje Hoekstra (@GeertjeWietske) 6 juli 2012 at 13:57

  Heeej! Mijn ‘recentste’ feelgood moment was toen ik de kapper op bezoek kreeg eergisteren! Ik was al een tijdje niet naar de kapper geweest, en eindelijk weer een mooie coupe :).

  Toen ze ook nog vertelde dat afgelopen woensdag haar laatste werkdag voor de vakantie was, was ik in jubelstemming…! Stel je voor… Dan had ik nog een tijd met dat bos haar gelopen!
  Nee, toen was ik echt heel blij :D!

  xxx!

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 6 juli 2012 at 13:50

  Mijn laatste was vanmorgen. Ik ben 5 weken geleden begonnen met hardlopen en vorige week ging het gewoon niet, moe, steken nah het ging echt niet. Vanmorgen ging het opeens weer super, alsof ik vleugels had! Dat was toch wel echt een feelgood moment!

 • Avatar van besems
  Reply besems 6 juli 2012 at 12:32

  Zorg ik wel zelf voor ……..voor een goodfeelmoment,elk dag weer,ontspannen

 • Avatar van regina
  Reply regina 6 juli 2012 at 12:00

  Sorry, op instgram is het reginacocco.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 6 juli 2012 at 11:57

  Mijn laatste feelgoodmoment was gisteren!:D Heb een hele drukke periode achter de rug, samen gaan wonen, examens op de universiteit, examens voor een job,…Heb deze week gehoord dat ik de job heb als juridisch consulente en ben dit gisteren gaan vieren in een wellnessoord. Heerlijk ontspannen! Had dit echt wel nodig:D

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van regina
  Reply regina 6 juli 2012 at 11:53

  Mijn feelgood moment was dat ik na 19 jaar samen eindelijk ging trouwen met mijn liefste man. Die dag staat echt in mijn geheugen gegrift als de FEELGOOD dag. Ik volg je op twitter, regcocco, op FB regina spierenburg karst. Op BL, regina karst en op instagran , regina karst

 • Avatar van Patricia Liebregts
  Reply Patricia Liebregts 6 juli 2012 at 11:20

  Laatste feel good moment is na een verkwikkende douche wat een goed begin van de dag is dat. Je kunt natuurlijk ook in de regen gaan staan na deze hitte.

 • Avatar van Ilona Beckers
  Reply Ilona Beckers 6 juli 2012 at 11:16

  Oh en volgen doe ik je overal hihi (behalve instagram, dat heb ik niet) x

 • Avatar van Ilona Beckers
  Reply Ilona Beckers 6 juli 2012 at 11:14

  Wat n prachtig pakket,, laatst vertelde ik nog over mijn pluizebol dus dit pakket is voor mij op mijn lijf geschreven..
  Mijn laatste feel good moment was gisteren.. Ik was met zoonlief (bijna 6) naar de stad geweest.. Ik wilde ff bij de h&m kijken voor kleren. Mijn zoon die op t moment gek is van het spelletje angry birds zag bij de h&m een blauwe pet hangen daarvan.. Toen hij die pet zag, zag hij niks anders meer.. Nee was hier geen optie hihi.. Hij mocht hem pakken en kreeg centjes om hem te betalen (vond de pet overigens niet duur: €6,95) Hij was zo blij en ongelofelijk dankbaar haha: Mam, je bent de allerbeste en allerliefste mama van de heeeeeele wereld mama. Ik hou heeeeeel veel van jou en gaf me een dikke knuffel en kus :)
  Liefs xoxox Ilona

 • Avatar van besems
  Reply besems 6 juli 2012 at 11:13

  4 juli,toen mijn man met bloemen thuis kwam en zei,vandaag 3 jaar samen enwe gaan voor de volgende 3 erbij,lieffffffffffffff

