Beauty

Aussie Colour Mate

13 augustus 2012


Vanaf mijn 13e levensjaar heeft mijn haar haar natuurlijke kleur niet meer laten zien, omdat ik het altijd kleur. Om mijn haar het langst te laten genieten van de kleur die erin gezet is gebruik ik altijd speciale haarverzorging voor gekleurd haar zodat de kleur goed houdt, niet dof wordt etc. Toen ik deze nieuwe Aussie haarverzorgingsproducten voor gekleurd haar binnen kreeg werd ik dan ook direct enthousiast, want ik heb een voorliefde voor fijne haircare die mijn lokken zacht maken, lekker laten ruiken, mijn hoofdhuid met rust laten, wat volume geven èn natuurlijk mijn gekleurd haar het langst mooi houdt.

Deze Colour Mate lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een deep treatment die ervoor zorgen dat je gekleurde lokken er weer stralend en vitaal uitzien. Geïnspireerd op eeuwenoude tradities uit Australië, waarbij oliën en zaden van de Australische wilde perzik werden gebruikt als haarconditioner, verzorgen en beschermen de producten je haar door de vochtbalans op peil te brengen. Daarnaast zit er ook aloë vera in, een beauty ingrediënt waar ik fan van ben. Lees hier waarom.

Van links naar rechts zie je hieronder de shampoo, de conditioner en de deep treatment. Ik gebruik de shampoo afwisselend in combinatie met de conditioner of de deep treatment, net waar mijn haar meer aan toe is. Je kan namelijk een duidelijk verschil merken tussen de conditioner en de deep treatment: deze laatste voedt echt veel meer en kan het haar dus ook iets sneller vet maken. Mijn tip: concentreer je met het aanbrengen ervan vooral op de haarpunten en de lengtes en vermijd je hoofdhuid.

De producten hebben een heerlijke perzikzoete kauwgomballengeur en daar moet je wel voor in de stemming zijn als je hiermee onder de douche stapt. Ik gebruik voor het douchen eerst de Kiehl’s Magic Elixir *klik hier voor een review*  en met één keer shampoo gebruiken is de olie uit mijn haar gewassen. Hierna gebruik ik vervolgens de conditioner als mijn haar in goede conditie is of de deep treatment voor als mijn haar wat droger is. Ik spoel mijn haar grondig uit en als het droog is voelt het superzacht aan, heeft het een mooie glans en ruikt het echt heerlijk de hele dag door. Mijn haar valt ook nog eens mooi met volume en ik merk weinig aan mijn gevoelige hoofdhuid. Fijn!

De Aussie Colour Mate shampoo (300ml, €6,99), conditioner (250ml, €6,99) en 3 minute miracle colour deep treatment (250ml, €8,99) zijn verkrijgbaar bij Etos.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 14 augustus 2012 at 20:22

  De geur is heerlijk, maar helaas irriteert deze shampoo mijn hoofdhuid. :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 augustus 2012 at 22:57

   Ai, dat is altijd jammer natuurlijk :(

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 14 augustus 2012 at 12:26

  Door de zoete geur, vind ik het alleen lekker om in de zomer te gebruiken

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 augustus 2012 at 12:43

   Daar kan ik wel inkomen inderdaad :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 14 augustus 2012 at 11:03

  Aaah dit ruikt allemaal zo lekker he!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 augustus 2012 at 12:44

   Haha, ja echt zo’n verslavende zoete en zomerse geur!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 14 augustus 2012 at 09:58

  Ik heb onlangs een keertje aan de producten gesnuffeld en vond ze inderdaad te zoet voor dagelijks gebruik. Je moet ervoor in de stemming zijn zoals jij zegt!

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 13 augustus 2012 at 21:49

  Klinken als prachtige producten! Ben toch wel nieuwschierig en ze zijn niet duur vinnik :3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 augustus 2012 at 22:02

   Ze zijn ook nog eens regelmatig in de aanbieding ^^

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 13 augustus 2012 at 21:33

  Ik <3 van deze producten, heb ze alledrie en het zijn pure wonders. Als ik deze niet gebruik .. binnen no time is mijn rode kleurtje verdwenen. Bij mijn haar maakt dat masker het trouwens niet meer vetter? Maar ik smeer het inderdaad ook alleen in de puntjes!
  Jup. Love Aussie, forever.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 augustus 2012 at 22:02

   Wat leuk om te horen dat jij er ook zo enthousiast over bent. Verslavende geur ook he? ♥

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 13 augustus 2012 at 19:56

  De deep treatment klinkt wel goed!
  Keertje uitgebreid kijken in de winkel:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 augustus 2012 at 22:02

   Dat is ook zeker een heerlijk product, mijn haar reageert er heel goed op :D

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 13 augustus 2012 at 19:29

  ik heb zelf geen gekleurd haar dus voor mijn haar is deze lijn niet geschikt. gebruik wel de volume shampoo van Aussie, hele fijne shampoo!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.