Fashion

Plus Size | 26 x jurkjes met mouw

13 juli 2012


Als je een grote(re) maat hebt en je draagt graag jurkjes dan kom je er al snel achter dat er veel jurkjes zijn zònder mouw, en dat juist terwijl de bovenarmen vaak een punt zijn waarover veel curvy ladies juist onzeker zijn. Je kan er dan voor kiezen om een bolero of een vestje over de jurk te dragen, maar dit geeft ook weer extra warmte met zich mee en doet soms afbreuk aan het model of de print van de jurk. Vandaag laat ik 26 jurkjes zien mèt mouw, kort en lang!

ASOS Curve
Bij ASOS.com kan je in de Curve collectie terecht t/m maat 54, je kan er betalen via creditcard of PayPal en hebt je bestelling binnen een week in huis. Het fijne is dat je hier direct ook terecht kan voor schoenen, tassen, sieraden en zelfs make-up.


Wehkamp
Bij Wehkamp.nl kan je naast kleding ook terecht voor schoenen, accessoires, sieraden, lingerie en zelfs make-up. Veel van de plus size kleding gaat t/m maat 56 en ze verkopen er verschillende merken zoals MAT Fashion, Great Looks, Miss Etam, Promiss en Veto. Je hebt alles meestal binnen een werkdag in huis en je kan betalen via iDeal of acceptgiro. De verzendkosten zijn €4,95.

Otto
Bij OTTO gaat veel van de plus size kleding t/m maat 58 en ze hebben er erg veel verschillende stijlen kleding, voor iedereen wel wat. Je kan betalen via automatische incasso, acceptgiro, creditcard en iDeal, de verzendkosten bedragen 5,95 en je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis.

Bon ‘A Parte
Je kan bij BonAParte.nl niet alleen kleding kopen (t/m maat 52/3XL) maar ook schoenen, tassen, accessoires, sieraden, lingerie èn prachtig beddengoed kan je hier vinden. De levering is meestal binnen een week en betaling gaat gemakkelijk met een acceptgiro binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De prijs/kwaliteitverhouding is goed, de romantische stijl van de kleding spreekt mij erg aan en de service is uitstekend. Op de website kan je ook gelijk de catalogus kostenloos aanvragen.


Evans
Een leuke Engelse webshop voor grotere maten is Evans. Je kan hier alles vinden, van lingerie tot aan schoenen en van zwemkleding tot aan jurken. De maten lopen van maat 42 tot 60 (UK 14-32), je kan eenvoudig betalen met je creditcard of Paypal en de levering is meestal binnen een week. De rode jurk met de prachtige halslijn en de pailettenschouderstukken vind ik echt prachtig ♥

Bonprix
Bij Bonprix.nl kan je kleding bestellen t/m maat 56, betalen gaat via acceptgiro die je bij je bestelling krijgt meegeleverd, iDeal, creditcard of onder rembours. Je betaald €4,95 verzendkosten per bestelling (onder rembours €5,95) en je hebt je bestelling met een weekje in huis. De nieuwe grote maten collectie van Maite Kelly vind ik echt heel erg leuk! Ook een enorm pluspunt dat ze hierbij voor een voller model gekozen hebben.

Mocht je nou bij bovenstaande shops niet kunnen slagen dan heb ik ook nog een handige shoppagina online staan *klik hier* met veel leuke webwinkels uit het binnen- en buitenland waar je vast en zeker wat leuks tussen kunt vinden.

Ben jij een jurkjestype? Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 15 juli 2012 at 19:39

  Erg handig artikel, en wat zijn er leuke jurkjes te koop!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 14 juli 2012 at 18:49

  Ik vind jurkjes kopen lastig. Ik kijk wel eens in de winkel, maar ben altijd bang dat ze me niet staan of niet flatteren…. Daarom probeer ik ze vaak niet eens aan :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2012 at 10:35

   Eigenlijk moet je het gewoon eens proberen als je jurkjes wel leuk vindt. Een aantal bestellen in verschillende maten en dan op je gemakje thuis passen voor de spiegel en gelijk combinaties kunnen maken met andere items uit je kast. Zo zie je veel sneller of je het echt zal dragen en of het je echt staat of niet, dan in een klein pashokje met oncharmant licht ;)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 14 juli 2012 at 09:59

  Ik heb wel eens iets bestelt bij BonPrix maar vond de kwaliteit zwaar tegenvallen. Een jurk heb ik terug gestuurd en de ander gehouden maar die heb ik eigenlijk nog nooit gedragen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2012 at 10:37

   Dat is wel heel erg jammer… Ik heb over de jaren gemerkt dat de kwaliteit wel vooruit gaat maar dat je vooral in de webwinkel heel goed moet kijken naar de stofsamenstelling zodat je weet wat je kunt verwachten.

