Eten & drinken

Snacktip! | Corny

19 juli 2012


Alweer even geleden ontving ik een leuk perspakket met eetbare goodies en ik zag direct al de chocolade en noten, een betere combi voor een snack is er bijna niet te bedenken! Toen ik via de email ook nog de link voor het reclamefilmpje doorgestuurd kreeg wist ik zeker dat ik dit als een tip tussendoor graag met jullie wilde delen. Het is één van de leukste reclames die ik sinds langere tijd gezien heb. Hmmm… so corny!

De hoofdingrediënten van de Corny-bar zijn nootjes en granen. Half nuts, half corny dus. De bars zijn verkrijgbaar in twee fijne varianten: amandel & witte chocolade en pinda & melkchocolade. Een nieuw tussendoortje in het schap van je supermarkt, ideaal voor als je zin hebt in iets lekkers waar je energie van krijgt. Bijvoorbeeld als je net onderweg bent van school naar huis, van huis naar school, van je man naar je minnaar, of als je zit te blokken voor een lastig hertentamen dat je eigenlijk al lang had moeten halen. Een nieuwe noten/chocoladebar bomvol smaak die zichzelf, anderen en vooral het leven niet al te serieus neemt.


In de geweldig leuke reclame zie je een vrolijk konijn een remake zingen van de jaren ’90 hit ‘Me so horny’ van 2 Live Crew. Neem ook zeker een kijkje op de facebookpagina van Corny om de gratis ringtone te downloaden en lees gelijk de rest van de pagina even door voor de leukste, corny, teksten zoals:

* Let’s flip a coin. Heads, I’m yours. Tails, you’re mine.
* I don’t understand you, you don’t understand me. What more do we have in common?
* Schnuckelpups, jetzt geht’s los!
* Mein kleine strudel, would you like to try my nutty, chocolaty “bizarre in a bar”?

Niet alleen is de reclame erg lollig en zijn de teksten leuk bedacht, de repen zijn ook nog eens erg lekker voor die momenten dat je trek hebt, maar niet genoeg om nog een boterham te nemen o.i.d. De amandel en witte chocolade variant is mijn favoriet! Corny is te koop bij 225 filialen van Albert Heijn.

Heb jij al kennis gemaakt met deze snack? Ben jij fan van de combi noten en chocolade? En zeg eens eerlijk… Ook zo heerlijk gelachen bij het reclamefilmpje?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Niek
  Reply Niek 20 juli 2012 at 10:38

  Wat een heerlijke snack, ik heb ze gekocht bij de AH en vooral de amandel witte choco is supergoed!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 juli 2012 at 09:51

  Oeh, ik denk dat ik die witte chocola met amandel ook heel lekker zal vinden. Reclame is wel geestig, maar heb er niet echt om moeten lachen. Vind hun info ‘van je man naar je minnaar’ alleen wel een beetje raar eigenlijk.

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 19 juli 2012 at 20:58

  lijkt me erg lekker!:)

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 19 juli 2012 at 20:24

  Wat een grappige reclame!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 19 juli 2012 at 14:42

  Mmm, dat lijkt me best lekker! Verantwoord snoepen hihi!
  Dat reclameclipje is trouwens geniaal haha!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 19 juli 2012 at 14:37

  Dat konijn is hilarisch.. =) Ik zal eens kijken als ik bij een AH ben, die hier is best mini dus ik weet niet of ze het hebben..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.