Beauty

Pupa | China Doll herfstcollectie 2012

22 juli 2012


Het is nog even wachten voordat deze nieuwe herfstcollectie van Pupa verkrijgbaar is, maar vanaf september kan je naar de winkel rennen om deze prachtige producten te bewonderen en eventueel aan te schaffen. Vandaag laat ik enkele producten uit de China Doll collectie zien inclusief informatie, foto’s, swatches, reviews en een look met de producten. Ik kan je alvast verklappen dat de oogschaduw echt magisch mooi is, één van de mooiste exemplaren die ik bezit ♥

‘Herfstkleuren gecombineerd met de kostbaarheid en verfijning van het Oosten om zo een nieuwe en geraffineerde neo-geisha stijl aan te brengen. De kleuren zijn gedecoreerd met verrassende weerschijnende highlights en kostbare parels die een geraffineerd en vrouwelijk allure geven. De ogen krijgen aantrekkingskracht en fascinerende allure met de eyeshadow. De nieuwe limited edition multiplay kleuren voegen maximale intensiteit toe en maken de look compleet. De lippen zijn vol en gedefinieerd door de diepe kleuren van Pupa Volume. De blush omhult de wangen met een zachte en stijlvolle kleur. De highlighter pen versterkt de natuurlijke glans van de huid door pure parels. Zes nieuwe en buitengewone Lasting Color nagellakken maken de make-up compleet.’

In de collectie zijn 6 kleuren Lasting Color Glossy Nail Polish terug te vinden, waarvan ik de kleur 214 Lotus Pearly Pink heb. Deze kleur is heel zachtroze, met de glans van een parel richting metallic-achtig. Hierdoor lakt hij wel ietwat streperig, maar de kleur is bijzonder en past goed bij het thema. Het is net een porseleinen huidje! De lakjes kosten €6,25 per stuk en bevatten 5ml nagellak.

Een product met een mondvol aan productnaam: Multiplay Triple-Purpose Eye Pencil: Kajal, Eyeliner, Eyeshadow, oftewel: een oogpotlood. Deze heb ik in de kleur 36 Kimono Pink, een zachtroze huidskleur met glans. Dit oogpotlood brengt zacht aan en zou je zelfs uitgeveegd als basis onder de oogschaduw kunnen gebruiken. In de collectie zitten 4 kleurtjes, die elk €13,00 zullen gaan kosten.

Deze lipstick heeft ook weer een lange productnaam: Pupa Volume Rapid Action Volume Enhancing Lipstick . Er zullen 4 kleuren in de collectie verkrijgbaar zijn voor €19,50 per stuk. Ik heb hiervan kleur 303 Pink Desire. Een warmrozerode kleur in een heerlijk romige textuur die zich door de bijzondere vorm gemakkelijk op laat brengen.

En dan het pareltje.. Is ze niet prachtig?! Dit is één van de 4 kleuren Wet & Dry Pure Pearl Effect Eyeshadow uit de collectie, waarvan dit kleur 04 China Doll Blue is. Een donkerblauwe basis met blauwe, paarse en roze shimmer en hij lijkt wat creamy te zijn en brengt hierdoor wel iets lastiger aan. Een goede oogschaduwbasis en deppend aanbrengen is de tip hierbij. Ik hou er namelijk niet van om oogschaduw nat te gebruiken. De oogschaduws kosten €15,25 per stuk en worden geleverd met sponsapplicator.

Van links naar rechts zie je de Pink Desire lipstick, het Kimono Pink oogpotlood en de China Doll Blue oogschaduw. Zoals je ziet is er met de pigmentatie van de drie producten helemaal niks mis. De lipstick geeft veel kleur af met slechts een enkele veeg en voelt heerlijk zacht op de lippen. Fijne substantie al is de kleur niet helemaal wat voor mij helaas.

Hierbij een snelle look met bovenstaande producten. Het oogpotlood op de onderste waterlijn en in de binnenste ooghoek, de oogschaduw donker bij de wimperaanzet laten vervagen naar lichter in de crease en de lipstick in één laagje aangebracht op mijn lippen. De oogschaduw zal erg mooi zijn bij kaarslicht, kunstlicht etc. omdat dan de bijzondere shimmer tot haar recht zal komen. Echt een unieke kleur en glans!

In de collectie is verder nog een Maxi Shimmer Blush Duo (€23,00) en Luminys Touch Pearly Edition Face Illuminator (€15,95) te vinden. Stuk voor stuk weer prachtige producten zoals we van Pupa gewend zijn. De collectie zal in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn vanaf september 2012. Voor verkooppunten en meer informatie neem je een kijkje op Pupa.nl.

Spreekt de collectie jou aan? Heb jij oogschaduwtips van kleurtjes/merken die op deze van Pupa lijkt? :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 23 juli 2012 at 11:54

  De oogschaduw staat erg mooi! Van het nagellakje ben ik niet zo’n fan…

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 22 juli 2012 at 20:59

  Wauw die oogschaduw is prachtig! <3

 • Avatar van jana
  Reply jana 22 juli 2012 at 17:51

  Die oogschaduw is mijn favoriet :D x

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 22 juli 2012 at 15:42

  Ik vind de lipstick heel mooi!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 22 juli 2012 at 13:41

  die oogschaduw vind ik zo mooi!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 22 juli 2012 at 13:23

  Ik vind het ook een prachtige collectie, vooral de oogschaduw is gorgeous. Die ga ik zeker vaker gebruiken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juli 2012 at 08:08

   Ik ben er ook helemaal gek op, die shimmer erin ♥

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 22 juli 2012 at 13:02

  Leuke collectie ! De persfoto is erg mooi !

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 22 juli 2012 at 11:39

  Mooie producten heb jij! Ik heb van alles andere kleuren geloof ik!
  Ik vind de persfoto ontzettend mooi :D

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 22 juli 2012 at 11:13

  Die oogschaduw is zooooo pretty!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 22 juli 2012 at 10:13

  Ziet er erg mooi uit! Ik ben erg benieuwd naar de shimmer blush!:D xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juli 2012 at 08:09

   Die lijkt mij ook echt heel erg mooi ^^

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 22 juli 2012 at 09:51

  Mooie collectie ! Vooral de oogschaduw vind ik prachtig.

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 22 juli 2012 at 09:43

  De oogschaduw is echt mooi! Ik hou wel van wat shimmer :) Dat oogpotlood lijkt me ook erg fijn!

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 22 juli 2012 at 02:19

  Die lipstick is mooi, vind de foto van de campagne ook mooi!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 22 juli 2012 at 00:13

  Wat een prachtige collectie!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.