 • Avatar van Inge Stoop
  Reply Inge Stoop 6 juli 2012 at 11:13

  Mijn laatste feel-good moment was een fotoshoot. Mijn allereerste fotoshoot welliswaar, samen met de band waarin ik gitaar speel. Wat spannend! Maar op het moment supreme zat echt alles mee, mijn haar deed precies wat ik wilde, geen pukkeltjes te bespeuren (terwijl ik er toch echt veel last van heb) en het weer was super tijdens de shoot! Het is dan natuurlijk ook geen verrassing dat het resultaat echt verbluffend is geworden! Damn wat voelde ik me goed!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 6 juli 2012 at 11:10

  Mijn laatste feel-good moment was toen ik hoorde dat mijn oudste zoon met zijn gezin op vakantie ging naar Las Vegas, waar zijn vader woont die hij lange tijd niet had gezien.
  Dat vond ik zo fijn voor hem dat ik er helemaal vrolijk van werd.

 • Avatar van macy
  Reply macy 6 juli 2012 at 09:29

  Mijn laatste feel-good moment was toen ik mijn diploma begin deze week in mijn handen kreeg!
  Nu kan ik eindelijk verder gaan met een andere opleiding

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 6 juli 2012 at 07:09

  Mijn laatste feelgood moment is nu: gisteren kreeg ik uit het niets een virus op mijn PC, alles foetsie, zwart scherm, niks, nakkes, nada. Balen, een halve dag computerloos, en wat mis ik hem dan, wist eigenlijk niet dat ik zovaak en zoveel achter dat ding zat, enfin, toen maar uitgebreid gekookt en het zo gezellig gemaakt. Sta ik vanmorgen op, heeft mijn lieve man, de hele PC vannacht weer gefixed, hij loopt weer als een zonnetje. Super, wordt er helemaal blij van…en ook nog een lief briefje erbij: Schat, hij doet het weer, veel plezier ermee vandaag!
  Dus: I feel good!!! Volg je ook nog op twitter en Facebook.

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 5 juli 2012 at 23:41

  Wat een leuke winactie zeg! IK gebruik sinds kort de pro series en ben er erg tevreden over, maar inderdaad…dat pluishaar van me, blijft een ramp… ^_^’

  Mijn laatste feelgood moment was de hele vorige week. Ik heb allemaal leuke dingen met mijn gezinnetje gedaan: winkelen, dagjes naar dierentuinen en heerlijk met mijn man en zoontje in de zee gelopen en op het strand gespeeld met zand en emmertjes. Ik heb in tijden niet zó genoten! Heb er overigens een fotoverslagje van: http://www.sandyhasselt.nl/blog/?p=1120 op mijn persoonlijke blog dus. Vooral het gelukkige gezicht van mijn zoontje, daar heb ik nog het allermeest van genoten!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 5 juli 2012 at 23:24

  Oh do like! Een perfecte coupe komt niet eens voor in mijn woordenboek lol, stom fluffig haar. M’n laatste feel good moment was toen ik m’n nieuwe (alsnog oude want tweedehands) telefoon kreeg, hoe materialistisch dat ook klinkt haha. Maar ik kan nu instagrammen, heerlijke e-books lezen (ik verslind ze letterlijk), even snel aan vrienden vragen hoe het gaat en ze succes wensen via whatsapp. Het was voor mij even een opkikker tussen een hoop gedoe met school en familie door :).

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 5 juli 2012 at 22:21

  Ik doe mee! Ik vind Wella Pro eigenlijk heel fijn. =) Mijn laatste feel good moment was een paar uurtjes geleden toen ik aan het fietsen was en er twee ooievaars over vlogen!

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 5 juli 2012 at 22:01

  Super leuke winactie! Ik heb de laatste dagen door het vochtige weer enorm last van pluizig haar, kan er geen kant mee op.
  Ben heel benieuwd naar deze producten en ik wil dan ook graag een kansje wagen :-)
  Ik volg je op FB, Twitter en Bloglovin, instagram heb ik niet.

