Beauty Fashion Huis & interieur

Vouchercode.nl

31 juli 2012

Ik ben een groot fan van online shoppen. Lekker gemakkelijk, want je hoeft geen rekening te houden met reistijden, openingstijden van de winkel, parkeerkosten, kleine pashokjes, winkeldrukte en -stress… Nee, lekker vanuit de luie stoel met een kopje thee erbij rondneuzen in verschillende webwinkels vind ik veel prettiger. Zeker omdat er vaak leuke acties zijn waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen èn je je bestelling al binnen een dag tot enkele werkdagen in huis hebt is dit helemaal prettig. Mijn tip: twijfel je bij kleding of schoenen tussen 2 maten, bestel ze dan alletwee en pas ze op je gemak thuis. Zo kan je de verkeerde maat of kleur gewoon terugsturen of laten ophalen, ook dit gaat vaak kosteloos en erg gemakkelijk.

Nog een tip: Vouchercode.nl. Voordat je de inhoud van je virtuele winkelwagentje af wilt rekenen bij de virtuele kassa kan het heel lonend zijn om even te kijken of er geen kortingscode beschikbaar is voor de betreffende webwinkel. Deze code vul je in vóór het betaalproces en voor je het weet reken je zo enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s minder af.

Er zijn van werkelijk honderden webshops wel kortingscodes of toffe acties te vinden op Vouchercode.nl, van de Bijenkorf, tot aan Wehkamp, V&D, attractieparken, Bol.com, Douglas, Glossybox, Nelly, Invito en bijvoorbeeld ook bij Center Parcs en bij verschillende reisbureau’s.

Ik kan je dus zeker als tip meegeven om voor het afrekenen bij je online-shopping-spree eerst eens op Vouchercode.nl te kijken voor een leuke actie of kortingscode. Shopze!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 31 juli 2012 at 20:32

  Handig :D x

 • Avatar van Jaimie
  Reply Jaimie 31 juli 2012 at 15:51

  Thanks voor de tip!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 31 juli 2012 at 14:21

  Zeker erg handig!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 31 juli 2012 at 14:17

  Ik moet dit soort websites echt vaker gebruiken bij het online shoppen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.