 • Avatar van wondervol
  Reply wondervol 13 juli 2012 at 22:45

  Leuk idee om jurkjes met mouw te selecteren! Ik hoor veel vrouwen klagen over dikke bovenarmen, kipfilets, flappen of andere onvriendelijke benamingen. Zo jammer vind ik dat! Waarom zou er geen zon op die prachtige bovenarmen mogen komen? Waarom moet jij bij 30 graden een jurk met een mouwtje aan? (nouja voorlopig is het hier geen 30 graden haha!)
  Laat ze zien die prachtige bovenarmen! Love your body, love yourself, is mijn motto.

 • Avatar van jana
  Reply jana 13 juli 2012 at 20:07

  Mooie jurkjes ;D x

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 13 juli 2012 at 12:10

  De eerste vind ik echt heel leuk!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 13 juli 2012 at 10:16

  Er zitten echt hele leuke jurkjes bij! Ik voel me niet zo op mijn gemak in een jurk, jammer eigenlijk!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 juli 2012 at 09:27

  Die twee middelste jurkjes van Bonaparte vind ik echt geweldig. Het enige wat ik zo jammer vind ik dat al deze jurkjes zo lang zijn. Ik ben stevig, maar ik hou er wel van om m’n benen te showen. Bij dat langere voel ik me zo’n oma. Wel een heel fijn artikel!

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 13 juli 2012 at 09:13

  Oh ik ben echt dol op de collecties van Maite Kelly! Ook omdat ik fan van haar ben, maar het is gewoon hip en jong ipv oudbollig zoals de grote mate vroeger was… Ik heb nog niets besteld bij Bonprix, omdat er nog net niet helemaal mijn ding bij zat qua model en kleur, maar weet zeker dat ik dat wel een keer ga proberen!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 13 juli 2012 at 09:00

  Ah de onderste twee, dat is Maite Kelly, dat is één van The Kelly Family van vroeger! :-) daar was ik vroeger altijd fan van en volg ze nu nog af en toe. Erg leuk om zo op een blog te zien, al wist ik wel dat ze die campagne deed voor Bonprix! :)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 13 juli 2012 at 05:01

  Ik hou van jurkjes. Ik draag eigenlijk geen broeken meer. Ik vind de kleding van Asos Curve vaak toch echt het leukste/hipste wat dan ook. Ik vind Asos gewoon leuk:p

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2012 at 10:40

   Ik vind Asos ook echt een superleuke shop, raak er nooit uitgekeken en leg er altijd veels te veel in mn winkelmandje…

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 13 juli 2012 at 02:08

  Het is echt heel stom, ik ben niet plus size, maar ik stuit altijd op leuke Asos curve jurkjes die er dan weer niet in mijn maat zijn :p Dat vind ik zeker een aanrader dus om plus size kleding te scoren! En zoals ik nu zie vind ik die van Bon ‘A Parte ook erg leuk :-)

  • Avatar van Lisanneleeft
   Reply Lisanneleeft 13 juli 2012 at 02:10

   Ik zit scheef te kijken, ik vind Evans (en daaronder ook) ook leuk!

 • Avatar van Dapperdikkerdje
  Reply Dapperdikkerdje 13 juli 2012 at 01:30

  mijn jurken komen bij Mateloos vandaan.. 1 x per jaar mag ik dat van mezelf..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2012 at 10:40

   Ahhh Mateloos heeft ook echt mooie jurken!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 13 juli 2012 at 00:20

  Vind jurkjes bij mezelf totaal niet leuk staan haha, maar bij anderen wel! Handige shoptips!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 13 juli 2012 at 00:15

  Ik ben inderdaad onzeker over mijn armen! Erg handig artikel! :D Ik ben gék op jurkjes, maar ik probeer nu ook wat meer spijkerbroeken te dragen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.