  Mijn laatste feel good moment: de poes die we gaan adopteren is goed door zijn operatie heen geraakt en aan de beterhand. Toen ik dat hoorde kon ik wel huilen van geluk. Het diertje heeft veel afgezien de laatste weken. Zijn pootje begon af te sterven en werd gisteren geamputeerd. Heb zo’n medelijden maar het voelt goed om iets te kunnen doen!

  Succes iedereen!

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 5 juli 2012 at 20:59

  net nog toen ik een euro vond op de straat!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 5 juli 2012 at 19:52

  Ik doe mee. Ik volg je via bloglovin, twitter en facebook.

  Mijn laatste feel good moment was de laatste keer samen met mijn ex-vriendje. Hij zei toen hoe smoorverliefd hij op me was en hoe graag hij samen met mij een leven op wou bouwen. Een week later had hij een ander!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 5 juli 2012 at 19:42

  mijn laaste feel good moment was toen ik aan het winkelen was in Primark in Noord Ierland – wat hebben Primark leuke kleren voor echt weinig geld! Ik moet echt een keer naar Primark in Rotterdam.

  Volg je ook op Bloglovin :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 5 juli 2012 at 19:29

  Wat een leuke set, echt gaaf.
  Mijn laatste feel good moment? Vorige week vrijdag toen ik te horen kreeg tijdens een sollicitatie gesprek dat ik was aangenomen. Ben namelijk al sinds november 2011 opzoek naar werk maar alles verliep zo moeizaam. Ik was te oud voor in de winkel, ben pas 20 jaar, te jong voor de grote banen. Na vele sollicitaties ben ik aangenomen in de horeca. Ben zo blij, mijn dag kon niet meer stuk! :D
  Liefs, xxx

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 5 juli 2012 at 18:04

  Mijn laatste feel good moment? Dat was net precies.Ik was namelijk naar ’t zwembad geweest (open lucht) en het begon opeens te onweren / regenen. Niet zo cool. Ook was het echt gedaald van warm naar koud. Dus moesten we in de regen op de fiets, ik had dan wel een handdoek om, maar KOUD. Toen ik dan thuis was lekker onder de douche. een warme, bijna hete! Oh men, dat was echt de lekkerste douche sinds tijden <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 juli 2012 at 16:47

  Leuk! Ik volg via Bloglovin (: Mijn laatste feel good moment was toen ik te horen kreeg dat m’n vader een volkswagenbusje van de jaren 60 heeft gehuurd voor mijn sweet 16 feest, ik ben een mega fan van volkswagenbusjes <3

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 5 juli 2012 at 16:36

  Mijn laatste feel-good moment? Toevallig vandaag! Ik ben bezig met mijn masteropleiding, en naarstig op zoek naar een stage. Van klasgenoten heb ik gehoord dat sommige wel vijf maanden zijn bezig geweest, dus ik was nogal angstig dat het mij niet meer ging lukken voor september. Niets bleek minder waar, na 1 rondje brieven sturen, en slechts 1 sollicitatiegesprek, kreeg ik vandaag van drie bedrijven te horen dat ik mocht komen stagelopen! Ik heb het nu dus voor het uitkiezen, en het bedrijf waar ik het allerliefste heen wilde maar wat mij veel te hoog gegrepen leek zit er ook bij. Hoe tof is dat?! Nu kan ik met een gerust hart de vakantie in, wat een heerlijk gevoel :D

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 5 juli 2012 at 15:44

  Je vraagt naar mijn laatste feel good moment?
  Hopelijk was het niet mijn laatste,maar gisteravond na een verkwikkend bad met m’n
  pyamaatje aan,beentjes omhoog,lekker glaasje erbij op de bank dan heb ik echt zo iets van
  wat is het leven toch heerlijk.!

 • Avatar van Kat
  Reply Kat 5 juli 2012 at 15:30

  Mijn laatste Feel-goodmoment was toen ik te horen kreeg dat ik over mocht naar het volgende jaar van mijn studie! Eindelijk vakantie :D En natuurlijk weer tijd voor leuke dingen!

  Ik volg op Bloglovin! <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.